En stadsmänniska

Tjohopp! Gissa vem som är hemma? Det känns skönt att få sitta i sin egen soffa, sova på sin egen säng, sitta och nördar med sin egen dator... Hihi! Visst var det skönt att vara borta och relaxa i några dagar, det var hur trevligt som helst men hemma är hemma! :D Saknat mina vänner mest av allt! Jag börjar skolan om ca två veckor medan alla andra börjar typ fem dagar efter! Livet är orättvis :( hejdådå! ~Gamm

Blivit smått förälskad i Bohuslän!

Ibland så känns det inte så fel att kunna flytta hit faktiskt. Har alltid varit så negativ om det, men det är faktiskt ganska skönt här. Det är ju inte så fel att bo så nära havet och ha hela familjen samlad. 
Med tanke på att jag inte träffar mina homies så ofta heller så skulle det inte kännas så annorlunda att bo här men åka till Stockholm ibland. Plus att Franska Skolan finns i Göteborg också, så då finns det ju inga problem kvar!
 
Men sen så ringer Tanzila en och låter lika löjlig som vanligt och då tänker man om helt. Då känns hela iden att flytta hit helt dum och galen. Så jag får väl ta och stanna i kära Stockholm!
 
 
 
 
 
/bibon

FLACKANDE BLICK OCH LÖGNER DU SNOTT.

För att lögner är det värsta jag vet,för att jag avskyr hyckleri och för att brutna löften gör så så ont.
 
Nu har jag bestämt mig.Ska göra tattueringen ovan.Jag har svårt för att lita på folk,men de jag inte litar på är jag inte med.
 
Och om man har lovat något ska man hålla sitt löfte.
 
//YUNA♥

JAG SKA SKRIKA SÅ HÖGT ATT ÄNGLARNA RAMLAR NER.

Sovit bort halva dagen.Men jag bryr mig inte.Idag blir det nattbio.Igår kom Joel,vi satt på gården och snackade i några timmar.Vi snackade om allt möjligt det var skönt!
 
Jag är trött men vet inte varför.Det är roligt för det finns alltid en anledning att vara trött.Man är trött för man har sovit för lite,eller för mycket,av vintermörkret eller vårljuset.Man säger att man blir sömnig om man slöar en hel dag eller för att man har varit för aktiv en hel dag.Alla vill ha ursäkter för att vara trötta.Trött för att man har tränat hårt på gymmet eller för att man ansträngt skallen på en tenta.Trött för att det är varmt eller för kylan tar på krafterna.
 
Men jag vet varför jag håller på att somna nu.Matkoma.
 
//YUNA♥

Värsta konsertkänslan

Hejsvejs! Det är bra med mig här.. Sola och bada :) nattdoppade igår och det var svinkallt! Igår var det en festival här i Hudiksvall och vi såg Ulrik Munther, Eldkvarn och Loreen! Fan vad jag längtar till Coldplay ääännuuu mer! Ska ut och åka lite longboard nu. Tjingeling ~Gamm

De e soft

Motellet vi bor på nu, checka utsikten!

SAKER NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG.

 
* Jag lyssnar helst på svensk musik
 
* Jag HATAR när folk härmar mig,det kan vara en pytte liten sak
 
* Jag hatar att ha stora bröst,ska förminska
 
* Jag vet inte hur man gör pannkakor
 
* Jag är allergisk mot pollen,gräs,damm,morötter,honungsmelon,persika,små tomater,körsbär,hamstrar och katter
 
* Jag gillar när killar luktar gott
 
* Jag brukar sjunga med till The voice låtar fast jag oftast hatar dem
 
* Jag har svårt för att svettas
 
* Mitt hår är egentligen lockigt
 
* Ibland vill jag bara lägga mig i en låda och försvinna föralltid.
 
//YUNA♥

I TEORIN ÄR DET LÄTT,DET FINNS NÅGON FÖR ALLA,MEN SÄG DET TILL DE SOM BLIR KVAR.

De som säger att tiden läker alla sår,de ljuger.Oh gud jag har sakt det en gång för mycket.
 
Idag har det varit en skön dag på stan,Ätit kollat runt och sånt.Snart Kommer Joel.Vi ska snacka och ty leka på gården.Har inga planer inför den här veckan,men fick en biobiljett av Gamm som går ut den 1 augusti hmm hmm.Nu kom jag på att jag typ har dubbelt så många killkompisar än tjejkompisar.Antar att de är lättare.Liksom enklare att vara med,lättare att förstå och kommer bättre överens med dem.Tjejer ska vara så komplicerade ibland.
 
I varje fall så har jag inte mycket mer att skriva såatteeeh vi hörs!;D
 
//YUNA♥

Hej Svärje

Idag drar vi iväg med vår feta hyrbil till Redwood-skogen och tillbringar lite tid där för att sedan dra ned till ett litet motell som ligger halvvägs till Los Angeles. Ska bli skönt att få komma ifrån kylan som legat över San Francisco de dagarna vi har varit här. Igår verkligen blåst-regnade det, vilket inte var särskilt kul. Puss Hanna

Once bonde, forever bonde

Godmorgon mina solstrålar! Solen skiner så här tidigt på morgonen och allt är packat och klart.. Eller Nää jag orkade inte ens packa upp så jag tar landetväskan med mig hahaha! Alldeles strax åker vi upp till Glada Hudik och chilla där i några dagar! Ha're gött! Chingchong! ~Gamm

♥,

Byggd av bomull, du var aldrig menad för en sån här kall och hård värld där man ska vara evigt stark och byggd av järn.
de kommer aldrig att se de kommer aldrig att veta vad de missar när de inte väljer dig, för ditt hjärta är lika stort som hela vår jord.

Men ingen kommer nånsin hjälpa dig om de inte vinner på det själva.
Ingen kommer offra sig för dig om ni inte delar kärlek eller blod Och det är bara så som människor är och vi lever i en cynisk värld,
men ingen kommer nånsin hjälpa dig men du, det är helt okej.

Du smyger förbi och du känner dig osynlig och som om du inte lämnar några avtryck men saker förändras och det kommer finnas de som vill dö för din blick och dina läppar som aldrig ljuger och det kommer skrivas sånger om dig, om hur du gick genom rummen alltid märkligt ensam.
 
//YUNA♥

VI DRÖMMER NOG ALLTID OM SAKER VI GLÖMT.

Har myggbett på varenda kroppsdel och mina fingrar doftar smultron.
 
Har haft det för bra på landet,Jag Joel Gamm och Vilmer fick huset för oss själva.Mycket skratt,sena nätter och gåshud osv osv...Har inte sovit själv på två veckor och har varit med någon jag älskar varje dag.Fan vad härligt!
 
Nu ska jag bara ta det lugnt,sova ut och bara ligga och dega.Imorgon blir det stan med Mors kille.
 
//YUNA♥

USA de två senaste dagarna

New York var pissefuktigt men coolt! Hann liksom inte riktigt ta in allting eftersom vi åkte in och ut på ungefär fem timmar. Har nog aldrig svettats så mycket I EN STAD. Det var 29 grader och mulet. World Trate Center/ Ground Zero var lite coolt/sorgligt/svårt att ta in för det var för mycket folk... Haha!? Nu är vi i San Fransisco och njuter av lite space... Det var så sjukligt fullpackat i New York så det va jag vet inte vaaaaaaaaaad... I alla fall på Time Square. Forever 21 var inte besvikelse för mig... Ganska tråkiga kläder och en massa jävla spets och magtröjor. Nu idag blir det god frukost, svär på att jag kommer att gå upp minst två kilo här haha! Hanna

Klipphäng

Halloj!! Nu fungerar min mobil som den ska, äntligen! Just nu sitter i på en klippa och steker och lyssnar på musik ! Det här är livet asså haha vi har haft skit roligt de här dagarna! Vill inte åka tillbaka än ;( fast äh, det är några dagar kvar tills vi åker tillbaks :D ha det bäääst! ~Gamm

i'll be back, so don't try to follow me

 
Just nu känner jag mig säker, jag känner mig bekväm där jag är och varm innuti mig själv.
Det finns en viss säkerhet hemma hos pappa, jag vet inte hur jag ska förklara det men jag känner mig alltid beskyddad hemma. Jag kan vara mig själv även när andra är här, jag bor ju trots allt här.
 
Nu när jag går in på bloggen ibland för att kolla om någon har slängt in ett litet inlägg blir jag lite varm i kroppen också eftersom jag knappast känner igen den, men kommer sedan på att det är jag som fixat till den och är hur nöjd som helst. Det ser ut som någon annas blogg!
 
Jag måste dricka någonting... Huvudet är helt stört, ugh.
 
Planet går vid 9 imorgon så taxin kommer och hämtar oss halv sju troligen...
 
Hoppas att ni har det så skönt medan jag är borta, kanske slänger in ett inlägg eller så!
 
Hanna

BÖNDER.

Väntar på att Joel ska komma till mig och sedan bär det av.Fysatfläsk vad jag ogillar att vakna tidigt
men det är det värt.Kommer tillbaka på fredag!
 
Ha det bra i stockholm.:)
 
//YUNA♥

Lördagen 21 juli

Nu går jag och lägger mig. Allt är packat och klart. Redo att åka imorgon. Fan vad kul vi kommer att ha! Jag kanske bloggar då och då om mitt abonnemang fungerar när vi är där. Hoppas att ni ha det bäst här eller var ni än är! Puss ~Gamm

Hillywood

 
 
Antagligen det bästa jag sett på länge, ahahahah!
 
Hanna

Jag idag

 
 
 
 

Muy bien guestion.

Har inte varit i Kista på flera år men idag åkte jag dit och fick hem lite grejer!
 
Svarta stuprörsJeans från SALT
 
En marinblå blus från NewYorker
 
En rutig tubtopp från Carlings!
 
//YUNA
 

NEW IN

Har tvingat mig själv att köpa lite grejer.. hehehe. jag är en sån pengarslösare men jaja jag är nöjd i alla fall. 
Ni fattar inte hur glad jag är just nu wooohoooo IMORN ÅKER VI TILL LANDEEET!!!!
-Gamm
 

men hallå vem bryr sig?

Hur kan du förstå något, om du aldrig haft det?

 
Packar ner allting som är nödvändig... Trosor, Bh:ar, tröjor, byxor, äääää, hörlurar, böcker, kamera, plattång, smink, smell-good-things (som syrran kallar det), skor och ett jävla bra humör.
 
Jag antar att kameran kommer vara brutalt fullpackad med bilder från USA så var lite taggade i alla fall på några schyssta bilder.
 
Det känns som att jag ska åka imorgon när jag snackar om att jag packar ner allting men vi åker trots allt på måndag, vilken tid har jag ingen aning om för det har jag glömt. Höhö ;)
 
Har inte ätit något kom jag på, well vi får se om jag hittar något. Borde göra ett matinlägg snart, hehe. Döda mig inte efter att jag lagt upp det senare, snälla... Jag älskar bara mat så himla mycket, ni förstår inte hur mycket.
 
 
Hanna

Lär er något, barn!

 
 
/bibon

Systrarna på stan

Igår var jag och min syster i stan och här kommer lite bilder!
-Gamm
 

let me love you until you learn to love yourself

 
Det var någon som kommenterade om att vi skulle lägga upp fler bilder på oss själva så jag tar väl tillfället i akt och gör det nu med detsamma... 
Jag hittade en helt ok schysst app på iPhonen där man kunde slå ihop två bilder och då blev första försöket så här! Lite snyggt blev det väl? Förutom att mina tänder har helt olika färger vid vissa ställen, pfthahaha.
iBlend heter den förresten för er nördar som har en iPhone, hehe. Nu kan ni försöka vara lika cool som jag är, jag tror inte att ni klarar av det.
 
Hanna

SOM ETT HJÄRTA SOM VÄGRAR SLUTA SLÅ.

Jag har läst Ondskan tre gånger.Har gått ner 2 kilo.Har läst mer än halva Snabba Cash.Jag chattar me tre av mina bästa tjejvänner,har ändå mer killkompisar.Jag har lagt mer svart än rött nagelack.Jag har börjat skriva dagbok.Jag har skönare musiksmak än mina grannar.
 
Jag har badat näck.Badat naken.Nattbadat,tagit morgondopp.Badat på alla sett.
 
Jag skriver ner mina drömmar men är physiskt frisk.Jag har legat vaken medan jag lyssnat på alla lampor som släckts i stan.Jag har det bättre än Benjamin i tredjevärlden.
 
Jag har inte klippt mig på två år.Har gått barfota på mina gator.Ljugit för min mor.Pluggat stenhårt.Tjänat pengar.Idag har pratat med en okänd gubbe i tretio minuter.
 
Ändå.
 
Men ändå är jag inte nöjd.Vad är det som fattas?Vill veta vad som fattas men ingen kan svara mig.Det finns något tomrum,vill ha något,göra något,lärakänna någon.Vad som helst.
 
Vill känna mig levande.
 
//YUNA♥
 

folk borde vara glada över sitt

 
På något sätt ska det faktiskt bli riktigt skönt att dra ifrån Sverige och alla kompisar, iväg till ett helt okänt ställe som man hört alldeles för mycket bra saker om. Sol, värme, palmer, stränder, killar, solbrändhet, glädje, perfektion, mat?
Jag längtar till allting ända ut i fingertopparna på att få sätta mig i flygplanssätet där jag även ska vara placerad i 8 timmar också. Men vadfasen, är inte det lite värt ändå? Jag ska ju för fasiken få uppleva New York och nästan hela Kalifornien. Vilken jävla upplevelse, åh asfgaufdoögk.
 
Veckan med Tanzila var hur kul som helst, så kul att jag är helt slut i vän-huvudet så jag vill bara sova bort hela världen. Inget dåligt dock, jag är bara en människa som behöver ensamhet ibland. Nu känns ganska bra eftersom jag ska spendera två veckor med tre familjemedlemmar som är helt ok jobbiga ibland. Softish.
 
Några bilder kommer nog upp lite senare mån tro.
 
Hanna

Siktade mot molnen,hamnade i sanningen.

Tillbaka från en vecka i Falun.Det var mysigt men måste säga att stockholm är allt!Så fort jag steg ut ur
bilen kände jag doften av assfalt och så fort jag kom hem drack jag två glas vatten.Stockholms vatten är
godast!
 
Nu har jag sorterat kläder.Ska tvätta själv.Vi får väll se hur det slutar!
Imorgon ska jag träffa Max och Gamm.Har inte träffat han på ganska länge så det blir kul!
Sen på söndag tar jag Joel och Gamm bussen till Vilmers landställe!
 
Saknar Hana mycket också,kunde leka med henne idag men ville inte spy,mår lite illa efter bilresan:(
 
Just nu sitter jag halvnaken på golvet,vet inte varför men fryser så ska ta på mig kläder och gå ner till tvättstugan.
 
Ha en fin kväll!♥
 
//YUNA♥

mot stockholm om tjugo minuter sisådär

 
Idag drar vi äntligen hem till Stockholm!
Det har varit otroligt skönt att varit borta i två veckor nu, men jag saknar att vara hemma och känna säkerheten.
Saknar pappa och Jenny, drar hem till dem imorgon när allt är packat och tvättat inför USA.
Åååååh satan va kul det ska bli, äntligen fint och varmt väder för en gångs skull. Sveriges sommarväder har verkligen sugit. Tänk om man hade en slags teleportör som teleporterade en till det finaste vädret i landet. Hahaha! :D
 
puss
Hanna

Jag vill höra historier om fransmän

Våran egna Bibonzorz007 är tillbaka i Sverige. Skit skönt att hon är tillbaks.. nu vet jag i alla fall vad jag ska göra de kommande nätterna höhö
 
Har saknat henne som fan. När jag lyssnar på musik och det kommer en MGMTlåt så tänker jag alltid på henne. Sorgligt är det absolut! hahaha gay
 
Imorn ska man äntligen få träffa henne och hon måste berätta allt som hon har gjort och upplevt i Franklandet! Fan vad kul det ska bli att höraaa GAAAAAH kan inte vänta!
ska fortsätta snacka om allt och inget med bibon nu. cya
-Gamm
 
aaaaaaaaaaaaaaw

Längtar som satan!

Lyxar i Falun

För er som har lust att göra en somrig tårta med maräng som botten kan ni testa den här! Marängen består av ägg, socker och hasselnötter om jag kommer ihåg rätt... Det var trots allt inte jag som bakade den, hehe.

Åh så jag har saknat dig!

<3
 
/bibon
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Eiffeltornet,baguetter,croissanter på morgonen,broarna,ohövliga fransmän, baskers,latinkvarteren,vattenmelonerna,notre dame,överdrivet dyra restaurangerna,
regnet och gråheten. Saknar redan allt :( . BAJBAJS ska nog sova.eller hmm....jo eller nej eller venne
 
/bibon
 
 

The Kooks <3

 
 
alltså omege för hur dom i publiken sjunger med hela låten , vill också vara där :( buuhuhuhuhuhu.
är helt kär iallafall hoohoh!!:D
 
/bibon

Back from Paris!

 
Yooo homies! Tillbaks i svealand nu :D! Saknar alla gullisar ,vill bara ut och leka hela dagen med los homies :( .
 
Men nu så har jag äntligen listat ut hur man fixar videosar här!? Såååå jaa först det här....
 
 
 
 
 
/bibon
 
 
 
 
 

Instagram

Tja!!

Jag har precis skaffat instagram whop whop! Känner mig liiite efter men vafan vem bryr sig ;) Jag heter gammburom! Det är bara köra på och follow me! och här har ni min första bild som jag la upp. Puss -gamm

Mobilblogg

Tjaba! Bloggar från blogg.se-appen nu. Wohoo :D Jag har precis ätit middag och nu ska jag komma på något intressant att skriva om. Herrå! ~Gamm

Lingongrova och 100 prositar.

Har ätit lingongrova varje dag så jag mår bra,förutom att jag nyser häääääiiilaaa tidn!!!
 
Nu ska jag nysa i Hannas mun heirå.
 
//YUNA♥

Till och börja med

Sommarinspiration:
 

Blogga om intressantare grejer?

Okej, så för att göra bloggen lite mer intressantare och roligare för er läsare borde vi nog skriva om lite roligare grejer än om våra dagar. Jag själv (Hanna) brukar tycka att det inte är särskilt roligt att läsa om en fjortis dag i Stockholm nu för tiden...
 
I alla fall, vi kan lägga ut tips på grejer, saker vi har testat eller vad vi har på oss (outfittor), låttips och en massa jävla bilder på vad vi gör och annat skit. Det ska helt enkelt underhålla er blablabla.
 
ähöhäöhöhöähöhöäöhöhä ni får säga några förslag också på vad ni tycker att vi ska skriva om också! :D
 
puss
Hanna
 
(och tanz i bakgrunden)

You are ma cinema.. i can watch you forevaaaah

Yoooo!
 
Idag har jag varit en surpuppa hela dagen typ.. hahaha
Fick mitt abonemang &SIM-kort och allt imorse meeeeeeeen SIM-kortet är INTE aktiverat.. asså fuck it. hahahaha jag har väntat i några månader på mobilen men nu måste jag vänta en vecka till... livet är hårt!
 
Sen på kvällen så missade jag Top model som jag hade väntat på i en vecka också.. haha inte kul!
såååå nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske fixa lite men kontakter till mobilen. aa bra idé!
 
Bloggar från laptopen och jag har hittat några gamla bilder från Tanzilas dåvarande mobil från den tiden när hon bodde hos mig som jag vill visa er! njuuuut hahaha cya
 
~Gamm
 
 
ganska ok gamla

bajskorvar osv - del 2

bajskorvar osv - del 1

tu
 

GODNATT

Ska lägga mig i sängen nu, kommer inte somna direkt menmen känner mig lite trött redan nu.
 
Har ätit men nu börjar jag blir lite hungrig igen. Vad är det med mig?! Varför vill jag äta hela tiden? Lite tjockisvarning här va? hahahaha
 
Sov så gott! Love♥
-Gamm
 
Tumblr_m79y6wefvx1rxxt9uo4_500_large
 
 
 
 
 

some die young

tjena mittbena!
 
Jag har ätit hur mycket middag som helst men det hjälpte inte.. jag är vrååålhungrig! ska snart smyga till köket och hitta nått käk. Jag vet att det inte är bra att äta så här sent men vad ska man göra?! vrååålhungrig !! det är bara att fatta det. hahaha
 
Förhoppningsvis får jag iphonen imorgon och då kommer det bli mer mobilbloggning för mig. ska skaffa blogg.se-appen då. Hoppas inte att appen får problem som den brukar få tidigare!
 
Kul att se falunarna blogga lite i alla fall... så att man vet att ni lever liksom ;)
jaja måste gå på toa sen vidare till köket! vi hörs!
~Gamm
 
MEN SHIIIIIIIT
SNACKAR OM LÅNGT HÅR!!! ;(( saknaaar!
 

Falun falunare falunast

Tjabba.ska äta grillat snart.Gjorde det igår också.Det är chill här idag har vi mest kollat på konstiga falubor!Vet inte när jag kommer hiem. //YUNA

Känner mig fett ball

Tjenis Nu idag är det första gången som jag testade att åka moppe. Det gick väl helt ok förutom när jag skulle svänga och lyckades fastna i en grannes grusgång hahahaha! Fick lite lätt panik men sen kom jag upp, det var ju trots allt första gången ;) Ska käka grillat nu hos Magnus, mammas pojkvän. Puss Hanna

för jag vill veta om kärlek finns

Solen skiner här i huvudstaden...
 
Men här sitter jag inne och är lat som vanligt. Dunkar musik och är glad därför att mamma håller på att lagar god mat. MAT♥
 
Undrar var alla mina kompisar är och vad de gör just nu. De är säkert ute och leker och steker i solen eller så sover de fortfarande. Simkortet och nya abonemang som jag beställt kommer säkert imorn.. woohooo äntligen!! 
 
åh min herre gode gud.. JAG FYLLER 18 och exakt 8 månader!! helt gaaalet! shitshitshit
 
Hahaha jag bara hittar på saker, vet inte vad jag ska skriva!! soooo see you later alligater
-G
 

just nu

Bönderna har en dator... det var det värsta! saknar er FETT
-G

drömfångare

Jag köpte en drömfångare när jag var i Turkiet. Ett till check från sommarlistan. Dreamcatcher♥
-Gamm
 
 
 
 
 
 
 

äntligen frisk luft

Remby test

vad tycks om min första Remby-bild? godernatt,puss♥
-Gamm

Man måste dö några gånger innan man kan leva

hejhopp!
 
Lördagen gick ganska snabbt. Jag sov halva dagen och gjorde inget speciellt. standard! haha jodå, jag har tvättat alldeles själv idag. Men det var skönt det med höhö :)
 
Imorn ska vi till Thomas mamma och fira hennes födelsedag. Det betyder att jag måste vakna tidigt, nooooo! Så jag måste nog lägga mig snart men först ska vi beställa hem mitt nya abonemang whop whooop! Är så himla trött på den här gamla tröga mobilen!
 
En vecka klar tills vi åker till landet JAAAAA! hihi bye♥
-Gamm
 
Finnen är hemma nu! saknat honom, det var länge sen någon mobbade min svenska.
 

fredagen den trettonde

Hola mi amor!
 
Har någon av er haft otur idag? Inte jag för min fot har inte varit utanför min dörr. orkar verkligen inte lyfta min rumpa och gå ut hehehe
 
Har ätit vaniljglass med jordgubbar två gånger nu, så jäkla gott så att det inte är sant!!!!!
Dagarna går så himla fort och snart är sommaren slut och det verkliga livet fortsätter. Jag orkar inte tänka på det än, är sjukt trött på skolan fortfarande. Det enda saken jag längtar till så mycket just nu är att åka till Vilmans landställe och bara sola mig brun och bara chilla gaaalet.
 
Men det är några dagar kvar tills vi åker sååå ska njuta av mitt lata liv lite till hihi cya later alligater♥
-Gamm
 
Tumblr_m1wcxzw5ln1ro6sw8o1_500_largeDme3u0nbx3dxsw6gkp3dfjvf_500_large

latmask

Heeeejsvejs!

Vaknade runt fyra. Har suttit vid datan och nyss åt jag dagens första måltid, middag. hahaha ikväll blir det mer serier och chips & choklad och cola. tur att man inte går upp i vikt så lätt hihihi hoppas att det fortsätter så!

Bloggar mer senare. saknar tjejerna. Bara jag som inte är bonde nu för tiden. see you later alligater
~Gamm
 

aklfjsdiofgjweoprj3qwopetjgwesdotjwkoloooo

 
Hanna & Yuna

bibon gråter

Seriöst jag vet inte säkert men jag skrev nyss världens längsta inlägg men tror den raderades. Om den gjorde det så vill jag bara säga att mitt liv är över. Om den inte gjorde det så fack aina yay!

/bibon

Somnar 07 vaknar igen på natten

Hej hopp gummisnopp! Sitter i bilen med Mamma, syrran och Tanz. Allting är typ ganska bra, lite smådepp över att åka ifrån favoritstället men jag har haft så himla kul. Fick träffa Vickan, Sebbe och Maxe som jag inte träffat på sjukligt länge. :D Mamma ska kolla på någon stuga och sedan drar vi vidare mot Falun! Puss Hanna

VI SÅG MOT SOLEN SOM OM ALLT VAR GLÖMT.

Tid är tid och tiden går.Alldeles för fort.Otroligt fort.Nu är jag 16 och då va jag 14,15,13,12 och snart är jag 17.Dör jag snart?Livet är alldelse för kort.När jag var 9 kunde jag stoppa tiden.Jag var barn varje dag.Sen efter 15 sprang tiden förbi mina ögon,bara sådär.
 
Vill inte börja gymnasiumet.Vill hoppa av,sluta plugga,resa jorden runt och fånga månen.
 
Allt är packat och klart,imorgon åker jag som sagt till falun,är där i cirkus en vecka och sedan ska jag åka till Vilmers landställe med Gamm och Joel.
 
Om man kunde sätta stopp för tiden skulle jag vilja bo i en låda med mina bästa vänner.Och majs.
 
//YUNA

learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.

hej folket!
 
Livet bara rullar på. Suuuper sköna dagar och vädret är inte så dåligt som jag trodde. Igår var jag och lallar runt i stan med Fredrik, Vilmer och Tanz. Kändes som flera månader sen jag var i stan sist. Men det var mysigt, långa promenader och lite sol här och där.
Vi var tillbaks i Vällingby vid 22 och Fredrik var tvungen att åka hem för jobbet väntar på honom tidigt på morgonen nästa dag. Men Joel och resten av gänget drog hem till mig och såg på en film som vi tyvärr inte såg klart för att boysen var tvungna att gå. När de gick så kollade jag och Tanz på en till film som vi inte såg klart heller pga tröttheten.
 
Vi vaknade ca kl 14 och käkade frukost och solade. Vilmer och Joel kom med efterrätt.. en mumsig och saftig vattenmelon. Där satt vi en stund innan Tanz var tvungen att gå hem för att packa och göra i ordning. Jag stannde hemma för att diska och kolla på min serie hehehehe
 
Ska fortsätta kolla på serien nu. Här får ni lite bilder i alla fall :D
see you later alligater!
~Gamm
 
 

Turkiet 2012

 
~Gamm

VI ÄR KUNGAR NU,FÖR EN ENDA DAG.

Har typ glömt vad vi gjorde igår,vänta måste tänka.....juuuste igår kom Vilmer till mig runt 12 på morgonen sov lite fick damp för visste inte vad jag skulle ha på mig.Sen gick vi till Vilmer och kollade på tv och sen kom Gamm.Efter det åkte vi till stan med Fredrik.Köpte lyxhake och gick till statshhuset och chillade runt.Sen på kvällen gick vi till Gamm och kollade på film med Joel,de gick hem runt 2.Jag och Gamm började kolla på Alice i underlandet men sen så somnade vi:P
 
Vaknade 1 idag sen kom Joel och Vilmer med en vattenmelon,vi satt och åt på Gamms balkong,lyssnade på coldplay och njöt av soolen.Nu är jag hemma nyduschad,käkat mango ska börja packa för åker till Hanna kl 10 imorgon!;D
 
//YUNA

Allt är bra

Bondar på som fan och har det ganska najs! Puss Hanna

DRAGONFLY.

När jag och Hanna satt på ängen pratade vi om dagsländor.De föds och dör samma dag.Det fick mig att tänka på att de bara har en dag på sig.Vad skulle du göra om du visste att du kan dö när som helst?Göra allt du annars aldrig skulle göra?
 
En dag är helt enkelt ett helt liv för en dagslända.
 
Som min Kung fu mästare en gång sa:En liten dagslända flyttar ett berg av sand,ett korn i taget,den plockar med sig ett korn vart miljonte år och när berget är flyttat lägger sländan tillbaka allt igen och det är så lång evigheten är och det är en väldigt lång tid att vara död.
 
//YUNA

SÅ MED HANDEN PÅ BRÖSTET,SVOR VI ATT ALLTID SLÅ FRAMÅT.

Hej jag har en lång arm.Haha.Kom hem runt halv 12 igår.Älskar våra kvällar och trots att jag har ont i fötterna från igår så är Joel Gamm och Vilmer värda varenda ståverk i mina fötter!Idag har jag varit ovanligt trött så har sovit bort halva dan.Imorgon blir det Bowling med mina grabbar och sedan packar jag inför falun med min fruga Hanna,vi åker på en smekvecka!Mysigt.
 
Sover nog hemma imorgon.Alltså mitt andra hem.(Hemma hos Gamm)Aldrig fel att dela säng med henne!;)
Och så saknar jag Bibon,hon är i Frankrike och har det bra.Hoppas hon tar mycket foton!!
 
Ska kolla på serie nu:3
 
//YUNA

I want to live, not just survive.

tjena mittbena!
 
åhhh vad jag älskar livet just nu! Bara roligheter hela dagen och natten. Träffar mina saknade vänner och bara skrattar. Idag var det Grönan och jag skrattade hur mycket som helst! De här kommande dagarna måste vi hitta på något kul för Tanzi åker till Falun på fredag. 
 
Sov ju hos Tanzi igår. Jag har inte sovit så mycket alls de här senaste dagarna. Men vafan, det är sommar och det är nu man ska leva livet. Vi vaknade kl 9 och drog ner till badet och tog en morgondopp. Vi tänkte ta en kvällsdopp också efter Grönan men det blev tyvärr inget. Dagen var ändå perfa tycker jag :D
 
Nu tittar jag på en thaiserie som jag har längtat efter så länge. Imorn ska jag sova ut ordentligt, höhöhö. oj klockan är ganska mycket nu men jag ska kolla lite till innan sängdags.
Hejdådå♥
~Gamm
 
 
De andra bilder kommer snart :D

GE MIG SUPER BAS.

Sholaksho!IIgår kom vi hem till mig på kvällen och kollade på American pie med Kareem,mig,Gamm och Vilmer.Sedan sov Vilmer och gamm över vi somnade runt 3 och vaknade 9 idag för att ta ett morgondopp i kanaan!Efter det gick vi tillbaka till mig och sov i 2 timmar.Nu är jag hos Gamm vi ska åka till Grönan med Vilmer och Joel.Ha en bra kväll!:D
 
//YUNA♥

Prinskaktus

Tjoo har över 100 myggbett,har vart med grabbarna idag,nu sitter jag me Gamm och Vilmer.De ska sova här och imorgon bitti drar vi och badar!
 
puss
 
Yuna

YES!!!!

Jaaaaaaahhhh äntligen funkar blogg.se-appen!! Så jag kanske slänger in nåt inlägg i Norrtälje om det finns bra teckning hehe. puss Hanna

En hälsning till eder alla

Då var allting äntligen packat och klart.. tror jag!
Är galet taggad för att dra iväg till ett av mina favoritställen på sommaren, Norrtälje! :D
 
Jag hoppas att det inte blir det väder som det står att det ska bli för jag vill ha sooool så att jag kan sola som en galning. Men imorgon skulle det tydligen vara fint väder såatteh ah, vafan. ;)
 
Ska läsa min bok och sedan gå och lägga mig, vill inte somna på båten imorgon haha.
 
Kameran är laddad så jag ska ta massor med kort om jag inte glömmer det, haha!
 
Ingen bloggning för mig under de här dagarna, kommer inte ha tid för det. Men när jag och Tanz är i Falun blir det nog några inlägg från oss ska ni nog få se.
 
puss
Hanna

tjoao

äter godis och är ful. ska packa snart och sen göra något annat. 
 
puss
Hanna

borta bra men hemma bäst

TJJJAAA SVEARIKE!
 
Åh vad skönt att få sova lite! Skulle faktiskt kunna sova mer men nej, jag saknar datan mer är sängen tror jag.
Skönt att vara hemma. Sängen, nallen, korvkudden, datan, kranvattnet men vad fan hände med det tropiska vädret som ni snackade om?!?!?!?! -.-
 
Har saknat människor väldigt mycket också! Är så sjukt trött på alla inhoppare som bara kom fram och sa "tjena, hur mår do?" men så tänkte jag... jaaaaa de ser att jag är svensk!! :D men sen så kollar man bakom sig och där står Thomas.....
 
När jag gick ombord på planet såg jag alla solbrända svenska och jag bara skämdes.... några av de är till och med brunare än mig :o jag har faktiskt solat galet mycket i början av resan men sen i slutet så gjorde vi Hamam (turkisk bad & massage) och då tog de bort allt skit från kroppen och jag blev en guling igen.... haha inte kul
 
ska ut och träffa grabbarna i orten senare på dagen idag. sjuuukt länge sen man såg deras ansikte! så det ska bli kuel! 
Bilderna kommer när de kommer så håll utkik! see you later alligater!
~Gamm
 
Tumblr_lx8wnwg9bl1r14gyzo1_500_large

Om vingarna bär

Helt sjukt väder idag, svettades galet mycket eftersom jag hade tagit på mig ett par svarta tajta brallor för jag trodde det var lite mulet ute men sedan när familjen drog iväg till Täby för att kolla en loppis visade det sig vara lite varmare än vad jag hade trott. Jag dog bokstavligen. Men jag lever nu i alla fall.
 
Packade en fet väska hemma hos pappa med bara kläder. Ska inte vara hemma på två veckor såatteh, det behövdes. Haha! :D Ska faktiskt bli galet skönt att få åka iväg från Stockholm ut till skogen ett tag. Norrtälje kan vara hur chill som helst, man väljet ju såklart vad man vill göra. Sola på bryggan eller åka vattenskidor, whatever.
Har åkt vattenskidor en gång, klarade av att stå upp i kanske 30 sek sen kraschade jag ner i vattnet. Man måste vara så jävla rak i ryggen och armarna ska vara raka också hahaha galet mycket att hålla på.
 
Weeeeell, ska städa rummet och sedan laga mat!
 
puss
Hanna

OCH BARA DOM SOM BLÄNDATS AV LJUSET KAN SE HUR BRA VI MÅR.

Är det bara jag som känner att det är typ tropiskt klimat här?Så fort jag går ut känner jag hur kvavt och fuktigt det är....är det ett tecken på att jorden håller på att gå under?
 
Precis bokat resa till Thailand!Det blir på jullovet så Gamm måste lära mig massor med thaiord^^och så kommer jag ha en fet bränna i vinter!
 
Har packat,vikt kläder,damsugit,moppat och duschat.Nu väntar jag på att Vilmer ska komma.Han kommer vid 8 så drar ut då,orkar ändå inte vara hemma ikväll mor ska få gäster och när de dricker ja jo ni vet....
 
Nu ska jag fortsätta lyssna på Thomas stenström och njuta av sommaren!
 
//YUNA♥

IF YOURE A BIRD,IM A BIRD.

Sho.Lovet rullar på.Idag har jag träffa Hana.Äntligen!!Sedan gick jag till centrum med min syster och kollade runt,köpte ett armband.Nu ska jag äta glass:DImorgon kommer Vilmer,sen Max och Gamm och på torsdag åker jag och Panna till falun!:DSka bli skönt att också få komma bort lite:3
 
//YUNA♥

my judgement is clouded

Äntligen fick jag till headern som aldrig ville komma upp förut. Vi hade tydligen en helt annan design än vad jag trodde men det fixade ju sig tillslut! Yaay är glad, vår blogg är inte tråkig länge.
 
Tangenten med kommatecknet på har typ fastnat som måste trycka så in i helvetet för att få ett litet kommatecken. Bajskorv.
 
Jaa och för er som har suttit i fyra timmar och väntat på att få köpa en biljett till Justin Bieber kan få veta nu att min syrra precis fick en och att hon skrek det i mitt öra. Uppskattas inte särskilt mycket men är dock glad för hennes skull för hon var extrem deprimerad och stod och gjorde fula arga danser när jag duschade. Hon hade ett sånt där arg/deprimerat ansiktsuttryck också. Ögonbrynen nuddade nästan varandra, oh my lord. (Fick trycka som fan nu för att få dit kommatecknet.)
 
Är lite smått ledsen eftersom jag och syrran inte får vara i Norrtälje så länge som vi hoppats på eftersom vi inte kan åka dit på söndag utan åker dit på måndag och sedan är vi tvugna att åka därifrån antingen på fredag eller lördag så vi får inte lika många dagar där som vi trodde vi skulle få. Men jaja, vi får i alla fall åka dit vilket är det som är det bästa med det. Se alltid från den bästa vinkeln, you know. ;)
Så nu funkar tangentjäveln igen! :D
 
Ska jag berätta något jag älskar att göra? Okej jag gör det ändå.
Jag älskar att nysa. Det är typ något av det mest sköna man kan göra ibland. Att skrik/ropa utan att någon ber en att hålla käften för det är helt normalt. Och känslan när hela kroppen krymper ihop i en sekund och sedan slappnar av sekunden efter är såååå skönt. Visst är det random men jag älskar känslan av att det kliar i näsan och man verkligen måste få bort det och så kan man nysa och då är det borta!
Gah sätt in mig på något sjukhus men jag älskare... Hahahaha!
 
Efter tre ska jag dra iväg och träffa mina två äldre bästisar Anna och Maya. Ska försöka att vara lite mogen med dem men det brukar inte funka för de är inte särskilt mogna med mig heller. lol
 
Aja nu har jag skrivit ett långt inlägg så jag hoppas att ni kan svettläsa igenom allting utan att dö på cupen.
 
puss
Hanna
 

P.S Det är så galet jobbigt när man ska kolla GIF-bilder för det är bara en massa konstiga på en massa japaner. VAD FAN VILL NI MIG?!?!?! 
 
 
 
 
 

dumheter varje dag

 
puss
Hanna

heartbeats in the sand

Jamen hejsan.
Jag och Tanzila var lite smått höga av varandra igår och därför hade vi fått för oss att det var fredag idag, vilket det inte är. Det är torsdag. Vi skrattade lite gått åt det via sms.
 
Planerna för idag var att sticka upp till centan och kolla bikini till Tanzila men jag blev galet hemmasjuk för tillfället och cancelade de planerna och sa att det få bli på lördag istället.
 
På söndag drar jag till Sundholme, Norrtälje och ska vara där i en vecka hos några familjekompisar. Det ska bli galet kul och jag hoppas på att det blir hur fint väder som helst och att jag inte får min ludermens.
Hatar att ha mens när jag är på typ semester någonstans och det är ohyggligt varmt.
Var faktiskt i USA den lyckliga veckan när jag gick i sexan men som tur var så varade den inte så länge. Jag kan ha upp till nio dagar och det är inte särskilt spännande så ah.
 
Sitter och lyssnar på härliga låtar av Ted Gäderstad och får lite nostalgi från Gotland förra året när jag var där med Mamma, Sofia och Mormor.
 
Aja ska äta något för vill inte svälta mig själv. Hihi
 
puss
Hanna
 

over the rainbow

hejsan hejsan. vi sitter och lyssnar på hawaiiansk musik och fantiserar om sommarbrisen som smeker våra kinder. fett romantisk. Våra fötter luktar svett,men det är så det ska vara! Tanzilas luktar värst...
 
WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELL Vi drog och köpte jordisar och lite Yoggi Yalla, sedan gick vi hem till Tanzilas mamma för att hämta filt och drog sedan till ängen och placerade oss där bland nakna män och kvinnor med hundar. Vi läste bokar och myste med varandra. Ännu mer romantisk.
 
Hannas fötter luktar weed.Jappjapp.Ska dra hem snart och ska gå genom hela orten,hoppas på att inte bli rånad..
 
A nu har ni fått ett skönt inlägg från både Hanna och Tanzila. Imorgon är det fredag så vi bjuder på två sköna youtube-klipp. HARE!

passar på grilla mig själv

Hej Sverige! Jag har det bra här i turklandet! Solar och badar galet som alla andra turister här gör. Men det är skönt förutom att havsvattnet är salt som sjutton, jag kände mig som en saltklump efter jag har badat i havet haha fast en brun saltklump :D Just nu sitter jag på en solstol vid poolen och chillar galet efter en dag i piratbåttur och all bad och sol! Vi ska nog snart dra ut och hitta en restaurang där vi ska käka middag :) Har sett på Facebook och bloggen att ni har fint väder där hemma! Hoppas att solen är kvar när vi kommer tillbaks på söndag då! Hejdå, saknar alla! -Gamm

LUFTEN BOR I MINA STEG.

Tumblr_m5yg060rc61r8rji3o1_500_large
Har ätit två glassar minst varenda dag!:D Älskar Glass!!♥Haha iallafall så var jag med Tsoki igår,vi njöt av vädret,satt ute och snackade och sen kom hennes killkompis och vi tog en promenad.Skön dag.Idag ska jag träffa HannaPanna,vi ska mysa på en äng!(No Homo).Höhö vi tänke läsa och sånt!
 
Ha en bra dag!!//YUNA♥

men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Jag kanske borde sitta ute för tillfället men pappa grillar som fan och röken är helt ok jobbig så vill inte bli passiv grillare. Fan va rolig jag är, kom på den nysssss
 
Aja är hungrig som satan, tänker bara på mat just nu tror jag. Skulle sitta fint med några McToast och en god yoghurt med saftiga bär och allt, ni fattar eller hur?
Åh älskar känslan i munnen när man tänker på något surt och ah kan inte förklara hela processen eftersom jag har glömt vad alla saker i munnen heter.
 
Drog iväg till Vällingby för att träffa Amanda och shoppa lite. Det var tråkigt med kläder men jag köpte ett par vinröda byxor från Cubus, har suktat efter ett par och priset var grymt bra sååå dä fick bli å fynda.
 
Ska käka grillerlill nu.
 
puss
Hanna
 
 
 

joggar fettet av mig - lol

tja, jag joggade nyss med syrran.
fy satan va jobbigt det var, längesen jag svettades på riktigt, hahaha vill iiiintteeeeee
 
aja ska hoppa in i duschen nu och skölja av mig tröttheten i armarna och benen.
 
köpte en svart underdel förresten när jag var i vby med tanz. den satt bra på röven så allt är i sin ordning nu. tagga norrtälje!
 
puss
Hanna
 

heeyeyeyye

Tjeeenis!
 
Äntligen har det fina vädret börjat visa sig, även om jag inte har sett det särskilt mycket eftersom jag suttit inne i syrrans rum i två timmar. Vår städerska kom runt 10 och har städat sen dess såatteh ah.
Börjar bli galet hungrig men pallante gå ut och hämta något.
Är sugen på McDonalds haha! Jag har inte ätit där på typ hela året nästan. Jag kommer inte ihåg senaste gången i alla fall.
 
Aja idag ska jag dra upp till Vällingby för att träffa Tanz. Jag måste köpa en svart underdel till min bikini för jag köpte bara en överdel när jag var i stan i lördags.
Hoppas att jag hittar något braaa!
 
Well, har inte så mycket att säga. Drar till Norrtälte nästa vecka och är där i runt en vecka också. Sedan hämtar mamma upp oss med Tanz i bakluckan för vi ska dra upp till Falun och bonda galet! Tjingtjong >.<
 
puss
Hanna
 
 
 

V SOM I VENDETTA.

Bloggar bara för att göra Hanna glad.-.-'Nu har Gamm åkt,saknar henne och Hivro!!
Igår var jag med mor hela dagen,läste på ängen och tog en lång promenad^^
idag växlar vädret har bara suttit inne och kollat på seriser blöööööööö
 
//YUNA
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype