About min fredag

Igår var både jag och Emma lediga så vi möttes i Vällingby för att handla lite. Sedan tittade vi på roliga klipp på youtube, drack vin, åt ost med kex och vindruvor. Till middag åt jag pad thai, råkade hälla i all chili i burken så det sved ganska mycket (gissa vart). Det var iallafall hur mysigt som helst att bara ligga där och snacka en massa och titta på film. Ikväll kanske vi ska dra ut!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger,

 
 
Stjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan?
Står du som jag, på din balkong och vilar i kaoset som var?
 
vi sjöng att mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig. Tårar ska rinna ur för många ögon och dansen ska dansas på dansgolv mitt i stan. Sprit ska rinna i många ådror. Sången ska sjungas falskt ur strupen.
 
Det här med olycklig kärlek. Det nästan varenda tonårspojke och flicka går igenom. Brustna hjärtan som aldrig riktigt börjar slå igen. 
 
ja, det här med olycklig kärlek. Som det skrivs om i böcker, sjungs i sånger och visas om och om igen i filmer. 
 
Med hjärtat i halsgropen lyssnar vi på Håkan och tycker att hela världen är trist och att allt är skit. Allt är skit för att hon eller han inte älskar oss. Men just då sjunger han att vad vet du om kärleken förrän du förgäves hatat den.? Och sedan blir allt sorgligare. 
 
Kära Håka. Kan du skriva fler låtar om lycklig kärlek? 

2015-01-27

Är i skrivande stund alldeles urpumpad på energi. Bokstavligen.
Imorse kräktes jag och det är typ coincidence i think not för igår när mamma satt och tittade på något program som handlar om i-lands-människor som inte vet vad de ska göra med sina kroppar utan vill att någon kärring på tv ska kommentera deras banala kroppsproblem och sjukdomar och just detta avsnitt handlade om vinterkäksjukan. I alla fall... Började typ må dåligt då och kanske till och med lite innan bara att jag vägrade se det som magsjuka. Nejnejnej absolut inte.
Kunde knappast sova i natt då magen krånglade och inte ville bli lugn. Jag trodde att jag tagit för mycket hostmedicin vilket resulterat till att kroppen inte riktigt klarat av det osv. Vad vet jag jag har i alla fall inte kräkts mer. Men mår prutt just nu. Magen är lite fram och tillbaka men kroppen vägrar att bära sig själv. Är så trött.
 
Har dragit på mig en stress-känsla över allt plugg just nu. Har ingen motivation över huvud taget men vill få allting klart så snabbt som möjligt.
Imorgon stannar jag hemma och vilar upp mig och tar tag i plugget. Annars kommer jag nog inte göra något annat vettigt haha. 
 
Hoppas att ni har haft en bättre dag än mig i alla fall.
 
puuss
 
 
 
 

HCl

Hej!
 
Jag har haft det bästa pluggflowet någonsin de här två dagarna. Pluggat flera timmar i steck på nätterna vilket resulterar att jag blir så trött på morgnarna och inte orkat gå upp till skolan, hehe. Sitter fortfarande och pluggar men kan inte riktigt koncentrera mig så bra eftersom att jag tänker så mycket på min hals just nu. Varje gång jag sväljer känns det som att salivet förvandlas till saltsyra. Satansont. Knarkade halstabletter men får inte göra det längre av Ebba, så nu hoppas jag på att te med honung ska hjälpa. Jag får verkligen inte bli sjuk nu! 
 
Hejdå!
 

this is how we walk on the moon

 
Tror att denna stämmer in ganska mycket på mig just nu och den har väl gjort det ett tag. Känns som att det var evigheter sedan som jag var kär, som jag tror att jag var kär i alla fall. Åttan-nian typ. Nu går jag snart ut tredje ring. Det är läskigt. Jag är rädd att jag inte har förmågan att älska någon på det sättet. Jag kräver någon vid min sida allt för ofta men ändå är jag rädd att jag inte längre kan bli kär i någon. 
  Älskar att ha småcrushes som jag går och tittar efter i korridoren. Älskar när mina kompisar viskar i mitt öra att han tittade på mig när jag gick förbi. Känslan i magen som kommer lika fort som den försvinner. 
 Att faktiskt längta till att gå till skolan, haha jag vet inte om jag tappat den längtan nu för mitt schema gör så att jag knappast är i skolan längre. Den var en skön motivation förut i alla fall.
 
Men jag är faktiskt rädd att jag har blivit bortskrämd. Fått någon slags förbannelse över mig. Jag har blivit så himla nedtryckt av dem jag verkligen tyckt om. Lurad varje gång. Trott att det faktiskt varit ömsesidigt när dem sagt fina saker och det känts som att de vill ha en lika mycket som jag vill ha dem. Men att sedan bli bortblåst och aldrig känna samma känsla. Utan istället något slags hat. Hat över deras gärningar, hat över deras oförståelse över vad dem skapat, hat för att jag själv inte insett att det inte var verkligt. Att jag bara drömde. Men det var verkligt en stund i alla fall. Och sedan var allt borta.
 
Så idag vet jag inte om någon kan tycka om mig lika mycket som jag tycker om dem. Jag är jätterädd. Jag tror nästan på förbannelsen som jag fått. Nästan. Försöker att blunda. Men ibland kommer den åt mig och då fungerar ingenting i huvudet.
 
Är trött och lite smått stressad. Försöker göra klart en massa plugg men vissa saker har jag inte hemma och vissa saker vet jag inte hur jag ska göra för att kunna börja på dem. 
Vill sova länge men börjar kvart över åtta imorgon och jag kan inte missa lektionen imorgon. 
Min och Olofs HP-maraton varade inte så länge, även fast det var kul och najs att sitta och käka en massa chips och dricka läsk med några av de andra grapparna. Jag kom på att det kanske var läge att dra hem och plugga eftersom att vi har en massa småläxor denna vecka. Nu är jag hemma och orkar inte göra särskilt mycket än att sova. Väntar fortfarande på att Keno ska skicka engelskagrejer så att jag kan göra klart dem tills imorgon. Oh well.
 
puuss
 
 
 

Clouds and suns

 
Såg på Sagas våta hiss-snap, och ja! Allting rinner verkligen idag. Mensen rinner, tårar rinner och snöregnet rinner över hår och smink. Är typ fett tagg på att plugga (?) men vet inte vart jag ska börja. Jag känner mig förvirrad och jag vet inte om jag känner mig glad eller ledsen, det är som en stor jävla känslovåg som jag drunknar i.
 
Mitt i regnet, kylan ch mörkret drömmer jag mig bort till bruna ben, solblekt hår och sand i bikinin. 
 
 
 
 
 
 
 
 


Hej


craveings

Grejer jag velat ha och suktat efter läänge.
 
Klänningen från Nelly som kostar ca 3000. Vill ha deen. TT___TT Snygg va?! Tänk er denna med ett par höga svarta klackar;)
 
Nike Air Force 1 cashmere canvas. Dessa har jag velat ha länge. Vet inte varför jag aldrig köpt dom dock! Älskar materialet och färgen!
 
Den här toppen från Coco Chanel har jag suktat efter från den dagen då jag hittade den på Tumblr. Vet ej om man kan köpa den dock eller vart. Tänk er denna med sotade ögon och snygga örhängen;)))
 
 
Den här klänningen vill jag verkligen ha. Passar perfekt till en sommardag. Visst är den söt med små ankare också?^^
 

Spanska gator

Har precis gjort klart en cheesecake till Tanz, Hanz och Hivve som kommer hit på en liten myssöndag imorgon. Sedan ska jag tvätta kläder och efter det kan jag äntligen börja packa!!! Tre dagar kvar tills vi flyr snön till soliga Barcelona! Hur fort har inte tiden gått? Jag blir typ rädd. Hur satansfort kommer inte tiden gå när vi väl är där och har kul? Åh sluta Gamm! :(
 
Efter skolan i fredags åkte jag direkt till jobbet och jobbade till 22. Kan ni tänka er hur trött jag var när jag kom hem? Men all trötthet försvann när jag fick en mega bamsekram av mor som äntligen har kommit hem från Thailand efter tre veckor.♥ 
 
Nu ska jag sätta mig med en kopp te och lyssna på bra musik och börja plugga till matteprovet som jag har på tisdag. Känner mig väldigt lugn inför provet, tills jag öppnar boken och ser ut som ett frågetecken. Det blir nog några timmar intensiv matteplugg på stadsbiblioteket på måndag. 
 
Haaaddeeee
 
Åh vad jag har saknat de vackra spanska gatorna och mina bruna ben

nostalgi

      
 
hittade denna låt som jag brukade lyssna jättemycket på i typ åttan.. grymt duktig!! lyssna och njut.

Vinterland.

 
Jag vaknar upp i en drömvärld. Jag vaknar upp i ett vinterland. Han andas tungt och ligger tätt intill. Bara överkroppar och hud som bränns.
 
Vi går ut i solen, hand i hand. Jag upprepar gång på gång om hur vackert det är ute. För visst var det vacker idag? Och visst kände ni den där fina känslan, ni som varit ute idag?
 
På något vis slutar dagen med att han lämnar mig på Östermalmstorg, ensam på perrongen. Där stod jag med tårar i ögonen, två matlådor i en påse, frusna händer och ett brustet hjärta.
 
Hon skrattade i telefonen igår, frågade om vi var tillsamans. Och jag kan tyvärr inte svara på den frågan för jag vet knappt ut eller in längre.

update #2

Hej friendos!
 
Denna vecka har inte gått till att göra så mycket än att ha ont, vara på ett konstigt humör och umgås med fina vänner. Har haft lite att göra i skolan vilket har varit skönt och är nöjd med min minimala insatts haha. Är däremot fortfarande lite sur på min mensmage som inte ville vara snäll mot mig i tisdags när jag för en gångs skull skulle gå på min engelskalektion men istället stannade jag hemma hela dagen för att jag mådde så dåligt. Sedan har veckan bara flutit på.
 
Var även ledig hela torsdagen och den gick åt till att plugga lite och ta det lugnt, titta på serier och äta.
Igår hade jag en helt normal skoldag vilket jag inte är van med längre eftersom att mitt schema är sämts. Det är typ den enda dagen då jag inte har någon håltimme i mer än en och en halvtimme.
Direkt efter min sista lektion drog jag och grabbarna som hade haft lektion samtidigt som mig till The Crib för att chilla lite och ta några glas. Det var skönt och kul att få hänga med alla som var där, vi var ett litet gäng från början men sedan slöt fler och fler ihop sig med oss och det slutade med att vi satt hemma hos Olof i hans kök och kastade kort på varandra och lyssnade på musik. Jag kom hem vid halv 2 och var svintrött. Alkoholen hade försvunnit för flera timmar sedan så jag var glad att jag kunde somna lugnt utan att känna att sängen var som en båt på öppet hav.
 
  Ändå idag har jag något av en slags bakiskänsla eftersom att jag har ont i halva kroppen vilket jag oftast brukar få när jag är bakis. Oh well, jag tyckte inte ens att jag var full igår, vad vet jag. :)
Planerna för idag är bara att ta det lugnt. Plugga så att jag slipper göra det på måndag då jag har studiedag och har planerat in ett HP-maraton med Olof och andra som har lust att haka på. Jag är svintaggad och Olof med, vi satt och småpep igår på baren för att vi var så taggade. 
Måste sätta igång på riktigt snart med gymnasiearbetet, har en massa att skriva. Hoppas att vi blir klara snart, vill få det överstökat!
 
Hoppas att ni har en trevlig helg som jag hoppas att jag kommer få! 
 
puuusss
 
 

Update

Hello folks. Praktiken har lärt mig ganska mycket, nu är första veckan avklarad. Det bästa är att röka bakom lagret som i filmer och det sämsta är att jag för första gången förstår att det finns otrevliga surgummor och gubbar påriktigt. Jag har mött både trevliga och otrevliga kunder. Jag har ju aldrig i hela mitt liv jobbat så allt är ganska nytt för mig!
 
Har iallafall fått jobb nu som knatteskutt ledare men det är bara två gånger i veckan. På påsklovet åker jag till Amsterdam med mina systrar. Vad mer? Har faktiskt inte hänt så mycket! Ikväll ska jag åka pulka med Vincet och Lovisa och på kvällen se någon film med Vilmer. Imorgon ska jag vara på kurs halva dagen och på söndag ska det mysas hos Gamm med tjejerna! Längtar efter cheesecaken!^^
 
Nu ska jag dricka te och titta på Marco Polo!

Instasnapshots

Låt oss aldrig glömma den tiden då jag hade sagoliktdrömlångt hår.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

fråga på fråga på fråga på fråga.

  • Put your music player of choice on shuffle and list the first 10 songs Good Life - OneRepublic, I Would - One Direction, Old Love/ New Love - Twin Shadow, Paradise - Coldplay, Revelry - Kings Of Leon, Suddenly I See - KT Tunstall, Born in the U.S.A. - Bruce Springsteen, London Bridge - Fergie,Who's Laughing Now - Jessie J, Fashion Killa - A$AP Rocky.
  • If you could spend a week anywhere in the world, where would it be and why? Would you take anyone with you? Då skulle det bli England i huset vi hyrde förra sommaren. Otroligt fint och mysigt! Skulle vilja fira jul där med släktingar och vänner, för det var verkligen så otroligt härligt och stämningsfullt. Kärade ner mig i omgivningen runt omkring också och det låg jättebra till så att man hade en liten stad i närheten plus att det tog typ en timme med bil till London.
  • What is your preferred writing implement? (eg. Blue pen, pencil, green pen) Bläckpenna, det flyter på bättre plus att det känns att jag skriver snyggare då också haha.
  • Favourite month and why? Skrev det förut men juli är väl en favorit eftersom att det är årets skönaste månad egentligen. Alla är lediga och det är som varmast. Jag gör i alla fall en massa roligt i juli, åker bort osv. Men annars är April, Oktober och December småfavoritet. I april kommer verkligen våren plus att jag fyller år så det är alltid en härlig månad. Oktober för då kommer hösten. Då är det inte ett sådant där pendlande väder som det är i September när det är iskallt på morgonen och sedan kokhett vid lunch. December för att då kommer oftast snön och det är jul och då blir allt så mycket mer mysigt med all julbelysning både hemma och i stan. Plus julmusiken.
  • Do you have connections to any celebrities (even minor)? List them. Näe men mina husdjur är rätt så coola så det kan man väl säga är något i alla fall.. eller?
  • Name 3 items you could pick up from where you are. Min mobil, boken Det går an och ett glas med chai-té
  • Do you ever play board games or other non-computer games? Got any favourites? Ja alltså vi det är typ ett måste att spela monopol på våra kompisars landställe men jag hatar egentligen att spela det för det är så uttråkande om man inte vinner snabbt haha, plus att jag blir våldsam om jag förlorar vilket jag ofta gör för jag tappar suget så snabbt. Men annars brukar vi spela kort i skolan eller hemma när vi har tråkigt.
  • A musical artist you love that isn’t well known I Sverige är de i så kända men Paramore, Editors och Anberlin är några jag tycker väldigt mycket om. Lyssnar egentligen bara på deras gamla låtar eftersom att jag lyssnade på dem som mest när jag gick i sexan haha..
  • A musical artist you love that is well known Beyoncé, Coldplay och Ed Sheeran
  • What is your desktop background currently? Något Windows-tema med med fina reflektioner
  • Last person you talked to, and through what you talked to them Pratade med pappa irl om att jag skulle gå och lägga mig igen och att han ville att jag skulle fixa disken haha.
  • First colour name you can think of that isn’t in the rainbow Brun
  • What timekeeping devices are in the room you are currently in? Min dator och min mobil haha.
  • What kind of headphones do you use? Vita plug-in från Sony som har schysst ljud men som typ stelnar helt när jag går ut i kylan alltså det är skitirriterande. Inte ens iPhone-hörlurar gör det.
  • What musical artists have you seen perform live? Coldplay, Charli XCX, Marina and The Diamonds, Rihanna,en massa på Bråvalla bland annat Avicii, Dada Life, Nicky Romero, och sen en massa på Summerburst bland annat Rebecca & Fiono, Krewella, David Guetta, Calvin Harris, Martin Garrix osvosv
  • Does virginity matter to you? Ja och nej, jag vet faktiskt inte. Ibland vill jag bara få bort det och ibland vill jag att det ska vara speciellt med någon jag verkligen tycker om. Stressar alldeles för mycket över det.
  • What gaming consoles do you or your family own? Haha wtf, PS4 och PSP men det vet jag inte vart den är.
  • What pets do you have? What are their names? En vovvsing som heter Love. Två cp-katter som heter Masoud aka Masse och Shirin aka ShirreBirre eller Sirin
  • What’s the best job you’ve ever had? Haha har egentligen bara haft ett jobb och det är det jag har nu så det är väl det bästa antar jag. 
  • What’s the worst job you’ve ever had? Det jag jobbar med nu när jag jobbar på fest lol..
  • What magazines do you read, if any? Denna fråga kom ju förut men jag läser inga "magazines" just nu
  • Inspiration behind your blog title? HAHA teenagelogic alltså, vi måste typ byta vårt namn snart för Gamm fyller 20 snart och är considerate as an adult alltså är vi verkligen vuxna snart vill inte tro det. "adultlogic" HAHAHAH nejmen aa, det var något jag i desperate times kom på när vi skapade vår blogg, finns ingen riktig tanke bakom det förut att det var tre fula 15-16 åringar som ville blogga tillsammans och det var vårt logiska tänkande vi skrev om.
  • Are you friends with any exes? Ja nyligen faktiskt, vilket jag tycker är ganska skönt men väldigt förvirrande vet inte varför men det har hänt så mycket som vi inte har någon aning om vad den andra har gjort så känner mig lite lost just nu men det är kul i alla fall. :)
  • Name at least one book you loved as a child. Jaguaren av Ulf Stark och Anna Höglund. Jättehärlig berättelse om en liten pojke som förvandlades till en jaguar en kväll.
  • What’s your native language? If that language has distinct regional variations, which variation? (eg. AU English, US English) UK ENGLISH MY GOD, så fint. Men franska också.
  • What email service do you use? Gmail biatch
  • Is there anything hanging on the walls of the room you are currently in? Ja ett liten träskåp och en tavla bakom mig.
  • What’s your favourite number, and why? Jag vet faktiskt inte, har aldrig haft tur i spel så har inget riktigt turnummer haha. :/
  • What did you have for dinner yesterday? Pyttipanna med ägg, haha vi var lata.
  • How often do you brush your teeth? Två gånger om dagen!
  • What’s your favourite candy/chocolate? Älskar typ all slags choklad och sedan de där hallonshotsen och jag kom en till de är runda och jättesura och är hälften lakrits hälften hallon. mmmmmm
  • If you were suddenly really hungry, what would you choose to eat? Jag skulle bakat en kladdkaka eller gjort några mackor, namnam haha alltså kladdkaka är alltid lite spontant men de bakas i perioder hahah!
  • What fandoms would you consider yourself a part of? HARRY POTTER 4ever och One Direction är de jag hållt ganska hårt med. Har inte orkat kolla Beybey eller Coldplay till exempel lite mycket hahaha.
  • If you could study anything, what would it be? Psykologi! 
  • Do you use anything on your lips? (eg. Chapstick, gloss, balm, lipstick) Vanligt läppbalsam men ibland ett litet nude läppglans. Det smakar jättegott typ kardemumma haha!
  • How would you describe your sense of humour? Ganska ironisk/sarkastisk och ibland lite barnslig men jag varvar allt med en massa konstiga saker som vissa bara förstår och själv gör (Blev glad när jag till exempel förstod att Alven var lika galen som jag.)
  • What things annoy you more than anything else? Dubbelmoral, folk som inte kan bestämma sig och mitt dåliga tålamod haha.
  • What kind of position are you in at the moment? Jag sitter på en stol
  • Do you wear much jewellery? Ibland ibland inte, är jättebra på att tappa bort grejer eller alltså att jag lägger dem på ett bra ställe och så glömmer jag bort vart jag lagt dem.
  • Who is the leader of your country, currently? Any other levels of government with leaders? (State, region, province, county, district, municipality, etc) Stefan Löfven Sossebror som inte gör så mycket känns det som men aa, det går framåt hoppas jag.
  • What do you carry your money in? Mitt bankkort oftast och sedan en fin svart plånka från mulberry som mamma säkert köpt falsk i thailandet.
  • Do you enjoy driving? Why or why not? Jag kör inte. Men har provat två gånger. Första gången var skitkul, andra var jag jättesur och har inte orkat/vågat köra mer.
  • Longest drive you have ever been on? Oj alltså vi brukar inte åka så långt med bil lol men typ när vi åkte från San Fransisco till nästan Los Angeles lol, vi stannade typ i mitten och bodde på ett motell i närheten av Hearst Castle
  • Furthest away from home you have ever been? Thailandet eller Malaysia
  • How many times have you moved house? Fyra gånger totalt heho
  • What is on the floor of the room you’re currently in, not including furniture? Massa kartonger och en klösbräda för kissarna samt massa mat från Tova hahah
  • How many devices do you own which can access the internet? Dator och mobilt
  • Is there is anything that is guaranteed to always make you happy? Min vovve
  • Is there anything that always makes you sad? Dåliga betyg haha :(
  • What programs do you currently have open? Google Chrome och Spotify 
  • What do you associate the colour red with? Blod och läpptsift
  • Last strong smell you can remember smelling? Chaité-pulvret
  • Last healthy thing you ate? Ägggg
  • Do you drink tea or coffee, and how much per day? Dricker båda men inte så ofta som vissa andra gör haha.
  • What do you associate the colour blue with? Havet och himlen
  • How long is the closest ruler you can find? Hahahah kan inte hitta någon 
  • What colour pants/skirt/etc are you currently wearing? Svart och vit
  • When was the last time you drank water? Det är vatten i mitt chai-té haha??
  • How often do you clear your browser history? Oj typ aldrig..
  • Do you believe nude photos can be artistic, rather than erotic? Ja
  • Ever written fanfiction for anything? Nej hahahaha
  • Last formal event you attended ingen aning min skolavslutning ahhaha men den kan man väl inte klassa som formell eller jag vet inte whatevz
  • If you had to move your birthday to another date, which one would you choose and why? En dag tidigare alltså nej vill inte flytta på den tycker den är bra som den är. Inte för tidigt inte för sent. Plus att jag alltid, själviskt nog, typ gått i skolan eller så och blivit firad hahah tycker det är lite tråkigt för dem som fyller år på sommarlov till exempel.
  • Would you prefer to be at a beach or in the countryside? Både och!
  • Roughly how many people live in your town? Bor utanför Stockholm vet inte över en miljon haha eller whatwhat
  • Do you know anyone with the same birthday as you? Ja en tjej som gick i min parallellklass i högstadiet
  • Favourite place to shop? Can be a certain store or a place where there are multiple stores London.
  • Do you have a smartphone? What kind? If you don’t, do you want one? YAS, iPhone 5c
  • What is your least favourite colour, and why? Typ beige, det är som en smutsigare version av vit vet inte varför men alltså när vit blir missfärgat blir det ju typ beiget och ah, ibland är det fint ibland inte.
  • How do you spell grey/gray? Grå :)
  • What time is it currently? 14.57
  • Is there anything you should be doing right now? Jag borde ha varit i skolan men fick mensmage och menshuvud så gick och la mig igen. Alltså jag skulle till och med gått på min första lektion för att jag inte gick på den förra veckan och får alltid dåligt samvete då och sedan får vi reda på att lektionen efter är inställd och då bailar Keno ur och jag blir skitlack men jag har redan bestämt mig för att jag skulle dra så var fett pissed. Men så kickar min mensmage igång och jag blev helt nere och mådde jättedåligt och somnade som en fet jävla stock och när jag sedan vaknade så mådde jag piss och kände mig ledsen så frånvaroanmälde mig på min sista lektion också. Det var lite skönt men var sur på mig själv för att jag var kvinna med en härligt elak livmoder som inte tycker om mig. :( :( Nu mår jag bättre men jag kom nu på vad jag borde göra; plocka ur diskmaskinen aka fiskmaskinen för den stinker äckelpäckel.

The jacket story

För första gången i mitt liv knackade jag en främling på axeln och frågade var hennes jacka kommer ifrån. Den var DÖSNYGG. Gick runt och tänkte på den hela helgen och var orolig då jag inte hittade den någonstans på internet. 
 
När jag berättar för mina kompisar om jackan får jag se den där "sluta slösa pengar på kläder"-minen av alla dem men när jag väl visar bilden på jackan håller de med mig om att den var satsnygg och då kommer min stolta "told yaaa"-minen fram.
 
Efter skolan åkte jag direkt till butiken på hopp om att min framtida jacka ska hänga där på galgen och väntar på att jag ska köpa den. Men icke sa nicke. Åkte vidare till NK och där hittar jag jackan!!! I storlek L. Jävla fittluder. Jackan i min storlek fanns i butiken i Umeå. Man ba vad gör den där?! :( Hoppet försvann så jag gick vidare till en annan affär för att tröstshoppa hahaha. Köpte en RL-skjorta hihihi så jag blev nöjd. Men sen så kom dagens hjälte och min lifesaver *trumma trumma* Anni min bunni!!! Den smarta människan sa att jag skulle fråga kassörskan om de kunde skicka jackan hit och där gjorde hon min dag. Jackan är påväg hit till lilla jag. Materiell lycka♥
 
Told yaaaaaa
 

Name your favourite...

  • Place - Åh jag har en massa men ett är väl är typ hemma hos min mormor i Falun. Jag har varit jättedålig på att verkligen uppskatta att vara hemma hos henne men nu när jag åkt dit de senaste gångerna har det alltid varit så skönt att komma bort från allt. Jag känner mig alltid säker när jag är där. Plus att det alltid är hur mysigt som helst. Tycker även väldigt mycket om England som många nu vet om men även USA. Det är typ obligatoriskt, men USA är så härligt för att det finns så himla många olika miljöer och natur där. Från att åka till New York sedan Los Angeles och sedan Seattle liksom. You get it. Tycker om Gamms soffa också, den är najs.
  • Person - Skulle detta typ varit en ultimatum-fråga skulle det typ bli min mormor. Hon är så bra. Om vovven var en person skulle han nog också varit en favvoperson. 
  • Color - Skogsgrönt är skönt. Vitt är fint. Svart passar alltid. Brunt är mjukt. Blått för då tänker jag på havet.
  • Food - Gyros och schnitzel majgawd. Och sen typ när man hållt på med någon maträtt ett ganska bra tag och den blir typ jättefancy när det är klart och alla är jättetaggade och hungriga och så är det sommar och man typ har grillat och ja då är den maten min favorit. 
  • Smell - Ny bok. Regn på trottoaren. Jasmine-blomman. Solsvett, alltså att man har solat och så har man haft på sig solkräm. Köpt mat i bilen, typ om man sitter med en pizza i knät eller thaimat. Nybakat. Det finns en massa men dessa är några av dem. Lukten av värmen är även något av det bästa som finns. När man kommer till ett varmare land luktar det värme, så härligt.
  • Book - Harry Potter. 
  • Movie - Harry Potter. If I Stay. Sagan om Ringen. Amelie från Montmarte
  • Music artist - Beyoncé, Coldplay och Ed Sheeran.
  • Genre of music - Blandat. 
  • Genre of literature - Älskar fantasy sjukt mycket men tycker om vanliga romaner också. Deckare kan vara sjukt spännande också.
  • Magazine - Oj haha läser typ aldrig tidningar, gjorde det förut men orkar inte köpa några längre så jag har inget bra svar haha. :/ 
  • Texture - Haha ingen aning.. Men kanske mörkt mörkt trä som är alldeles slätt och fint. Typ jättepolerat så det är alldeles lent när man drar på det. Förstår inte riktigt vad som menas med texture haha :'D
  • Time of day - Den tid på dagen då man kan äta brunch och dricka té och samtala alldeles för länge. Och sedan sent på kvällen när alla är lite myströtta och min sitter och viskar till varandra och dricker varm choklad eller té och äter något gott.
  • Day of the week - Om det inte är en helg som man jobbar på är lördagar sköna.
  • Tumblr - Min egen hannaawallberg.tumblr.com
  • Thing to do when bored - Äta hahaha. Titta runt på tumblr, titta på film eller serie. Äta lite mer. Gosa med vovven och jättekort med kissarna för annars blir jag jätteallergisk.
  • Celebrity - Beyoncé, Emma Watson, Johnny Depp, Will Smith, Scott Disisck (Kan skratta mig galen till hans kommentarer KUWTK) 
  • Class in school - Psyokologi
  • Drink - Iskall Coca Cola på sommaren. Iskall saft hemma hos Tanz. Varm choklad med grädde i. Juice på morgonen. Mjölk till kladdkaka.
  • Precious stone - Någon fin från någon fin
  • Animal - Hundisar
  • Flower - Jasmine (inte min prutt till kompis haha)
  • Time in history - Typ 1700-1800-tal. Älskar filmer från de årtalet med kläderna och allt.
  • Font - Haha jag venneee
  • Video game - HARRY POTTER alltså det är skitkul kommer ihåg när min fina vän Maya spelade det och man skulle springa runt och samla Berty Botts bönor. Skitkul
  • TV show - Argh en massa. Game of Thrones, The 100, True Blood, PLL, Suits, Marco Polo 
  • Play - Ring of Fire hahahaha ett drickspel som jag körde i somras på Olofs landställe. Fan vad vi garvade.
  • Sound - Ni vet cheezy stuff typ porlandet från bäckar, vågor mot stranden, ljudet en brasa ger ifrån sig hahaha alltså finns för mycket som jag inte orkar rabbla upp.
  • Fruit - Passionsfrukt mmmmm 
  • Vegetable - Avocado mmmmm
  • Store/shop - Zara, VILA, Bershka, H&M. Coop är också najs
  • Article of clothing you own - Oj typ mitt nyinköpta linne från Urban Outfitters och mina mörkblåa bootcut jeans från H&M grymt sköna! Mycket om mjukisar också men suger på att byta om till det haha.
  • Fashion/style - Ganska blandat faktiskt vilket jag själv kan störa mig på att jag inte riktigt kan välja nåt men det pendlar mellan helsvarthipsterbitch till brommaGkläder.
  • Pattern - Haha jag vet faktiskt inte. Astek-mönster är snyggt.
  • Workout - Springa när jag har lust men annars älskar jag lagsporter som volleyboll och handboll men badminton är grymt kul också!
  • Quote - Åh jag vet inte, har inget som finns sådär i huvudet.
  • Historical figure - Marie Antoinette hahah tycker hon var lite komisk med sina peruker och sina bakelser.
  • Boy’s name - I sånna fall skulle det ju vara något som jag skulle vilja döpa min son till. Hmm men tycker Benjamin eller Douglas är fina haha vet inte varför
  • Girl’s name - Jag och mamma har pratat en massa om det där och vi fastnade jättemycket på Juni, vet inte varför men det låter så himla härligt när man säger det.
  • Potato chip flavor - DILL med DILLDIPP
  • Meal of the day - Brunch och kvällsfika
  • Ice cream flavor - Typ gräddkola eller päron mmmums. 
  • Soda - Coca Colaaaa
  • Popcorn flavor - Smör och salt skareva
  • Season - Sommar
  • Month of the year - Juli (April, Oktober, December)
  • Word - Vet inte haha
  • Disney princess - Rapunzel i Trassel 
  • Insult - Hahaha alltså har ingen aning men Du är ful funkar alltid om man menar det...
  • Joke - Ingen aning
  • Cussword - Fitta
  • Letter - H för Hanna betch
  • Eye color - Gröngröna är så fint men tycker om chokladbruna ögon också.
  • Memory - Coldplay 2012 och Harry Potter-studion i England med mamma 2012. 
  • Dessert - Kladdkaka med grädde och mjölk men även chokladsufflé NAMNAMNAM.
  • Candy - Typ sånna där hallonshots eller vad dem heter som är sjukt sura alltså det vattnas redan i munnen nu när jag tänker på dem ahahha.
  • Restaurant - Suger på restauranger men tyvärr är Kinamuren grymt bra när man har gått och hungrat en halvdag efter en massa mat. Deras buffé är för bra.
  • Language - Tycker om franska otroligt mycket. Men mitt absoluta favoritspråk är nog den brittiska engelskan. 
  • Thing to learn about - Psykologi haha..
  • Thing about yourself - Min rumpt lol

School

Hej! Sitter i A269 och väntar på att Sven ska komma så att vår lektion kan börja. Jag höjer min blodsockernivå med en chupachupa klubba med jordgubbsmak. Ernst rappar och tror att han är cool. Hål och Anni pratar om minioner. Ebba kollar på mobilen och ser lost ut. 
 
Åh Sven är här nu, hej så länge!
 
 

2015-01-18

Denna helg har funkat.
Har varit stressad, har varit trött men har även varit glad.
 
  I fredags stressade jag hem för att äta och fixa till mig och sedan drog jag till jobbet med två Red Bull i väskan för att jobba på en fest mellan 18 och 02 som jag kanske skrev i förra inlägget, whatevz.
Det var kul, fick blanda drinkar och samtala lite lätt stirriga och dragna 25-30 åringar som firade en kille som tagit läkarexamen. Det är ganska intressant att titta på, från en nykter synvinkel, när folk blir packade runt omkring sig. Hur de börjar stirra mer på en och försöker pratar tydligare än vad dem annars skulle gjort. Det är ganska underhållande när man är trött, har ont i fötterna och vill gråta för att man saknar sin säng.
Jag kom hem vid halv tre ungefär och hade sådana värkande fötter att det tog ett ganska långt tag innan jag kunde falla in i en härlig sömn som varade inte så länge som jag själv hade önskat.
 
Lördagen gick åt att träffa Milla och Jossan som jag senast såg i somras tror jag. Det var hur trevligt som helst! Vi fikade först på ett litet café vid Odenplan men som stängde klockan fyra så vi blev utschasade och gick istället till café 60 och satte oss lite bekvämt i de sunkiga fåtöljerna och fortsatte vår fika där. Vi hade en liten biljettutdelning till våra skivor och jag är superpepp på att gå på deras! Ska bli grymt kul, college -och pyjamaspartytema.
Jag kanske inte sagt det innan men min klass tema är 1900-tal, kommer bli grymt kul!
 
Idag skulle jag jobbat men det började tyvärr regna så jag behövde inte komma vilket jag i alla fall tyckte var jätteskönt för jag hade inte kunnat sova särskilt bra. Dagen bestod istället av att få mens, hasa omkring i lägenheten i min sköna morgonrock och vara allmänt trumpen och rastlös och sedan åka hem till pappa.
 
Imorgon tror jag att jag ska åka till Vällingby för att köpa ett par nya svarta byxor och kanske titta på lite annat fint. Älskar att shoppa ensam, hehe. Då kan man ta det lite lugnare och man behöver inte vänta. No offense men ja, tycker om att tänka ensam.
 
Hoppas att ni har haft en skön helg ni med!
 
puuuss
 
 

This is the end, my only friend

Var hälsad! Jag är din fader... Nej men hej det är Mr X här igen. Vi skulle till Ace igår, jag och Daniel alltså, men han var portad i 4 månader pga att han slog en vakt. Vi drog således till Göta Källare, där jag inte fick komma in pga fittvakten råhatar mig, jag vill rycka av hans fula mustasch och trycka in den i ögonhålorna på honom medan Daniel pissar på hans fula vaktkläder. Oj vilken brutal vändning detta blogginlägg tog. Hoppas i alla fall vakten halkar på ett bananskal och biter sig i tungan eller något den jävla horan. Jag bråkade för övrigt med några babbar på tunnelbanan. De höll på att brottas i sätena, varpå jag röt åt de att lägga av för så beter man sig fan inte. "Alfahannen" i gänget (se den med lägst iq), går fram emot mig och påstår att jag hotar honom vilket jag aldrig gjort. Jag påtalar hans efterblivenhet, och försöker förklara för honom att han inte kan ha mycket innanför pannbenet. När jag går av tunnelbanevagnen visar jag fingret och säger "dra åt helvete fittor" varpå de gör ett försök att kidnappa mig, då puttar jag in de jävlarna i tunnelbanevagnen, dörrarna stängs och de har rådamp medans jag hånler åt dem.

Daniel är intresserad av filosofi, han talar ständigt om hur meningslöst livet är och jag kan inte annat än att hålla med. Sörjer vi den tid då vi inte ännu varit födda? Finns det något rätt och fel när i princip allting som sker är en följd av diverse materiella reaktioner i universum? När jag slår någon är det endast på grund av mina instinkter som på grund av evolution har format mig till att göra just den handling jag idkar? Är alla våra känslor enbart kemiska reaktioner i våra hjärnor, något opåverkbart? Vad vet vi egentligen om verkligheten? Det ända vi egentligen kan veta är deduktioner såsom att 1+1=2 eller att det är fysiskt omöjligt för en människa att resa i tiden eller att existera på två geografiska platser på samma tidpunkt. Allt annat är enbart antagelser, så kallade induktioner. Man gör en antagelse baserat på den information man har samlat in genom sina sinnen, en förnimmelsekälla som man heller inte kan lita på. När jag ser färgen blå, då kanske du ser färgen grön, bara att vi lärt oss att kalla färgerna vad de kallas. Det är omöjligt att veta, eftersom att alla egentligen har diverse olika förutsättningar. I och för sig kan man kanske mäta ljusets våglängder när de träffar våra pupiller och på så sätt avgöra om man ser samma färg eller inte eftersom att samma färg = samma våglängd på ljuset. Det är vad färger egentligen är. Toner är olika våglängder av ljudvågor.

Daniel röker på tok för mycket gräs, som alla andra på min skola.
Tips på band, The Doors. Låtar som är bra: People Are Strange, Verdilac, When The Music´s over, Someday Soon, Curses Invocations.


Mvh Mr. X

Dregglar

 
Mmmm det vattnas i munnen. Måste testa de olika sätten att göra varm choklad på!!!

Bakis och vårkänslor

 
Solen lyser in och snön smälter. Fåglarna kvittrar och det känns så himla mycket som att det är vår!! Är bakis för var ute igår och dansade sönder dansgolvet med kompisar. I bakrunden är masterchef Sverige på. Dom ska göra pasta och det går inte så jättebra för någon.
 
På måndag börjar jag på Hemköp i Vällingby. Kom gärna och hälsa på!!

Lathet hit och dit

Blogga. Juste ja. Anledningen till min bloggtorka är att jag har varken haft lust att blogga eller gjort något roligt som jag vill dela med mig. Hela veckan har jag bara gått runt sömnlöst och ångestfylld. Men livet känns ändå okej. Fattar typ inte haha. 

Istället för promenad softade jag och den lata Tanzila i soffan med varsin kopp te i handen igår. Vi pratade ut. Jag tror att det är första gången sen vi har känt varandra vi sitter och prata om seriösa saker. Det var hur skönt som helst! 
Idag fyller den lilla motherfuckern hela 19 år och jag hoppas att din dag blir den bästa och att den blir ännu bättre ikväll när jag kommer och hälsa på! Såg att du fick tårta på sängen nu på morgonen. Bäst för dig att du sparar en bit till mig. Puss

❤️


if i didn't know better

har försökt skriva några decent inlägg men känner mig urlöjlig.
bristen på bloggandet beror bara på mig själv och min lathet.
jag har inget roligt att skriva om, inget häftigt att berätta om.
 
jag har inte riktigt kommit på än vad mer jag vill skriva om som jag tycker om.
det finns allt för mycket, men det måste vara något som jag verkligen kan skriva om.
 men jag fick en liten en idé, i will return with a brabrabra text in the future.
 
denna vecka har egentligen sugit.
hade ett bigg-as-fuck prov i måndags som jag har en slightly panik över nu efteråt.
dagarna efteråt har varit både snabba och långsamma.
gårdagen innehöll två lektioner, egentligen tre men jag tog sovmorgon och lyckades försova mig en halvtimme.
det sköna var ändå att det inte fanns någon stress där. tog min tid, kom tio min sent typ.
idag började jag halv tre, vadfan är det här? var i skolan i en halvtimme bara.
imorgon börjar jag typ ett och har en lektion på 45 min.. I mean, dude?
 
oh well, försöker vila mig inför helgen.
ska jobba på en fest från 18-02. kan även bli så att jag jobbar på söndag också.
men lördag blir nog najs, ska träffa mina gamla klassisar! lite studenskivbiljettsbyte osv. :D
 
hoppas att er vecka har bättre än min iaf, hehe.
 
pusss
 
 
 
 

Onsdag förmiddag.

 
 
Sitter i skolan och får plötsligt ett meddelande på facebook.
 
"Glöm aldrig att jag är din vän, och jag kommer aldrig svika dig. Behöver du något så finns jag där, vill du prata så finns jag där, och oavsett vad du väljer att göra i livet kommer jag vara din vän!"
 
Fina bästa Max. Den som har Max som en vän må va lycklig! Nu blev dagen plötsligt lite ljusare och lättare att ta sig igenom! 
 
Efter skolan idag ska jag ta en promenad med Gamm. (Healthy Gamm). Sedan måste jag hem och plugga gärnet! Imorgon fyller jag 19. Jag hoppas att mamma köper en chokladtårta istället för en frukttårta!!! Varför är det bara jag som bloggar?!
 
Just nu har jag engelska, chattar med Emma om elefanter, en busig Saga som kommer dom sista 5 minuterna och Hanna som skickade en ful bild på sig själv. Ska ha den som bakrundsbild!. Kort sagt, jag gör inge work alls. Kanske ska börja göra något. Hare!

Viva Hate

Har precis tittat klart på serien Viva hate på Svt-play som består av tre delar. Den handlar om 1990-talet, Göteborg och indiemusik. Den handlar också om kärlek och sorg. Den var faktiskt ganska fin och härlig, dramatisk på något barnsligt sätt! Huvudpersonerna är snygga också! Rekomenderas om ni har tråkigt någon kväll!
 
 

13 Januari

 
En tår rinner sakta ner när jag inser att min födelsedag inte kommer firas av vänner. När jag inser att jag blivit bortvald, inte första gången men det här är en annan grej. En helt annan känsla av att vara bortglömd eller medvetet utesluten. Mitt i staden kommer någon annans födelsedag firas med vänner som en gång varit mina. Mitt i staden kommer jag rulla filmen i mitt huvud om och om igen och tänka över vad jag hade kunnat göra annorlunda för att fortfarande ha vänner vid min sida trots misstag jag gör. Har jag missförståt något eller är inte det vänner är till för? 
 
Jag drömmer mardrömmar igen, drömfångaren funkar inte. Mina läppar spricker och blöder.Precis som mitt hjärta. Haha allting är så sorgligt så jag börjar skratta. Jag vet trots allt att mitt i den här skiten har jag andra som jag nu litar på till 100%! Tack brothas.<3  När Saga planerar middag hos henne och säger att det är klart att vi ska fira mig blir plötsligt allting lite bättre igen!
 

Så många broar jag bränt.

 
Köpt hem polaroidbilder från instagram på mina vänner. Det blev en liten födelsedagspresent till mig själv. Vet dock inte vad jag ska använda dom till nu:/!
 
Mina händer är fortfarande frusna från att ha vandrat upp till Centrum för att hämta ölpengar av Max. Plötsligt dyker Hivron upp och vi tre pratade och vandrade runt lite. Det var roligt att träffa henne efter lång tid! Sedan dyker även Omar upp! Så det blev en kul tripp. Vilmer chillar här, mamma tvingar honom att mata fiskarna. Nu ska jag forstätta studera om religionen islam! 

Ingenting är detsamma

 
 Är inte lika taggad på att fylla 19 längre. Födelsedagsfirandet är inställt pga lite strul, känner mig mest bara ledsen just nu. Är fett med dissa. Får se vad jag hittar på. Mina föräldrar jobbar så hoppas mina systrar vill fira mig iallafall! Idag har jag letat praktik, sist när jag ringt till hundra butiker svarar någon skön Jerre på Hemköp att javisst ska du komma på praktik här! Fixat! Ska plugga islam och lyssna på lite indiemusik. Det är förjävligt att komma he och inse att man bara har äckligt bajste hemma:(.

85 frågor och sedan plugg

1. Are looks important in a relationship? Alltså nej egentligen, men själviskt nog faller jag ofta bara för personer som ser bra ut. Det är väl ofta dem man söker sig till. 
2. Are relationships ever worth it? Ja absolut..
3. Are you a virgin? Ja
4. Are you in a relationship? Nej
5. Are you in love? Nej men åh vad jag saknar att vara kär. Det var så längesen.
6. Are you single this year? HAHA who knows? Har ingen aning om vart jag kommer befinna mig efter juni-månad så vad som helst kan hända, eller hur?
7. Can you commit to one person? Oj alltså den frågan är så svår, det beror helt på. Har varit med en hel del skit som gör att jag har svårt att lita på folk nu för tiden, men är förhållandet verkligen ömsesidigt och jag själv känner att jag aldrig skulle förlora mina känslor för denna person skulle jag nog absolut kunna göra det.
8. Describe your crush lol what heheheh... alltså jag har ju mina minicrushes och det roliga är att de liknar varandra helt ok mycket. men långa, ljusbrunt "långt" hår till öronen typ. fina ögon. verkar roliga och sköna!
9. Describe your perfect mate alltså hahaa.. det enda jag egentligen kräver är att han har riktig humor. att han har lätt att slappna av och vara sig själv. arrogans är ett starkt nej.
10. Do you believe in love at first sight? Njae
11. Do you ever want to get married? Ja absolut!
12. Do you forgive betrayal? Jag har alldeles för lätt att "förlåta" men innerst inne kan jag brinna upp bara jag tänker på det som hänt innan. Men oftast är jag förlåtande på ett halvhjärtat sätt eftersom att jag inte har någon ork att ha någon slags inre konflikt med personen i fråga.
13. Do you get jealous easily? Nej inte direkt, inte på senaste tiden iaf. Blev det jättelätt när jag var liten.
14. Do you have a crush on anyone? Ja nej ja nej, alltså crusch är ett ord man kan definiera på helt olika sätt hahaha!!
15. Do you have any piercings? I öronen yes box.
16. Do you have any tattoos? Nej
17. Do you like kissing in public? Hhahaha vad är poängen med frågan? Man får väl kyssas vart man vill? MEN HAHA påtal om det, råstrul på tunnelbanan har jag lyckats störa mig sjukt mycket på. när man sitter bakom med ansiktet mot och två stycken sitter och strular som in i helvetet aa då kan jag "äcklas" lite av det... men det är väl deras val.
20. Do you shower every day? Ja eller inte på helgen om jag bara stannar hemma. Detsamma på lov. Men annars på skoldagar ja.
21. Do you think someone has feelings for you? Ingen aning faktiskt.
22. Do you think someone is thinking about you right now? Haha jaa säkert min mamma som sitter och misstänker att jag inte pluggar, vilket jag inte gör heller :) eller gjorde det för några sekunder precis hehe.
23. Do you think you can last in a relationship for 6 months and not cheat? Absolut!
24. Do you think you’ll be married in 5 years? När jag är 24, nääe
25. Do you want to be in a relationship this year? Jaaaaa
26. Has anyone told you they don’t want to ever lose you? Ja
27. Has someone ever written a song or poem for you? Min kära syster har väl det någon gång hihi <333
28. Have you ever been cheated on? Nej
29. Have you ever cheated on someone? Nej
30. Have you ever considered plastic surgery? If so, what would you change about your body? Haha alltså nej egentligen inte, men det är ju alltid så att man har en del komplex osv men aldrig att jag skulle operera mig när jag blir äldre. 
31. Have you ever cried over a guy/girl? Ja, det suger.
32. Have you ever experienced unrequited love? Ohja
33. Have you ever had sex with a man? Nej
34. Have you ever had sex with a woman? Nej
35. Have you ever kissed someone older than you? Nej inte vad jag kommer ihåg haha
36. Have you ever liked one of your best friends? Ja
37. Have you ever liked someone who your friends hated? Nej haha!
38. Have you ever liked someone you didn’t expect to? Ja haha
39. Have you ever wanted someone you couldn’t have? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
40. Have you ever written a song or poem for someone? HAHA ohja
41. Have you had sex so far this year? Nope
42. How long can you just kiss until your hands start to wander? Inget jag har räknat förut lol..
43. How long was your longest relationship? En månad cirkus.. lol
44. How many boyfriends/girlfriends have you had? Två :))))
45. How many people did you kiss in 2011? En tror jag, kommer inte ihåg det var fyra år sedan!
46. How many times did you have sex last year? Inga
47. How old are you? 18, fyller 19 i April
48. If the person you like says they like someone else, what would you say? Har ingen major crush men det är väl alltid lite tråk att inte få sina känslor besvarade.
49. If you have a boyfriend/girlfriend, what is your favorite thing about him/her? Haha whoot, men killen ska vara mysig som fan och ha bra humor! Lite som min pappa lol
50. If your first true love knocked on your door with apology and presents, would you accept? Det är typ orimligt plus att jag inte bryr mig om killen vilket är synd för att han var en otroligt snäll kille med fin personlighet men när jag har träffat honom på senaste tiden har han bara varit största douche bagen så känns ovärt.
51. Is there a boy/girl who you would do absolutely everything for? Min syster helt klart!
52. Is there anyone you’ve given up on? Why? Ja, han jag nämnde innan.
53. Is there someone mad because you’re dating/talking to the person you are? Va?
54. Is there someone you will never forget? Ja
55. Share a relationship story. Nej haha, det var ett ganska tråkigt förhållande när man tittar på det nu.
56. State 8 facts about your body Jag är 1.62. Har små öron. Nyklippt hår. Ljusbrunt hår men svarta ögonbryn. Har aldrig färgat det. Små händer och fötter.
57. Things you want to say to an ex Det är lugnt.
58. What are five ways to win your heart? Humor. Mat. Ej känslokall. Ej arrogant. Luktar gott.
59. What do you look like? (Post a picture!) 
ahahahaha så här va. :)
60. What is the biggest age difference between you and any of your partners? Typ några månader ahah.
61. What is the first thing you notice in someone? Kläder och ansikte.
62. What is the sexiest thing someone could ever do for/to you? hahahahaha
63. What is your definition of “having sex”? Ha sex
64. What is your definition of cheating? Vara otrogen
65. What is your favourite foreplay routine? hahahah
66. What is your favourite roleplay? ahahahhaha
67. What is your idea of the perfect date? Mysmiddag, någon härlig film och bra prat om allt möjligt! Nervösa men inte stela, bekväma i varandras sällskap. Säkerhet.
68. What is your sexual orientation? AJ LAJK MEN
69. What turns you off? Som tidigare skrivet, arrogans. Alla har brister och folk som inte förstår det själva och försöker se ner på en hela tiden är så fel. 
70. What turns you on? Gosh jag har skrivit det typish fem gånger vad är det här :)))))))))))
71. What was your kinkiest wet dream? hahahahha kommer inte ihåg
72. What words do you like to hear during sex? äru kåt eller
73. What’s something sweet you’d like someone to do for you? Mat, god mat när jag är sur och hängig. 
74. What’s the most superficial characteristic you look for? Som alla gånger förut: Lång. Fint leende. ÅH som Tanz också älskar; stora fina händer aka Knäckebrödshänder. Ingen fattar men ah, ;) Tycker om mukkler på armarna, i'm sari. God parfym åh så najs. 
75. What’s the sweetest thing anyone’s ever done for you? Åh när jag opererat knäp och mina fina tjejer kom hem till mig med choklad och skvallertidningar hahahahaha skrattade bra då men det behövdes!
76. What’s the sweetest thing you’ve ever done for someone? Köpt en massa födelsedagspresenter yo.
77. What’s your opinion on age differences in relationships? hahaha gud det finns så mycket man kan dra upp orkar inte säga allt, men tror att de flesta tycker detsamma.
78. What’s your dirtiest secret? ;))
79. When was the last time you felt jealous? Why? Kommer inte ihåg
80. When was the last time you told someone you loved them? Det var väl nyligen med mamsen eller nån kompis när jag var packad. Kanske på Max fest till nån av kompisarna vad vet jag.
81. Who are five people you find attractive? Tycker alla mina kompisar är snygga
82. Who is the last person you hugged? Mama
83. Who was your first kiss with? Haha familjekompis kusin
84. Why did your last relationship fail? Det var inte ömsesidigt från min sida
85. Would you ever date someone off of the Internet? No idea..

En ensams inre frid

Du kräver perfektion
Du har sedan länge försummat dina chanser
Ty vänskap betyder dig ingenting om ditt hjärta äro svart och ditt sinne äro blankt
Ditt liv går i spillror
En avfart mot krossat glas
För den som tar sig själv i kragen för hårt, hänger tillslut sig själv

Du tar dig till ditt arbete med ingenting annat än krossade drömmar i portföljen
Tärningen är kastad
Ditt liv står på spel
Allas åsikter äro annorlunda, finns det då något rätt eller fel?

Jag oroar mig för vintern
En kärna i det blå
Vi klyver alla själar

Att skriva det jag skriva vill kan ta mig en minut, men det krävs en livstid för att komma underfund med vad döden innebär, tills tiden runnit ut

Jag har ingen moral, hjärtats egen kompass är bruten, förseglad och returnerad till dess ursprungliga skick
Mitt leverne är syndigt men tydligt oavbrutet, av lögners och olagliga substansers eviga kick

En frusen blomma bryts, en likgiltighetens ros, en omedvetenhet ses, som en ren och dödlig dos

Ta inte illa upp men ingen vill veta något om era värdelösa liv, det kan bli aktuellt, men det kommer nog ta tid, och långsamt resignerar blott jag stilla öm och blid, perceptionens port har öppnats för en ensams inre frid.

//Mr X

Tumblr

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Update fredag

Igår var jag hemma hela dagen. På kvällen spontan drog vi till retro för öl! Det var lite svårt att komma ifrån eftersom att pappa trodde att jag var sjuk, heheheh. Blev två snabba öl och träffade även Martin och Tage där! Så fort jag blev lite lullig ville jag iväg och dansa så jag och Max drog till Ace för mer öl och daaaans! Kom hem runt halv 5, Max fick slagga hos mig. Vi åt typ en halv lasagne till frukost och lichi mmmmmm. 
 
Idag är jag bakis och ska bara sova och titta på serie! Tråkigt inlägg:/ Bajbaj!!

2015-01-10

sov till tolv idag.
åt en hejdundrans god frukost som bestod av ägg och bacon samt våfflor med kokos i.
usch och fy det var så gott.
en grym frukost gör mig alltid lite mer taggad inför dagen.
denna dag är fortsättningsvis planerad att sitta i pyjamas och plugga. vilket jag gör nu.
eller jag bloggar, men pluggade för typ två minuter sen, you get it?
 
igår hade jag alltså min första riktiga skoldag detta år. det var skönt man ganska utmattande.
har blivit allt för van med lov så det var en omställning.
fick träffa klassisarna igen och det var kul. som vanligt. tycker om dem.
inte mycket till stresslektioner. 
var inne i stan i tjugo min och sedan tillbaka i skolan igen för en onödig engelskalektion som jag kanske spenderade tio minuter på och sedan fick gå ifrån.
blev medbjuden till the crib men hade ingen lust. 
drog hem och softade galet. fick träffa min fina vovve som jag saknat som en galning.
åh han är bra luffsig, vill gosa med honom hela tiden, ska göra det snart.
 
ikväll ska jag, mamma och ulf dra på bio.
vi ska se pride, en brittisk komedi. hoppas att den är bra!
ska fortsätta plugga, kommer vara helt slut imorgon när jag gått igenom alla mina häften.
gosh.
 
oh well, hoppas att ni har en trevlig helg!
 
puuss
 

När man skriver direkt från huvudet och hjärtat.

 
I en stad som aldrig sover fann jag dig min vän, du som suttit uppe och delat tankar och känslor. Du vet hur det är, att det är okej att inte vara lycklig hela tiden. Jag ser det i dina ögon, det du tror att ingen kan se. Dela det med mig någon kväll då staden inte sover. Håll mig vaken hela natten med ord som bara känns. Handen på min axel, tårar som bränns. Det vi delar med oss lever bara på natten i en stad som aldrig sover. 
 
Och tusen lampor lyser i fönster, lägenheter och hus. Vi säger att vi ska forstätta kämpa, så som vi alltid sagt i alla år. Från då vi fann varandra tills sorger och besvikelser. Håret faller över ögonen på dig min vän. Vi sitter mitt i staden i ett rum som är vårt hem. 
 
Du frågar, hur mår du? Med den där rösten igen. Jag svarar att jag mår bra men ibland så sviker själen du vet väl hur det känns?
 
Sedan somnar staden, då solen går upp. Men där sitter du och där sitter jag. På sängkanten där vi satt. Du viskar tyst att det är dags. Jag tar din hand och håller fast. 
 
I en stad som aldrig sover, röker vi i takt med hjärtan som aldrig riktigt slog för någon. Min vän.Min vän.

cause i've been trying to forgive and now i'm trying to forget

hej kompisar!
 
idag blev jag tvungen att stanna hemma eftersom att jag inte hade några nycklar att låsa med. smartass-hanna hade glömt sina i skolan och smartass-hannas älskade syster glömde att lämna sina så att smartass-hanna kunde gå till skolan med en låst dörr efter sig.
i alla fulla fall spelade det inte så stor roll, jag började titta på Marco Polo som jag nu gått och kärat ner mig i. snubben är skitsnygg och hela serien går i Game of Thrones-andan. vilket jag uppskattar starkt.
 
borde plugga men har inget plugg-flow. har ett stort prov på måndag och känner mig inte redo över huvud taget. men men, det löser sig alltid att plugga som satan två-tre dagar innan. inte alltid, men oftast. jag hoppas att det gör det denna gång. behöver få bra betyg haha...
 
rummet är städat men jag känner mig inte städad. är alldeles för rastlös nu när jag har gått över två dagar från mitt jullov. jag borde börja plugga som en galning men istället tittar jag fortfarande på serier. äter och läser böcker. det är väl normalt i guess men blir så otroligt störd eftersom att jag inte vågar låta stressen skölja sig över mig.
vill inte tänka på att jag har en massa att skriva till gymnasiearbetet trots att jag skrev en del i söndags. det räcker liksom inte. vill ha klart allting nu.
 
jag tänkte på det förut. hur skönt det skulle vara, att bara kunna allt. jag vill utbilda mig till psykolog men jag är rädd att jag inte kommer kunna nå intagningspoängen. det skrämmer mig så jävla mycket. att jag inte är tillräcklig. men förstår ni vad skönt det skulle vara om man bara kunde allt det här. att man vid en viss ålder blir tilldelad ett yrke som verkar passa en och så kan man allting som krävs. om vi bortser från det där att man egentligen inte har den friheten som vi har idag, att man har möjligheten att utbilda sig till vad som helst, arbeta med nästan vad som helst. alltså att man bara kan allt, sådär snabbt. förstår ni hur skönt det skulle vara att slippa stressa över ens betyg innan man ens sökt in till en utbildning. eller att man måste plugga till en viss utbildning i fem år. mmmm...
 
imorgon har jag en riktig skoldag och börjar 0850. är inte tagg på att gå upp kvart över sju men är tagg på att få lämna huset på riktigt. och denna gång behöver jag inte oroa mig för att nån inte kommer kunna låsa dörren haha. plus att becc fick tillbaka mina nycklar idag. puuh, annars hade stressen verkligen sköljt över mig. som en tsunami.
 
ska överväga tanken att plugga lite. vi får se.
 
puuss
 
 
 

Tropical dream

Alltså wow,följer Chiara Ferragnis bilddagbok från Hawaii. det hon gör är något jag väldigt gärna skulle vilja göra. Åh naturen, är den ens verklig? Vill vandra längs klippor och strandkanter, djungel och grönska. Vill också åka till något tropiskt land, äta massa frukter, dra på sig shorts, t-shirt och en sliten rygga och ta massa coola bilder. Tänk er att vara solbränd varenda dag och ha solblekt hår. Allt det där ser ju ut att vara en dröm, iallafall min dröm! Ser så himla underbart och fritt ut. 
 
 
 

Bästa jullovet

Jobb och afterworks
Jag har jobbat en hel del på lovet. Känns sjukt najs att veta att pengarna kommer att rulla in precis innan man dra till Barcelona, så det var värt att jobba! Vissa dagar mötte jag upp gänget efter jobbet för bland annat ölkväll, film och massa chill. Lite julklappshandling med syster blev det också!
 
 
Julafton
Julafton firades med min lilla mysiga familj i år. Vi handlade julmat och vår lilla thaigran hahaha. Kollade Kalle Anka och åt julmaten i tre omgångar med powernaps emellan. Sedan blev det julklappsöppning och VS-fasionshow. En annorlunda men supermysig jul!
 
 
Utgång och hemmafester
På juldagen blev det utgång med Emma, Ida och Becca. Hällde i mig en drink och några shots på en kvart innan vi drog till Magenta där det var ganska dött när vi kom så det blev några cider till. Plötsligt var det fullt med människor men då var jag helt borta, hahahha, tur att jag hade Emma som tog hand om mig. Inte bästa utgången kan man säga, men det var ändå ganska kul :D
 
Lördagen blev det lokalfest då Affis kompis fyllde 18. Dansade till musik vi inte brukar dansa till men jag tyckte det var kul. Jag och Tanz stannade dock inte så länge. Vi tog bussen till Max där han styrde en fest. Dansade ännu mer och hade kul tills vi fick reda på att massa saker blev stulna. Kvällen slutade på bästa sätt med pommes frites och massa skratt.
 
På söndagen styrde Max en till fest men den här gången med bara människor vi kände, nästan. Bästa vänner och bekanta. Dans och krök. En stulen plattång (whaaat?!) Tyckte festerna blev riktigt lyckade om man bortse från de dåliga och onödiga sakerna som hände. Jag hade i alla fall riktigt roligt! Men lika kul var det inte på jobbet dagen efter.. 
 
 
Nyår
Bestämde mig dagen innan nyårsafton att åka till landet och fira nyår där med Tanz och Vilmers släkt. Det var så himla skönt att slippa den där nyårstressen som man alltid har på nyår. Det blev champange, god mat, vin, en massa smällare och fulla farbröder. Dock saknade jag alla andra kompisar och familjen men de hade det bra de med. 
 
Nyårsdagen bestod av hockey, snöbollskrig i badkläder, bastu och ännu en god middag med mojito och vin. Det är alltid lika mysigt att vara på landet och den här gången jag fick vila ut ordentligt. Morgonen efter tog jag bussen direkt till jobbet och tjänade lite pengar :)
 
 
Kryssning
En spontankryssning som kostade oss 20 kronor per skalle. Åtta piratkaptener på ett stort skepp. Inte vanliga pirater utan kaptener. Vi dansade inte i en stor ring som jag förväntade mig utan alla var lite utspridda överallt. Vissa på dansgolvet, vissa på sofforna och vissa på däcken. En sak hade vi alla gemensamt, vi var fulla. När man inte har någonstans att ta vägen kan det bli lite bråk och tjafs men det känns som allt alltid löser sig. Av det jag kommer ihåg var det i alla fall massa krök, dans, haff, deeptalks, tjafs, slagsmål, gameshow, livemusik, bandy med ett skönt bajengäng, godis, spel, en sunkig hytt och alldeles för lite sömn. Svårt att sätta ord om vad jag tycker om resan men jag tror innerst inne att jag hade kul som jag alltid har med mina sju piratkaptener.
 
 

Kryssning och sjuk dröm

Tjena. Hade en så jävla sjuk dröm haha. Jag var med i Southpark-gänget, ni vet med Kenny, Kyle, Stan och fettot Cartman. Vi skulle hem till Kenny (som är fattig) och äta cheesy poofs. Sedan så hade Kenny grymt stora påsar med cheesy poofs hemma som var halvt fyllda med cheesy poofs och halvt fyllda med Kennys strumpor. Sedan teleporterades jag till en taxi som jag åker i med min pappa. Plötsligt får han ett samtal av Krusty The Clown som ber min pappa köpa en gubbe heroin till honom. Sagt och gjort så åker vi till plattan för att köpa horse och jag uppmanar min pappa att gå till afrikanerna som står och tuggar vid tunnelbanan men han ber mig hålla käften och vill gå mot drottninggatan. Plötsligt kommer en afrikan med en blå sopsäck och försöker kidnappa mig genom att trä den över huvudet på mig, varpå jag försöker slå honom. Jag vaknar av att jag slår mitt nattduksbord ashårt så jag får ont i handen och sedan ramlade jag ned på golvet xD.
 
Ja just det sedan var vi på kryssning också. Ragge fick stryk av ryssen som inte kunde engelska (vilken ryss där kunde engelska btw), jag ollade Alex, Paolo snarkade, vi söp, jag försökte strula med en milf (jag berättade inte det för er tror jag men nu vet ni) sedan så träffade vi en full finsk kärring som kom fram till oss i rökrummet och sluddrade så in i helskotta. Efter att gjort flera försök att kommunicera med varelsen så leder vi vederbörande sedan till vårat rum där bland annat Rasmus ligger och sover. Jag ber henne gå in och sjunga vilket hon gör, sedan försökte hon hångla upp Ragge xD Rasmus puttade iväg henne haha. Rasmus väckte mig också när jag låg och sov och var asjobbig och sluddrade om någon borttappad Toblerone vilket jag inte brydde mig ett välsignat dugg om men som han sedan hittade. Jävla as <3 Det var en kul kryssning allihopa, och en rolig dröm.
 
Mvh Mr X

Imorgon

Jag har varit frånvarande från bloggen, kik, instagram, jaa lite överallt. Jag har levt livet och mitt sista jullov blev det bästa. Hade tänkt skriva ett inlägg om lovet idag men gjorde massa annat istället och nu är jag trött så jag ska gå och lägga mig. Lovar att skriva imorgon! Puss♥
 
Gå lägg dig
 

Att älska

Vi sitter vid parkeringsplatsen bakom Ö&B. Du äter Twister och jag en Piggelin. Sommar 2010. Det är soligt och du ler mot mig. Vi ler tillsamans och tar den 7 minuters långa promenaden till ängen. Vår äng. Ängen där vi inte än hade skrikit av ilska på varandra, vi hade inte gråtit och gjort slut. Vi hade inte heller hållit hand eller kyssts än.
 
Oskyldiga ungdomar som förälskar sig i varandra. Åh, vi föll så hårt. Så jävla,jävla hårt. Din hand i min när kappan vände efter vinden.
 
Minns du när du brukade hämta mig på cykeln den sommaren. Varenda dag stod du och väntade på mig vid stängslet. Minns du när vi satt i ditt gamla rum och lyssnade på Vi två är saknade te havs? Och hur du skjutsade hem mig i spöregn. Det spelade ingen roll om vi fick ig på något prov eller om det hände något som jag nu skulle gå under av, för vi hade ju varandra och ingenting kunde få oss olyckliga. Det kan inte bara vara i min egen fantasi att det vi hade var påriktigt. Det jag inte tror på längre. Vart står vi nu? Vad har hänt? 
 
Det var något fint. Varje gång vi kom lite för nära varandra, eller när vi fick ögonkontakt lite för länge. När jag tänker tillbaka, vilket jag gör ofta så försöker jag komma på vad jag kunde ha gjort annorlunda. Det gör ont i hjärtat när känslorna sviker och tårarna rinner. Jag saknar oss så himla himla mycket.

Havet och obalans

 
 Lovet är slut. Kryssningen var kul. Fylla, dans hångel och lite slagsmål. Gamm kommer lägga upp lite bilder senare! 
Trillade på dansgolvet och slog i käken mot golvet, gör ont som fan och jag hoppas så himla mycket att jag inte fått en spricka i käken. 
 
Jag fyller 19 nästa torsdag. Ush jag vill inte, jag vill bara stoppa tiden. Vilken 19 åring har aldrig jobbat i hela sitt liv? En sak är säker, vill man något med sitt liv och vill man någonsin komma någon vart så måste man kämpa, och man måste göra det själv.
 
Har inte så mycket mer att säga. Snart börjar det riktiga livet och rutiner. Känns sådär. Hejdå!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sjörövare

 
Sitter och chillar galet i soffan, Gamm och Vilmer är här på besök för att äta middag. Vi ska senare möta de andra grabbzen på en cigg och lite chitchat. Vi ( bröder) har spontan bokat Galaxy kryssning så imorgon far det av till havs! 8 pirater kommer härja och röva ombord. Fan vad kul det ska bli, vi kommer äga dansgolvet och sova noll timmar.
 
Sakta men säkert börjar skolångesten smyga på men inte än! Ska njuta dom sista dagarna och INTE vända tillbaka på dygnet! Mor råder mig att inte dricka mer alkohol eftersom att det alltid är då jag blir av med plånböcker och mobiler. Övervägde den saken ett tag tills jag insåg att nä, jag vill nog va alkis ett litet tag till!
 
Nu ska jag titta på tv och chilla mer med Vilmer, Gammis och mamma!
 
 

ordbajs om saker jag tycker om, vad sägs?

Innan jag börjar min pluggdag, som startas klockan 12.00 cirkus, ska jag skriva om saker som jag älskar och varför jag älskar dem. I skrivande stund fick jag världens bästa känsla för att jag hade sådan stor lust att beskriva sådant som får mitt hjärta att pumpa lite hårdare och kroppen att må lite bättre.
 
Något som toppar min lista har och kommer alltid att vara Harry Potter. Ni som läst denna blogg ett tag har nog en vag uppfattning om att jag tycker om Harry Potter helt ok mycket. Men alltså, jag är schysst mot er för annars skulle detta vara en Harry Potter-blogg på riktigt. Headern skulle inte vara fin och mys-vänlig utan det skulle vara bilder från HP och bakgrunden skulle vara alldeles magisk och fin. Förstår ni? Alltså det enda jag skulle prata om skulle varit min tråkiga vardag och hur jag gick till skolan med soundtracket från HP, vilket jag har valt att inte göra eftersom att jag då skulle gå på bussen och råka skrika WINGARDIUM LEVIOSA i mitt hp-mode, fattar ni?
(alltså denna bild ahahahahha vad gör jag....)
 
Ok... Jag dyrkar J.K. Rowling. Verkligen verkligen verkligen. FÖRSTÅR NI hur man kan ha en sådan fantasi och samtidigt vara så jävla smart att i sista boken kunna koppla ihop allt så att man nästan bajsar på sig av frustration och fascination. Nej ni kanske inte förstår eftersom att ni har valt att bara titta på filmerna och tyckt att jo ja de har väl varit bra. Bad choice bad choice. Ni har inte levt ett riktigt liv om ni inte har läst böckerna. FILMERNA går inte upp till hur bra böckerna. Det är så mycket som inte kommer med som man så gärna vill se. Jag kommer inte ihåg något nu men gaah?!?!? Det är precis som alla andra böcker som görs till filmer, att vissa delar inte kommer med som om ni till exempel har läst The Fault In Our Stars eller The Hungergames, ja då förstår ni nog.
 
Men, min kärlek till Harry Potter går inte att ta bort. Jag älskar böckerna och filmerna som en galning. Alltså filmerna är så bra och de målar upp det så grymt bra!! Tåget, slottet, förbjudna skogen, azkaban, gringotts, familjen weasleys hus, KARAKTÄRERNA MY GOD. Jag älskar verkligen Harry Potters karaktärer i filmen. Underbara är dem, och jag älskar hur man får följa dem i filmerna. Inte bara Harry Potter, obviously, utan Fred och George, Dumbledore, Lupin osvosv.
 
Jag har gått och blivit totalförälskad i filmernas soundtrack de sista månaderna av förra året och just nu lyssnar jag på det och gah. Det har blivit min pluggmusik. Det ger mig världens flow, det är som att man sitter i biblioteket på Hogwarts, med flygande böcker över sitt huvud, och pluggar till sitt jävla samhällsprov i Bromma Gymnasium??!! Så känner jag i alla fall. Ni borde prova. Prova om ni känner igen låtarna i nån scen utan att titta på låtens titel. Älskar det.
 
Det finns så mycket mer jag kan skriva men ska vara schysst mot de andra sakerna jag tycker om och gå vidare. 
 
Något annat som jag tycker om väldigt mycket är England. Tyckte om England innan jag började läsa Harry Potter men HP har bidragit lite mer nu. Schh inge mer HP nu.. Herregud det går nästan inte.
 
Ni vet landet England? A jo de flesta har nog varit där, eller åtminstone London. Jag totalälskar London, en av mina favoritstäder. Allt är bra där; shoppingen, arkitekturen, folket, musiken, maten, naturen, taxi-bilarna etcetc.
 
Men har ni någonsin varit utanför London? Nä? Ok, för då har ni verkligen missat något. 
Utanför London med sina höghus och folk som ständigt går och talar i sina mobiler finns det riktig fet jävla gröndska. Om jag ber er att tänka er en engelsk trädgård vad tänker ni på då?
 
...
 
 
...typ så är det också. Och just detta älskar jag. Att åka i en hyrbil genom en del av England är hur mysigt och fint som helst. Att sedan stanna en snabbis på en mack för att köpa en macka och dricka som lite äckligt godis och få lyssna på personernas brittiska dialekt är det bästa. Jag valde den brittiska dialekten när jag pratar engelska för att jag tycker att den är så otroligt skön att lyssna på. Det är den riktiga engelskan. I vissa delar av england kan man inte ens förså vad de säger för att deras engelska dialekt är så satans grov och sluddrig, hahaha skrattade som en galning när Pappa och Jenny pratade med en trädgårsmästare på 50+ som pratade om blommorna de hade som inte överlevt och de hade jättesvårt att förstå hans engelska på grund av att hans dialekt var skitsluddrig.
 
Well well cykelställ. Naturen, de små stugorna som man dricka té och äta scones med clotted cream och jam på, människorna med deras brittiska dialekt, tjejerna i min och sofias ålder som springer runt i svarta leggins, vans och strumpor med späts där uppe som bebisar har och killar som sitter på pubar och super som svin ja.. i like it, vill flytta dit någon gång.
 
Ok detta var ett smakprov på min sköna ordbajsning över något som jag tycker om. Jag hade alldeles för kort tid att skriva om mer så det fick bli detta. Självklart att HP skrevs om först. Detta är ingen lista. Men HP kommer alltid att gå först. No matter what.
 
puuusss

nyår 2014

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(dessa bilder leker rövare med mig och vägrar att roteras :))))))))))))))))))9)

Tanzilas dator är jättelätt som en fjäder..

Snart ska vi ta en ciggerill muthafuckas.. Tanzila ska ta en joint och bara slappna av lite i soffan :) Tanzila och Vilmer och Polyester (Tanzilas mamma) (Poly) lagade chili con carne med svamp i men svamp är som en blandning av ett djur och en grönsak och sådant äter jag inte. Paolo bad mig köpa cigg men jag sa till honom att jag inte gjorde det trots att jag gjorde det och sedan när jag sa "köp själv" så påstod han att han hade glömt kortet hemma varpå jag besvarade att jag gjort detsamma. Veni vidi vici. Vilmer kollar på tabellen på elitserien i hockey. Paolo frågar om han får komma. Jag ber Tanzila att skriva "nej." för att se om han reagerar men hon fegar ur (som vanligt när jag vill hitta på roliga experiment) men ja vad händer sedan? Snart kommer Tanzilas mamma hem, jag ska lugnt lägga in en stöt eller 2, sedan ska vi till Gamm och kolla en rulle vilket kommer bli najz sedan ska jag hem och sova sedan ska jag vara med Loke imorgon och vi ska hitta på roliga saker och sedan sedan sedan sedan sedan. Det var så man skrev uppsatser i typ 2:an, så jävla ointressant. Såhär kunde det se ut: Hej fröken, på mitt sommarlov var jag på Gotland där var det fint vi badade sedan solade vi sedan spelade vi fotboll sedan rökte vi braj sedan fiskade vi krabbor. 
 
Tbt till när jag och Alfred krockade Alfreds bil. Det var en vacker decemberafton i december, Alfred frågade om jag ville komma ut och leka och det ville jag :) Han stod och väntade på mig, vi skulle inhandla snurre (snus) och sedan sladda för det var asballehalt på vägarna. Vi åkte i alla fall till Coop Forum Vinsta där vi träffade några whitetrashkillar i en (gissa lol) Volvo 740 (duuuh) som jag snackade lite med. Vi körde i alla fall men plötsligt glider däcken som en aspackad huggorm över parkeringen och vi åker in i en lyktstolpe xD Det var riktigt roligt, jag asflabbade men Alfred fick panik över den krajade bilen. Vi spacklade igen bucklan och sedan var det lugnt, slut!
 
// Mr X

i väntan

 
Sitter med boysen och tittar på Family guy, har nyss varit nere och köpt chips och Oreos. Vi väntar på att Gamm ska sluta jobbet så vi kan gå hem till henne och Ravea!

Januari

 
Har låtit snö smälta mellan mina fingrar, har druckit cider mojito och vin. Har Kört barnlekar i bastun och sprungit ut i bikini och haft snöbollskrig.
 
Det nya året säger mig ingenting. Jag har inga förväntningar. Jag vill bara ta allting som det kommer för annars orkar jag inte med allt.
 
So were the fuck do we go from here? Står verkligen inte på ruta 1 och kan verkligen inte börja om från början, en clean start som alla säger. Det går liksom inte när man har så mycket skit kvar från 2014. Mina tårar har slutat smaka salt. Vill inte gråta mer det här året. Vill vara bra i skolan, det vill jag verkligen. Jag vill inte att ens tonnårsliv endast ska handla om att festa,ha bra betyg osvosv. De senaste dagarna ha jag tänkt mycket på att åka upp till Norrland eller Falun, vartsomhelst med mycket skog och campa. Jag ska läsa jättemycket om hajklivet, lära mig fiska och om olika bär och växter, ta med allt jag behöver och dra långt ifrån stan. Kanske över en vecka eller så. Helt plötsligt ska jag bara försvinna från allt och dofta barr och sjunga med fåglar,lufsa runt i stövlar och känna på mossa. Där ska jag sitta och skriva min bok, vara smutsig, bada naken i bäckar och bara tänka. Kanske gör det här ensam, eller med någon annan som vill befria sin själ. Vem vet jag kanske blir vän med en björn där uppe!
 
Thats it, mina drömmar är helt enkelt inte stora alls. Jag vill inte ha värsta karriären, starta eget företag eller bli president. Jag vill bara vara och om jag inte bara får vara här i samhället så vill jag faktiskt dra!!
 
Det här kanske låter helt knäppt för er men det är så jävla härligt i mitt huvud. Jag vägrar att tro på det skolan får oss att tro på. Vägrar att tro på deras tro på hur man ska lyckas i livet. Tänk efter. Det finns så himla mycket annat än det här!
 

2014 my long gone baby

Hur har ditt år varit? Lite upp och ner, som vanligt I guess. Jag försökte ha höga förväntningar på detta år men det var inget år som jag kan minnas som speciellt. Jag gjorde saker jag aldrig gjort förut och det gör man varje år. Men jag är fortfarande nöjd, jag har haft värre år där jag till större delen mått dåligt och år 2014 vägde de bättre dagarna upp de sämre, ja det gjorde de verkligen.
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Fyllde 18, drack legalt (lol), var på klubben som resten av alla andra 18åringar, Summerburst, Olofs landställe, skaffade mitt första jobb och jobbade under sommarlovet, ororat mig som satan för min framtid och säkert en massa till.
 
 
 
Höll du några av dina nyårslöften? Nej jag tror inte ens att jag hade något.
 
Tror du att år 2015 kommer bli bättre? Jag hoppas verkligen det! Jag ska plugga så att det brinner i huvudet och så att jag går ut med bra betyg! Ska försöka jogga mer med pappa. Älska mina vänner mermermermermer för varje dag som går. Åka till Paris med mina favorittjejer. Gå på tusen studentskivor. Ta studenten. Ni vet allt det där som man gör sista året i trean och så vidare. Sedan är jag fri. Jag tror verkligen att 2015 kan vara ett av dem där åren som jag kommer minnas och le åt som en galning.
 
Blev du kär i år? Nej tyvärr. Hade mina minicrushes och har hållt hårt i vissa sedan ettan lol... Men nej jag blev inte kär i år heller haha.
 
 
 
Vilket datum från 2014 kommer du aldrig glömma? 23/4, 13-14/6 (Summerburst), veckorna i juli som jag var i England med pappa&Co, de dagarna vi var på Olofs landsställe, första dagen i trean på Bromma Gymnasium, och en massa typ när kompisarna fyllde år och ja resan till Las Palmas också 20/12-27/12 och självklart nyår! 31/12
 
Vad spenderade du mest pengar på? HAHA skor och mat
 
 
Bästa köpet? Typ mina höga vita Nike Air Force (god I love em') och kanske mina Timberland. Sen all mat också. Det toppar nog listan.
 
Vilka låtar kommer påminna dig om 2014? Alldeles för många som jag inte orkar skriva men har totalälskat Coldplay, Queen B och Sam Smith detta år.
 
 
Har du haft ett förhållande under 2014? Nej hihi
 
Bästa minnet från 2014? Oj gud men ja Englandsresan, Olofs landsställe, Las Palmas.. och en massa fina skrattstunder med mina fina vänner. 
 
 
Favoritprogram på TV? Tittar ju inte på TV särskilt ofta men Nettan och HBO har varit bröder med Suits, Game of Thrones, Peny Dreadfull och sedan andra som American Horror Story, True Blood, The 100, The Killing och säkert fler andra som jag glömt.
 
Vad fick dig att må bra? Att jag äntligen fick börja Psykologikursen nu i trean som jag verkligen totalälskat och kört hårt som fan i. Mina fina vänner som varit bäst! De resor jag vart på. All mat jag ätit. Varmt väder. Bra betyg. Lärare som varit hur gulliga som helst och verkligen brytt sig om vår klass, detta för att vår klass har haft otur under ettan och tvåan med lärare och nu första terminen har vi fått så mycket stöd och hjälp vilket har varit värt GULD.
 
 
 Blev någon av dina vänner föräldrar i år? Nej men en tjej jag kände förut blev det och jag tyckte det var otroligt häftigt och spännande att få se hur snabbt allt gick och hur söt hennes barn blev! Blev lite småtagg själv på att få barn om typ tio år haha!
 
 Är du något du saknat 2014 som du vill ha 2015? En pojkvän ahahah, för alltid sakna en pojkvän. Är så lonely och vill bara krama och kyssa någon som jag är så förbannat förälskad i. Är så avundsjuk på mina kompisar som har funnit fina pojkvänner 2014.
 
 
Största misstaget? Att klubba när jag var förkyld. Jag hade så jävla ont i halsen och min röst var borta under en hel vecka. Alla kollade snett på mig i skolan hahaha! Har säkert gjort en del misstag som jag inte kommer på just nu, men just då mådde jag så jävla dåligt. Fick be folk beställa åt mig för att jag inte skulle kunna höras med min stackars röst ahah..
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Massa har gjort mig glad men just min Psykologikurs har gjort mig grymt glad eftersom att det är något jag brinner för och vill fortsätta med efter gymnasiet. Har fått grymma resultat vilket visar att det är något som jag kan fortsätta med i framtiden!!
 
 
Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år? Gladare helt klart. Vet dock inte varför. Det mesta gick bra.
 
Bästa boken du läste i år? Åh, hela Divergent-serien var gryyyyym.
 
 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Hahahah en pojkvän och bättre resultat på Engelskan.. Trodde jag skulle göra bra ifrån mig men tappade lite när jag insåg att jag inte var lika bra som jag önskade att jag var.
 
Hur skulle du beskriva din stil år 2014? Svart..? Otroligt blandad iaf. Har inte tagit på mig någon riktig stil utan kört på det som jag känt mig bekväm i.
 
 
 
Vilken kändis var du mest sugen på? HAHA många men absolut Harry Styles. Jamie Blackely från If I Stay, Theo James från Divergen, Alexander Skarsgård från True Blood namnamnam och massa fler.
 
Vem saknade du? Har inte saknat någon sådär på riktigt. Har saknat min mormor lite då och då eftersom att vi inte träffas så ofta och jag inser varje gång som jag träffar henne och jag tycker om henne så otroligt mycket!
 
 
De bästa nya människorna du träffade? Oj haha har träffat en massa nya men det är ingen som tagit en stor plats i mitt liv. Men de jag har träffat har jag tyckt mycket om iaf!
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2015? Gör bättre ifrån dig.

Las Palmas part 3

 
 
 
 
 
 

Las Palmas part 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Las Palmas part 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype