Sista sportlovet

 
Mitt lov var lite segt i början men nu har jag varit bakis och full fyra dagar i rad (Vilket också är lite segt) eftersom att jag inte har pluggat eller sökt jobb..
 
Jag har dansat nästan varenda dag, spytt i tc, och spytt i ens toalett ,hånglat med en tjej i kön till toaletten på Theodoras, druckit för mycket öl och vin, Badat bubbelbad på en hemmafest och haft vattenkrig. Jag har suttit uppe tills klcokan 6.00 på morgonen och berättat spökhistorier i en främlings hus. Jag har låtsas vara i venedig när vi egentligen var på någons takterass i Hby. Har fått nya vänner och hittat tillbaka till gamla vänskap. Jag har ätit asiatiskt tills jag va nära på att spy och ätit kladdkaka med Erica. Det är bara lite av vad jag gjort men jag har helt börjat leva igen! Men snart dör jag för på måndag börjar skolan igen! Har inte rört på mig någonting detta sportlov, bara dansat och sprungit upp för alla rulltrappor som är avstängda typ!
 
 
 
 
 
 

Game of Thrones-soundtrack och megaplugg #tgif

 
Bonjour mes amies!
 
Idag är det fredag, kan inte säga äntligen eftersom att det har varit som lördag och söndag enda sedan förra lördagen hahah!
Lovet har alltså flytit på och har i stort sätt bara varit hemma. Ingen av oss var särskilt pepp att åka upp till Falun för VM, men känns som att hälften av mina kompisar var där lol så jaa, kanske missade något who knows..
 
I onsdags träffade jag äntligen mina fina kompisar, hade saknat dem en hel del. Mötte upp Becc efter en jobbig promenad i trappan på T-Centralen, tycker fan att det får vara nog nu och att de kan sätta igång dem nu, de har varit avstänga alldelles för länge. Tycker synd om dem som inte har någon kondis över huvud taget, själv hade jag andan i halsen enda tills jag och Becc satte oss på Max för att käka lunch hahah!!
 
Efter en timme sisådär kom Alva och Keno som hade varit i Egypten en vecka och dem var lite småbruna och luktade sol så det var superhärligt att få träffa dem igen. De hade en del konstiga historier att berätta så det var lite kul. Jag oc Becc hade en del annat att prata om innan så vi fick en massa sagt och det är alltid skönt att ha någon att prata med när det finns så mycket skit att prata om haha.
Sedan kom Jonte och jag och Becc satt nog där sammanlagt i ca tre timmar haha, men det var det värt! Efter det drog vi hem och det var skönt att få komma hem för det var så satans kallt ute på kvällen.
 
Igår kom Alva och Keno hit och tillsammans med mamsen hade vi ett planeringsmöte till vårt gymnasiearbete och det var hur skönt som helst att snacka om allt som behövdes prata om och så kunde vi planera allt som behövdes göras tills på fredag då vår preliminära inlämning är. Är liiiiite stressad nu men det ska nog gå bra! Vi är på god väg i alla fall.
 
Har verkligen noll bilder så slänger in några najsiga från tumblr as usual, måste bli bättre på att ta bilder.
 
puuuss
 
 
 
 
 

Spya och vin

 
På något sätt känns det som att man är 14 igen, det känns som att man är 14 och har fått sitt hjärta krossat, ni vet den känslan? Snubblar in i hallen efter 5.00 på morgonen och lägger mig i sängen. Är fortfarande full. Dansade hela natten. Köpte en latteshake på donken och spydde upp den 5 minuter efter.Alldeles för mycket vin och känslor på samma kväll. Jag hade kul med mina vänner, mindre kul när man lägger sig ensam i sängen och är vaken av rädslan av vad man har blivit för människa. Ensamheten växer liksom i mörkret, Så fort man sagt hejdå till sin kompis på nattbussen kommer den där ensamheten och tomheten. 
 
Vill sitta i mitt badkar och duscha i hela mitt liv och aldrig komma tillbaka.

Mitt liv är lov

Heellloo Bloggen, long time no see!

Har varit upptagen med jag vet inte vad hahaha nej jag har bara inte orkat skriva sorry. Det är sportlov och för mig är lov=jobb=para. Sitter faktiskt på tuben på väg till jobbet nu. Jag är så trött!! Satt uppe till fem och försökte klara av en bana på candy crush åt min syster. And I did it ;)

Sportlov ja juste. För mig är det ingen skillnad förutom att jag jobbar på vardagar. Jag har alltid lov. Mitt liv är lov. 

Har haft det superbra hittills. Juste omg måste berätta!! Jag var på Collage i onsdags och gissa vilka jag träffade där?? Jasse och Ylva från PH!! Nu kan jag dö lycklig hahahahah!

Okej vad har jag gjort hittills på lovet? I fredags planerade jag och min syster en mysfilmkväll tills Joel och Alex kom och hämtade mig och vi kollade på film och åkte runt med Joels nya bil. Så kul!! 

I lördags var det hemmafest i Väsby som gällde. Så sjukt långt men så värt!!! Vi hade en liten Magaluf-reunion då vi var där med killgänget som vi träffade i Magaluf. Lite synd att alla inte var där bara men alla vi lär väl träffas snart ändå! Dansade som galningar och fick massa Magaluf-feelings. Hade hur kul som helst. Även på vägen hem då Joel körde oss hem, eller först donken sen hem. Bra kväll!

Söndag var tråkig. 

Måndag jobbade jag och efter jobbet var jag hos Alex och chillade. 

Nu blev det här väldigt långt så jag slutar nog här. Cya later alligators

You can stand under my umbrella
Ella Ella ey ey

24 Februari 00.00

Svarta ränder färgar kudden. Du orkade inte tvätta av dig sminket eller klä av dig. Du orkade inte göra något annat än att lägga dig direkt i sängen. Du håller emot, du har inte känt såhär sedan två år tillbaka. Den där stickande känslan i bröstet. Trots att du håller emot är kudden ändå svart några minuter efter. Kinderna är våta.
 
Du gråter för att du inte vill vara just den tjejen. Inte igen. Du gråter för att ni en natt tidigare låg i hans säng och höll hand, och du gråter för att du vet att hans smekningar längs ryggen och kyssar mitt i natten inte betyder samma sak för honom som för dig. Du gråter för att du är stenhåd och känslokall när du är med honom, för att det är så han vill ha det. Men så fort du kommer hem och lägger dig i sängen brister det. Igen, igen och igen. 
 
Ingen ska behöva gråta sig till sömns. Ingen.

2015-02-23

 
Sportlovets början har mycket bra so far. 
I lördags drog jag och syrran in till stan för att käka och sedan titta på Cirkeln. Grymt bra, rekommenderar den starkt! Fick verkligen chills vid vissa tillfällen i filmen, grymt mäktig ibland!
  Igår kom mamsen hem från London, man lyckas alltid sakna henne mer när hon är utomlands även fast jag träffar henne vartannan vecka så borde vara lite avttrubbad på något sätt.
Fick en god parfym från Kenzo för att jag och syrran var hundvakt under veckan. Very greatful, luktar så gott!
 
Idag träffade jag Tanz och Hivron och vi åt på Kinamuren tills Tanz var så mätt att hon inte kunde få fram riktiga meningar och försökte få oss att åka taxi hem. Hell no, är snål med pengarna nu hahaha!
 
Följande dagar kommer antagligen bara gå till att plugga en massa och ta det lugnt. Är ledsen eftersom att jag precis såg absolut sista avsnittet av True Blood, serien var verkligen megabra och sorglig tillslut men älskade ändå slutet så det var bra!
 
Håller på att titta på lite outfits som jag kan ha på min skiva hahah
 
puuuss

Torsdag baby

 
Jag ser inte männskorna som går förbi mig vid Medelpadsvägen, för solen lyser för starkt. Mina rosa New balance är blöta. Vatten rinner ner längst gatorna och bildar stora pölar. Fåglarna sjunger uppe i trädtopparna där vinden som är varmare än den varit länge blåser. 
 
Trots att jag spydde upp min lunch och middag igår tog jag mig upp för att handla bröd och mjölk. Det är så kul att handla, speciellt när tjejen i kassan säger att man har en snygg jacka! 
 
Imorgon är det fredag, på kvällen ska jag äta Tapas på en restaurang som heter Caliente och dricka Sangria!! Sen är det lov! 
 
 

asifjjfsailjksmsla

Hej friendos är tillbaka en liten snabbing.
 
Sitter just nu hemma eftersom att jag har håltimme tills 14.24, love it.
Är nämligen hundvakt denna vecka så det är därför jag är hemma, annars skulle jag stannat kvar i skolan.
 
Har satt på min film-lista och ska snart fortsätta skriva på min psykologiuppsats som jag förhoppningsvis blir klar med idag eller imorgon. Inlämningen är imorgon men har lite tid på mig att skriva då jag börjar relativt sent hehå.
 
Jag är lite smått stressad just nu eftersom att jag antagligen inte kommer kunna ta det lugnt över huvud taget på sportlovet då både jobb och en massa plugg till gymnasiearbetet väntar. Är trött på tanken av att vi har en massa kvar att skriva och ingen gör någonting just nu. Alva och Keno åkte till Egypten igår hahahah så jag får ta tag i den del nu när jag skrivit klart min pyskologiuppsats..
 
Hade helt glömt bort att det var slemmeldag igår men min mamma var så söt att hon köpte en till mig hihi. När ens föräldrar köper gottigott till en utan att man frågat då blir man glaaaadis.
 
Hoppas att ni har en fortsatt bra vecka så slänger jag in ett nytt inlägg så snart som möjligt!
 
puuss
 
 
 
 

Fettisdag

Jag är inte ett stort fans av mandelmassa men grädde är det bästa jag vet. Semla är en av de bakelserna jag verkligen älskar. Hahaha fetmabarn Gamm. Jag har inte ätit någon semla sen säsongen började då jag lovade mig själv att jag bara ska äta det på fettisdagen. Idag lyckades jag trycka i mig tre semlor. Två vanliga och en semmelwrap som var gryyym. Älskar den här dagen. 

Frusen

Sitter och undrar varför det känns som att det är -10 grader ute när termometern visar 0. Te värmer inte. Jag fryser ända in i benen. Ska nog ta ett varmt bad. Snart är det lov och har ingenting planerat! På fredag ska jag äta Tapas, det är något jag aldrig ätit så det ska bli spänande hihi. Den 4 mars ska jag tatuera mig men får se ifall jag avbokar om jag hinner ändra mig!
 
Tittar efter studenklänningar nu och det är så svårt för jag vill liksom inte ha något som någon annan har. Här är ialafall några klänningar jag kan tänkas ha! Tror jag kommer köpa den första eller andra men har ej bestämt än, kanske köper alla;))
 
 
 
 
 
 
 

"50 shades of fucked up"

 
Usch, jag börjar tycka det är löjligt att skriva någon halvdan hälsningsfras som om jag skulle skriva en dagbok jag haft under madrassen i fem år.
Men.. Hello mi Lovers för det är Alla Hjärtans Dag och jag tycker om er.
 
Idag gick jag och såg 50 Shades of Grey med Becc, och hehe den var braaaa. Too good to be true typ, för Jamie Dornan är satsnygg och Dakota Johnson passar någorluna bra som huvudpersonen så det var en bra film. Till er som ska se den nu i helgen, alltså till er tjejer, ni kommer tycka om den haha! Tyckte det var så himla konstigt när tjejer gick tillsammans med sina pojkvänner som att det skulle vara någon slags foreplay och de sedan skulle dra hem snabbt och ha romantiskt sex eller liknande hahaha!
 
Men jag och Becc hade kul även fast det var lite halvstelt med alla par som var där. Vi hade en kille bakom oss som satt och kommenterade filmen ganska ljudligt vilket gav oss ett ganska gott skratt. Becc var även på humör att kommentera filmen med ett högt "MEN" som hon själv blev överraskad av och jag själv kunde inte låta bli att skratta högt hahaha.
 
Denna vecka har varit behaglig om man kan säga så? Känns som att jag har halvdagar och är ledig nästan jämt nu. Hade alltså bara en lektion i måndags och sedan var jag ledig i onsdags men då bestämde jag och Alva att vi skulle plugga på vårt gymnasiearbete med Keno också, så vi satt hemma hos Alva och försökte skriva en massa. Det är alltid svårt att försöka plugga hemma hos någon för det slutar alltid med att man gör något annat, som till exempel denna gång så slutade det med att jag hade dans-show i Alvas kök samtidigt som jag fixade min mackor. Men vi hade det mys och skrev lite så det var bra. :)
 
I fredags drog klassen till Stockholms Univeristet vilket gav alla en liten lätt ångest eftersom att detta är sista terminen som vi är en hel klass och sedan är det upp till oss själva att plugga och vara självständiga. Tyckte det kändes läskigt men samtidigt otroligt spännande. Att vara där uppmuntrade mig verkligen att plugga vidare, vet dock inte om jag ska söka nu till hösten bara för att se om jag kommer in på de program jag sökt till men det är ju alltid smart att prova. 
 
Imorgon blir det jobb för mig och nästa vecka blir det en massamassamassa plugg. Hoppas att allt blir bra hehe. Har en inlämning och ett prov och är lite smått stressad över båda två..
 
Oh well, hoppas att ni har en skön helg.
 
puusss
 
vi var tvungna att ta en gosig selfie i kramrutan som de satt upp i skolan för en pre-alla hjärtans dag haha!

Maddafakking tråkig

 
Sitter i skolan och lyssnar på låtar från Palo Alto. Vår vikarie är fett skum. Idag fyller Saga år och även min lillebror så jag hoppas det blir tårta för både mig och henne!
 
Just nu är det grått ute. Himlen är grå och vägarna och snön med. Vikariens hår är också grått.
 
Saga säger att jag ska skriva om syrsorna i taket i mitt skallben men det är för privat. 
 
Förösker kontakta Saga med våra rovdjursläten men en tjej i klassen dampade på mig hehe.
 
Har tittat på studentklänningar hittar ingen fin.
 
Idag åt vi kassler med tomatsås. 
 
Det här är ett tråkigt inlägg.

hejkompez

 
Börjar dra på mig en riktigt skön känsla just nu. Den kommer, jag känner det verkligen.
Börjar verkligen komma igång med mina arbeten. Stressen är inte alls lika stor, har den under kontroll.
Musiken jag lyssnar på nu för tiden är inte uttjatad och tråkig. Vädret är UNDERBART.
Saker börjar verkligen ta fart nu och snart är nästan allt över känns det som.
 
Fick pengar idag för en fest jag jobbade på och det kändes så jävla bra för trodde inte att jag skulle få så mycket så blev helt hyper, för har haft lite pengastress över skiva, flak och mobilräkning men nu är allt typ under kontroll vilket jag själv tycker är så skönt för hatar att inte ha något över till sådant som jag faktiskt själv vill lägga pengar på ahahahah..
 
Men men.. ska jobba på söndag så det blir lite mer paraflow tills mars/april! Måste verkligen jobba en massa så att jag inte är pank inför alla skivor lol..
Har förresten tittat på ett nytt jobb som jag är rätt sugen på plus att jag tror att jag har en ganska stor chans där så ska skicka in mitt CV så snabbt som möjligt!
 
haaaaadeeeeee *gamm voice*
 
puuss
 
 
 
 
 

Sunny tisdag

I skrivande stund sitter jag med ett glas äppeljuice i handen och skriver alltså med en hand. Det var jobbigt. Idag har varit en bra dag trots att jag knappt känner nån smak eller lukt. Åkte till skolan med Hivron och Erica, lyssnade på Disney och fick måla på bildlektionen och åt Frutti di mare till lunch! Solen har värmt på alla sätt och vis.
 
När jag tittar på tumblr-bilder hittar jag så fina bilder på inredning osv. Kan verkligen titta på sånahär bilder i flera minutrar. Vill bo såhär när jag blir stooor!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Black monday igen

 
Sitter du som jag? I kaoset som var. Natt blir till dag.
Tänker du på mig, som jag tänker på dig? 
Lyser stjärnorna lika starka i din del av stan? Låter du dina tårar som mina falla ner i ett hav?
Saknar du mig, så som jag saknat dig? 
Vill du kyssa min nacke, så som du gjorde förr?
Höll min hand när kylan alltid kom.
Sitter du som jag i kaoset som var? Natt blir till dag.
 
Och jag undrar om du, som jag, har hjärtat i halsgropen och räknar upp varje gång du sa, att denna gång blir det du och jag.
 
En dag sa jag att det inte spelar någon roll, för någon gång kommer alla solar försvinna. Vad blir det av oss sa du då. " Om du håller i tillräckligt hårt, tillräckligt hårt skiljer inga solar oss åt."
 
Sitter du som jag? I kaoset som var. Natt blir till dag.
 

Det här med att plugga

 
Nu ska jag plugga matte. Kom att tänka på att de flesta i vår ålder verkligen har svårt att börja plugga påriktigt. Det svåraste för mig är att verkligen sätta mig ned och fokusera. Motivationen finns liksom inte där! Här är några punkter jag radat upp som funkar för mig. Hoppas dom funkar! 
 
* Koka en kopp av ditt favoritte att ha bredvid.
 
* Lägg fram allt du behöver snyggt på ett bord, Pennor/Papper/böcker osv. Det är mycket skönare att ha allting framför sig, annars är det lätt att man blir förvirrad och lätt trött!
 
* Detta är viktigt!! Plugga INTE på sängen eller soffan (somjagbrukargöra). Plugga vid ett riktigt bord där du håller ryggen rak.
 
* Lägg ifrån dig mobilen!
 
* Innan du sätter igång! Sätt på dig mysiga kläder! Jag brukar sätta på mig mjukisdress + tofflor och sätta upp håret i en bulle!
 
* Studera i bra ljus/lampa.
 
* Ta mindre pauser mellan pluggandet.
 
* Om man pluggar på datan brukar jag alltid sätta på skön musik på spotify. Brukar faktiskt funka att lyssna på musik medans man pluggar!
 
* Detta må vara lite töntigt men jag tror faktiskt att något i vårt huvud hjälper oss att plugga bättre då vi har snygga anteckningsblock, gulliga överstykningspennor, matchande suddigum osv.
 
* Ha pluggdagar med kompisar! Då kan man t.e.x laga god brunch eller någon slags fika och ha en hel pluggdag tillsamans och peppa varandra! (ochflamsaruntliteochvaraokoncetrerad)
 
* Ta ett djupt andetag innan du ska börja plugga och tänk "Get your shit together"!! Sommaren är snart här! (Dåmåstemanbörjaoroasigförandrasakersomattsökajobb
 

Minus grader rensar luften

 
Vaknar upp av larmet som går 7.00. Känslan av att ha 1 ton snor i hjärnan är inte skön. Satt i duschen ett tag och bestämde mig för att stanna hemma idag. Det är så himla fint att solen är framme, och det är så himla himla härligt att solen går ner runt 17.00 numera!
 
Fick två jättefina chokers av Hivron. Funderar redan på matchande outfits haha! Idag ska jag försöka sitta med matteboken...
 
Ibland får jag en konstig känsla i kroppen när jag sitter hemm på dagarna. Har ni någon gång känt den känslan? När man är sjuk och alla andra är i skolan och det är fint väder. Eller när man varit hemma flera dagar i rad utan att ha gjort ett jävla skit. En sån känsla har jag nu. Får väl åka till skolan imorgon även fast jag nyser slemsnor och inte kan andas. 
 
 

Slask

Vet inte om det var länge sen jag var uppe klockan sju eller om det var länge sen det var ljust ute klockan sju. Har sovit i två timmar men min morgon börjar bra ändå för att det är ljust och fint ute. Jag litar på SMHI som säger att det ska bli fem plusgrader och soligt idag. Kan inte bli bättre. Hoppas ni ha en bra dag. Puss

Ful bild men tyckte himlen var fin

Glitterregn

Minus en grad men känns som femton minus. Blåsigt, kallt och halt. Jag som är viking och inte brukar frysa frös nästan ihjäl igår natt. Men fortfarande var det minus en grad. Sick. Mamma var orolig att jag skulle bli för full och halka och slå huvudet i marken på vägen hem. Men jag blir ju aldrig för full så hon var lugn.
 
Helgen flyger förbi. Som vanligt. I lördags blev det några öl på Retro och donken på väg till tuben och sedan åkte vi hem till Alex och myste med Elvis (Alexs sura katt som brukar vara snäll) och åt pizza. Idag fick det bli en tvätt&städ-dag. Jag blir glad av att städa mitt rum men mamma blir nog gladast. :)
 
Vi ses på mattelektionen 8.20. Eller?
 

life is a highway

 
Denna helg har gått åt till att recovera från min dunderförkylning som jag fortfarande har idag men mår mycket bättre till skillnad från i onsdags då jag knappast kunde stå upp..
 Tyvärr har jag smittat Sofia så har lite skuldkänslor haha, hon har precis blivit fri från en tråkig knäskada som var hur löjlig som helst egentligen eftersom att hon halkade och slog sig. 
Nu ligger hon nerbäddad i soffan med en blöt handduk på huvudet och slumrar om en massa konstiga saker som man egentligen inte tänker på om man inte är hög, full eller har feber haha.
 
Har bara gått ut två gånger under den här helgen, och det var bara idag då jag gick på kisspromenad med Love. Det var skönt att få komma ut och andas kall och frisk luft, efter att ha legat inomhus i typ 24 timmar haha.
Vädret idag var uuuunderbart och det är så vackerrt i Alvik vid vattnet när det är sånt väder, just på vintern. Blir alldelles lycksalig när jag såg hur solen sken som den gjorde idag. Hoppas att det fortsätter så hela veckan!
 
Vet däremot inte om jag ska till skolan imorgon. Har bara en lektion vid halv ett så får se hur jag mår, mår alltid bajs på kvällarna för att då har jag förbrukat typ all energi jag har i kroppen för har någon slags överhyperenergi just nu hahaha mamma kommenterar det jätteofta för är typ som en sjuk duracelkanin..
Oh well, hoppas att jag kan gå i alla fall! Vill träffa kompizarna plus att jag måste ge alla skivbiljetter till alla andra i klassen.
 
Hoppas att ni har haft en skön helg!
 
puuss
 
 
 
 

Summerdresses

Hur snyggt kommer detta inte vara i sommar?! Jag kommer vilja klä mig i klänningar i lätta, mönstrade tyger som helt enkelt är skönt och ser förjävligt snyggt ut! Jag säger att detta kommer vara inne i sommar! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mmmmmmm

1: Namn? Hanna
2: Stjärntecken? Oxe
3: Tre rädslor som du har? Mörkret, zombiesar och att någon nära mig ska dö
4: Tre saker som du älskar? Mat, vännerofamilj och att resa!
5: Fyra avtändande saker, enligt dig? Arrogans, ohygienisk och tråkig klädstil
6: Har du lärt dig ett nytt språk? Nytt och nytt men franska är väl det det "nyaste" språket
7: Har du en Bästa vän? Har många fina vänner, tycker inte om att favoritisera för har alldelles för många fina vänner som jag tycker om!
8: Din sexuella läggning? Tycker om boyz
9: Din första dejt? Haha alltså, har nog aldrig varit på en dejt om jag definierar det rätt..
10: Hur lång är du? Runt 1, 62
11: Vad saknar du just nu? Min mormor, villa gosa med na' ! Och mina klassisar, har varit utan dem nu allt för länge :( Och Tanz o Gamm och Hivris u too.
12: Vilken tid föddes du? Ingen aning haha, glömmer alltid bort det när mamma berättar det
13: Din Favoritfärg? Grönt för det är skönt, brunt för det är mjukt, blått för det är som havet och svart för att det alltid är snygg. Sen typ flammingorosa också, det är coolt.
14: Är du kär i någon? Nej inte vad jag vet i alla fall.
15: Favoritcitat? Suger på sånt där :/
16: Favoritplats? Å det finns många platser jag tycker om men älskar London! och Gamms soffa.
17: Favoritmat? Schnitzel och gyros
18: Är du någon gång ironisk? Är alltid ironisk ;)
19: Vad lyssnar du på just nu? Make me feel better av Alex Adair
20: Vad lägger du först märke till med en ny person? Om den har humor, utseende och kläder!
21: Skostorlek? 37
22: Ögonfärg? Blå-gröna
23: Hårfärg? Oklart men något blandat mellan ljusbrunt och blont
24: Favoritfärg på kläder? Svart, vitt, blått och brunt.
25: Har du någon gång busringt någon? Yes.
26: Vad är färgen på dina underkläder du har på dig? Svarta skulle jag tro, orkar inte kolla. 
27: Meningen bakom ditt alias (användarnamnet)? Desperata tonåringars begär efter uppmärksamhet.
28: Favoritfilm? Tänkte lite på den för ett tag sedan men ni alla vet att HP går först. Sedan tycker jag jättemycket om Alice i Underlandet, Amelie från Montmarte, Kalle i Chokladfabriken, If I Stay, Sagan om Ringen och The Hangover.
29: Hur känner du dig just nu? Är sjuk och har ont i magen/ryggen för att jag har hostat så mycket de senaste dagarna.
30: Någon du älskar? Älskar mina vänner och min fina familj samt min hund och mina utvecklingsstörda katter.
31: Din relationsstatus? Singel :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
32: Din relation med dina föräldrar? Den är bra tycker jag! Den ena kanske bättre än den andra under de senaste åren.
33: Favorithögtid? Älskar julen. Plus min födelsedag ;)
34: Tatueringar/piercingar du har? Bara i öronen vaaa
35: Tatueringar/piercingar du vill ha? Vill ta fler i öronen men är för feg. Och tatuering skulle vara en hp-symbol (deathly hallows) typ på handleden eller på sidan vid revbenen.
(Hoppade över en irrelevant fråga haha)
37: Hatar du och ditt ex varandra? Nej inte längre vilket är skönt! eller hatar och hatar men ah :)
38: Får du "Godmorgon"- och "Godnatt"-SMS? Haha nej mer typ "När är ni i mossen?" vilket är som ett godmorgon sms. Fast jo ibland godnattis om man snackar med någon precis när man ska sovis va.
39: Har du någonsin kysst personen du senast SMS:ade? Om snap räknas så ja hahahah..
40: När höll du senaste handen med någon? Mamsen när vi pratade lite allvar med varandra
41: Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen? Ungefäris fyrtio min kanske.
42: Har du rakat benen de senaste tre dagarna? HAHA u bet, har fan inte rakat mina ben på en månad kanske mer för ens igår vilket var så sjukt skönt!
43: Vart är du just nu? I mi madres lägenhet sittandes på soffan
44: Om du var full, vem skulle ta hand om dig? Becc eller Tanz haha
45: Har du varit på ett bröllop?  Jaa
46: Bor du med dina föräldrar? Yes
47: Längtar du till något? Jaaaa min studeeeent
48: Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? Ja!
49: Har du varit underviktig? Yes en snabbis haha, sen åt jag en massa under sommarlovet
50: När kramade du någon senast? Love när vi myste
51: Vad skulle du göra om den senaste personen du kysste, kysste någon annan framför dig? Inga problemas haha
52: Finns det någon du litar på men inte borde? Ingen aning, kanske?
53: Något du inte gillar med idag? Att jag är sjuk och att jag inte kan känna någon smak på det jag äter så äter typ inget :(
54: Om du kunde träffa vem som helst på jorden, vem skulle det vara? Will Smith, Johnny Depp, Emma Watson eller Scott Disick
55: Vad tänker du på mest? Allt mitt plugg och att jag måste kolla nytt jobb snarast.
56: Din konstigaste talang? Kan rapa rätt så fräscht och dansa groovy när jag är packad.
57: Har du några konstiga fobier? Nej eller hatar fötter.. Och sprutor men det är ganska vanligt så naj..
58: Föredrar du att vara bakom eller framför kameran? Framför om det inte är skolfoto hahahaha!
59: Vad var din senaste lögn om? Inget jag kommer på just nu..
60: Föredrar du att ringa via telefon, eller videochatta? Haha ingen aning, via telefon ?
61: Tror du på spöken? Ja och nej :S
62: Tror du på magi? O JA!!
63: Tror du på lycka? Absolut!
64: Hur är vädret just nu? Det är relativt mörkt ute så har ingen aning, men det är väl kallt.
65: Vilken var den senaste boken du läste? Det går an, tråkig skolbok jag var tvungen att läsa. :'(
66: Gillar du lukten av bensin? JA!! Speciellt från båtar det luktar sommar då mmmmmm.
67: Har du några smeknamn? Hannzy, Hannz, hannispannis, hetbrud96 nej men ah
68: Senaste skadan? Min kära lillasyster har nu under typ fem dagar kommenterat två jumbofinnar jag har i mitt ansikte som har blivit till två feta sårskorpor så det ser ut som att jag har smile-gropar haha... Så hon säger såååååår och blåser och pillar på mina kinder.. Det är väl de två senaste "skadorna" jag har haft tror jag.
69: Spenderar du pengar eller sparar du dom? Spenderar helt klart, usch.
70: Kan du röra din näsa med tungan? Nej inte om jag inte tvingar ner näsan.
71: Är det något rosa i rummet du är i nu? Ja snörena på mina pyjamasbyxor.
72: Favoritdjur? Hundiiis
73: Vad gjorde du igår vid midnatt? Försökte sova som en galning
74: Vad tror du satans efternamn är? Wtf
75: Vilken sång gör dig mest glad när du hör den? Å blir alltid blad av September av Earth, Wind & Fire
76: Hur kan man vinna ditt hjärta? Mat helt klart
77: Vad vill du ha skrivet på din gravsten? Nu vet jag något som du inte vet
78: Har du varit olyckligt kär? Yes box, all the time hehe.
79: Ditt favoritord? Vet inte hahaha, har olika perioder med ord. Det märker Becc alltid när vi jobbar tillsammans hahah
80: En bra blogg du följer? Mmmm suger på att följa "kända" bloggar. Tycker inte att de är intressanta. Men brukade läsa HanaPees förut hon är grymt rolig! Och bäst på ful-selfies och att beskriva allt ful-bra i livet på ett roligt sätt så att man garvar läppen av sig.
81: Om hela världen lyssnade på dig, vad skulle du säga? Stahp da h8.
82: Känner du någon som sitter i fängelse? Nej inte vad jag vet.
83: Vad har du för bakgrundsbild på datorn? Liten vatten o skog och en fin sol.
84: Har du haft sex? Nej
85: Har du köpt kondomer? Nej 
86: Fått IG i ett ämne/kurs? Nej är bäst.
87: Kysst en kille? Ja
88: Kysst en tjej? Ja
89: Kysst någon i regnet? Hahaha nej 
90: Haft ett jobb? Ja
91: Lämnat huset utan plånbok? Ja all the time
92: Mobbat någon på internet? iNej
93: Haft sex offentligt? Nej
94: Rökt? Ja
95: Druckit alkohol? Yes all the time
96: Är du vegetarian/vegan? Nej. Men skulle kunna/vill vara vegetarian eller demi-vegetarian! Nej men har skuldkänslor ja lol
97: Varit inne på datorn 5 timmar i sträck? Hört talas om Sims-maraton??
98: Tittat på tv 5 timmar i sträck? Nej men serier på datorn mmmm
99: Varit utomlands? YES
100: Fått ditt hjärta krossat? YEEES

Lost

Hola amigos!
 
Ja, jag lever. Har varit hemma sen jag kommit tillbaka från Barcalona. Inte orkat dra mig till skolan eller ut genom dörren, eller jo, gick till donken för att köpa mat någon gång. Fråga mig inte vad jag har gjort de här dagarna jag var hemma, jag har ingen aning. Men nu är jag back on track. Har varit på museum med skolan idag och sen åkte jag till jobbet och jobbade till 22. Dutti flicka
 
Nu ska jag sätta mig bekvämt i min trasiga stol och leta efter en mysig film att kolla på och trycka i mig chips, godis, cola, glass, choklad och spanska nötter. Puss
 
Ps. Ett Barca-inlägg kommer, jag lovar!
sneak peek
 

Matlagning

Hello! Är det bara jag som får hem tidningarna Hemlagat och Smakfullt från Coop och Hemköp med massa recept? Jag samlar typ på dom, för det första är tidningarna gjorda av speciellt papper, för det andra så är den skitsnygg och för det tredje börjar man typ dreggla när man tittar på bilderna. Brukar ialafall läsa dom direkt när dom faller ner i brevlådan, man hittar massor med inspiration. Efter att ha tittat på Sveriges mästerkock blev jag sjukt sugen på att laga något gott (mästerkocken Tanzila), så jag bläddrade bland tidningarna och fann Gnocchi Gratinati! Så ikväll ska jag laga det till middag!!!
 
 
 
 
 
 
Gnocchi Gratinati
 
 
 

sure thing

 
jag vet inte om jag har någon slags superdålig otur över mig just nu,
men just när jag blivit frisk från min snabba kräksjuka drar jag på mig tovas förkylning. mitt immunförsvar och jag är inte kompisar. inte alls bra kompisar. orkar inte..
i alla fulla fall så har jag varit hemma både idag och igår och mått stöööört dåligt. igår mådde jag som värst, sov till klockan ett då pappa kom hem en snabbis med sina polis-kompisar bara för att säga hej och sedan låg jag och halvslumrade i pappa och jennys sovrum med sofia som min myskudde. 
    det som suger allra mest med att vara så här sjuk som jag är nu är att det pendlar vilket gör att man tror att man börjar bli frisk vid ena tillfället och sedan bara ville sova resten av sitt liv vid det andra tillfället. samma sak med min feber som jag hade under natten som gjorde att jag inte sov ett dugg. till en början ligger man och skakar av köld, sedan brinner hela kroppen och till sist känner man sig dygnsur av kallsvett som på något sätt känns varmt. kroppen är så förvirrad just då, hahah.
 
imorgon ska jag förhoppningsvis åka hem till kära alven och skriva på gymnasiearbetet, vi är nämligen lediga både idag och imorgon så vi försöker utnyttja tiden på ett bra sätt haha. hade lite panik när jag hade HP-mataron med olof istället för att att plugga en massa, ibland så lyckas jag inte inse vad jag ska prioritera. till helgen ska jag försöka skriva på min psykologiuppsats också som jag är tillräckligt stressad över eftersom att jag bara har skrivit en halv sida. jag har dock två veckor på mig men det känns som att hon kräver väldigt mycket av en då, hehe...
 
hoppas att ni slipper alla dessa vintersjukdomar som jag har dragit på mig so far.
 
puuss

you're not on my level and you'll never be

hej buddies!
truly sorry för att jag inte bloggat på en vecka känns det som i alla fall, hehe.
 
nu är jag äntligen på benen igen och det är så skönt att inte ha den där äckliga känslan i magen som jag hade förut som gjorde att jag började kallsvettas och må ill varannan minut.
back to school i tre dagar sen är jag ledig igen. har alltså min sista skoldag imorgon och sedan har jag en skön långhelg framför mig där jag har planerat att ta det lugnt och plugga en massa! 
 
jag tar det lugnt allt för ofta nu för tiden. har ingen ork att göra en massa saker på helgerna när vädret är så trist. det är inte lika gå-ut-vänligt vilket gör att man bara vill stanna inomhus och mysa framför tv:n med en kopp varm choklad. sen har jag även en massa plugg som jag verkligen måste ta tag i så den ursäkten måste jag dra lite då och då haha. :(
 
har inte gjort något intressant förutom att ha köpt ett par nya svarta jeans som jag är glada över, vet dock inte varför det skulle vara intressant för er. whatevz.
 
puss
 
  
 

Behöver ej läsas

 
Behöver verkligen skriva av mig. Det är så mycket i mitt huvud just nu. Insåg nyss att det är mars nästa månad vilket betyder att gymnasiearbetet ska in(har inte ens börjat). Jag ska hinna göra minst tre prövningar. Det är bara massa små saker som att behöva gå till UMO i veckan för att byta p-piller eller fixa bibliotekskort till större saker som att betala biljetterna till skivan. Det är bara så rörigt och det blir inte bättre av att ha åldersnojja med tanke på att jag faktiskt är 19 år nu och inte har jobbat en enda gång. Min mamma gifte sig när hon var 19?! Och här sitter jag och känner mig som 15 och gör absolut ingenting bra. Gör ingenting varje dag utan skjuter upp allting och låter det samlas i mitt huvud. Tjejen på bilden är jag i min drömvärld. Ligger och drömmer i en harmonisk värld.
 
En positiv sak är att vi har bild imorgon och jag är så himla glad över att vara tillbaka till skolan!! Det är en så himla positiv energi när man flamsar runt med vännerna. Ska även fixa gymkort och gymma med Erica och Saga på fitness 24 där även alla mina vänner gymmar typ. Jaja nu ska jag skriva ner saker jag har att göra så att min hjärna kan vila lite och tvinga Gamm att lägga upp bilder från Barca!

En text från längesen

 
Du känner dig hel. Det har du inte gjort sedan lång tid tillbaka. Men nu så kan du lyssna på låtar som förut kunde slå dig sönder och samman, kasta om dig tills du var alldeles bäng. Nu så kan du gå på gator som förr kunde få dig ned på knä gråtandes, som du höll dig så långt borta från du bara kunde. Nu så kan du prata med honom om vardagliga saker utan att du går itu utav alla plågsamma tankar om hur ni känner olika för varandra. Du känner dig hel, för att du kan göra sådant som du under en lång tid inte kunnat.

"Jag är över honom", säger du dig själv och ler. Över. Det värsta är borta, intalar du dig själv. "Jag kommer att klara mig, åtminstone nästan helskinnad, ur detta", övertalar du dig själv. Och du är så säker. Du är så säker på att du är hel. Att du är klar med honom. Att det värsta är över. Att kärleken till honom är borta. Att du inte bryr dig. Att du skulle kunna hantera vad som helst som hade med honom att göra. Du klarar dig, säger du, tror du.

Och så en dag går du där på gatan som du nu för tiden inte har problem med att gå på. Plötsligt så ser du dig själv med honom. Ni går tjugo meter ifrån där du står. Han retas lekfullt med dig, så som han alltid brukade göra. Han omfamnar dig bakifrån och kysser din hals, din kind. Ni båda skrattar till. Du kan inte förstå varför du nu, ett år senare, ser er tillsammans igen. Ser era minnen spelas upp igen.

Men så vänder han sig om. Han stannar och ser dig rakt i ögonen, ler till och börjar gå emot dig i rask takt. Du ser dig själv om, förstår inte. Flickan som du trott varit du vänder sig om, det är inte du som har gått bredvid honom, hållt hans hand. Det är inte era minnen som återskapats, det är hans minnen med en ny som nyskapas. Det är inte din fantasi, det är din verklighet som har stått framför dig. Han omfamnar dig, och prestenterar dig för hans nya. Hans flickvän.
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype