working hard

hejhej!
 
kl 02.15, kom jag hem. Har jobbat ca 12 timmar. Från ett på dagen till ett på natten. Det känns bra sen när pengarna rullar in.
 
kl 03.26 nu har jag druckit upp mitt vaniljte och ätit upp mina sex knäckmackor med överdrivet mycket smör på. Jag har i  över en timme tittat på gamla bilder och lagt upp väldigt många här på bloggen. Är så sjukt glad och hur pigg som helst!
 
kl 03.31. Ska upp om ca 6 timmar för att packa och göra mig i ordning för imorn bär det av till landet! åh vad jag älskar mitt liv just nu. godnatt♥
 
Ha're gött!
Gamm
 

vi får aldrig nog

NOVEMBER 2011 
 
JULI 2012
 
SEPTEMBER-NOVEMBER 2012
 
Det känns bra att vi ska tillbaka dit igen♥
Gamm
 

we're driving Cadillacs in our dreams

Dag 23- En bild som gör dig glad
 
mat...
 
 
Dag 24- Dina mellannamn och vad du tycker om dem?
 
Haha... Saker som jag inte går och skryter vilt om är till exempel mina mellannamn, Ingrid, Marianne. Det är inte fula namn, absolut inte, jag tycker bara att de känns så fel. De hör liksom inte ihop med MIG, ingen bra förklarning...
Ingrid kommer från min mormors mamma och Marianne kommer från min farmor. 
 
Dag 25- Om jag vann en miljon skulle jag.....
 
Sån där fråga som alla kan ge tusen svar till men samtidigt vet att det aldrig kommer att hända.
Jag skulle resa någonstans, bo fint, äta gott och fett, shoppaaaa
 
En annan sak om man får frågan om man vann en miljard... då jäävlar.
.

POKERFACE


Vi har det mys en sån tisdagskväll!

1. where in the world do you want to go? USA (igen o igen o igen), Australien och Nya Zeeland

2. what do you want to do after you finish school? Jag har faktiskt ingen riktig koll just nu, men det skulle vara grymt coolt att plugga eller jobba utomlands.

3. dream job? har faktiskt inget, än.

4. celeb crush? Austin Butler majgaaad (harry styles också hehe)

5. what you love about ur "crush"? Han verkar bara vara som en otroligt underbar kille som man vill lära känna och gosa med.

6. lucky charm? Ingen aning

7. what is something u collect? Cash my nigga

8. any birthmarks? where? Magen, ena låret, på händerna, på örsnibben hahaha orkar inte leta

9. biggest secret? tss tss

10. have you ever smoked/ will you ever smoke? Jag har rökt några gånger ja, men det är inget jag gör regelbundet alls.

11. any tattoos / want any tattoos? what? Nej, har ingen aning vad om jag skulle vilja ha en.

12. If you could relive one day of your life would you? If so what day?  Skulle vilja återuppleva hela USA-resan vi gjorde förra sommaren. Det var så sjukt kul!

13. Favorite book? Töntigt nog kan jag läsa första boken i Twilight tusen gånger. Annars suger jag på att ha favoritböcker. När jag läser en bok som jag verkligen tycker om blir det som min favoritbok, sen läser jag en och en ny osv.

14. If you could live anywhere, where would you live? USA, Frankrike eller London

15. Favorite song/artist? Coldplay, Beyoncé hmmhmm

16. What would your last meal be if you were about to die? Skulle ju vara en grym känsla att dö av matkoma, så en fet brunch med allt jag älskar och som jag inte kommer på just nu skulle sitta bra.

17. Last movie you saw? Såg "Vi är bäst!" på bio förra veckan med mamma och Sofia.  

18. Been to any concerts? Which ones? Var på Bråvalla i somras så där såg jag en del artister till exempel Avicii, Nicky Romero, Far East Movements, Dada Life osv. Såg Oskar Linnros i september. Coldplay förra året, Det var gaaaalet. One Direction i maj eller juni. Det var kul haha!

19. Favorite/least favorite subject in school? Tyckte jättemycket om psykologi när vi hade det i ettan. Har annars inget just nu. Hatar svenska vilket jag inte gjorde i högstadiet. Vår lärare funkar inte riktigt.

20. Do you play any sports? Nej inte just nu efter min knäoperation. Men har spelat handboll som jag saknar otroligt mycket, dock kan jag inte börja igen. Det suger.Men har planer om att fixa SATS-kort för att hålla igång musklerna runt omkring knäet men för att träna generellt också. Älskar att röra på mig!!

 

 

gårdagen

Igår bar det av till davids lokalfest vid hötorget med dem bästa!
Hade inte särskilt stora förhoppningar om hur det skulle bli, det var kul men inte bäst.
Jonte och Olof var dock grymma när de körde sina låtar och det var väl just då festen var som bäst. Det sög lite att det var precis i början och att man sedan bara strosade omkring mellan dansgolvet och rökrutan för att det var så fruktansvärt lökigt och rökigt.
 
Snor lite bilder från Becca för jag har inga bilder på datorn, buhu
 
 (påväg till fanny innan festen)
(Hos Fannyyyy)
(Jonte och Olof på festeeeen♥)
 

asfhhajkas

  • Dag 21- Favorit motton/ citat
 
 
  • Dag 22- En bild från en resa du har varit på
 
Bråvalla, Norrköping med de bästa!! (bex tog bilden)
 

Tumblr dickpics

 
//TANZILA

Jag skulle kunna dö nu med kinden mot din hals.

Vaknar tätt intill honom,ligger kvar i timmar och varvar varandra med att somna och smeka den andre längs ryggraden. Vill aldrig lämna den stunden då han andas dig i nacken och håller om dig bakifrån.Så tryggt allt känns i den stunden och ni skulle kunna ligga kvar där föralltid,tänker ni då iallafall. Han har strumpor på sig och fastän det är varmt ligger ni ihop slingrade under täcket.Tysta.Och bara kollar ut i mörkret med tunga andetag och hjärtan som slår i samma takt,hjärtan som slår just för varandra. ♥
 
//TANZILA
 
 

Dag 20- Berätta om ett minne från en resa!

hasshasahsahsahsahsah har bästa minnet och det är lite perverst men alltså...
 
Var 11, gick i sexan och mina föräldrar var fortfarande gifta. Vi var Florida över jullovet och på julafton var vi på en hawaiiansk restaurang, hur cool som helst.
Jag och Sofia gick på toa tillsammans. Vi gick in på damernas och det var smockfullt, trots det blev två bås bredvid varandra lediga så vi smet in på varsitt. Folk står och pratar utanför i kön till toaletterna osvosv.
Helt plötsligt hör jag hur någon lägger av en riktig dunderfjärt i toabåset bredvid mig och jag inser att det är Sofia som släppt sig pinsamt nog. Det blir tyst inne på damernas och jag kan inte hålla mig så jag bryter ut i världens gapskratt och de utanför kan inte heller hålla tyst så alla står och skrattar när Sofia (8 år) helt knallröd kommer ut från sitt toabås.
Till och med tanten som stått och lyssnat på musik och delat ut handukar skrattade.
Ett av de roligaste minnena jag har från många av våra resor.
 
har ett litet smygminne också från när jag, sofia, pappa och jenny var på irland och bodde i ett jättemysigt hus utanför någon by, typ killkenny. Iaf så hade vi köpt oreo och så tog pappa en krossadbit från oreon (den svarta) och satte den på sin överläpp och började heila. han hade värsta plattluggen också så han såg skitrolig ut. vi har det på film men känns lite unappropriate att lägga ut den på internet.hahahahahaha
 
västkusten 13'
Barcelona 13'
 
 
 

and if somebody hurts you, i wanna fight

har inte bloggat på någon vecka nu så jag skriver om typ... fyra-fem dagar från listan!
 
  • Dag 15- Dina favoritväskor
 
Min enda väska som jag använder nu är min Michael Kors-väska (töntigt nog). Önskade mig den i födelsedagspresent och är supernöjd!! Funkar bra till det mesta yee. :D
 
  • Dag 16- Bloggar du alltid läser
De flesta är mina kompisars men annars kikar jag in på
 
zarish.blogg.se
kenzas.se
nojesguiden.se/hanapee
 
samt en massa tumblr-skit.
 
  • Dag 17- Dagens outfit
Har ingen bild men har på mig mina bootcut-jeans från HM, en svart basic långärmad tröja, pappas tommy hilfiger tröja och trosa-bh-strumpa.
 
  • Dag 18- Din favorit frukost
Jag verkligen totaaaaaal-älskar frukost. På riktigt. Det är det mysigaste med dagen om man har tid alltså. Att göra det mysigt. Alltså.
Meeeen, älskar Start Crips n Crunch (kaksmulor med chokladflarn, jordnötter och hasselnötter) med gamla hederliga Bollnäsfilen. Apelsinjuice och någon god macka med salami/whatevz på. Då är allt perfa! Plus att bra sällskap t.ex. kompizarna.
 
  • Dag 19- vad har du alltid i din väska?
Plånka, hörlurar, nycklar, handsprit (vad), sminkväska, pennor, mobilen ibland
 

Idag.

Idag har jag:
-Varit med på ett utskotts möte.
-Ätit falukorv med mos.
-köpt ett lila läppstift med hivron.
-Druckit te
-Gått in i varje butik och sprayat Clean.
-
 
//TANZILA

Sova

Tja!
Dagen började med att jag hörde min mobil vibrerade. Jag tog upp den och såg att Ebba hade ringt mig tre gånger så jag ringde omedelbart tillbaka. Hon frågade var jag var och jag vände mig om och tittade på klockan. 08.06. Shit det var körd. Fysik prov kl 08 och jag hade missat det för att jag försov mig. Var så himla sur och var nära på att gråta. Hade pluggat hela kvällen. Fuck. Shit happens. 

Jag somnade om. Åkte in till skolan och hade en lektion. Så sjukt onödigt om man tänker efter men ändå inte för jag, Jossan, Anni och Felle gick och köpte en present till Anna. Sen åkte vi hem. 

Det var min dag det. Ganska bra ändå för jag slutade tidigt. Fotboll på kvällen. Åh herre vill inte ens prata om det. Ska sova nu så jag inte blir sen imorn igen. Tur att man har sovmorgon. Natti

Gamm 




Emotionell instabil.

Då var det bestämt. Som en stämpel på pannan. Med röda feta bokstäver. Borderline.
Jag har väl alltid misstänkt att något är fel,någonstans i mitt huvud trängt bort dom tankarna"det är något som inte är som det ska". "Jag är normal".Allt faller på plats helt plötsligt får jag förklaringar till varför jag beteer mig som jag gör.Varför jag gråter dramatiskt åt ingenting och varför jag har såna tankar och varför jag blir rädd för mig själv. Och hon säger att det inte är en sjukdom och att allt kommer vara som förut,för visst är borderline ingen sjukdom,nej bara en personlighetsstörning. "Sånt får man leva med."Sa hon och med några blanketter,ett par nummer,två provresultat,två sorgsna ögon och en klapp på axeln stängde hon dörren framför mig.
 
Ja,"sånt får man leva med."
 
//TANZILA

Dag 14- En bild på dig osminkad


Jag och min enda kärlek, Bullen. Har sovit tillsammans med honom enda sen jag var sju. Shit mer än tio år!! Bebis.
I alla fall, ser inte ut som att jag har smink på denna bild så det får bli den här. Ni såg på bilderna innan också att jag kan se ut på ett helt annat sätt när jag också är osminkad. Pin...
 

Dag 13- En gammal bild på dig själv

har inte jag redan gjort en sån här punkt/dag/whatevz?
 
 
 
AHAHAHAHA lägger upp dessa istället, de är från förra året i början av ettan. dör på riktigt
 

Du sätter höstsolen i eld.

Det är oktober och graderna sjunker i takt med solen. Plötsligt blir det lättare att andas.Det är inte långt kvar tills snön lägger sig på Stockholms gator och torg. Jag fyller 18 snart. Det känns så overkligt. Overkligt att det snart är 2014 och att jag blir 18. För några månader sen kändes allt så långt bort men helt plötsligt står man framför det man väntat på. 18 18 18,2 år till 20. Läskigt. Jag får bestämma själv. Så jag vill ha det men ändå läskigt. 
Mamma säger att jag ska va lugnt. Men det går liksom inte. 
 
//TANZILA
 

Dag 12- Någon du varit ett fan av

 
Hahahaha å herre, jag var ett otroligt stort fan av One Direction i 9:an. Var helt nerdeprimerad för att jag insåg att jag aldrig skulle få träffa de på riktigtriktigt och lära känna dem. Känner mig så dum nu helt plötsligt men jag antar att det är så man känner när man har celebrity crushes. Min syster hade exakt samma depptid och grät en gång hahahahaha kunde inget mer än känna med henne för jag förstod verkligen hur det kändes.
 
Tycker om dem nu också men ehe inte lika mycket som för typ två år sen. Var faktiskt på deras konsert i Friends Arena nu i Maj tror jag att det var, med syrran. Det va kuuuuul
 
 
 

Dag 11- Dina mest använda teknikprylar

 
 
iPhonen och datorn helt klart. Tittar typ aldrig på tv längre, förutom när jag har inget att göra. Alla serier och skit tittar jag antingen på datorn eller på iPaden.

Mjau

 

Dag 10- Beskriv drömkillen

Åhåååå
 
Tjejer har så jävla mycket luft när de ska beskriva killar, får för sig att de ska vara exakt som de vill och tror att de ska vara perfekta. Jag antar att jag också har en massa önskningar men det är något jag bara sitter och grubblar över eftersom jag inte har någon kille själv och jag menar hur lätt är det inte då att försöka fantisera om hur ens framtida kille är.
 
MEN jag tycker om helt okej långa killar, känns lite konstigt när killen är lika lång eller kortare än en själv.
Ha bra hygien. Det spelar så otroligt stor roll, speciellt för tjejer. Luktar personen bajs/svett och har lökigt hår all the time är det rätt så svårt att tycka om personen. I alla fall för mig. Det är inte najs alls och jag har svårt att fatta något tycke om den personen. Duschar du inte är du ofräsch, end of story.
Omtänksam, ego-personer 0 poäng från min sida.
Humor, åh det är det bästa som finns. Att få skratta med personen man verkligen tycker om och att få den att skratta, att se den bli glad på grund av en själv. Buttahflajs få reeel.
Utseende är första intrycket av personen och något som gör att man börjar tycka om varandra ytligt. Det spelar roll, för mig i alla fall hahaha.
Bra personlighet, prio två. Lär känna personen innan du drar en massa slutsatser.
 
 
 

Dag 9- Bild på ditt husdjur

åååå mina söta små efterblivna husdjur:
 
 
Masoud:
 
Love:
 
Shirin:
 
 

Dag 8- Mina favoritskor

Har fett med skor om jag tänker efter, vill inte tänka att jag har många skor för jag vill köpa fler buhu... i-landsproblemas.
 
Men tycker jättemycket om standard-skorna, mina vita höga converse.
Ossåååååå tycker jag om mina loafers från Novita som var mina sommarälsklingar i år, de stinker av tåbira nu för jag har sulor i som är fett äckliga hahahahha. schtinkyschtinky.
 
 

PLUGG PLUGG PLUGG

Sitter redo med choklad framför datorn.
Ska plugga som en galning nu! 
Jag säger alltid så men efter några timmar inser jag hur lite jag pluggar.
Vad ska jag göra med mig själv?! ÅÅÅÅHHHHH
aja ska försöka göra mitt bästa. Hejdå
 
WISH ME LUCK!!!
Gamm
 
(14) TumblrMy Photos - S (18)

Detta vill jag göra

 
Så vad säger ni Best Friends?
 
Gamm

våra bleka kinder är svarta av smink

 
Tog en sväng förbi Vällingby, köpte varm choklad med grädde på Wayne's med Tanz och gick sedan till Kanaan och pratade om allt mellan himmel och jord. Eller mest hur vi ska fixa kneg och alla gamla minnen vi har gått igenom tillsammans de år vi känt varandra.
Vilket är typ två och ett halvt. Så himla lite...
I alla fall, tog en massa foton och blev så himla nöjd att jag äntligen fått klart alla mina bilder till fotolektionen imorgon. yesyesyes!!!
 
 

Jag knyter min hand i fickan och går

 
Denna vecka har varit på något sätt en otroligt stor påfrestning, och jag har ingen aning om varför.
För första gången i hela mitt liv har jag inte varit nervös inför en redovisning, och det var som en fet jävla lättnad. Att inte bli kallsvettig och nästan svimfärdig. Jag har äntligen på något sätt överkommit en av mina största rädslor, som inte ens har varit på riktigt.
Denna redovisning var inte ens särskilt stor och den kommer antagligen inte heller få särskilt bra resultat eftersom det var ett grupparbete och till största del sög innehållet enligt vår lärare. Både skämdes och skrattade gott efter den lektionen. Vi krossade dock den andra gruppen med vår opposition så det är något jag var jävligt nöjd med.
 
Tittade klart på sista avsnittet av Lost och är helt tom, en hel jävla serie. sex säsonger. Helt sjukt... Trodde inte att jag skulle orka titta klart men gjorde det till slut och åh, kommer sakna alla i serien haha. :(
 
Sedan drog jag ut helt svartklat och kände mig så sjukt djup eftersom att jag tog med kameran och knäppte en massa bilder till foto i skolan jag äntligen har börjat med. Äntligen gör jag det jag vill och skiter i negativa åsikter runt omkring det.
Är sjukt nöjd och trivs jättebra!! Det enda som är knepigt är att hitta bra saker att ta kort på till varje moment. Lite tråkigt att ta kort på samma ställen till varje moment. Tur att man bor på två ställen haha, får åka på utflykter med Becca annars.
 
Senare idag ska jag träffa Anna och Maya, ska bli mys! :D
 
puss
 
 
 
 

http://partypulver.tumblr.com/

Följ min nya Tumblr för dagliga Dickpics!! http://partypulver.tumblr.com/
//TANZILA♥
 
 

Dag 7- Vad var de senaste du köpte?

Det senaste jag köpte...
 
Har faktiskt köpt rätt så mycket denna vecka.
 
I onsdags drog jag in till stan med Becca, Olof och Kentaro och köpte en ny mascara haha.
 
I torsdags åkte jag och Alvisen till Vällingby för att kolla på nya anteckningsblock. Köpte ett fett anteckningsblock och sedan ett med mindre, ett nytt iPhone-skal och en kofta. Nöjd som satan!
 
Igår köpte jag naturgodis, det var behövligt.
 
 

Dag 6- Gamla bilder på dig

 
 

Tusen miljoner miljarder ser oss fast de e så mörkt

Tjeeena!
 
Åh gud vad vädret var lagom fint idag! Det kändes som att det var vår men innerst inne vet jag att vi är på väg mot mörkare tider. Detta kanske är anledningen till att jag bestämde mig för att köpa en till stickad tröja idag. Måste fan sluta köpa massa kläder och ta och spara istället, har spenderat för mycket pengar på kläder den här månaden. inte ok! Men jag visar tröjan jag köpte idag sen, den är så mysig!!
 
Jag tycker vi tre börjar blir bra på att uppdatera nu asså. Det känns bra att bloggen inte står tomt, kallt och tråkigt precis som hösten. Jag ska som sagt göra mitt bästa! Men den här helgen och nästa vecka har jag ganska mycket plugg så ni kanske inte ser mig lika ofta här men nu har ju tur att ni har två andra underbara bloggers här. 
 
Det luktar maaaat och det kurrar i magen!! Tänkte träna idag men nu har inte jag lust längre så det får jag göra någon annan dag! Nu ska jag kolla lite thaiserie hiihi. So long gayboys!
 
Gamm
 
 

Redo för hösten


Två basic-stickade tröjor och ett par Hilfiger Denim stövlar införskaffades. Bring it on hösten!!

Gamm




Missförstå mig rätt, jag tror att vi är gjorda för varandra.

Samma sekund som han stänger dörren bakom mig efter att jag lämnat det kalla stengolvet och efter att jag skrikit "idiot"," Jag hatar dig" och Jag älskar ju dig", efter alla ord som hängt i luften som mörka moln i hans hall. Ja, samma sekund som han stängt dörren bakom mig får jag förnuftet tillbaka. Springer förbi stigen i hopp om att känslorna inte hinner ikapp. Men det gör dom. Och då är det försent. Min röst är redan sprucken och blicken flackar.
 
Varför ska kärlek få oss att göra idiotiska saker som att springa ifrån kärleken vid Kungsträdgården eller gråta dramatiskt vid Råcksta torg. Kanske behöver man det. Man kanske behöver känna allt mellan himmel och jord med varandra. Allt jag vet är att jag behöver honom ,vi behöver varandra.
 
Att 195 cm kan få plats i mitt lilla,trasiga hjärta är så underligt men så självklart då alla utbrott ändå alltid leder till varm Oboy i hans källare eller Family guy i min soffa."Jag vet inte vem jag är,men jag vet att jag är din." ♥
 
//TANZILA

Dag 5- Snyggaste kändisen

lol finns för många:
 
Autsin Butler (standard teenage crush, men han är grymt snygg och verkar fett soft eftersom att han alltid har samma kläder på sig..)

 
Harry Styles (har alltid varit kär i snubben)
 
 
 
 Ryan Gosling (vad)
 
 
finns många fler men dessa är mina standarboyz...
 

Dårar.

-Jag gick ut en morgon,från en dröm jag hade,jag drömte att jag kunde sjunga, men det kan jag inte. Jag gick ut en kväll,för att känna lukten av våren. För jag trodde att jag kunde känna igen,men det kan jag inte.
 
-Universum är ett monster,men det har sparat dig och mig. Och jag gör vad som helst för att få ditt liv att verka bättre. 
 
-Ibland är en lögn det finaste man har.
 
//TANZILA

Dag 4- Hur ditt rum ser ut

Har två rum: Ett hos pappa och ett hos mamma
 
I rummet hos pappa har jag typ ingeting... en säng och en stor fet garderob som inte ens är min. Detta ska dock förändras men vi har inte riktigt orkat ta tag i det eftersom det var ett större prio att fixa allt annat i huset innan. MEN, jag tycker i alla fall om rummet, det grymt stort och kallt både på vintern och sommaren. Så det är skönt på sommaren, inte på vintern alltså just nu.
 
Rummet hemma hos mamma är något mindre och jag delar det med min syster vilket var något jag inte var särskilt glad över i början, dock är det mysigt nu eftersom vi har kommit varandra mycket närmre och har roligare. Det består alltså av två likadana sängar, en jättestor garderob som också fanns där när vi flyttade in. Tror inte man kan flytta på den. Stora skåp från golv till tak, jaaaa. Matta, bokhylla, något gammalt skrivbord som ingen sitter vid och sedan har vi balkong så det är mys.
 
Har inga bilder på datorn, så ni får skapa någon bra bild av båda rummen. Vissa av chompisarna vet hur det ser ut så ah.
 
btw på tal om inget blev jag jagad av jesustanten på drottninggatan idag. har inte varit så rädd som jag var då på lääääänge. kunde inte sluta skratta heller, hon skrek en massa och gick jättesnabbt efter mig och becca ahahaha. ska be pappa att schasa bort henne.

Dag 3- Bild på dig och dina bästa och närmsta vänner

Har inga fläschiga bilder på denna dator och alla som jag tycker så himla mycket om har jag därmed inga bilder på men här har ni några jag letade upp (i över en timme eller två):
 
 
 
 
 
 Detta skulle läggas upp igår buhu min dator tycker inte om mig
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

du bara låtsas som det regnar

 
är helt förstörd (på ett bra sätt), maggio har gjort det igen. är helt kär, får gåshud av hennes röst och texten. hittar ingen bra youtube-video men det verkar som att denna låt har funnits ett tag, dock kom den ut på spotify idag eller igår, noll koll.
 
till er som vill få gåshud osv:
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype