Min nyårslista

Vad var årets höjdpunkt?

Årets höjdpunkt var nog hela sommarlovet!

Vad var inte årets höjdpunkt?

Måste ha varit allt plugg under hela höstterminen.

Hur många gånger blev du kär?

Hm, blev aldrig riktigt sådär kär i någon, men visst föll jag för någon. Blev nog mer förälskad.

Årets bästa bok?

Kapitulera omedelbart eller dö av Sanne Näsling.

Årets sämsta låt?

Svårt, men säkert något med Ariana Eller nicky minaj, ni vet sånadär låtar som suger för att allt låter likadant eller för att texten handlar om sex, pengar osv.

Årets mest känslosamma låt?

I år har verkligen Veronica Maggio betytt mer för mig än tidigare år. Har fastnat för Mitt hjärta blöder och Paris och När du strippar och klär av dig låten. Alla hennes låtar är verkligen känslosamma!

Det minst använda plagget?

Oh! Måste nog vara nians balklänning, den som jag fick av Gamm. Har använt den en gång. alltså på balen sedan har den hängt där i garderoben!

Årets tokigaste minne?

När jag var packad och fick ett utbrott. Vi var utanför Vilmer och jag var lack. Kommer inte ihåg vad vi bråkade om men jag la mig på gräset och han gick in. Sedan såg jag svart och bankade på hans fönster så att glaset gick i kras. (Alla har trott att det var han och Calle som sparkade sönder rutan med en fotboll, eller det var iallafall vad vi sa till Vilmers föräldrar. Det hände mitt på natten och ja det var det tokigaste minnet och känslan!

Det roligaste som hänt i somras?

GÖTEBORG!

Något du aldrig glömmer?

Alla älskade Baba-kvällar med Saga<3

Vilka är de nya bästa människorna från i år?

Ebba, Anni och Affi! 

Årets ord?

I år har jag använt ordet "tungt" väldigt mycket, det är tungt!

Den bästa julklappen?

Typ pengarna hihi money money och en morgonrock i det skönaste tyget som jag fick av Vilmers mor.

Årets fest?

Nyårsfesten hos Paolo och Max senaste fest! Så himla skoj!!

Vad har förändrats mest i ditt utseende?

Har gått upp 3 kilo, mina ögonbryn har förstörts pga min mor. Mitt hår som nu är hälften så kort/långt som innan. Ja typ det!

Hur har du förändrats som en person?

Det är så himla mycket dom jag lärt mig i år. Saker som har påverkat mig som person. Att fylla 18 tror jag förändrar alla. Man börjar liksom tänka mer. Jag är fortfarande lika envis och bortskämd, har dock börjat uppskatta det som är bra mycket mycket mer. Sedan så har jag verkligen inte varit samma person hela året. Man förändras och så är det bara. Jag ser iallafall en mycket bättre skillnad på hur jag är nu än t.ex. i början av sommarlovet och innan lovet då saker var riktigt illa.

Det här året har gått så himla fort! 2014 har levererat mycket mer än bara siffror och årstider!

 

de e bra här va

I skrivande stund har jag ångest över alla bilder som jag är tvungen att ladda upp på bloggen, det kommer ta så satans lång tid föj saotan.
 
Men yes I'm back home, finally. Jag orkade inte blogga mer när jag var i Las Palmas i och med att jag skrev på mobilen vilket jag fann otroligt drygt. Jag vill skriva en massa men jag blir så himla lat när jag skriver på mobilen, vet inte varför men det känns som att det tar mycket längre tid än om man gör det på datorn.
 
Men jag kan i alla fulla fall försöka sammanfatta det som hände efter mitt sista inlägg.
Julafton: Vi låg vid poolen större delen av dagan, vädret var grymt skönt så det blev en helt ok oskön bränna på det också. Vi bokade ett bord på en japansk restaurang som var helt ok, vi hade det mys. Innan vi drog till restaurangen hade vi julklappsöppning hela bunten vilket var lite mys. Tyckte om mina fina klappar! :D Har inte tagit några bilder på dem som jag lovade Tanz men det får väl bli sen för jag har fått lite andra av pappa och Jenny också! :)
 
Vi solade de andra dagarna också och på fredagen satte vi oss på Hop on Hop off-bussen och fick större delen av Las Palmas som är hur fint som helst! 
Vi drog till flygplatsen på lördagsförmiddagen och satte oss på flyget runt 13 tiden.
 
Igår firade vi Tova som fyllde 2 år så nu har hon gått och blivit en liten bamsing. Det var trevligt men fullt hus vilket är typ lite jobbigt när man precis kommit hem och är trött på att ha folk runt omkring sig hela tiden haha..
 
Vid 22-tiden drog jag iväg till Nälsta där Max styrde feeest och jag träffade en massa som jag kände vilket var otroligt skönt och kul! Vi hade en rolig kväll som bestod av beer-pong, prommis i det svinkalla vädret, spya, en fläskläpp efter skönt hångel (ahhahahahaha u know who u are), rök på ballen, kompisåterförening, dans till afrikansk musik och en jävla massa gangstah shit. Det var en bra kväll men några av mina allra bästa vänner! Är som Tanzila otroligt tacksam över att ha dessa personer i mitt liv. Ni är för braaaaaaa.
 
Jag och Sofia ska gotta oss nu och titta på Sagan om Ringen, taggatagga.
 
puuuss
 
P.S Denna mystiska Mr. X ?!?!?!?!? och jag kommer snart med fler inlägg med alla bilder. Det kommer ta en evighet att ladda upp dem, brace yourself. D.S

Things that grinds my gears // Mr X

Hej, idag ska jag berätta om "things that grinds my gears", alltså saker som grindar mina kugghjul.

Är det bara jag eller är det inte sjukt jäkla jobbigt när man åker hela vägen till närmsta Coop för att köpa chokladwafers, sedan när jag åkte hem så upptäckte jag att det var vaniljsmak och inte chokladsmak och det gjorde mig himmelskt förbannad >:( De är för söta.. Nu är frågan om man kan använda emojis på bloggen 💁👳🐔😏😕😚😁 Vi får se.

Saker som grindar mina kugghjul del 2: När man bär nånting i trappan (jag och Paolo bar en trumma uppför trappan) och man är den som går högst upp och personen bakom liksom trycker det man bär framåt så man nästan snubblar, jag blir så jävla rädd för det, möjligheten för att dö är ganska hög. Paolo snarkar för övrigt riktigt högt, låter som att något fastnat i en gräsklippare ungefär.

Jag hade kommit på riktigt många saker att skriva men korttidsminne ftw för nu har jag glömt dem. Vi hade i alla fall tur med vädret, det var väldigt fint, jag tog en bild jag kan lägga upp om jag bara kommer på hur.

Jag återkommer med mer saker som grindar mina kugghjul och eftersom jag vet att alla undrar så ska jag uppdatera angående chokladwafers.

//Mvh Mr X

Ni <3

Stämningen är bra och jag ser det där i deras ögon. Förväntan. Vi knuffas i hallen, hjälps åt att bära bort böcker och ta ner krukväxter. 
 
Den har helgen har jag känt så mycket kärlek. Kärlek till mina vänner som jag känt så länge. Vi har växt upp med varandra, vi vet allting om varandra och det är liksom inte alltid man uppskattar den vänskapen vi har. Man stannar inte upp och tänker efter. Mina vänner är som min andra familj. Bröder och systrar. Så mycket som vi gjort för varandra och framförallt med varandra. Vi har gått igenom livet tillsamans, sett varandra gråta, skratta, nakna (haha). 
 
Igår när jag skulle krama dom kände jag en värme som spred sig i kroppen. Alla log och jag hoppas att dom förstår vad jag menar med det här. Jag vill att vi ska bli vuxna tillsamans och ses med våra barn och familjer. Se varandra bli vuxna och fortsätta vara där för varandra. För visst är det något mycket speciellt vi har? Detta är ingen kärleksförklaring direkt. Suger på såna men tänkte bara skriva lite om det här eftersom att jag tänkt mycket på det i helgen. Det är inte alltid jag visar kärlek och uppskattning till mina vänner. Vi säger inte såna grejer men vi liksom vet ändå!
 
Och det är så roligt att våra föräldrar älskar alla oss också. Våra syskon känner varandra, dom känner oss alla. Vi är helt enkelt som en enda stor Vällingbyfamilj.
Har suttit och tittat igenom alla mina instagrambilder nu och inser hur mycket vi varit med om och alla fina minnen vi haft!!! (Jag är en bra fotograf). Helgen har iallafall varit hur rolig som helst! Nu ska jag rota i skafferiet, bye!
 
Här kommer en bildbomb med gamla halvfula bilder och ett par lite nyare. Alla har jag tagit från facebook. Skrattar för mig själv...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julafton

Mitt Julaftonsfirande var väldigt annorlunda i jämförelse med hur vi brukar fira jul. Jag var hos mor med mina syskon och mors vännina och hennes son. Jag gjorde Jansons frestelse alldeles helt själv!!:D Utan reccept dessutom! Är så stolt för den blev supergod;))
 
När jag stod i köket och hackade tomater tittade jag ut mot fönstret en stund och kom att tänka på alla som inte kan fira jul. Alla hemlösa som sitter på gatan och tittar upp på människor som julhandlar. Dom tänker säkert tillbaka till när dom var små och kanske firade jul eller inte. Det är så sorgligt för det blir ju liksom som ett utanförskap när vi gör en så stor grej av det hela. Familjen kärlek och sedan sitter dom där med varken familj eller kärlek. Jag hoppas iallafall att dom på något sätt känner sig glada över att det är jul!
 
Det är roligt för hela gårdagen längtade jag efter att få äta den goda maten, det var verkligen höjdpunkten,MEN sen sitter jag där med min jultallrik och proppar i mig allt på några få minuter. Gissa om jag mådde illa? Så förstörde det där lite, orkade inte äta efterrätten:(.
 
Sedan blev det lite dans och skratt. Vi hade bestämt att inte köpa julklappar till varandra men la familia hade tydligen köpt presenter till mig. Det var inte värsta julklapparna, hade inte önskat mig något men blev ändå glad och lite ledsen eftersom att jag inte hade något att ge.
 
Sedan ringer en full Saga som får mig att gå ut klockan tolv på natten och möta henne. Promenerade hem till henne. Satt på hennes golv med hennes sköna kusiner och fick öl och vin. En liten fylla för mig också. Sedan runt klockan två på natten/morgonen(?) promenerade vi till mig. Satt ute på marken utanför min lägenhet ett tag och pratade och drack öl sedan drack vi rött på mitt rum och sjöng Håkan. 
 
Mina tankar går nu till Saga som trillade på mitt badrumsgolv och spräckte läppen och gjorde sönder tänder lite. Det var lite läskigt när hon väckte mig med blod i ansiktet. Det kommer iallafall gå bra!
 
Imorse tittade vi lite på Pocahontas och Robin Hood och nu har jag städat! Ska på bio ikväll med familjen, tanken var att jag skulle ut efteråt med Emma och Gamm men känner mig inte så taggad, har ont i hela kroppen!
 
Nu blev jag bajsnödig,hejdå!
 
 
 
 
 
 
 
 

Jul jul strålande jul

Hej på er!
 
Dålig uppdatering, I know men jag har varken orkat eller haft tid! Jag har jobbat kvällskift sedan skolan slutade, alltså har jag jobbat i fem dagar i rad nu. Det ska bli så otroligt skönt att äntligen få jullov på riktigt. Jag får vara ledig i fem dagar nu innan jag börjar jobba igen och jag ska ta vara på den här tiden. Har redan massa roliga planer. Massa krök, utgångar och hemmafester. Tror att dessa dagar kan bli riktigt riktigt bra!
 
Men innan dess har vi ju Julafton! Jag har inte fått den där julkänslan i år och det är ju lite småtråkigt men jag tror julafton kommer bli bra ändå. Julmat och julklappar utan julgran hos familjen Burom! Alla är välkomna!! Oj, det är faktiskt julafton nu i skrivande stund hahaha! God jul på er alla fina!!♥
 
Vi hörs!
Puss
 
Julafton 2012
 

Bästa Joel

Min bästa bror Joel har skaffat en blogg!! Tanz försökte skaffa en blogg åt Vilmer och Joel för länge sedan men det gick ju åt skogen men nu är Joel tillbaka och den här gången kör han solo. Jag tycker att det är superkul att äntligen få läsa en killblogg av en av mina bästa killkompisar. Tycker till och med att han skriver mycket bättre än vissa bloggare, haha! Vi får bara hoppas på att han fortsätter att uppdatera. CHECKA!!!
 
(Klicka på bilden eller länkarna för att komma till bloggen)
 
http://onthechin.blogg.se/
http://onthechin.blogg.se/
http://onthechin.blogg.se/
 
PS. Förstår dock inte varför bloggen heter som den gör! Skriv ett inlägg om det Joel ;)
 

Heeeyyooo

Hola!

Tredje dagen är snart slut i Las Palmas och börjar sakna julen hemma lite. Hotellet och köpcentrena är jättefint pyntade men resten av staden är rätt så tråkig. Ingen riktig julfeeling på det, och det är som sagt bara fint när det är mörkt för vädret här när det är som soligast är jättedisigt haha. :O

Igår drog vi till shoppinggatan Triana som var helt ok full med folk som köpte sina sista julklappar. Vädret var härligt och varmt men tillräckligt svalt för att man inte skulle svettas som en gris. Lite som Sveriges sommar i april/maj. 
Eftersom att min budget för denna resa var helt ok snål köpte jag bara en polotröja jag gått och tittat efter länge. Så det var naaajs, shoppingen här är inte den bästa men den funkar så jag slapp känna ett otroligt starkt begär efter att köpa allt jag såg haha. De flesta affärerna finns också i Stockholm så det är lugnt.

Till kvällen blev det att sitta på hotellrummets balkong och beställa roomservice som var sjukt värt! Alla var trötta och orkade inte dra ut för att käka.

Idag drog vi till poolen och låg där tills fyra tiden. Sedan fixade vi till oss och tog en taxi till Las Arenas som är ett av Las Palmas köpcentrum. Ok shopping där också men det var så sjukt mycket folk där som skulle handla även då sin sist julklappar. Tyckte synd om Sofia som ville köpa ett par billiga ballerina på Primark men gissa om kön var lång haha. :/
Fick med en del fina smycken som jag tyckte mycket om! 
Vi käkade gos middag på en italiensk restaurang med bar snygga servitörer hahahah äntligen några riktigt snygga killar var lite besviken annars. xD

Imorgon är det julafton och vi vet inte riktigt vart vi ska spendera kvällen nånstans men vi har något som vi kanske ska dra till.

Hoppas att ni har haft det mys och att er julafton blir hur bra som helst!!

Puuuuusss

















Vårt fina hotell!

Perfect New year

Snart börjar ångesten och stressen. Snart är det nyår. Alla vill fira att det nya året kommer. Jag tycker att nyår är så överskattat. Man stressar sjukt mycket över alkohol, vilken klänning man ska ha och vart man ska vara på fest. Hur som helst är nyår för mig att fira med vänner som man har nära. Vänner som man genom åren genomgått så mycket tillsamans, funnits hos varandra. Jag vill dela tolvslaget med just dom! Förra nyår var ett sådant exempel! 
 
Här är iallafall ett par nyårsklänningar från Nelly.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

 
Tisdagskväll. Försöker hålla ögonen öppna. Vet inte vart den här tröttheten kom ifrån men jag antar att det är från ett raseriutrbott jag fick tidigare idag. Det tar på krafterna. Har handlat massa julmat idag och alkohol wohooo! Väntar på att lovet ska börja påriktigt, har verkligen inte gjort något speciellt hittils.
 
Imorgon ska vi fira jul. Och på torsdag ska jag på bio igen och på söndag styr Max så ska supa ner mig själv och dansa med kompisar! 
 
Lite update om vad som pågår i mitt liv nu, ska forstätta snapa med kåmpisar nu hejdå.

Paint och Bio

 
Har suttit hela morgonen och målat på något som inte blev så bra. Det är egentligen inte huvudsaken när jag målar. Varje linje behöver inte vara perfekt och varje penseldrag behöver inte vara rak. Jag älskar när färgerna liksom går in i varandra. Man går in i sin egen lilla värld när man sitter med en tekopp bredvid sig och penseln i handen. Lugnet. Det är liksom skönt att glömma bort det andra.
 
Ikväll ska jag titta på bio. Interstellar blir det. Alla som har sett den säger att den är bra så blev lite nyfiken! Imorgon ska Vi handla julmat. SÅ TAGGAD!

Taste of the high life in Las Palmas so far so good

Hej kompisar!

Nu har vi spenderat en dag i Lad Palmas och det är superhärligt!!
Gårdagen sög balle eftersom att vi var tvungn att vänta på Arlanda i över 9 timmar eftersom att planet som vi från början skulle åka med 7.15 gått sönder då cateringbilen kört in i turbinen ahahah låter så sjukt men det var det som hänt vilket gjort att de behövde vänta i en evighet på ett besked om att vi kunde åka med ett annat flyg. Detta fick vi reda på runt kl 10.00 och då skulle det komma ett från Burmingham och landa runt 13.00 och ci skulle kunna lyfta 14.20. Vi fick boarda kl 16.00 och sedan var vi i luften vilket var otroligt skönt efter nästan en heldag på Arlanda.

Älskar när man åker utomlands och känner lukten av ett annat land, om ni fattar? Här är luften mycket tjockare eftersom att det är mycket varmare och älskar verkligen den lukten.

Hotellet är hur fint som helst, har tyvärr inte tagit några bilder med mobilen utan med kameran så de flesta bilderna kommer upp på bloggen när vi kommit hem! Som jag kanske nämnt förut så har jag typ inget minne på min mobil vilket jag tycker är helknäppt eftersom att fyran som jag hade förut med 8GB tror jag pallade hur mycket som helst och det gör inte 5c som jag har nu ahahha.. Makes no sence.

Idag vaknade vi vid 10 för frukost. Hur gott som helst! Sedan gick vi till poolen lite halvt skeptiska eftersom att det var ganska molnigt men solen kikade fram några gånger och annars var det handla varmt så det funkade att ligga där ett tag. Vi käkade lunch och drog sedan tillbaka till rummen för att titta på handbollsfinalen mellan Spanien och Norge som Norge tog hem weho!

Har precis kommit upp till rummet efter att vi gått till hamnen och ätit middag och sedan spelat lite kort i baren nere vid lobbyn.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och ladda inför nästa dag!

Puuuusss







Sommar 2014 som bara finns en gång

Det var när vi satt i salongen. Mitt under filmen om Håkan i Ullevi, om oss i Göteborg. Det var då alla minnen fladdrade förbi. Jag vet inte hur mycket jag såg av filmen för jag drömde mig iväg till sommaren 2014. Alla detaljer kom tillbaka. 
 
Vägen till Göteborg när vi hade Håkan i högtalaren. Öppna fönster och fyra röster som sjöng med i bilen. Åh vad vi var solbrända. Lyckliga.
 
Känslan när vi blev avsläpta utanför hotellet och tog ett djupt andetag. Det här skulle bli ett äventyr, och visst blev det det? Balkongen som fick våra läppar att le. Förväntansfulla ungdomar som sitter och dricker vin och öl. Tappar plånboken första kvällen på ett thaiställe. Handla tandborstar och annat. Frihet.
 
Förhoppningarna två timmar senare om att få komma in på en klubb mitt i en storm. Gråt, skrik och mer fylla. Sedan skratt och dans. Grindstugan med liveband och ljuslyktor hängandes över oss. Promenaden hem på natten. Våra röster ekandes mellan tegelhusen. Våta kläder och skor som aldrig riktigt torkade. magknipsskratten mitt i natten. Frukosten var lugnet efter stormen och inte före.
 
Sol. Klänningen på. Det var den dagen då Håkan skulle sjunga rakt in i våra hjärtan. Kommer ni ihåg den dagen? Hur jävla varmt det var. När vi gick till parken med fontänerna och sedan korsade hela Göteborg. Jag minns hur vi låg på konstgräset medan dom spelade fotboll. Feskekörkan och förbannade skator. 
 
Kubb och utebio. Bara någon timme kvar. Kö och korv. Väntan. Väntan. Våg. Och sedan tystnad tagning explosion.
 
Det är så svårt att sätta ord på sådana minnen. Det är så vackert i mitt huvud. Jag vill tillbaka. Jag vill återuppleva den trippen hundra gånger om tills jag tröttnar. Tills jag kan varje bit utantill. Sommar 2015 när vi åker tillbaka till vår stad så lovar jag att vi hyr cyklar trots att jag är feg!

Julovs celebration

 
Igår drack jag en öl och en liters ölglas efter avslutningen, blev stupfull runt klockan 4 och var tvungen att vila upp mig lite genom att dricka fler glas vatten. Vandrade stan med Tage och Martin och pratade om allt och inget! Sedan när fyllan lugnat ner sig skriver Vilmer att gänget ska dricka öl på retro. Där befann sig även Emma!! Drack ca två öl där. 
 
Det går inte beskriva hur trött jag var igår. Ska aldrig dricka så mycket på dagen samma dag som jag ska dricka på kvällen! (Förutom stundenten och typ på kryssning.)
 
Idag är jag barnvakt, kul lördag. Ska glo serier. Spyr av mitt tråkiga blogginlägg.

de senaste dagarna

världens mognaste bild <3333

är det bara jag eller flyter det på?

Hej bloggisen.
 (skulle publiceras igår men orkade inte hitta bilder)
Idag var en sådan där dag som startar dåligt och slutar bra.
Till och börja med vaknade jag av en otroligt obekväm vagel i mitt vänstra öga som jag redan kände igår kväll.
Ni som har haft vaglar, ni förstår. Hur man än gör, måste man blinka hela tiden för det kliar trots att man vet att det gör ont när man blinkar. 
Drog min trötta kropp in till toan för och märkte hur magen började värka. Det jag föträngde var att jag hade mens och trodde istället att jag skulle kräkas då jag satt på toaletten lutad på vår lilla hurts. Jag kallsvettades och skakade om de kramper som jag fick i nedre delen av magen och jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Mamma kom in efter ett tag då jag förgäves ropat på henne men sedan lyckats öppna dörren.
La mig på golvet med hennes hjälp och hyperventilerade i en kvart kändes det som. Fick Ipren och tvingade mig i säng där jag låg och vände och vred mig tills den la sig. Märkte hur min andning förändrades under tiden tabletterna började verka och vilken känsla det var att kunna ligga stilla och äntligen somna lugnt utan att hela kroppen skrek av smärta. Har ni haft så ont att ni inte kunnat gråta, well det hade jag i morse. Inget att leka med.
 
Men men nu vet jag på ett ungefär hur det känns att föda barn. Kommer bli skoj.
 
Tappert nog tog jag mig till skolan med en trött och verkande kropp för att göra en liten redovisning med Josse som ängsligt trott att jag skulle lämna henne ensam framför vår lilla franskagrupp. Klarade mig igenom redovisningen och ett kort snack med vår lärare. Vi fick även godis vilket gjorde mig lite piggare.
 
By the way så började det snöa en halvtimme innan jag skulle gå och jag blev superglad för det var verkligen snö som vällde ner och det gjorde så att Stora Mossen såg ut som ett riktigt vinterland, så blev glad när Tanz la upp fina bilder Råckstas vinterland. 
Blev däremot inte så glad när snöflingorna var stora som pingisbollar och gjorde så att jag blev helt dyngsur. Det löste sig på något sätt då Olof fick vara min hårtork när jag bad honom blåsa på mitt hår.
 
Nu är det bara en sak kvar att plugga till, religionsprov om Etik och Moral samt Religion och Vetenskap. Ska bli spännande vilka frågor vi får för det var otroligt kul och spännande att ha de diskussioner vi hade i klassen nu innan provet.
 
Efter det ska jag packa och ta det lugnt. Inse att jag verkligen har lov och att jag sticker till Las Palmas om bara tre dagar.Sjukt sjukt sjukt. 
 
Juste jag skrev aldrig det i mitt senaste inlägg men har äntligen klippt mig!! Blev så nöjd och känner mig lite mognare haha!
 
Hoppas att ni inte haft en lika stressig sista vecka som jag haft och att ni inte har megamensvärk heller. 
 
puuuusss♥
 
 

Earth

Alltstå förstår ni vilken fantastisk planet vi bor på? Tänk er hur vacker jorden skulle vara om människor inte bodde här. Tänk er gröna skoga som täcker det vi ser nu och doften av gran och skog!
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
When the blood in your veins returns to the sea,
and the earth in your bones returns to the ground,
perhaps then you will remember that this land does not belong to you,
it is you who belongs to this land.
 

Alla dessa listor..

Japp bloggen börjar likna en list-blogg, men what to do när kreativiteten sviker? Det finns tråkiga listor och en aning intressantare listor. Välj själva om ni vill slösa er tid på att läsa om mig eller scrolla ner! Gör det här mer för mig själv (För att slippa plugga).
 

drömmar du har? Jag vill resa, och då menar jag inte en vanlig semsesterresa utan vill göra saker,uppleva saker. Jag vill att hela mitt liv ska vara som ett äventyr. Vill korsa öken, titta på apor i ett regnskog, bada nära ett vattenfall, ja backpacka med någon  eller några jag älskar. En mindre dröm: Skriva en bok som publiceras och blir poppis!

favoriter i din garderob? Hmm... Mina kjolar och förra årets nyårklänning, den röda i sammet. En ny favorit är den nyinköpta,svarta klänningen.

saker du inte kan? Hjula, sluta äta choklad och gå ut nykter!

destinationer du vill besöka? Nya Zeeland, Thailand, Alaska, Budabest, Berlin finns för många.

personer som gör dig lycklig? Min familj, mina vänner och Håkan Hellström ofc!

favorit maträtter? Potatisgratäng med kött (som ska va medium raw), Chili con carne och spagetti med köttfärssås.

saker du är bra på? Oj hahah, slösa pengar. Skriva kanske? Och lyssna på andra tror jag! En annan talang jag har är att krångla ur sladdar och halsband som slagit knut på sig själva. Kan man ens säga slagit knut?...

saker du inte äter/dricker? Frukost. Fiskbullar. Trocadero.

smultronställen? Jan-pers udde!

ord som beskriver dig? Bortskämd, rolig, snäll, dum, galen, lovely!

Vinterland.

 
 
 
 
Jag går den 10 minuters långa vägen hem. Knarr under skorna och frusna fingrar. Luften känns helt plötslig tunn och det blir lättare att andas. Grenar blir tunga av snö och snöflingor landar lätt på mitt hår. Vinterland. 
 
Allting var verklingen fridfullt påvägen hem idag. Snön är här för att stanna iallafall till Jul (hoppas jag). Imorgon ska vi se film och sedan blir det laserdoom med klassen, ska bli superfun! Efter tror jag att vi ska till Erica och typ dricka te och göra sånt vi brukar göra. På fredag är det avslutning. Jag har faktiskt inga planer alls för jullovet och det känns ändå skönt på något sätt! Har dock lite funderingar över nyår redan. Vill dansa på bord.

School

Att komma upp ur sängen innan klockan tolv, att duscha och sminka sig, att välja kläder i en kvart, att springa till stationen för att hinna med tåget, att sova på tåget och vakna precis när man ska gå av, att trängas i en tunnelbanevagn tillsammans med hundra andra människor på Ropsten-tåget, att gå på Östras catwalk, att se alla snyggingar i korridoren på vägen mot klassrummet och att till slut få se ens vänners stora leeenden när de ser en. Det var länge sen. Det var kul att äntligen få komma tillbaka till skolan! Men lektionen och maten idag sög ju, haha! 
 
 

Älskade Harry Potter

I mitt rum har jag en liten bokhylla. Bokhylla?! Ni undrar säkert varför jag har en bokhylla i mitt rum, haha, det undrar jag faktiskt också. Jag läser ju inte hehe. I hyllan har jag kanske 10 böcker som jag har fått i present och julklapp, vissa har jag inte ens öppnat hahaha! Förutom böcker hittar man typ krämer, parfymer och gamla skolmappar.
 
Men nu har jag hittat några böcker som skulle sitta så fint i min lilla hylla och dessa böcker skulle jag faktiskt kunna tänka mig att läsa. Jag har länge varit ett fans av Harry Potter. Har sett alla filmer minst tre men böckerna vill jag inte ens prata om. Tills jag såg dessa superhäftiga designade Harry Potter-serieböcker. De lyser i mörkret?! Hur coolt?! Jag vill ha!!!
 
 

Chris Wood

 
Jag kan inte sluta kolla på dessa bilder. Denna underbara människa är en av anledningarna till varför jag bara vill se mer och mer av den senaste säsongen av the Vampire diaries. Ögonen. Skrattet. Läpparna. Leendet. och hans babyface. #2die4
 
Kära jultomten, JAG VILL HA HONOM I JULKLAPP!!!!!
 
ps. Älskar sista bilden hahahahahha

Genom eld

Och så är veckan sluuut! Hela veckan har jag som sagt stängt in mig i mitt rum och de enda jag har pratat med var mor och syster. Men i lördags togs eländet äntligen slut! (Kan man säga så?! aja whatever) Meningen var att mina kära vänner skulle komma och göra mig sällskap och vi skulle dricka te och spela sällskapspel men jag vet inte vad som hände. Vinflaska efter vinflaska så var alla glada och fulla och så blev det dans och allsång tills grannen klagade. Så jävla värt!! Tack hörni!!!♥
 
Som sjukling fick jag även lite presenter. Tror jag har världens bästa kompisar och de känner mig så jävla bra! Fick en chokladkaka av Tanz och en godiskaktus av Ebba, Anni och Hål. Man ba hej diabetes! Tack bästa ni!!!
 
Idag var jag och mor på spontanbio. Vi såg den sista Hobbit filmen. Asså åhhh så sjukt grym film! Snart är det dags för The Hobbit och Saga om ringen maraton hahaha fatta hur lång tid det skulle ta?!
Just nu lyssnar jag för fullt på Håkans livealbum från Ullevi 7 juni för att fräscha upp minnet lite och gör mig redo för Håkan-filmen som vi ska se imorgon! Åhhh får typ gåshud redan nu när jag tänker på det :D
 
Nu ska jag titta på The vampire diaries. Den här säsongen har verkligen varit så sjukt bra! Vill typ gråta efter varje episode för man vill bara ha mer och mer. Perfekt för en tråkig kväll på jullovet, så börja titta på den!! :)
 
Haaaddeeee
 
Max & Max ♥
 

Sunday

Igår skulle vi chilla hos Gamm och catcha up men det blev några vinglas för mycket och blev mest dans dans och sång. Vaknade upp uttorkad med bakishuvud och insåg att idag är det söndag. Idag har jag ätit pizza och tittat på serie och lite tv.
 
Nu slutar jag skriva för mitt liv är tråkigt. Puss

Lista på det va...

Vad har du på dig?
T-shirten jag sov i och ett par trosor :)

Hur mår du?
Lite fram och tillbaka, är på något sätt inne i ett pluggmode vilket känns ganska skönt men har något rastlöst som kliar på min kropp idag och jag vet inte varför. Mår ok.

Vad önskar du just nu?
Mat. Mat. Mat. Är svinhungrig. 

Vad har du ätit idag?
Inget, haha orkar inte. Ska skriva klart denna lista och sedan gör en god frukost!

Vad ska du göra imorrn?
Gå till skolan, ha två lektioner och sedan gå hem. Ni då?

Och på söndag?
Hah! Då är jag faktiskt i Las Palmas så det blir väl poolhäng med la familia.

Vem saknar du?
Å jag saknar min mormor, och nån söt kille som vill ge mig en bamsekram.

Senaste köp?
Jag drog till stan igår med Sofia och köpte lite julisar så det var väl det senaste jag köpte, tänker däremot inte skriva vad det var. ;)

Vad skrattade du senast åt?
Inget jag kommer ihåg från idag men tittade på The Hobbit på bio igår och den var rulig och asgrym!!

Vad grät du senast åt?
Alltså grät och grät, jag gråter hela tiden för att jag är så jävla känslig när jag tittar på filmer eller serier, så jag grät väl till The Hobbit igår.

Vem sov du senast med?
Tanz hemma hos GammGamm!

Vad läser du just nu?
Inget faktiskt, läste precis ut en jättebra och spännande bok "Sophies tavla". Så vi får se vad som kommer härnäst.

Senast sedda film?
The Hobbit som sagt, men just nu känns det som att jag tittar på Harry Potter eftersom att jag lyssnar på soundtracket. Är inne i någon slags soundtrack-period. Älskar'e

Vilken svordom använder du mest?
Fitta, which probably means that I'm insulting myself huh?

Vem var den senaste som ringde dig?
HAHA nån random snubbe igår runt 2-tiden som hette Hugo. Han ringde på dolt så klickade bara på svara utan att säga något och då sa han att han hette Hugo. I wonder who you are "Hugo"-boy.

Har du dejtat någon av en annan religion?
Nej faktiskt inte, vi får se hur framtiden ser ut haha. :)

Senast 3 inkomna sms?
Ett från C.L Steifert om att jag skapat min order, alltså studenmössa!!!
Från pappa "Köpt biljetter i vällingby 2040 ikväll"
Från Sofia "Något mer?"

Vad stod de i ditt senaste skickade sms?
Lol.. "När ska vi ses i vby?"

Vilket var/är ditt favoritämne på gymnasiet?
Å jag totalälskar min psykologikurs just nu men även svenskakursen eftersom att jag äntligen fått min favoritlärare i den och vi ska ha henne hela nästa termin också så jag är superglaaaad!

Vilken är din favoritfrukt?
Kanske passionsfrukt, ananas och granatäpple - exotic much huh? hahah

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Oj inte många men har faktiskt ett vagt minne om att nån nämnde Emma Watson men det är antagligen bara på grund av min hårfärg och ögonbrynsfärg.

Vad är du rädd för?
Att inte veta riktigt vart jag ska ta vägen i livet, men även mörkret och zombiesar hahaha.

En person du tycker är snygg?
Det finns många snyggingar som jag inte behöver skriva namnet på just här but I fancy Harry Styles quite a lot. (tränar på min engelska här lite nu va om ni har märkt det..)

Blir du lätt svartsjuk?
Haha jaa, eller kanske inte lika mycket längre. Hade lätt för det när jag var yngre men det känns som att det är obligatoriskt för alla barn upp till 12 lol.

Din favoritkaraktär ur en serie?
Oj!! Älskarälskarälskar Erik i True Blood efter som att det är Skarsgård-jäveln, my babe. Men även Mike i Suits och Spencer i Pretty Little Liars.

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Mamma och jag är chatt buddies för hon skickar alltid länkar till artiklar som jag måste läsa, haha det är mys,

Vilket språk hade du velat lära dig?
Kan fortfarande lära mig lol, men vill bli myyyycket bättre på engelska och franska som jag läser nu men är alldeles för lat haha. Tyska skulle varit coolt också, vet inte varför. 

Vad för sorts killar faller du för?
Långa, bredaxlade, härligt leenden, fin röst, luktar gott, roliga, omtänksamma, beskyddande, vågar skratta högt - älskar killskratt ♥

Vart vill du åka just nu?
Å jag vill åka till Las Palmas på en gång men samtidigt drömmer jag mig bort till Australien och Nya Zeland efter att ha tittat på The Hobbit.

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
Fyra månader tills dess.. En klocka från Larsson & Jennings.

Kensukes rike och sura bläckfiskar

  • Om du fick en konsertbiljett just nu, vilken artist skulle du vilja se? Vill jättegärna se Ed Sheeran just nu!!!
  • Vilken färg klär dig bäst? Svart (ser smalare ut då hahaha) Men i garderoben hittar man mest vit, rosa och marinblå :)
  • Nämn tre saker om din familj. Mina familjemedlemmar består av min mor och min lillasyster och de är som mina bästa vänner! Vi är vääääldigt högljudda hemma. Vi har inga släktingar i Sverige. 
  • Vad kan du laga bäst? Ebbas cheesecakes med hallonsås :)
  • Om du kunde välja kön och utseende på ditt barn, skulle du? Men ja! Hahaha vad hemsk men jag har alltid drömt om att ha en son med ljust hår och isblåa ögon.
  • Om du dog just nu, vilken låt skulle du vilja spela på din begravning? Au Revoir - OneRepublic♥
  • Favorit högtidsmaträtt? Ris à la Malta på julafton asssååå kärlek. inte mat men whatever
  • Skulle du någonsin kunna vara med i en långdistansförhållande? Jag vill testa det någon gång men har ingen aning hur bra det skullle fungera. 
  • Favoritsoppa? Mammas skaldjursoppa med saffran<3333
  • Vad är det mest omtänksammaste present du någonsin fått? Böcker! Man ba jaaa jag fattar att min svenska är dålig >:(
  • Är du för närvarande kär i någon? Nej, inte vad jag vet i alla fall haha! fan vilket oklart svar
  • Skulle du någonsin kunna bli vegan? Tror aldrig att jag skulle klara av det. ÄLSKAR kött!
  • Vilken är din favorit varm dryck? Himlagott-te med en tesked honung och mjölk!
  • För din födelsedag, vilken typ av tårta föredrar du? Gräddtårta med jordgubbar!
  • Tycker du om att flyga? Ja! Fast jag sover alltid på flyget, till och med när det sitter fem snygga killar framför en och jag ser ut som ett as när jag sover sittandes hahaha dubbelhaka, öppen mun och dregglar.
  • Har du någonsin spela ett instrument? Om så vad? Har en keyboard och en gitarr hemma och har försökt lära mig men det går inte bra. 
  • Vem var din bästa vän när du var sex år gammal? En kille som bodde granne med mig som jag inte kommer ihåg namnet av hehehe vi kan kalla honom thai boy
  • Vilken färg var huset du växte upp i? Vitt hus med grått tak
  • Vad beställer du på ett fik? Åh, en chailatte och en vit choklad-cheesecake från Espresso House
  • Tycker du om landet du är ifrån? Jaa åh Thailand, lätt det bästa semesterställe! Men Sverige landet jag vill bo och låta mina barn växa upp i.
  • Vilken var din favoritbok som barn? Tror inte jag har läst ut så många böcker över huvud taget men jag kommer aldrig glömma en bok som jag läste ut och grät i slutet. Den heter Kensukes rike, åh så bra!
  • Vad är det läskigaste drömmen du någonsin haft? Blev jagad av catwomen i en skog och hon lyckades döda mig. Hahaha asså va?! Jag sover så djupt så jag kommer aldrig ihåg mina drömmar. Ska skaffa en drömdagbok!
  • Vill du hellre laga mat eller diska? Laga mat alla dagar i veckan! Hatar att diska!!!
  • Favorit godis? Sura bläckfiskar är riktigt smaskiga! Det vattnas i munnen....
  • Vill du hellre vara kall eller varm? Hot hot hot ;) 
  • Lyssnar du på radio? Lyssnar aldrig på radio längre men Spotify topplista är som radio för mig haha
  • Tycker du om när det regnar? Ja, när jag är inne. Älskar att ligga i en varm säng och lyssna på regnet. Nej, när jag är ute. Avskyr maskar och mördarsniglar, blöta kläder och skor, afrohår och kylan som kommer med regnet ibland. Och så har jag bara trasiga paraplyer.
  • Vilken film får dig att gråta? En thailänsk film som heter A little thing called love. Jag gråter varenda gång jag ser den! Dear John och The last song fick mig att gråta också, men det var länge sen jag såg de filmerna. Grät dock inte till The fault in our stars som jag såg senast, har blivit känslokall....
  • Tror du att du är viktig? Ja, i alla fall för mina nära och kära. Mor och syster vill inte att jag flyttar ner till Lund och plugga för de skulle nog inte klara sig lika bra utan mig här hemma moahahaha så lite viktig är jag :D
 

Di Summahlist

Guess what?! Mitt under allt damm och städning,(har nyst tills jag fått näsblod) så hittade jag en liten gammal lista.
Listan gjorde jag Gamm pch Hanna och är döpt till Di summeahlist.xD
 
Vi gjorde alltså en sommarlista på saker vi skulle göra på lovet. Hur gammal kan den vara? 3,4 år kanske!
 
Di Summahlist:
 
Äta glass eller tårta med bara mun och ansikte. /INGA HÄNDER!
 
Sova på Hannas balkong.
 
* Släppa upp skylanterns
 
* Åka longboard
 
Dansa med alkisar (?)xD
 
Köpa drömfångare
 
Mopperoadtrip
 
Sjunga falskt överallt (Palla att vi var så fjortis, skrattar ihjäl mig när jag läser listan)
 
Nattbada
 
Bonda i Falun
 
* Grilla feeeettt mycket!
 
Gå barfota en hel dag t.ex. i centrum
 
Vattenkrig
 
Dygna
 
* Gråta på Coldplay-konserten
 
Ta för många bilder på med Hannas systemkamera
 
Blåsa såpbubblor
 
Cykla massor
 
Göra en sommarlåts playlist
 
Klipphäng, brygghäng, parkhäng
 
Jag vet inte riktigt vad som föregicks i våra söta huvuden just då, vi fick några saker gjort av dom sakerna. Hade vi gjort allt på listan skulle det nog bli ett oförglömligt lov!XD
 
 

hej fredag

Jag dör vad skönt att det är fredag, äntligen. Shit, är helt slut. Måste äta något, har inte ätit bra idag. 
Försökte trycka ner en dubbel-ost-macka imorse när jag fick skjuts av pappa till Brommaplan men det var inte tillräckligt. Risgrynsgröten till lunch var inte god och jag orkade inte äta.
Jag har inte vågat öppna kylskåpet än men jag hoppas att mi madre har handlat massa gott, hon brukar alltid vara förberedd tills de fredagar som jag och Sofia kommer. Vi äter upp hela huset tyvärr.
 
Tanz om du ska kolla på en serie måste du prova The 100, så satans bra!! TITTA TITTA. Ni andra också om ni inte har något bättre för er. :D
 
Denna vecka har rusat fram och jag har stressat med plugg men ändå tagit det ganska lugnt. Hade bara ett prov vilket var idag och det fanns inte så mycket att plugga till eftersom att vi redan läst om det förut.
Nästa vecka kommer det sista kaoset och sedan drar jag äntligen iväg till värmen! Är otroligt lättad över att det bara är fyra dagar och sedan får jag pusta ut. 
 
Imorgon ska jag förhoppningsvis köpa julklappar med Sofia och sedan titta på The Hobbit med henne och pappa, är så himla taggad på denna film för många har sagt att den var bra. Är ett äckligt stort fan av Sagan om Ringen-trilogin så har verkligen tyckt om The Hobbit också, älskar miljöerna i alla filmerna.
 
Nu ska jag käka lite och försöka plugga lite så att jag slipper göra det i helgen. 
 
puuuss
 

Fredag

 
Nu känner jag att bloggen är på topp. Uppdateringar gång på gång och inlägg som handlar om allt möjligt! Så ska det vara! Just nu sitter jag på soffan och letar efter serier. Ikväll ska jag äta middag med mamma och hennes väninnor och sedan vet jag faktiskt inte vad som händer! Vill göra något men har varken legg eller kort. Vi får se helt enkelt vad jag hittar på för något. Det ska tydligen bli storm inatt, Alexander heter den och klass-2 varningar sänd ut,knas.
 
Tänker storstäda mitt rum när jag ändå är hemma! Trevlig helg!

Göteborg

Nu när jag är hemma så mycket och inte har något att göra på dagarna och nätterna så brukar jag titta på gamla bilder. så jävla standard. Den här gången fastnade jag för bilderna från en trevlig resa till en mysig stad med mina bästa vänner där vi fick uppleva en av vårt livs oförglömliga kvällar. Hoppas verkligen att vi får åka tillbaka snart. GBG♥
 
 
 
 
 
 
 

 

Lift me up

Anni kom förbi idag med mina fysikmaterial, så snällt! Så nu får jag sätta igång och plugga fysik for real. Vi hade en del att catcha upp så det blev en hel del prat och så lite fika på det :) Har typ stängt in mig i mitt rum i en vecka nu så jag har inte pratat med någon annan än min mor och min syster den här veckan men på lördag kommer jag förhoppningsvis få prata ut mig då mina vänner ska komma och hälsa på. Åhhh ska bli så kul!!
 
Ska bjuda de på massa te och salami :D
Haaaddeeee
 
 
Saknar de här jävlarna :(
 
 

Du är snart där

 
Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont
Fortsätt som ett höstlöv i vårens första flod
Som ett hjärta som vägrar sluta slå
När varje bön gått åt, fortsätt

Fortsätt när de lynchat sista hoppet
Fortsätt när allt du levt för räknats ut som ett skämt
Där under träden, bakom stängslet
Finns en stig för dig, fortsätt
 
 
 

10 Saker

 
 
10 saker jag älskar
 
Emmas rabarberträdgård, det skönaste och mest befriande som finns är att sitta barfota på gräset med en cigg i ena handen och flädersaft i den andra en sommar dag och bara prata.
 
Sagas matta, är det någonstans jag kan somna på några minuter så är det på Sagas mattor.♥
 
Gamms soffa, Kan sitta på Gamms soffa från morgon till kväll och äta en massa och titta på olika tv-program. #lajf.
 
Jul- och sommar med Ernst.
 
Läsa skönliteratur
 
Vackra "filmmoments", typ när man typ sitter i en bil med sina kompisar och har på Thomas Stenström, och ens solblekta hår fladdrar. Blir lite sådär musikvideoaktigt. Eller när man är full och springer med en kompis och ser henne le samtidigt. Det är svårt att förklara mina filmoments! 
 
När man får äta något supedupergott efter att man har vart superduperhungrig. Just nu är jag superdupersugen på Hannas kladdkaka!!
 
Landet. Att ha på sig trasiga och skitiga kläder på sig, att dra på sig lite för stora stövlar och springa ut i skogen för att leta efter bär. Att klappa får. Doften av barr. Den friheten.
 
Åka tunnelbana med grabbarna + Gamm efter en utekväll och är sådär trött och skrattar åt allting så tårarna sprutar och magen krampar.
 
När mamma skriver "Gruda min" , (Min groda) ♥
 
 
10 saker jag hatar
 
När mina fötter är iskalla (tar cirkus 2 timmar att värma dom).
 
Torra läppar som svider.
 
Matematik.
 
Att gråta, jag hatar verkligen att gråta. Det gör typ fysiskt ont för mig. 
 
När man kommer hem och är hungrig men det inte finns något gott hemma :(.
 
Falska förhoppningar.
 
Jag hatar när jag får ögonkontakt med en tiggare, för vi går ju bara förbi dom och ignonerar dom totalt och när jag då får ögonkontakt blir dom liksom verkliga. Det gör ont i mig då och jag känner mig så dum :(.
 
Fiskbullar!
 
Kompisar som mår dåligt.
 
Hatar att sova själv, har blivit så sällskapssjuk på senaste tiden! hehehhehe.
 
 

Ma Girls

 
Mitt i stormen påväg till centrum för att köpa hem tvättmedel (Höll på att blåsa iväg) så kunde jag inte låta bli att e lite, trots händelsen inatt så är jag verkligen lycklig just nu. Hela dagen har min mobil plingat. En orolig mamma och vänner som säger att dom finns och att dom älskar en.♥ Vad skulle jag göra utan er?! Här är iallafall ett TACK!

Dom där attackerna

Mina händer skakar och jag förstår inte varför, jag vaknar upp bredvid mamma och inte kan andas. Jag förstår inte varför jag vaknar där, hur mycket klockan är eller vad det är för dag. Det enda jag vill ha är luft. Det lugnar ner sig och jag märker att mamma är rädd. Hon tittar på mig sådär med dom där ögonen.Varför har jag 4 missade samtal och 22 meddelanden? Och jag märker hur svettig jag är, kan inte hålla upp kroppen. Vi pratar inte mer om det förrän vi sitter och dricker te. 
 
"Jag måste mixa medicin till dig.Idag"
 
Inatt fick jag en panikångestattack. Jag själv kommer inte ihåg det men jag vet hur jag kan bli, och mina armar är röda. Jag tycker synd om min mamma men tackar henne för att hon var där.
 
Det här är inget bara jag lider av. Jag vet att det är många och jag vill dela med mig av hur det blir för mig ibland.

I should ink my skin with your name

Har varit hemma i fem dagar nu. Bara hemma. Sovit, ätit, kollat serier och skrivit ett blogginlägg. ETT inlägg på FEM dagar. hahahaha jag suger balle. Men jag kommer förmodligen stanna hemma resten av veckan då svinkopporna inte har läkt än så jag ska försöka blogga lite mer :)
 
Måste gå upp tidigt imorn och ringa vårdcentralen för att boka en tid hos en läkare för jag vill bli av med de här jävla kopporna så fort som möjligt. Visst är det skönt att sitta hemma hela dagarna och bara kolla på serier och äta choklad och chips men jag saknar ändå skolan och träningen och är så himla trött på att sitta hemma och inte får träffa mina vänner :( buuhuuuuu
 
Ska koka tevattnet och göra mina kvällsmackor nu och sen ska jag som alla andra tisdagskvällar kolla på Paradise hotel, hoppas på mycket drama idag hahahhaa! hmmm ska jag ha ägg och kaviar eller köttbullar och rödbetsallad på mina mackor?! Svåååårt äh jag kör båda!!
Haaadddeeeeee
 
 

Önskelista

Jag, Ebba och Anni har julklappbyte innan skolan slutar och meningen var att vi skulle lotta ut vem skulle ge till vem och det skulle liksom vara secret och spänning men eftersom att vi bara är tre personer så var det ganska enkelt att reda ut vem som skulle köpa till vem, så den planen rök ju.
 
Så i år ska jag köpa julklappar till Ebba :) människan önskar sig en sax hahahahaha man ba asså vaaa?! och idag så bad Anni mig skriva min önskelista så jag satt hela dagen och gjorde dessa collagen och inget annat hahaha!
 
Hoppas de här collagen (som jag har lagt flera timmar på) kanske hjälper er att hitta fina julklappar till er mammor och systrar. Puuuussss
 
Nagellack från Essie
 
 
Mysplagg
 
 
Hårprodukter
 
 
Dofta gott
 
Skål/Mys
 
Sängen
 

Borta

 
Vi har för lite kläder på oss. Det är December och vi hackar tänder. Din hand i min när kappan vänder efter vinden. Du tittar inte folk i ögonen i onödan. Jag har på mig den svarta luvan. Tunnelbanan mot Hagsätra rullar in och du släpper min hand. Motvind. 
 
För ett år sedan var jag väldigt lycklig och väldigt väldigt olycklig. 
 
Idag på bilden presenterade vi våra lerfigurer som representerade ensamhet. Det var intressant att höra vad ensamhet var för andra.För 5 år sen skulle jag svarat att ensamhet är något som jag älskar, det var min vardag. Det jag längtade efter på dagarna var att komma hem när ingen var hemma, ingen som kunde störa, och rota i kylskåpet och sitta och kolla på serier. På loven satt jag hela dagarna instängd på mitt rum och tittade på filmer och på nätterna också. Jag gick långa promenader ensam för att rensa tankar.
Nu svarar jag att ensamhet är ett ord som helt ändrat riktning. Det är något som tynger mig. Efter att ha varit med en människa varje dag och varje natt i ca 3 år i streck blir lite galet. Sedan är allt borta bara sådär. Och man börjar undra,man börjar bli rastlös. Vad gör man nu? Hur sover jag själv och vem skriver jag till när jag slutat skolan för dagen? Ensamheten i år kom som en käftsmäll och jag vet fortfarande inte hur man hanterar den.

Min önskelista

* En laptop, helst en som jag har nu, som vi fått av skolan. MacBook air!
 
 
*Nya,snygga hörlurar.
 
*En spotifylista med just good music by Saga
 
*Ny tapet i mitt rum.
 
*Pengaaar!!
 
*Att mina nära och kära ska må bra.
 
*Dr Martins.
 
 
 
*Färgkritor, pasteller,penslar,målarfärger och papper till.
 
 
 
*En systemkamera.
 
*Snygga ögonbrynxD.
 
*Att Max ska ha FF på nyår.
 
*Clean parfymen, Warm cotton.
 
 
 
*Långt hår:(
 
*Tillbaka min bortappade plånbok.
 
*Resa utomlands.
 
 
 
*Att något bokförlag ska vilja ge ut min bok (När den är klar)
 
 
 
*Fler kommentarer på bloggen, Vilka är ni??
 
*Biobiljetter
 
*Fika med Håkan.
 
 
 
Listan kan göras låång men här är ett par grejer jag har in mind!

detta gör mig glaaaad

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sju sorger och åtta bedrövelser

Monday afternoon
Oh monday
Cold weather
Black jacket
Blue sky
sun in eye
 black bird on the street
empty souls cross the road
Oh black monday
 
En liten dikt jag slängde ihop alldeles nyss. Är inte van att skriva på engelska, men men! Kanske börjar skriva mer på engelska.
Idag gick jag inte till skolan, färgen på himlen var fel. Åkte dit efter att skoldagen var slut för att plugga med Erica. Vi gjorde klart en ganska stor uppgift så det känns skönt.
Ska fortsätta läsa om hinduismen, dess gudar och heliga skrifter.
 
 

Försvinn

Hej kompisar!
 
Jag har sovit så otroligt mycket de senaste två dagarna. Inte för att jag var trött men för att jag har haft så sjukt tråkigt och jag visste inte vad jag skulle göra förutom att äta och sova. Okej, jag skulle kunna plugga men ni vet hur jag är.
 
Jag stannade hemma från skolan i fredags och från jobbet idag. Varför?
Jo, när jag vaknade i fredags såg jag att utslag/sår på ansiktet som jag hade fått tidigare i veckan såg mycket värre ut. Asså de är läskiga :( och det svider när jag tvättar ansikte hahahaha too much information där. Men så bestämde jag mig för att gå till läkaren och de sa att det kallas för svinkoppor. Det värsta är ju att jag fick just på ansiktet. Jag pallar inte!!!!!! Så ja, nu tänker jag stanna inne till de här fula såren försvinner. Mitt liv suger balle
 
Saknar mina vänner :( vill supa och dansa buuhuuu
Saknar mor :( är trött på att äta snabbnudlar buuhuuu
 
Haaadddeeee
 
 
Så här har jag sett ut hela veckan fast med äckliga sår på ansiktet

Saturday morning

 
Det har varit en alldeles för jobbig natt med mobiltittandes varannan tionde minut i väntan på att något ska plinga till i den. Från vem somhelst bara jag slipper bli galen av tystheten och ensamheten. Det är så typiskt att jag alltid överdriver allting. Att jag alltid är så dramatisk.
 
Saturday morning, sitter och dricker te. Läser poesi av olika poeter. Poesi behöver liksom inte rimma det behöver bara få människor att bli tagna där händer inte kan ta.
 
Ikväll ska jag till några släktningar och imorgon på julmarknad, får se om det håller att vara med endast familjen en hel helg.

Någonting vackert.

 
Jag tappar bort mig själv ibland. När jag kommer hem och inser att jag är ensam igen. Att jag kommer somna ensam. Att jag inte kommer ha den där armen runt min midja längre varje gång jag vaknar. Det är ingenting som fyller  den tomheten jag släpar med mig. Det är liksom som ett tomrum som inte kan fyllas med berusade kyssar inne på svettiga dansgolv. För jag vet ju att det inte betyder något, och jag vill verkligen att något i mitt liv någon gång ska få betyda något mer. Att en männsika ska kliva in i mitt liv och få mig att tro på den där fina kärleken. 
 
Mamma säger att man inte ska vänta så otåligt. Att om man är en drömmare så slutar det med att någon blir olyckligt och oftast är det en själv. Hon säger att jag är en hopplös romantiker. Och vad vet jag? Kanske är jag det. Det enda jag vet är att det är något i mig som längtar efter något. Någonting vackert.

Update update

 
Jag har börjat skriva upp lite ideer om boken jag ska skriva, kommer lägga upp några snuttar ur den när jag kommit igång med skrivandet så ni får en liten sneak peak! Det kan dock gå ganska segt då jag knappt har tid med skolarbeten.
 
Idag är det fredag men jag ska inte göra mer än att plugga och tjocka mig hemma. Samma sak imorgon och på söndag ska jag på julmarknad. Vilmer har fått körkort så när hela gänget kan ska vi åka till Ikea för att käka julbord! Det blir en ganska tråkig men lugn helg. 
 
Har tappat min plånbok för tredje gången.
 
Lite tråkig update, bloggar senare om jag har lust! Ciao.
 
 
 
 

para-knas och en massa plugg-trubbel

Tjo tja tjibba!
 
Igår beställde jag hem ett par Timberland som jag gått och suktat efter ett ganska bra tag och jag vågar inte bli cp-glad trots att jag har väntat på detta tillfälle väääldigt länge nu känns det. Jag ska betala dessa skor med pengar jag försöker spara till någon najs resa nästa sommar hahaha.. Men alltså det är mitt egna fel att jag älskar materiell lycka och dessa skor har varit något jag verkligen velat ha, plus att jag behöver ett par najsiga vinterskor som håller i snön haha.
 
Jag har alltså bestämt att jag ska försöka köpa billiga julklappar och inte shoppa något i Las Palmas ahahah! Det suger lite men ja det är mitt fel. Men nu ligger de och väntar på Posten i Alvik och jag ska hämta dem imorgon efter skolan hehehe!
Jag drömde till och med att på något sätt hade frakten och någon konstig moms lagts på så att de istället skulle kosta 5000 och då blev jag jätteglad för då skulle jag skicka tillbaka dem och inte behöva betala något HAHA, så vaknade upp med världens bästa känsla och glömde bort att jag hade en kliande stress över para. Så mådde bra tills jag kom vad jag gjort. 
 
Oh well, ska fortsätta plugga. Är alldeles för okoncenterad just nu menemen.
 
puuusss
 
dessa sötnosar hehehe
 

Days until


Best friends tag

Jag orkar verkligen inte skriva på mitt gymnasiearbete just nu så jag kör på ett Best Friends tag-inlägg då jag svarar på lite frågor om tjejerna istället. Enjoy!

Tanzila

1. Hur och när träffades ni?

Vi gick paralllellklass i sexan och hamnade i samma klass i sjuan men blev nog riktigt bra vänner i åttan tror jag :)

 

2. Vilket är ditt favorit minne med henne?

Åh den här människan har jag så många fina minnen med!! Ett riktigt roligt minne måste vara när vi skrattade åt Joels fylleljud. Tror jag aldrig gråit så mycket i hela mitt liv!

 

3. Beskriv henne med tre ord.

Galen, Charmig och dum ;)

 

4. Vad är hennes drömjobb?

Gifta sig rik och vara hemmafru! Nejmen jag vill läsa en bok av Tanzila Mir!


5. Vad är hennes favorit makeup märke?

Maybeline New York vad vet jag?!

 

6. Vad retar dig du dig på henne?

När hon försöker winga mig med nån kille på fester och klubbar och gör gör det så jävla odiskret hahahaha!

 

7. Om ni kunde gå någonstans i världen tillsammans, var skulle det vara och varför?

Jag tror att en resa till Japan med Tanzila skulle vara jävligt kul! Då vi kan låtsas att vi heter Yuna och Ayu.

 

8. Favorit inre skämt?

 Åh vi har nog alldeles för många! Joels fylleljud är ett av dem!

 

9. Vem tar längre tid att göra sig redo på morgonen?

Jag tror faktiskt på Tanzila då hon behöver knappt sminka sig, din jävel

 

10. Favorit årstid?

 Sommar sommar sommar

 

11. Favoritlåt?

Svårt men Håkan är hennes gud! 

 

12. Hur gammlar är hon?

Tanz är 18 och fyller snart 19

 

13. Klackar eller låga?

Klackar! Då blir hon någorlunda längre i alla fall ;) 

 

14. Byxor eller klänningar?

Kjol och klänningar är hennes grej!

 

15. Favorit djur?

Fiskar hahahahha


16. Beskriv hennes drömkille.

 En kille med markerade käkben, stora händer och fötter. Och massa tatueringar

 

'17. Komedi, skräck, eller chick-flick?

 Skräckisar hahahhaa

 

18. Har hon något smeknamn?

Ja, kallar henne ofta för Tanz!

 

19. Favoritfilm/serie?

Film: Lejon Kungen hahaha kommer inte på något bra!

Serie: American Horror Story typ och Jul/Sommar med Ernst<3

 

20. Vad är hon riktigt dåligt på?

 Att bestämma sig.

 

21. Har ni något att matcha? 

 Ja det har vi säkert! En gång hade jag på mig en vinröd tröja och svart kjol och hon hade vinröd kjol med svart tröja!

 

22. Vad är hennes favorit mat?

 Spagetti med köttfärssås!

 

Hanna

1. Hur och när träffades ni?

Vi gick paralllellklass i högstadiet och lärde känna varandra genom Tanz!

 

2. Vilket är ditt favorit minne med henne?

Jag träffar Hanz väldigt sällan ensam men alla våra mysiga filmkvällar och sleepover har varit underbara!

 

3. Beskriv henne med tre ord.

Tillitsfull, Lugn, Glad!

 

4. Vad är hennes drömjobb?

Barnpsykolog och jag tycker verkligen att hon skulle passa så bra som det!


5. Vad är hennes favorit makeup märke?

Maybeline New York vad vet jag?!

 

6. Vad retar dig du dig på henne?

 Jag kan ibland störa mig på när Hanna blir högljudd på fyllan hahahaha!

 

7. Om ni kunde gå någonstans i världen tillsammans, var skulle det vara och varför?

Jag vill åka till Australien med Hanna! Där vi ligger hela dagarna på stranden och spanar in snygga australienska surfkillar och kanske tar med en eller två hem till Sverige ;)

 

8. Favorit inre skämt?

jag kommer inte på något bra men det känns som att vi skrattar åt allt vi säger hahahaha

 

9. Vem tar längre tid att göra sig redo på morgonen?

Jag tror att det är ganska lika mellan oss.

 

10. Favorit årstid?

 Hon gillar nog lite av varje årstid! Kanske våren mest då vi båda fyller år! :)

 

11. Favoritlåt?

The hanging tree - James Newton Howard har hon pratat om sen vi såg The mockingjay hahaha!

 

12. Hur gammlar är hon?

Hanz är 18 barreeee

 

13. Klackar eller låga?

Låga skor! Tror inte jag har sett henne i klackar, jo kanske på balen ;) 

 

14. Byxor eller klänningar?

 Hanz är nog en byxmänniska!

 

15. Favorit djur?

Hundar och katter!!


16. Beskriv hennes drömkille.

 Åhh Hanna har typ samma smak som mig (bra smak!) Lång, fint hår, fina ögon, gärna blond eller brunhårig,  snyyyygggggg och Hanna gillar fina rumpor

 

'17. Komedi, skräck, eller chick-flick?

 Komedi eller chick-flick

 

18. Har hon något smeknamn?

Hannapanna och Hanz blir hon kallad av mig ibland.

 

19. Favoritfilm/serie?

Film: Harry Potter-filmerna<333

Serie: American Horror Story som hon vågar kolla på själv :O

 

20. Vad är hon riktigt dåligt på?

 Att hålla sina prutt.

 

21. Har ni något att matcha? 

Jaaa, en exakt likadan rugbytröja! hehehehe my bad

 

22. Vad är hennes favorit mat?

Hon har lärt sig att gilla sushi och det är superkul!!

 

 

Skriverier ur dagbok

Frost lägger sig mot glaset. Du lyssnar på Håkan. Du ångrar att du inte gick till skolan idag. För det blir alltid såhär. 
 
Det börjar alltid bra. Du får sova ett par timmar extra. Du gör en god frukost och sedan hinner tystnaden och ensamheten ikapp.
 
Det ekar i ditt huvud. Som ett tomt rum där världens alla sorger finns i alla hörn.
 
Frost ligger mot taket. Du smygröker på balkongen. Du skriver hennes namn i frostet. Mörkret lägger sig som ett täcke över staden. Små små ljus lyser i alla fönster.
 
Hett vatten över din nakna hud. Badrummet fylls av ånga. Du skriver hennes namn på spegeln. Håret är blött.
 
 

alla dessa listor what to do

1. Think of the last person who said I love you, do you think they meant it? Boo på mig men har sånt dåligt minne att jag inte kommer ihåg det men säkert Sofia när hon langar lite skojkärlek till mig när vi bråkar.
2. Would you date an 18-year-old at the age you are now? HELL YEAH lika gammal som mig darling♥
3. When’s the last time you were aggravated and happy at the same time? Typ när vi fick reda på att Gamm och Tanzilas skiva var på samma dag men att vi en kvart senare kom fram till att vi skulle gå på Mockinjay dagen efter och vi hypeade sönder haha. från -100 till 100
4. Would you ever smile at a stranger? Ja absolut om denna person skulle le tillbaka, det är typ mysigaste känslan. Ni vet väl att man lurar hjärnan att man är glad när man ler fast man kanske mår dåligt.
5. Is there someone mad because you’re dating/talking to the person you are? Snahahaha är ensam och olycklig. Nej men nä
6. Have you heard a song that reminds you of someone today? Njae inte något som ringer direkt...
7. What exactly are you wearing right now? En blanding av mys och vardag; strumpor, trosor, mysbyxor och tröjan jag hade idag i skolan haha.
8. How often do you listen to music?  ALLTID HELA TIDEN NÄR JAG FÅR CHANSEN. 80 % av dagen antaligen.
9. Do you wear jeans or sweats more? Jeans haha tycker det är lökigt med mysbyxor men det är najs när man är på myshumör eller har mens.
10. Do you think your life will change dramatically before 2015? Näe inte direkt
11. Are you a social or an antisocial person? Både och! Hatälskar att vara med mina vänner.♥
12. Have you ever kissed someone whose name begins with the letter ‘A’? Hmm nej det tror jag inte.
13. What about ‘R’? Nej hahaha tyvärr!
14. Can you drive a stick shift? Nej har inte körkort så :(
15. Do you care if people talk badly about you? Ja det gör jag absolut. Jag hatar när folk snackar bajs när de inte har någon aning om vem jag är över huvud taget.
16. Are you going out of town soon? Ja den 20:e drar jag till Las Palmas med la familia!! TAGGA
17. When was the last time you cried? Grät och grät men jag fällde en liten tår under en sorglig scen i en serie jag tittade på för 20 min sen haha..
18. Have you ever told someone you loved them? Ja, mina vänner och min familj♥
19. If you could change your eye color, would you? Ljusblå eller gröngröna. Har en konstig blanding av grön och blå men tycker om när ögonfärger syns mycket!
20. Is there a boy who you would do absolutely everything for? Ja pappsen<33
21. Name something you dislike about the day you’re having. Att det är så äckligt kallt och att jag behövde gå upp vid 7 för att ha en och en halv timmes engelska.
22. Is it cute when guys kiss you on your forehead? Jaa åh det är så kärleksförklarande hahaha!
23. Are you dating the last person you talked to? Nej hahaha.
24. What are you sitting on right now? MA BED BETCH
25. Does anyone regularly (other than family) tell you they love you? Nej eller alltså när jag och mina härliga vänner är packade gör vi det. Ömsesidigt alltså.
26. Have you ever wanted someone you couldn’t have? Ja allt för många gånger.
27. Who was the last person you talked to before you went to bed last night? Sofia min rumskompis♥
28. Do you get a lot of colds? Jo, har en lillasyster som drar på sig all skit som även jag med världens sämsta imunsystem också måste dra på mig. Klackarna i taket.
29. Where is the shirt you are wearing from? Esprit heeyoo
30. Does anyone hate you? Kan jag inte påstå, nej. Vad jag vet i alla fall. Men jag har fått känslan någon enstaka gång haha!
31. Do you have any empty alcohol bottles hidden somewhere in your room? Nej inte idag hehe.
32. Do you like watching scary movies? Ja och nej, om Hivron är med funkar det. Blir alltid så himla triggad under tiden men efteråt och när jag ska sova är jag skiträdd.
33. Do you want your tongue pierced? Absolut inte tycker det är skitfult. Plus att man kan förstöra sina tänder lol.
34. If you had to delete one year of your life completely, which would it be? Oj haha, typ då åren jag själv inte kommer ihåg.. Har liksom ingen använding av dem. Personer som kände mig då under den tiden kanske har det men om jag sjäv fick välja skulle det vara något av dem.
35. Did you have a dream last night? Säkert men inget jag kommer ihåg haha.
36. When was the last time you told someone you loved them? Hmm, typ igår när jag var med mamsen.
37. Do you think you’ll be married in 5 years? Näe, inget jag förväntar mig.
38. Do you think someone has feelings for you? Jag vet inte! Kanske kanske inte :$
39. Do you think someone is thinking about you right now? Ja jag tror att min hund saknar mig otroligt mycket. Han är i rummer bredvid det jag är i. Genuin kärlek.
40. Did you have a good day yesterday? Mja, hade världens sämsta morgon så ah. Den var ok.
41. Think back 2 months ago; were you in a relationship? Nej hahah har varit singel sen nian.
42. In the next 48 hours, will you hang out with a girl? Jappoo
43. Has anyone told you they don’t want to ever lose you? Jaa säkert.
44. What’s the best part about school? Vänner, boysen och bra betyg. Plus när man kan driva med lärarna.
45. Do you have any pictures on your Facebook? Haha aa?
46. Do you ever pass notes to your friends in school? 
47. Do you replay things that have happened in your head? Säkert eller va?
48. Were you single over the last summer? Ja♥
49. Is your life anything like it was two years ago? Nej absolut inte. Mycket har verkligen förändrats under de två senaste åren.
50. What are you supposed to be doing right now? Hade jag varit extra duktig hade jag suttit och pluggat men jag har det mys denna kväll och det förtjänar jag för har pluggat som en sate under typ hela förra veckan och helgen.
51. Do you hate the last guy you had a conversation with? Nej verkligen inte!
52. Are you nice to everyone? Nej hihi.
53. Have you ever liked someone you didn’t expect to? Jo haha, det kan man nog säga.
54. Do you think you can last in a relationship for 6 months and not cheat? Ja absolut!
55. Are you good at hiding your feelings? Beror helt på men jag hatar att inte säga vad jag tänker på och hur jag känner över vissa grejer. Det är mer i familjen som jag brukar hålla tyst för att jag inte är på humör att bråka, det brukar oftast bli så att jag inte får säga ett skit för att jag blir nerklankad på grund av min ålder
56. Do you think you like someone? Jo ibland.
57. Have you kissed someone whose name starts with a ‘J’? HAH jaaa faktiskt och det var inte najs.
58. Do you prefer to be friends with girls or boys? Oj hahaha, den är så himla svårt för tjejer kan vara så otroligt vidriga och där går killarna före men det finns för mycket saker som man inte kan snacka med killar om och då går tjejer före i alla stunder. 
59. Has anyone of your friends ever seen you cry? Jaa det har många faktiskt haha..
60. Do you hate anyone? Nej det gör jag inte, men jag ogillar otroligt starkt vissa personer i min närhet.
61. How’s your heart? Det är bra hoppas jag! Det känns bra i alla fall :)
62. Is there something that happened in your past that you hate talking about? Oj hmm jaa mycket har med min mamma att göra.
63. Have you ever cried over a guy? HAHA ja som jag inte ens ville vara kär i då efter mycket skit, men ja.
64. Who is probably talking a load of crap about you right now? Lol ingen aning.. 
65. Are your toenails painted pink? Nää
66. Will your next kiss be a mistake? Vet inte!
67. Girls love it when boyfriends cry; correct? Alltså ja egentligen, man har någon skev bild av att det är killarna som ska vara känslokalla men när man inser sen att killar kan må otroligt dåligt blir tjejer som smör. Jag blir det också men det är egentligen hemskt, hatade till exempel att se min pappa gråta. Men på något sätt blir det som att killen har förtroende till en, att han vågar gråta inför en.
68. Have your pants ever fallen down in public? Nej haha inte vad jag vet.
69. Who was the last person you were on the phone with? Josse imorse
70. How do you look right now? Cozy gal' 
71. Do you have someone you can be your complete self around? Ja Sofia hela dan varje da
72. Can you commit to one person? Ja det skulle väl vara henne då också.
73. Do you have someone of the opposite sex you can tell everything to? Nej, men jag kan säga mycket i alla fall och det är jag glad över!
74. Have you ever felt replaced? Jo absolut, något av det värsta som finns 
75. Did you wake up cranky? HAHA OM JAG GJORDE
76. Are you a jealous person? Ibland!
77. Are relationships ever worth it? Ja det tror jag!
78. Anyone you’re giving up on? Jo fast vill inte men vet inte haha :/
79. Currently wanting to see anyone? Ja ^^
80. Name something you have to do tomorrow? Skola, läxor det vanliga skitet
81. Last person you cried in front of? Mama i think eller vovven kanske haha
82. Is there someone you will never forget? Jaa säkert
83. Do you think the person you have feelings for is protective of you? Grabben känner mig inte ens, och är inte säker på mina känslor heller finns inte så mycket att sätta ord på haha
84. If the person you wish to be with were with you, what would you be doing right now? VAD ÄR DETTA FÖR FRÅGA JAG SKULLE BOKSTAVLIGEN ÄTA UPP HONOM AHGDGHGHDA
85. Are you over your past? Nej är bäst på att älta all min skit
86. Have you ever liked one of your best friends of the opposite sex? Ja
87. Is there anyone you can tell EVERYTHING to? Nej
88. If your first true love knocked on your door with apology and presents, would you accept? Hahahhaha klart jag skulle förlåta honom men tror aldrig att jag skulle kunna gå tillbaka och bli kär i honom igen. 
89. So, the last person you kissed just happens to arrive at your door at 3AM; do you let them in? Jaa säkert. 
90. Have you ever liked someone who your friends hated? Haha vet inte
91. Will you be in a relationship in 2 months? Nej :)
92. Is there anyone you know with the name Michael? Lol yes box i klasseeeen
93. Have you ever kissed a Matthew? No sir
94. Were you in a relationship in January? How was it going? Nä men pretty good tyo
95. Were you happy with the person you liked in March? Alltså dessa frågor
96. Don’t tell me lies, is the last person you texted attractive? HAHA skolfestmarika är en läckerbit tycker om henne
97. Who do you have texts from? Många eller va
98. If the person you like says they like someone else, what would you say? Skulle böla som en säl
99. Have you ever kissed someone older than you? Näääe
100. Who’s in your profile picture with you? På fb är det bara loner me och på IG är det min teddy bear till boyfriend saknar honom han är hemma hos Gamm glömde honom där :(
101. Ever kissed under fireworks? Neej :(
102. Has anybody ever given you butterflies? Jaa åh bästa känslaan
103. Last person you've talked to? Mi madre och vovven♥

Vi flög till Hawaii

 
Minsta lilla motgång får mig att lägga mig i sängen och aldrig vilja vakna upp igen. Jag slutar att plugga, sover för mycket, äter för mycket och sjukanmäler mig. Jag är 18 år och bor i stockholm. Borde inte det här vara då man ska ha som mest roligt? Göra dumma misstag, uppleva nya saker, ja leva? Istället gräver vi ned oss i skolpapper och har påsar under ögonen, stressmagar och slitna själar som inte riktigt orkar med. Vi slutar orka vi slutar bry oss. Vi slutar helt enkelt att vilja börja leva ett tonnårs liv för att skolan gör oss blinda. Livet är för kort. Jag har gått i skolan i 13 år snart. Det är mycket. Tänk vad man skulle kunna göra istället under dessa år? Resa, träffa nya människor och allt möjligt!!! 
 
Förblindade i vardagen fortsätter vi följa dess normer. För vi är tvugna. Här kan man bara leva om man gifter sig rik eller blir rik av någon annan anledning. Jag ser inget ljust med framtiden. Bara mer skola och jobba hela livet liksom. Mina vänners drömmar är t.ex. att skaffa jobb, flytta ut medans jag bara vill vara fri från allt det där. Jag vill bara resa och vara helt fri, inte slippa ta ansvar för vuxenlivet men för mig är livet så mycket mer än att oroa sig och ha det jobbigt.
 
Ja vill leva påriktigt.

Kattdjur är så snygga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tråkiga frågor

1. Vem är din bästa vän? Åh jag har nog alldeles för många men bästbästa måste nog vara min syster Neui<3

2. Vad har du för skostorlek? 38-39 beror på vilka skor.

3. Brukar du skratta för dig själv? Ja, det händer väl då och då hehe

4. Vilket är ditt favoritnummer? 9

5. Vad var det senaste du åt? En citronmuffins med citroncrème, mums

6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då? Gul, som nu

7. Hur är vädret just nu? Växlande molnighet och 2 grader. Brrrr

8. Vem var den senaste personen du pratade med i telefon? Ernst 

9. Vad är det första du ser hos det motsatta könet? Håret, ögonen, längden, leendet, kläder och skor :)

10. Tv eller dator? Dator alla dagar i veckan

11. Favorit TV-program? Vem vet mest? och såklart Paradise Hotel<3

12. Har du några syskon? Yes, en lilsis

13. Längd? 168,5 cm

14. Hårfärg? Mörktmörktmörktbrunt men inte svart!

15. Ögonfärg? Tråkiga bruna ögon 

16. Använder du kontaktlinser? Nej, inte än i alla fall 

17. Favorit högtid? Kan inte bestämma mig mellan jul och midsommar. Just nu är det nog jul!

18. Favorit månad? April april din dumma sill

19. Har du gråtit någon gång utan någon anledning? Ja, det har jag nog :/

20. Vilken var den senaste filmen du såg? Maleficent, helt ok bra film! Angelina Jolie är fett snyyyggg

21. Favoritdag på året? Topp 3 favoriter.. 16 april, 24 december och 31 december/1 januari

22. Är du för blyg för att fråga ut någon på dejt? Men ja :( Måste fan ändra på det, kommer aldrig få gå på dejt annars. Ingen frågar ju mig :(

23. Kan du stå på huvudet (utan att luta dig mot en vägg)? Nej, gymnastik inte min grej

24. Kramar eller kyssar? KyssKyssKyss

25. Choklad eller vanilj? Vaniljglass med chokladsås, tack!

26. Har du tattueringar? Nej! Vet fortfarande inte om jag vill ha det eller inte

27. Vad lyssnar du på just nu? Listen - David Guetta feat. John Legend. On repeat!

28. Är du kär i någon kändis? Har alltid haft en crush på Dylan O'Brien

 

29. Vilka böcker läser du just nu? Jag läser inte, hehe

30. Piercingar? En i varje öra :)

31. Vad gör du just nu? Väntar på att Paradise Hotel ska börja :D

32. Smöriga, naturella eller saltade popcorn? Har ni smakat popcorn med chokladsmak?! Choklad!!!

33. Hundar eller katter? Hundar!

Molly<3

34. Favoritblomma?  Kaktus<3

35. Har du blivit påkommen göra något du inte får göra? Jaa, det tror jag!

36. Har du en bästa kompis i det motsatta könet? För många :/

37. Har du älskat någon nångång? Det har väl alla? Jag älskar Mor<3

38. Vem vill du träffa just nu? Jus nu vill jag träffa mormor och äta hennes goda mat<3

39. Är du fortfarande vän med folk från skolan? Ja, absolut! 

40. Har du någon gång skjutit med en pistol? Om luftgevär räknas som pistol, annars näää

41. Gillar du att flyga med flygplan? Åhhh jaaa!!! Så spännande att vara på väg någonstans. Men jag sover alltid oavsett hur långt jag åker

42. Höger eller vänster-hänt? Högerhänt yeah

43. Hur många kuddar sover du med? Har alltid 3 kuddar i sängen men sover med 2

44. Saknar du någon? Ja, det gör jag :(

Första/Senaste

Min första kärlek: Det är liksom svårt att svara på en fråga när man är osäker på vad kärlek är och om den finns, men min första riktiga förälskelse var nog i Vilmer när jag var 13 eller 14 år!

Min första gång då jag hade sex: Första gången jag hade sex var jag 13 år. Låter så sjukt nu när min lillasyster är 14 nu. Jag trodde ju att det skulle vara med någon speciell med rosenblad överallt, klyschigt osv, men det var med en kille som jag kände halvt. Det liksom bara hände så snabbt och då var allt över. Haha det roliga var att han inte trodde på att jag var oskuld när jag berättade det efter.

Min första telefon: Förutom alla nokia-telefoner man fick ärva av mamma så fick jag min alldeles egna rosa flipp telefon när jag gick i typ...femman? Jag var så ball. Och när man var arg på någon så var det bara att FLIPPA ner telefonen istället för att  sitta och trycka på touch-knappen som man gör nuförtiden.

Mitt första brott: Brott och brott, räknas det att gå över gatan när gubben är röd?xD Nej men mitt första brott var väl när jag var en liten flicka och klottrade på skolväggar typ?

Mitt första krossade hjärta: Det var i 7:an tror jag,jag trodde att jag var så kär i en kille (trodde). Iallafall så behandlade han mig väldigt illa och trots att jag egentligen inte tyckte om honom särskilt mycket fick han mig att gråta ett flertal gånger (kanske var hormonerna och puberteten?xD

Min första olycka: Åh detta är så roligt. Det var jag, Hivron och en kille som gick i samma skola som oss. Vi var på Kanaan-badet och jag satt på en klippa, rätt vad det är så rullar jag ned som en korv från klippan och på marken låg det glas skärvor. Jag började blöda på mitt vänstra knä. Trodde inte det var så allvarligt men man såg skelettet och fick sy det. Det roliga var att Hivron ringde sin bror (som jag tyckte va snygg) och han fick halvbära hem mig heheh.

 

Min senaste kärlek: Min senaste kärlek var min första! Vilmer.

Min senaste gång jag hade sex: I Lördags woho.

Min senaste telefon: Iphone 4s som suger.

Mitt senaste brott: Vad kan det vara? Smugglat in sprit på klubbar eller rökt vid rökfria zooner kanske?xD Kriminell.

Mitt senaste krossade hjärta: Om man säger så här, det är nog jag som kroossat flest hjärtan. Har inte fått mitt hjärta krossat vad jag minns på väldigt länge. Har haft hjärtesorg väldigt ofta av olika anldeningar men ingen som har breakat my heart!

Min senaste olycka: Men åh har ju inte råkat ut för något. Jag trillar hela tiden överallt men det är inga större olyckor. Gud vakar över mig.

Dickpics

Den här helgen tänkte jag inte dricka en enda droppe alkohol men det slutade med fylla både fredagen och lördagen! Så kan det också gå. Vill egentligen inte blogga för har inget intressant att blogga om så lägger upp ett par bilder istället.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pluggkalas

 
Helgen har varit bra, men alldeles för kort. Känns som att jag inte har hunnit göra något alls men om man tänker efter så har jag faktiskt gjort väldigt mycket. Har hunnit umgås med alla nära och kära, jobbat och till och med pluggat.
 
I fredags hade jag tänkt att sitta hemma och kolla på idol men gängen lyckades till slut övertala mig så vi drog ut på några bärs och donkenkäk. Kvällen bjöd på massa skratt och ännu mer tårar. 
 
I lördags var det tydligen fint väder men det fick inte jag se. Jobbade hela kvällen. Men hade tur att Ernst var på bra humör och var hur snäll som helst och skjutsade mig till stationen. Det var som en dröm, hahaha! Kom hem en halvtimme tidigare och då blev det filmmys med mor. 
 
Idag söndag var Ebba, Anni, Affi och Hål här och vi hade ett mysigt pluggkalas. Mycket te och fika och inte så mycket plugg för min del, eller jo lite but not enough. Imorgon ska vi nog vara här också, hoppas på mer plugg då! 
 
Klockan är 02.25 i skrivande stund och jag känner mig inte så speciellt trött. Som vanligt på söndagskvällar. Och om jag känner mig själv bra så kommer jag inte höra när alarmet ringer imorn bitti. Och så kommer jag komma sen till mattelektionen. Som alla andra måndagar. Standard. 
 
Ska kissa och sen sova. Puss
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype