Joel 18 år

Hade en toppen kväll! Tack och grattis!!!
 
 

#bokmal


men båda vet att plåster ramlar av

Jag vet inte men har lyckats gått hem från skolan med ett riktigt bra humör.
Kanske det beror på att jag köpte iskaffe och en första vår-glass. Eller för att jag fick ett lite bättre resultat på beep-testet som jag har fått små ångest-attacker för, men det får alla så det är lugnt. Eller för att det är så jävla bra väder och att Sofia äntligen är 15 och att vi ska äta tårta ikväll. Är lite tagg alltså.
 
Har äntligen kommit igång med historiauppgiften, skrev nästan en sida idag på lektionen vilket jag aldrig gjort under hela min tid på Bromma Gymnasium och det känns så skönt. Att jag äntligen känner mig lite kompetent hahaha.
Skrev klart engelskan igår också och sket i att jag inte gjorde så bra ifrån mig på A-uppgiften men jag fick reda på att jag fick B på mitt omdöme så det var liksom ya ånli liv wanc betch så jag ba got the flow och åt en härlig lunch och drog hem.
 
Imorgon är det äntligen fredag. Ska äntligen hem till pappa och få träffa min lilla prinssa Tovis åh har saknat henne som en tok. Ska krama och pussa henne och kittla henne så att jag får höra hennes fula gubbgarv.
 
Och till helgen blir det jobbjobbjobb. Moneymoneymoney.
 
puusss
 
 
 

Du kanske är kränkt, men det är alla nuförtiden

 
 
 

Gästblogg

 
 

_

 

good kid

satan vilken hektisk dag jag fick för mig att det skulle bli men det funkade och flöt på.
drog till jobbet runt elva och jobbade till 16. fick inte ont i fötterna även fast jag hade på mig converse, sjukt brukar få ont i fötterna även fast jag har på mig sköna och bra skor. nåt är på lur med mina fötter haha.
snabbt hem, duschade av allt jobb haha och drog sedan till vällingby för att möta upp gamm och få pengar till annas skiva, i fix the biljetter. kommer bli grymt kul!!
träffade anna och fick biljetterna sedan rusade jag hem osvosv gick ut med vovven och nu sitter jag här och har ont i huvudet. 
 
nu ska jag försöka plugga om det inte blir ännu en american horror story-kväll. är helt fast, så sjukt bra hahah! blir helt triggad av att titta på det ensam. och tate är snyggmys.
 
tyckte förresten om ditt inlägg Max, mycket bra!!
 
hoppas att denna vecka blir skön!
 
puss
 
 
 
 
 
 
 

Titel

Hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mitt namn är Max och är dagens gästbloggare!!!! Så eehm idag såg jag på frost med min lillebror den var jeeeettebra, sitter i Gamms soffa just nu och glor rulle, vampyren i Blackeberg. Mmmmm. Det är synd om den lilla pojken som blir mobbad :( Men det är bra att han får en kompis även om hon är en vampyr. Hahaha. 

Powernap


Det bästa man kan göra efter en skoldag! 

Inget speciellt

Snötäckta gator runt stockholms alla hörn. Har inte satt min fot utanför dörren sen det började snöa.Imorgon ska vi fira Emma som fyller 18 och dra och klubba med några tjejer. Kul ska det bli och full ska jag bli.
 
Funderade på att starta en egen liten blogg,men sedan kom jag på att jag inte har en aning om hur man gör den snygg osv. Och sedan kom jag på att ingen skulle läsa min blogg förutom mina närmaste kompisar som inte är många...Vi får se vad som blir utav den idén!
 
 
 
 

Godmorgon

 
Somnade stående på tuben. 
 

your words in my head, knives in my heart

Jag känner mig så jävla sur och ledsen. Misslyckad och pressad, stressad och trött.
Samtidigt nöjd och glad, men jag lyckas ändå klämma fram några riktiga tårar som förtjänar att komma fram.
För jag är verkligen ledsen, på något sätt sårad också. Plus min mens. Den gör fan inte saken bättre. Vill bara slå sönder folk.
 
Det här med föräldrar. Funderade en massa innan jag började inlägget. För jag är så sjukt trött på mina föräldrar i skrivande stund.
Det känns inte riktigt som att jag kämpar för saker för min egna skull, utan för att få mina föräldrars uppskattning och värmande ord. För det är något av det bästa som finns.
Och uppmärksamhet och omtänksamhet.
Men jag fyller 18 år snart och är vuxen om lite mer än en månad och det känns som att det är det enda de tänker på. Att förbereda mig inför mina riktiga vuxen-år. Men jag lyckas inte släppa den där lilla skrikande ungen som kräver sina föräldrars vakande ögon och pedagogiska stunder.
Jag lyckas bara inte få mina föräldrar att förstå det när jag ber om det. Och det gör mig så himla frustrerad. Både på mig själv och på dem. Det är inte uppenbart att jag ska flytta när jag går ut gymnasiet och att jag på en gång ska ha ett jobb snippsnappslut så var sagan slut. Jag har trots allt lyckats fått mitt FÖRSTA jobb och även där behöver jag all den hjälp jag behöver för att förstå vad som behövs. Är inte det självklart att ens föräldrar är ens privata lärare när det kommer till livsviktiga saker, eller ska jag ta reda på allting nu? Måste jag veta hur min chef tänker, exakt vad han kräver av mig, när jag aldrig jobbat på riktigt eller fått en riktig lön. 
Jag ska skärpa mig. Som satan.
För jag orkar inte skämmas över att jag misslyckas och sedan tror att någon annan ska rätta upp mig, damma bort dammet från mina axlar och säga att det blir bättre nästa gång.
Jag är trots allt van med detta men jag kan inte släppa det.
Samma sak med mina satans betyg som jag aldrig förstår hur i hela jävla helvetet jag ska lyckas höja dem. Och när jag säger till mina vänner att jag har blivit van med att få E eller D, är det bra eller hahah? Är det bra att jag inte blir ledsen.
För jag började precis grina när jag såg att fick C på min historiainlämning som jag inte ens kämpade med som jag gjorde med den andra som jag bara fick D på.... och som jag fick hjälp av mamma med och inte den andra. Vad fan är det för fel på mitt liv. Jag orkar inte.
Jag vet bara vad jag vill utbilda mig till, sen inget mer. För jag vet fan inte hur jag ska lyckas klättre upp på betygsstegen för att klara mig efter trean.
Tänk att jag fyller 18 år snart och jag tar illa upp när min pappa skiter i att säga hejdå när han dra iväg i två veckor på semester. Det är så löjligt. Ändå inte. Orkar inte
 
Torkar tårarna, kramar vovven och kollar på ännu ett avsnitt av min nya favvorserie Falling Skies, snygga killar och spännande hela jävla tiden. Finns inget bättre.
Samhällsprovet får bli som det blir imorgon.
 
puss
 
 
 
 

Det här med matematiken,

Sätter mig ner,bekvämt och öppnar boken redo att börja. Den dagen har kommit,dagen jag fruktat.slår upp rätt sida och klarar med förvåning de två första övningarna. Känner mig stolt och glad,och tänker,Jag kanske ändå inte är så dålig på matte trots allt?! Så tänker jag tills jag kommer till uppgift tre och återigen blir påmind om hur dum och osmart jag är. Skickar iväg tvåhundra frågor om en uppgift till min stackars pojke.
 
Detta slutar med tårar hat och sönderrivna häften. Miniräknaren ligger på andra sidan rummet nu.
Jag förbannar matemtiken förfan!!!!!!! Dra åt helvete! 

Days until update

Tror ni verkligen att jag orkar skriva en labbrapport nu?! Då tror ni verkligen fel om mig hahaha! 
Ska uppdatera lite saker som händer i framtiden... here we go!
 
25 dagar - Påsklov! Ska bli så skönt!
 
29 dagar - 19 år! (Inget jag längtar till speciellt mycket)
 
44 dagar - Valborg♥
 
80 dagar - Göteborg! Nummer ett på längtarlistan just nu!
 
85 dagar - Skolavslutning.. Sommar och fri från skolan i 2 månader
 
87 dagar - Summerburst!♥
 
100 dagar - Bråvaaalllllaaaa baby!
 
143 dagar - Palma Nova/Magaluf med tjejerna!!!!
 
Sommar14 kommer bli gryyyym!!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We'll find all the pieces to the puzzles

Jag ska inte klaga mer på snön för jag har redan gjort det hela dagen. Det känns som att ju mer man klagar desto mer så snöar det. Jag vet att alla är väldigt trötta på det nu men klaga inget mer för annars kommer våren aldrig komma. Jag vill gärna ha vårväder med solsken och drygt tio plusgrader på min födelsedag! Snälla Gud, eller vem det nu är som bestämmer vädret
 
29 dagar kvar tills 19 år. Det känns så jävla ospeciellt. Alla fyller 18 i år, något de verkligen har längtat till, kul för dem. och jag då..19 år, det får mig bara att känna mig gammal. Är fett otagg! Varför kan inte man fylla 18 och sen 20 direkt?
 
På tal om något helt annat så har jag bytt schampoo och balsam. Inget fel på head&shoulder (in my heart) men hittade schampoo och balsam från Maroccanoil i badrumsskåpet så jag testade. Jag blev kär. det luktar så gott så att jag vill äta upp skummet och typ dö. mums
 
ska skriva labbrapport nu. fml. hejdå.
 
Gamm
 
 
 
 
 

Studiedag

 
Har inte fått någonting gjort idag. Inte en enda sak. Dagen var precis så som jag hade tänkt att den skulle bli, men den var inte som jag ville att den skulle vara. Men det är inte synd om mig. 
 
Studiedag. Bullshit. De borde döpa om den till SovaÄtaKollaPåSerierDag. För det är det man gör på studiedagar, hur soligt det än är.
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och göra det jag egentligen skulle ha gjort denna dag, nämligen att studera. 
 
Hejdå
Gamm
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La belle époque

Slutade tidigt idag. Promenerade sedan runt på stan  med  några tjejer från klassen,åt glass och njöt bara av dagen. Det är så fint med våren och fastän det är pisskallt står man utanför skolbyggnaden och drar till sig vårjackan så mycket som det går tills hon har rökt upp det sista av cigaretten bara för att få nåra extra sekunders sol innan nästa lektion börjar. Och så börjar man med vårlistan på spotify och har på sig sina slitna converse från förra året. 
 
Men jag tänker faktiskt förvänta mig mer snö,än kan jag inte vara lugn. Vi vet alla hur vädret luras när jorden står lutad såhär. Nu ska jag kolla på Vampire Diaries! Peace.
 
 
 

We lie awake and we dream of making our escape

Idag har det varit en rätt bra dag. Dock lite surt på morgonen men solen gjorde en glad igen. Åkte in till skolan men fick reda på att alla dagens lektioner blev inställda. Inte alls så onödigt. Det blev då en fika med Ebba istället för tråkiga fysik lektioner. Supermysigt. Vi satt där i nån timme sådär och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi kom i alla fall fram till vilket namn hon skulle döpa sin iPhone till. Det blev Karl. Tyckte Knut var finare menmen.
 
Vi började röra på oss när det var dags för affärerna att öppnas. Sprang runt i Drottninggatan och testade cirka fem par vita byxor och till slut hittade vi de perfekta byxorna. Det blev en liten shoppingrunda och jag fick med mig hem några saker. Ett par vita byxor, ett par svarta byxor, en kjol, en present och en tesil. Och jag är nöjd!
 
Träffade senare på dagen Rasmus och Alex. Vi satt vid en parkbänk och pratade om livet och planer för sommaren. Solen steker, livet leker. Sedan följde de med mig till Coop för att jag skulle köpa korv och chips. Vi diskuterade också om jag hade middag hemma hos mig när jag fyllde 17 eller inte.. inte ens jag har ett minne från den dagen. Kanske inte hade middag. Eller? Kommer någon av er ihåg?
 
Började kolla på The Vampire Diaries när jag kom hem. Det var så länge sen sist jag kollade. Såg nyss klart den fjärde säsongens sista avsnitt. Jag dör!!! jag får fortsätta kolla imorgon för nu ska jag sätta på någon film. Är sugen på att se Frozen.. vad heter den på svenska? Juste, Frost. Aja vi får se!
 
Imorgon har jag studiedag vilket är bajsnajs. Ska sova länge och sedan studera. Studiedag you know. Haha, kommer sluta med att jag sitter och kollar på serie, äter choklad, glass och chips hela dagen och plugga hela natten till engelska provet på torsdag. Pray for me
 
Godnatt på er men inte på mig
Gamm
 
http://dreamcatcher.tumblr.com/

meant to dream not to scream

Har suttit med tårarna i halsen och kämp-pluggat till mitt franskaprov på torsdag. Gråten är inte på grund av provet utan det är för att jag har på min filmlista i lurarna.
Kan inte låta bli att bli glad, ledsen, whatever när jag lyssnar på sountracks till filmer jag älskar. Framförallt Harry Potter och Hunger Games. 
Idag vet jag däremot att jag börjar grina av vissa av låtarna eftersom jag stått mitt i köket ensam och lyssnat på dem och fått världens obehagligaste flashbacks av filmer som jag saknar och inte vill att saker ska hända i dem.
Får gåshud och är bara allmänt tårögd. Pinsamt, men älskar dem verkligen. Till er som förstår mig, tack.♥
 
Annars är jag bara glad över att jag fick geografiprovet skrivet idag även fast ångesten sattes igång direkt efter när jag pratade med alla kompisar om deras resonemang och irritationen som uppstod när allting bara kändes fel och fult haha.
Behöver bra betyg, behöver plugga bättre, behöver någon slags boost för att verkligen klara av gymnasiet med goda marginaler. Shit vilket skolsnack. vell ente...
 
Efter skolan gick jag till optikern i alvik, gjorde en snabb synundersökning för att kunna övningsköra osv. Gick bra. Sedan drog jag och girlzen som snällt följde med mig tillbaka till skolan för att mumsa på tacos som jag verkligen inte var särskilt taggad över. Man måste vara sugen på tacos och det ska finnas guacamole. 
Någon som sett Step Brothers? Två fyrtioåringar som fortfarande bor hemma bygger en våningssäng med deras enkelsängar med en massa annat skit för att hålla upp den och sedan när en av gubbarna (inte ferell) hoppar upp på översta sängen och ba " DO YOU LIKE GUACAMOLE?" så faller hela sängen ner på ferell som ligger på den understa och kläms sönder av den. Det är en sevärd film och scen.
 
Aja sen var jag på halva inspokvällen där Petra Mede, Christer Fuglesang och VD:n för Stadium snackade. Kul, tråkigt, en grov irritation över grabbarna bakom mig som inte kunde hålla käft och som satt och fnissade som små p12or. Jobbeeettttt
Gick alltså i pausen för behövde plugga franskaskit. Har inte pluggat ett dugg, eller jo nu har jag ju det eftersom att jag har varit hemma i två timmar ungefära.
 
Allt detta var otroligt intressant eller hur? Hoppas att ni älskar mig ännu er.
 
Puss
 
 
 
 

Din hand i min när kapporna vänder efter vinden.

Det är svårt att hålla tillbaka det,och när hon frågar vad som är fel börjar jag bara gråta ännu mer. Högt och hejdlöst med vartannat hulkande. Ni kanske undrar hur patetiskt det är att ligga i en soffa och gråta och skrika medan min syters kompisar är hemma, eller hur patetiskt det är att jag gråter så mycket varje dag. Det har blivit så vanligt att varje gågn jag gråter skriker hon hållkäften från sitt rum. Ni kanske undrar hur patetiskt det är att börja gråta i tunnelbanan mitt bland folk, eller stå mitt på gatan och skrika på någon med gråten i halsen. Och kanske ni undrar hur patetiskt det känns när grannarna blir oroliga över mina hemska utbrott.
 
Jag ska säga er att det känns så jävla patetiskt och meningslöst. Jag vill bara vara lycklig någon gång. 

BABY

 
Jag gråter T__T Kan inte någon snälla bara ge mig honom i födelsedagspresent

I call it magic. When I'm with you

aa tjaaaa
 
Återigen en dålig uppdatering! Den här gången skyller på plugg.. hade ganska mycket den här veckan.. eller nej jag har alltid mycket plugg. döda mig istället
 
Imorn har jag biologiprov och just nu (som vanligt sista sekunden) sitter jag och köttar. Känns som att jag kan allt men ändå inget :/ känns inte så bra alltså
 
Den här helgen har i alla fall vara supermysigt! I fredags var kompizarna hemma hos mig och vi bara chillade galet. Jag bakade cheesecake som skulle stå i frysen till kl 1 och de väntade tills den var klar och så stod vi i köket och åt på min goda cheesecake. klockan halv två på natten. kalla oss tjockisar aa vad. Sen blev det lite deeptalk med lilsis
 
Lördag var ännu mysigare! Började dagen med att baka en till cheesecake hahaha tjockis igen aa vad. Senare kvällen åkte jag och Hiv till Hanz. woho Vi köpte vår middag, sushidushi och kebab, och gick hem till Hanz och några minuter efter så kom Tanz seeeegis. Vi åt den goda middagen och snackade sönder. sååå cooozyyyyy! Jag har saknat tjejerna så otroligt mycket
 
När jag kom hem så plingade Max, Joel och Kareem på. Vi åt cheesecake.. aa vad.. och spelade och åt ännu mer. En bätte kväll helt enkelt! supermyyys
 
Plugg nu
Godnatt
Puss
Hanz leker med Love

Snor Tanzs fula bild för tog inga egna 







 

3 Mars

 
 
Luften är tunn. Det är lättare att andas nu. Jag möts av en varm känsla varje gång jag går ut,även om det är kallt ute. Det är inte mycket som händer just nu. Skolkar, får kursvarningar och ska tatuera mig på torsdag. Min framtid ser ljus ut. Man går liksom bara runt och väntar på något,på något bättre och jag vet fan inte vad det är. Jag känner mig verkligen inte ledsen längre.Bara tom,och det kanske är värre. Tack Stefan för kommentaren,lite försent kanske men tack! Slår gärna sönder dig nästa gång jag är sur. ♥
 
//TANZILA

◢◤

Han var ju bra den där Tim♥
 
 
En bättre kväll!♥

Sportlov

Hej!
 
Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Riktigt illa har det varit. Skyller nog på sportlovet..
 
Så här har dagarna på lovet varit för mig:
 
11.00 Vakna, fixa, äta
13.00 Åka till jobbet. Lidingö. 1h 15 min resa
14.30-23.15 Jobba, rast, jobba, middag, jobba, rast, jobba
23.40 Fittbussen kommer. Åka hemmåt. 1h 30 min resa
01.00 Framme i Vällingby. Träffa kompisar. chillar kant
02.00-03.00 Hemma och börja leta mat
03.00-04.00 Äta maten och kolla serie
04.30 Decka
 
Måndag till fredag! Tycker det har varit rätt chill ändå. Sovmorgon, tjäna lite cash och umgås med kompisarna. har dock inte sett mamma alls under dessa dagar :( så blev extraglad när jag blev väckt av henne lördagseftermiddag<3
 
Där var min anledning till min dåliga uppdatering.. och ni andra då latmaskar, vad är era? baskorvar.
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype