HEEEMMMMAAAA

SKÖNT ATT VARA HEMMA!
 
MEN SAKNAR THAILAND ÄNDÅ
 
 

Summer breeze

 
 
//TANZILA
 

Lycklig på denna olyckliga planet

Har precis kommit hem från landet, och har precis läst ut Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö. Åh vad boken är bättre än filmen. "Livet ska vara som för en fjäril en sommardag". Dagarna är alldeles för korta och sommaren går mot sitt slut. Inte än,men det är så jag tänker nästan varje dag och jag önskar att jag kunde säga att det här blir den bästa sommaren men det kan jag inte.
Nu har jag ingenting att läsa, förutom en bok som jag fick med från landet. Det var mysigt där. 15 sönderkliade myggbett och sommarblekt hår. Varför är sommaren så kort? Det är verkligen det ända som finns i huvudet på mig och jag mår nästan dåligt av att tänka på det. Vill ha långa dagar och korta nätter,sönderslitna skor och skavsår på fötterna, sand o bikinin och gräsfläckar på jeansshortsen.
 
Men även om sommaren är kort och även om jag har fula sommarärr på kroppen så är jag lycklig på denna olyckliga planet tack vare han och dom.♥ Nu ska jag bara ta det lugnt,äta och bli fet.
 
//TANZILA
 

Update

Sawaddee ka

Lite uppdatering här va, det vår så länge sen sist. Jag saknar Sverige, svensk sommar, färska jordgubbar, att bada i Mälaren, att grilla på favoritklippan, att vara uppe till fyra på natten men solen har fortfarande inte gått ner, snabb internet, min mobil, mina päron men mest av allt mina underbara kompisar. Trots att jag saknar Sverige så mycket så vill jag ändå stanna här i Thailand ett litet tag till för det finns många saker jag kommer sakna här i Thailand när jag åker härifrån. Varför kan inte Sverige och Thailand ligga bredvid varandra som Sverige och Finland? Kanske om 47648429 år, kanske.

Just nu är klockan 00.24 och imorn ska jag upp klockan 05.45 och kolla på soluppgången och bada i havet för sista gången. Sedan åker jag till Bangkok och ska på ett konsert!!! Det ska bli superkul!
godernatt, puss

Gamm


mer bilder kommer när jag kommer hem, håll utkik ;)

hahahahahahah bebis

 

We shine like small town stars through the best days of our lives

För exakt en vecka sedan drog jag, mamma och Sofia + vår nyinköpta puppytjockis Love ner till Västkusten för att spendera sju otroligt härliga dagar där.
Varma och soliga dagar spenderades på klippor där vi badade och solade så länge vi orkade.
Västkusten var verkligen ett bra val, det var ett sånt härligt ställe att vara på, tyst och vackert. Klipppor och vatten som omringade en och vita hus på pelare överallt. Om jag blir rik någon dag ska jag köpa ett hus i Kungshamn eller Smögen och bo där halva sommaren.
 
Men, det är alltid skönt att känna lukten av hemma efter ett tag. Nu är jag hemma i några dagar och sen sticker jag iväg till Norrtälje för att träffa kompisar och ha kuuul! Sen blir det Rihanna med Dilvan och sedan upp till Falun. SEN FUCKING FLYTTAR JAG FRÅN VÄLLINGBY OCH BETONGEN FÖR GOTT... shit.
 
bäy
 
denna bild slog ju allt eftersom detta är ett fett bevis på att jag typ är någorlunda efterbliven. tja.

tjo

 

bråvallalalala

Kan beskriva hela lördagen som sjukt lerig och rolig dag. Det var galet, alla människor, musiken, vädret, förstörda skor och fötter, glad, arg, skrik, skratt, leenden. Allt var så sjukt underbart.
 
Dagen började med att jag och Jasmine stressade och fick panikattacker samtidigt eftersom vi var en eller två minuter ifrån att missa vårt tåg till Katrineholm.
I Katrineholm bytte vi tåg och gick sedan av i Norrköping för att kissa av oss och vänta på Alva och Becca som kom med snabbtåg från Stockholm eftersom deras tydligen blivit inställt.
 
Spårvagn till Fridvalla, följa strömmen av folk enda till festivalomrdet. Lukten av varm och fuktig lera, öööööverallt.
Hälsar på folk vi känner (otippat dock), får våra armband och sedan är vi inne.
 
Sebjak, Far East Movement, Nicky Romero, Nause, Dada Life och Avicii, vilket fucking liiiiiiv vi levde. Det var så jävla galet och vi var så jävla leriga och hade så ont i fötterna, dock hade vi skitkul så vi brydde oss inte.
Av alla artister så slog Avicii ALLT. Verkligen ALLT. Hans musik var grym som fan och alla sjöng med.
Dansade med Linköping -och Treleborgsfolk. Pussade killar på kinden och ba fuckade ur.
 
Skulle så där efteråt gärna velat bo på campingen alla dagar eftersom det kom grymma artister under de andra dagarna också, plus att man kunde gå och vila emellanåt alla artiser.
 
Well, vi får se vad som händer nästa år ;)
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype