Dansen före döden

Vet inte varför jag inte har bloggat men jag tror att anledningen är att jag måste blogga om Dag 4 - Vad är kärlek? Och har liksom gått runt och funderat på det och kommit fram till att jag inte riktigt vet vad det är men jag ska svära en ed vid att jag ska skriva det inlägget! Här med svär jag Tanzila Mir att jag ska skriva Dag 4 - vad är kärlek snarast!!
 
Imorgon ska mina gamla kompisar och nya samlas, för imorgon är det valborg. Jag vill att imorgon ska sluta bra,vill gå hem med ett leende på läpparna och att det ska bli ett fint minne.
Imorgon ska bli bra,bra även om jag börjar tidigt och slutar sent och även om vi har sjukt mycket plugg den här veckan och även om skolan äter upp mig inne ifrån.
 
Jag undrar om man får ett pris när man dör. Mer värd än all guld och dyra saker, något som inte går att jämföra med något som inte existerar på jorden. Ett jävla pris för att man gått genom och klarat av livet.
 
//TANZILA

Hej på dig

Tja!!

En ny vecka och nya dagar nu då!! Tagga Valborg imorn Yay! Planen är att chilla på en äng nära en brasa med favoriterna och snacka en massa och tjocka oss! Det blir naaajs!!

Juste nu sitter jag på tuben på väg till skolan. Sitter mittemot en snygg omg jag dör hahaha fast han var inte wow snygg, bara ok!

Snart är det sommarlov!!! Hahaha tagga galet!!! Ha en bra dag!!!

Gamm

KAUDUHKjksakHGHAGHAHGAHAHAHA

Gårdagens firande


Fick något som kallades för Jardin Pop Up (Jardin = Trädgård på franska), pappa vill alltså att jag ska börja odla små blommor i mitt rum. Ska försöka att inte döda dem, mina nya små älsklingar.
Ett nytt iPhone-skal, rött med små diamanter på. Jättefint!
En ansiktsskrubb som luktade hur gott som helst.
Nya hörlurar, igen, äntligen...
Och en laptopkudde som har ett glas-flask-ställ. Alltså som en liten urgröpning som man kan ställa glaset i. Smoooooth.
Nu är det bara väskan som ska komma hem och sedan är allt perfekt! :D
 
Puss!
Hanna

För alla 96or och mig

Om du vill ha en idiot lägg din hand i min

Alla frågar hur det känns att vara 18? 
Då svarar jag : sjukt najs! för det är det! 
 
Gamm
 

let's get lucky

Jamen dåså, då var men helt plötsligt 17 år. !7 år på denna vackra men ändå så fula planet. !7 varma och kalla vårar. Det finns säkert en massa mer som jag har 17 av men whatevvah orkar inte tänla mer än så här.
 
Åh, jag hade en jätterolig födelsedag i skolan!!
Fula bilder på skåpet, lite fina snören och en gulligt töntig text om hur vacker jag är.
Sedan efter nationella provet och en liten bit av samhällskunskaplektionen fick jag några söta presenter.
En jättefin påse med några stenar och en söt blomma i.
Smycken som var hur söta som helst och sedan en tröja som jag önskat mig, hoho! Världens bästa!
 
Tyckte även om pressarna jag fick av mamma,pappa,sofia och mormor!! En Michael Kors-väska, ett presentkort på Åhléns och en hur-mysig-som-helst-morgonrock. Ska fan ha på mig den i skolan någon dag...
Åh är så taggad att få väskan!! Egentligen beställde vi den igår så jag visste att jag skulle få den, lol.
Nästa vecka kommer den typish, taggataggataggaagaagagagagagagg
 
På lördag firar vi mig igen hemma hos papi.
 
hejdå
fags
 

GRATTIS MIN FINA HANNA!

GRATTIGRATTISGRATTIS!!!
 
Hoppas du har haft det bra på din dag! Me gusta dig mucho och kommer göra det tills jag blir 109 år! Du har bara ett år kvar tills du blir vuxen så passa på att vara en snorkid säger jag bara! Om exakt ett år, onsdag 23 april 2014, lilllördag så jävla perfekt, ska vi dra ut och fira som vuxna gör!!! Love you!! ♥
 
 
 

Åren går fort mellan höghusen

Jag har dansat med klackskor, ätit världens godaste thaimat, suttit på taket, sjungit med hjärtat i halsgropen, kramats och pussats, halsat och svalt, hoppat och rullat, pratat och skrattat.
 
Jag hade en bra kväll med bra människor. Tackar min Thaislyna 18 barre!!♥
 
//TANZILA
 

jag och mitt jätteglada knä

 
har skrattat helt ok mycket idag åt denna bild:
 
Puss!
Hanna

Dag 3 - Det här åt jag idag

 
//TANZILA

Fri till slut

Jag hade en sådan underbart härlig känsla igår. Jag var så trött, hungrig men samtidigt så otroligt glad och lättad. Jag klarade av min svenska redovisning som jag gått och kämpat med i tusen år kändes det som.
Enda sedan nian har jag börjat noja mig inför presentationer, redovisningar, tal whatever. Ingen aning om varför, men något satte sig i huvudet på mig och jag klarade inte av att göra dem helt enkelt.
 
Jag tror dock att jag lite övervunnit den rädslan, eftersom jag gjorde redovisningen igår utan att sluta andas och sedan springa ut gråtandes. Vilken jävla fucking lättnad (ursäkta min franska).
Jag tror inte ens att jag rodnade.
Dock gjorde jag det när jag blev ifrågasatt utav min lärare innan jag skulle göra redovisningen eftersom jag ville göra den först och inte hade lämnat in ett visst papper innan.
Blev så jävla lack och ville smälla dörren i hans ansikte. Pruttäckel... Ok ska inte vara taskig, det var mitt fel att jag inte lämnat in det but so whatever.
 
Nästa vecka är det min vecka!! Jag fyller år på tisdag och är sjukt peppad, hehehhehhsheheshehsehse.
Vill få födelsedagskänslan♥♥♥♥♥♥
 
Aja, försöker fixa en film så att jag kan göra en filmanalys åt den på något vis men eftersom den vägrar att laddas klart blir det nog inget. + att den ska vara inlämnad imorgon. tpl,fml...
 
Puss!
Hanna
 

Jag är vuxen

 
Det känns ganska sjukt med skit kul! thihihihihi

Grattis till världens bästa gamm!!

Åh grattis min prutt! Nu är du äntligen 18 år och kan supa som ett jävla as på krogen. Hoppas att du blir akoholist♥♥♥♥♥♥♥
Nej men ska vara seriös.
Är så glad att jag har fått lära känna dig min fina thai, du gör mig så glad med dina fula danser och dina roliga miner, my sunnythaithai.
Våra år tillsammans med alla andra gräbbz kommer bli så jäkla feta!
Pusspusspiss
 
Hannabanana
 

Dag 2 - Dig och dina vänner i bilder

 
//TANZILA

Som en orkan kan jag svepa bort dig

Hej!
 
Jag är så jävla glad att en del av svenska nationella är avklarat! Gjorde talet imorse, det var så skönt efteråt hahaha blev supernöjd med resultatet också yay!! Nu är det bara det skriftliga och läsförståelsen kvar, usch!
 
Gissa vem som fyller år imoooorn?!?!?!?!?!!!!!!! 18 BARRREEE WOOHOOOO fett taggad!
hahahahaha det pirrar i magen :)
 
På onsdag kommer Håkan Hellström till stan. Bästa presenten någonsin! Åhh äntligen ska jag få träffa honom. Det kommer bli fett kul juuu yaaay hyyype!!
 
Ha en bra vecka! puss
Gamm
 

Dag 1- Presentera mig själv

Jag heter Tanzila Mir,17 år och bosatt i Vällingby. Mina vänner kallar mig för, Tanzi, Tanz eller antennen.Jag går i en liten skola,första året i Odenplan,Påhlmans gymnasium PG-Life är myyyys! Fyller 18 nu i vinter men känns som att jag fyller 14 dels för att mina vänner säger att jag är en snorunge men också för att jag har varit 158cm lång sen två år tillbaka. Jag gillar sommaren, killar som luktar gott, mat och att sova. Jag hatar att träna och vill dö av fetma.
Jag älskar att skriva men det är bara ibland som jag kan skriva bra.I min värld är jag och mina närmaste de roligaste människorna som existerar,tyvärr är det inte ofta som alla håller med mig.
 
När jag är med vänner gillar jag att skönhänga.Skönänga=Parkhäng,brygghäng och klipphäng + sköna människor + skön musik - pissväder.
När jag är ensam gillar jag att lyssna på musik.Jag har världens bästa musiksmak.
 
jag vet inte om jag är en så intressant människa, haha. men jag är väl något antar jag.
 
//TANZILA

Fantasibrist.

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 –Dig och dina vänner i bilder
Dag 3 – Det här åt jag idag
Dag 4 – Vad är kärlek
Dag 5 – Min bästa vän
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – En ny bild på dig själv och 10 faktan
Dag 8 – I min handväska
Dag 9 – Mina syskon
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – En bild på dig förra året och en från idag
Dag 12 – Mina rädslor
Dag 13 – Något du älskar
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag 
Dag 15 – Mitt favoritminne
Dag 16 – Det här får mig att må bättre 
Dag 17 – Min skola
Dag 18 – Betydelsefulla låtar
Dag 19 – En favorit
Dag 20 – Det här saknar jag
 
//TANZILA

 

igår och idag med mina fina







chill hos bexxusch

socialiserar mig med mina kära klassisar... pretty fucked up
imorgon är det pärty som gällereererererereerrereerreerrere
äe ja skåja ba
 
 

Grisar säger nöff nöff

Hejhopp!

Åh bästa dagen på länge! Jag gillar såna här dagar. Hade ett kemiprov på morgonen som gick helt ok. Käkade lunch på donken, det var fett gott hihi det var länge sen sist jag åt där. Sedan hade jag utvecklingsamtal som gick superbra! Sen åkte jag hem vid två typ, as najs juuu

När jag kom hem packade jag träningsväskan och drog mot gymmet. Och gissa vad?!?! Jag sprang 5 km!!! Omggg är så stolt över mig själv så att jag måste dela med mig det hihihi :) svettades som en gris efteråt och nu har jag fett ont i mina ben :( sen har jag kollat på film och massa thaiserier hahaha så skööönt
Jag får göra min läxa på tåget imorn hahaha

Men nu är det dags för mig att sova, puss

Gamm

960115.tumblr.com

FÖLJ MIN SAFTIGA TUMBLR FÖR DAGLIGA DICKPICS!!!
http://960115.tumblr.com/
 
//TANZILA
 
 
 

ett gif-inlägg tillägnat till h min vän


 

dance our tears away


 
Jag vet inte riktigt vad jag höll på imorse men alltså, fick ett vab-sms från min mattelärare om att morgonens lektion var inställd + att jag inte hade någon svenskalektion efter eftersom vi har våra muntliga nationella och jag har min redovisning nästa vecka.
Jag satt alltså helt påklädd, skojar inte, skor, jacka och smink vid matbordet och gjorde inte ett skit. Jag och Jasmine bestämde dock att vi skulle mötas på le donkish och käka frulle, eller det var jag som skulle käka eftersom jag bara fick ångest utav att titta in i mitt tomma kylskåp. Wuuuähähähähähähäh.

Är helt Sofia-fri i helgen, ska baka kladdkaka och feta som en jävla pensionär. Förstår inte hur pensionärer orkar hålla sig i form när det finns en massa mat de bara kan sitta och äta och inte ens behöva lyfta på röven under ett helt år. Jag ska äta och resa en massa när jag blir äldre.
 
Puss!
Hanna

kom ihåg en sak...

haha men gud kom att tänka på när jag var i danmak när jag var runt 6-7 år och så var familjen vid en lekplats som hade världens fetaste upplåsta grej som man kunde hoppa på som en galning och jag hoppade och skrattade så mycket att jag kissade på mig. sedan när vi skulle gå hem till vår stuga vi bodde i var jag så trött att pappa fick bära mig på sina axlar.
hashashsajhsajhsahjashjsahsahashhahahahahahahahahaha...
pappa♥
 
 

Look at the stars, look how they shine for you and all the things that you do

är fucking gul och snorar som en galning. det kliar så otroligt mycket i näsan men jag orkar inte göra någonting åt det. vill inte bli förkyld och ligga hemma som ett dött cp, men dock så vill jag sova lite till....
 
pusseliluss
hanna

Dom kallar mig tydligen stöddig men ärligt talat varför ska jag vara ödmjuk?

Då var det tydligt som fan,klarar jag inte nationella i matte blir det sommarskola.Jag dör hellre.Ska plugga matte varje dag speciellt varje tisdag annars får jag en spark i röven av Julia och Emma.
 
Tiden går fort vilket är bra för jag och mina vänner vill ha sommar nu nu NU! okej kanske inte just nu för jag lökar sönder i Emmas tröja.....
 
Ska gå och äta något ä höngry. Fett onödigt inlägg :3
 
//TANZILA

Leave the world behind

Tjosan i trosan!

Jag ligger i soffan och mumsar på en kesella vanilj och naturgodis. Jag är hemma idag. Folk har utvecklingsamtal och jag sket i engelskan i morse och gick och tränade istället. Fett duktig!

Jag tycker att det är superkul att få kommentarer även om jag inte får det så ofta hahahaha tack Hannsys kompis Jasse som gjorde min dag för hon sa att jag kan visst få barn med blåa ögon och blont hår! Hihihihihi

Äh nu måste jag pluggish, ha en bra dag!

Gamm

Alla är äldre nu, vi ser efter varann

Omg jag tror jag är kär i Tova-swagger! Så fucking söt!!!! Min drömbebis! Jag har inte accepterat sanningen än. Gamm, du kan inte få ett barn med blåa ögon och blont hår. Fatta!! Shit, sanningen svider :(

School tomorrow! Jag höll på att gråta så många gånger idag. Ångest. Jag har så jävla mycket plugg men jag har inte pluggat ett skit på lovet. Fy skäms Gamm! Åh mitt liv är över! :(

Är deppig hahaha! Aja får väl tänka att det är ändå ganska kul att gå i skolan! Får i alla fall träffa mina tjejer :)

Just nu ligger jag på en madrass på golvet i min systers rum med ett skönt täcke, min nalle och min korvkudde. Hahaha varför sover inte jag i min säng? Vet inte, orkar inte. Hahahaha godnatt, puss

Gamm

Är kärlek bara för idioter som vi?

Jag minns att jag var 13. Snön låg kvar på Ångermannagatan. Hon var 14.45 och jag skyndade mig ner från trappan och ut ur skolans byggnad. Tog den andra vägen och sa till de andra att jag måste hinna med bussen. Jag ljög inte,men det var inte bara bussen jag ville hinna med. När jag kom fram till busshållsplatserna såg jag honom. Han stod på sitt vanliga ställe med sina blåa jeans och stod lutad mot tabellerna.Händerna i fickorna och huvudet nedåt.Han log när han såg mig och jag undrade om han hade väntat på mig.
 
Min buss stod där och jag var tvungen att springa förbi honom,ja, det varade i 5 minuter varje dag efter skolan.Om jag hade tur sa han hej också.Jag gick mot bussen och alla dagar i veckan hade han tagit sin buss men den där dagen då snön låg kvar gick han på min buss och satte sig bredvid mig. vi sa inte ett ord till varandra under hela resan och utanför min port frågade jag ifall han ville ha saft.
 
Han satte sig på min säng och jag satte mig bredvid och han sa något om att han var äldre än mig.Åh så liten jag var.Och jag glömmer aldrig hur han sa det och jag glömmer aldrig hur oerfaren och dum jag var.Jag var 13 och visste inte mycket om kärlek.Det ända jag visste var hur ont det gjorde de dagar han inte stod vid stationen.Men där satt vi i mitt rum,på min säng och mitt hjärta hade psykos. Och han frågade ifall han fick kyssa mig och jag sa ja,han fick det och han böjde sig fram och kysste mig och det sorgliga är att jag inte minns kyssen.Han sa att jag var söt och sedan gick han hem.Jag satt ensam kvar den dagen.Det var en måndag och mitt rum hade aldrig någonsin varit så tomt.Jag låste dörren efter honom och gick in till köket.På bordet låg den orörda saften.
 
Två år efter går jag på samma gata som vi brukade gå på och framför oss ser jag mig själv och han,hålla varandra i händerna,jag går bakom oss och jag skrattar åt något han säger.Plötsligt vänder han sig om och ler,han hälsar och jag hälsar tillbaka.Men flickan han håller i handen var inte jag.Det var hans flickvän och det högg till i hjärtat när han presenterade henne för mig.
 
Jag antar att jag får skylla mig själv och jag antar att det är hans fel för att jag aldrig vill bli kär i någon och hans fel att jag inte gillar att vara i relationer. Men vad visste jag då om kärlek? Jag var 13 år och förvirrad.
 
Nu vet jag att jag skulle lämnat han direkt efter att jag sett den orörda saften på bordet.
 
//TANZILA
 
 

aj fakking lav ya

I’ve traveled all this way for something

Idag tog jag en jättemysig prommis med pappa och Tovzter.
Vi gick runt Grimsta och pratade om allt möjligt, skola, fester, droger, polisen, familjen, sommaren whatever.
Tova sov som en stock i vagnen och jag försökte ta kort på fåglar men ingen verkade vilja stanna kvar på sin plats eftersom att varje gång jag tog upp kameran och var i närheten av dem var de borta på en gång. Shit, luktar jag äckligt eller?
 
Anyways, har tagit en massa söta kort på lilla Tova nu när jag äntligen kan använda kameran. Fick verkligen kämpa mig in i mormors förråd eftersom mamma har ställt in en massa skit som hon inte ville ha i lägenheten men som kanske kommer bra till hands om vi skaffar landställe!
Kände mig som Spiderman, lekte vig och hade värsta balansen. Kunde dött...
 
Hoppas att all snö försvinner tills min födelsedag, solen kan verkligen inte ge sig. Det är så himla skönt utomhus, dock så blåser det kallt vilket är lite tråkigt när man går runt med fel tröja under skinnjackan haha.
 
Vi får gäster snart så jag ska vara social under denna eftermiddag, sedan ska jag skriva på min svenska-nationella-redovisning. Pappa gav mig skitbra idéer om vad jag kunde snacka om. Jag ska prata om framtidens mat och hälsa!
 
Puss!
Hanna
 
 

I get arrested every week for my killer flow

Swagger like Obama flow fatter than your momma!!!
Vad gör ni? Jag lägger snorkråkor på min syster. Min fot har somnat så ska smyga upp hälla ett glas vatten på den för att väcka handikappet. Sedan ska jag äta upp tobleronen som jag fick syn på nyss.Å bara så ni vet så bryr jag mig inte om vad ni gör egentligen!..
 
//TANZILA

Inlägg 17 - Bästa resan utomlands

 Jag kan inte välja en resa som jag tycker är bäst. Alla resor har varit underbara. Så jag tänker lägga upp några bilder från mina resor. Enjoy!
P.s. Varning för gamla bilder hahaha!
 
LONDON 2009
 
THAILAND 2010
 
DANMARK 2011
 
 
TURKIET 2012
 
Men den kommande resa till Thailand nu i sommar kommer förmodligen bli den bästa resan!
LÄÄNGTAR 65 dagar kvar!!!!!! 
 
 
 

När man hoppar från kanten, den den svåraste branten, då är det värt alla sår

Tills att Matilda kommer hit tror jag att jag ska spela Sims 3 och inte göra ett skit.
Är trött, full på thaibuffé och har en vidrig träningsvärk som säger "Is it really worth, you know, going to the toilet?"
Måste hålla i mig i handfatet för att kunna tvinga mig ner i sittandes, sjukgymnastik in my ♥. Taggar sönder eftersom jag ska dit igen kl. 10 på torsdag. Dock tycker jag att den tiden var bra eftersom min sjukgymnast sa att jag antagligen kommer vara rätt ensam om man jämför med igår.
Fick världens pms-utbrott i huvudet på en 45-50 årig kvinna som pratade med vem som än kom nära henne. Hon frågade alltid om hon gjorde fel på övningarna eftersom hon hade så dåligt balanssinne, ville klappa till henne för att hon skulle stänga käften.
 
Aja, senare idag ska jag äta middag med Milla som jag inte träffat sen förra året och sedan ska vi kolla på bio!! har längtat efter att få se just den här filmen eftersom jag har läst boken, det har även hon gjort så vi har rätt så stora förväntningar på den.
 
aushfusajsf, ibland så hatar jag seriöst hur jag bloggar. låter som en 14 årig tjej som inte har någon fritid. whatever.
 
Puss!
Hanna

En lång skateboard

Är så taggad inför älskade våren och sommaren. Finns många saker som jag längtar till. Min födelsedag, skolavslutning, Thailand-resa och massa annat. Men en sak till som jag längtar så mycket efter är Longboarding. Jag blir så glad när jag får stå på den och bara känna vinden mot ansiktet och bredvid mig åker mina underbara vänner .. åhhh så härligt! 

Megalomani

Glad påsk!!
 
Idag var jag äntligen ute.. haha har suttit inne hela helgen och kollat på sorgliga thaiserie och filmer. Har gråtit ganska mycket hehehe men det är kul att gtåta, tycker jag :D
 
Sov klockan fem och vaknade tre på eftermiddag. Sedan kom mamma hem och då gick vi och fikade i solen. Citroncheesecake och en latte satt perfekt som min frukost klockan halv fyra. Sen köpte jag sushi till middag, det var sjukt gott!
 
Ska kolla på ännu mer thaiserier hahaha har inte pluggat ett skit! 
Hejdå
 
Gamm

Hjärtat sitter utanpå slår inte som det brukar slå

Hon är 19.43 och solen är inte nere än.Vi är påväg mot ljusare dagar amigos.Mina fingertoppar luktar mandarin och det ligger mandarinskal på kudden,sitter halvnaken med lockigt hår och lyssnar på Keane.Sånt lov är till för.Tror jag ska ut snart,orkar inte sitta inne.Har läst halva dagen,läser en bra bok nu så vill läsa hela tiden.
 
Det var skönt att åka till Falun,rensa tankar och ha annat att tänka på.Stockholm har dock godast vatten!
 
//TANZILA

Vi springer genom natten och jagar morgonen

Tjohej!

Klockan är fyra. Jag ska snart bädda min säng och sen gå och lägga mig. Efter det här inlägget. Snart

Det är faktiskt första april i skrivande stund. Många har redan börjat lura folk på Facebook, jag är gravid osv. Och jag funderar också på att jag ska göra något sånt...

Godmorgon mamma, jag måste berätta en sak.. Jag är gravid. HAHAHA Om jag kan hålla masken kommer mamma bara stå där och gapa och några sekunder senare börja flippa. Om inte hon kommer på att det är första april förstås. Men det tror jag inte.

Bara 16 dagar kvar till min dag. Lovely!
Ska bädda sängen nu, gonatt

Gamm

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype