strawberry swing

Ääääntligen har jag kommit in på min sista jobbvecka nu i juni.
Det ska bli så fruktansvärt skönt att få ledigt i en månad och bara suga in sommaren på riktigt. Jag är ju knappast utomhus när jag jobbar på caféet trots att vi har uteservering.
  Denna dag var lite tuffare än de andra eftersom att jag började vid klockan elva och då var redan två andra där som inte hade någon som helst koll på hur allt skulle gå till och jag var inte på något sätt förberedd på det. Irritation och en hel del trötta kommentarer från min sida, men det blev lugnt vid kanske klockan ett så kunde andas ut då hehe.
 
Hoppas innerligt att veckan blir bra utan något krångel. Nu ikväll kanske Gammz och Co. svänger förbi och myser litt och det kan säkert bli några fler gånger eftersom att mamma är på Gotland tills på torsdag. Som tur är så är inte jag hundvakt denna vecka utan Sofia. Hade inte funkat annars hiho.
 
Jag tror att vi drar upp till Falun nästa vecka, typ två dagar kanske. Är sådär pepp på det men Sofia vill inte bli "lämnad ensam" hahaha så jag är snäll. 
 
Det här inlägget sög. :)
Men i och med att vi har "börjat" blogga så får man väl slänga in nåt inlägg lite då och då...
 
puss!
 
 
 
 

Gamm iz back bitchez

Heeeej long long time no see!

Detta kommer bli ett dåligt inlägg (inte för att mina andra inlägg är så jävla bra menmen) för Hanna har tjatat varje dag i en vecka nu att jag ska blogga xD

Det har hänt så jääävla sjukt mycket sen jag skrev sist... Mitt senaste inlägg som jag publicerade var den 11 mars, aa shit det var ett tag sen!

De stora sakerna som har hänt är väl att jag äntligen har fyllt 20!!! Så jävla najs :D  Jag har även tagit studenten!!!! Officiellt klar med gymnasium, så sjukt skönt!!! Och jag fixade mitt gymnasiearbete och fick examen (ingen trodde att jag skulle klara det hahahaha) och sist men inte minst så har jag skaffat mig en pojkvän olala 

Är på väg hem från jobbet och jag ska av nästa station så jag skriver mer snart( när Hanna börjar tjata igen hahaha) 

So long gayboys<3333

för mycket bilder under så kort tid
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2015-06-22

Det har hänt alldeles för mycket så har ingen aning om hur jag ska börja eller avsluta detta inlägg, haha!
 
Vi alla har tagit studenten vilket är sjukt overkligt. Jag själv har inte riktigt fattat det, inte ens när jag sprang ut eller vaknade dagen efter.
Jag umgås fortfarande med mina klassisar vilket gör att man glömmer att det inte kommer vara någon skola i augusti, istället kommer vi åka till Barcelona och vara där i en vecka haha! Yes, den resan är äntligen bokad. Vi har hyrt en jättemysig lägenhet som ligger nära straaanden, kommer bli så sjukt najs!
 
Drog på Summerburst redan dagen efter studenten vilket kanske bidrog lite till att det inte kändes så verkligt, hela studenköret alltså. Man hade något att göra och hade inte tid för det tankemässiga kring allt. Jag som hade ångest förra året över att lämna allt. Nu har jag lämnat allt och det känns fan inte.
 
Har även börjat sommarjobba på caféet och lyckades dra på mig en skön förkylning efter Summerburst så hade 39 graders feber på måndagen efter att jag varit på bio med Philip. Somnade när det var kanske 40 minuter kvar så stackars Philip hade en tråkig och sovandes dejt bredvid sig HAHAH. Filmen sög dock så ah, det gjorde inte så mycket kanske. Stod och hängde på honom i Odenplan när vi väntade på tåget, var helt slut i kroppen och frös som en galning.
 
Midsommar dög, men betalade nästan 600 spänn för taxi hem så den slutade inte lika bra haha. Var med trevligt folk på ett fint ställe som låg åt helvetet så ah mjah. De funka.
 
Veckan som kommer är fylld med jobb och säkert en del mys på kvällarna med kompisarna och Phillephill förhoppningsvis.
 
Ska göra ett inlägg med bara bilder imorgon.
 
Btw har en ny dator yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssssssss.
 
pusss
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype