The necessary death of Charlie Countryman

 Kollade precis klar på denna film som är min nya favorit film! Älskar när det är fina "moments" i filmen och hur de får en att vilja uppleva det själv. Den var så udda och vacker! Rekomenderar den!
 
                                           Trailer:                                    

I'm a love druggie

Oj vilken häääärlig 18 årsdag jag hade för två dagar sedan, haha!
Vaknade tidigt och fick vänta i en evighet, kändes det som, på att mor och Sofia skulle komma in. Var både hungrig och kissnödig så det blev en lång och jobbig väntan.
Överraskades av att både pappa och Tova var med i födelsedagståget och blev hur glad som helst!
 
Fina presenter såsom armband, kläder och ett bankkort! Happyyyyyy
 
Möttes av glada och fina vänner i skolan som hade bakat kladdkaka och tänt ljus så att brandalarmet gick igång. Fina bilder på skåpet och låset, hahahah usch fick mig ett gott skratt samtidigt som jag skämdes lite eftersom hela min korridor såg alla mina dubbelhakor.
 
Mys i stan efter skolan och sedan åt jag middag med mamma, Sofia och mammas pojkvän. Jättemysigt och roligt. Åt världens godaste pommes, var helt kär.
 
Har tyvärr inga bilder på datorn nu men kan sno dikten som Becca skriv till mig på hennes blogg och lite andra bilder från andras bloggar så att detta blir mitt ego-inlägg hahahah!
 
pusss
 
Shit va alla ska fylla år
Inte en ledig stund man får
Men födelsedagarna måste firas
Och nu ska ännu en bästis från 17-året frias. 
Hon är konstig, ibland läskig, men alldeles underbar.
Temperamentsfull under sin lingonvecka men annars alltid rar. 
Tillsammans har vi hjälpt varann, 
I svåra stunder vi varann trösta kan. 
Lite smått killgalen tjej, 
Men ja, det är lite av din grej!
Sitta och skvallra om lite allt möjligt, utan att det blir alltför löjligt. 
Hennes personlighet är fin och mustig, 
Jadu Hanna, du är allt bra lustig!
I sommar ska vi tjäna bra med cash, så att vi i höst kan gå ut på nån klubb som är fräsch!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En tickande bomb

Grattis igen min sköna Hanna! Hoppas att du har haft en underbar 18-årsdag! Fett gammal du är
 
Idag på idrotten fick jag reda på att jag har ett kursprov i biologi på måndag som kommer nu. Började direkt räkna i huvudet hur många dagar jag har på mig att plugga. Fyra. Varav två av de ska jag jobba. Okej, men det här klarar jag nog. Sen på kemin fick jag reda på att jag har ett till prov, på fredag! Nu på fredag?! Om två dagar. Två dagar. Två. Jag ville bara gå ut från klassrummet och sätta mig i ett hörn och gråta. Det är kört för dig Gamm.
 
Lyssnar på deppig musik och försöker plugga men det går verkligen inte. Just nu vill jag bara gå lägga mig och vakna igen om 48 dagar eller supa mig full och sova på en parkbänk med en filt eller köpa 9703 menyer på donken och äta ihjäl mig eller hoppa från lidingöbron eller leva i ett gigantiskt påskägg fylld med choklad och godis hela mitt liv.
 
Tur att våren är här.
 
Trött på livet eller bajsnödig?
 
 
 

13 saker ni kanske inte visste om mig!

 
♥ Jag älskar frukt! kan bli kåt av fruktsalladsbilder. 
 
♥ Jag tycker om att måla med vattenfärger, blir fett inspererad ibland trots att jag inte är någon konstnär!
 
♥ Älskar matlagningsprogram!!! Kan sitta och kolla på det länge. Väljer lungt Masterchef framför How i met your mother. Älskar ju mat också, ifall jag hade tid skulle jag laga mer mat och faktiskt bli bra på det!
 
♥ Jag fick diagnosen borderline (emotionell instabil) för ett halvår sedan. Det är en personlighetsstörning och ingen psykisk sjukdom som vissa tror.
 
♥ Jag älskar mat som sagt. När jag kommer hem från skolan brukar jag öppna skafferi, kyl och frys och börja plocka allt från salt till sött. Det brukar oftast se ut så här: Jag öppnar en majsburk och äter med sked, sedan äter jag en sked nutella, har vi goda mackor lägger jag på 1 cm lager med smör och strör socker på. Billys piroger är ett måste sedan äter jag lite småsaker som jag hittar ( som mamma har gömt) och sist blir det oboy! Detta hetsäter jag alltså på 10-15 min sedan får jag matkoma.
 
♥ Får värsta vår och sommarkänslor när jag lyssnar på Thomas Stenström (tack Hanna)
 
♥ Min högsta dröm är att vara en disneyprinsessa, älskar Disney!!
 
♥ Ibland har jag sjukt dåligt självförtroende
 
♥ Jag tycker om att kalla mina närmaste vänner för elaka saker, inte för att jag menar de saker jag säger utan för att det är vår humor. Love it.
 
♥ Jag tycker om skogen och landet, ibland brukar jag fantisera om hur jag sätter på mig stövlar och tar med en bra bok och går ut i skogen helt ensam och sitter och läser i solen. Och skogen doftar ju så underbaaaart!
 
♥ När jag ska handla och betala vid kassan brukar jag välja den kassa där kassören/kassörskan ser snällast ut
 
♥ Jag har aldrig jobbat...
 
♥ Jag tror att alla är bisexuella. Jag tror att man blir kär i personen och inte i könet och jag tror att de flesta inte ens vet det om sig själva.
 

99 problems

Spenderar min sista dag som 17åring hemma och är efter-magsjuk. Skönt att få stanna hemma en till dag, men jag saknar mina vänner som en galning. Behöver trots allt lite omväxling efter en långsam halvvecka i Falun. Systern är inte världens bästa sällskap efter ett tag.
Satsar på att vara pigg och glad imorgon när jag insett att jag kan köpa cigg och öl på ICA när jag vill. Ipren också. Har hets-drömt om hur mina kompisar har varit på mig som små satungar om att dra ut och klubba, speciellt Gamm hahahahah!!
 
Ska hur som helst försöka städa rummet nu när det ser ut som ett bombnedslag. Sola och läsa. Plugga svenska och kanske vila lite. Dricka en massa vatten så att jag får tillbaka all vätska jag gjort av mig med.
 
puuss
 
 

Nattduksbord


En digitalklocka // min bankdosa // Hello Kitty mobilhållare med massa biobiljetter i // Två böcker (som jag inte ens har rört) // Nudlar (wtf?) // Ett par örhängen // Två kexchoklad // Två klubbor // En halväten muffins (Omg äter jag i sömnen?!)


time stands still

Är inne i en nostalgisk fas där jag läser en av mina favoritböcker sedan länge, pinsamt nog första Twilight-boken. Är samtidigt helt förstörd eftersom det inte riktigt går att drömma sig in i bokens perfekta fantasiland eftersom jag har sett alla filmerna och de är inte ens i närheten av att vara så bra som böckerna är, speciellt inte den första. 
 
Har gjort en spellista på spotify som ingen kommer kunna lyssna på än jag och någon annan som olyckligtvis lyckas smyga in på min spotify om inget annat.
Lever lite i någon slags eufori och vill inte lämna min bubbla som är fylld av härliga minnen när allt var som nästan bäst.
 
Denna helg har gått åt till att fira påsk och äta hälsosamt som min kära mormor har försökt övertyga oss alla om. Trots det har efterrätterna varit fylla med en stor mängd grädde och det kommer hon tyvärr inte ifrån. Dock var det inte hon som valde efterrätterna utan vi så ska inte lägga allt för stor vikt på mina ord. Hahaha
 
Imorgon bär tidigt och äntligen av mot hemstaden och det ska bli grymt skönt att få sova i sin egna säng och träffa kompisarna. Måste även lägga ner mitt huvud i skolböckerna och plugga en massa inför kommande prov. En del resultat har inte varit de bästa enligt mig. Buhu
Men det ska i alla fall bli skönt att sätta fötterna på hemmaplan och hoppas innerligt på bra väder för måste verkligen börja worka on that tan betch.
 
Ska försöka plugga lite nu och sedan ska jag lägga mitt trötta huvud och krångliga mage så att jag kan gå upp någorlunda tidigt imorgon.
 
puuss
 

FIT

Ni som inte känner mig:
 
 Jag tränar ca fem gånger per vecka. ÄLSKAR att träna!!!
• Går ut och springer så fort det är fint väder. Asså känslan, I love it!
• Jag äter väldigt sällan sötsaker. Godis, choklad, glass och allt sånt skit, usch! Nyttigt ska det vara!
• Äter frukost som en kung, lunch som en prins och middag som en tiggare.
• Jag småäter nästan aldrig. Väldigt svårt men jag är så stolt över mig själv att jag inte gör det. :)
• Sömn är det viktigaste! Jag måste sova minst 8 timmar.
 
 
Ni som känner mig:
 
Ni vet att allt ovan är en stor FET lögn. 
 
 
PEACE
 
 
 
 

Man vill vara hög när man är ung

Hej alla små kycklingar!
 
Äntligen får jag vara ledig som alla andra. Har jobbat hela lovet. Från förra lördag till igår skärtorsdag. Jobbade till och med på min 19-årsdag.
 
hahaha juste jag är 19 nu. Alla frågar hur det känns att vara vuxen? Ärligt talat så känner jag mig som typ 16-17 hahaha omogen. Nitton låter så sjukt gammalt. Fast man är väl fortfarande tonåring? NitTON.  
Jag bara går runt och längtar så sjukt mycket till nästa år just nu. Att fylla 20. My god, i can't wait! 
 
Min födelsedagsmorgon började med att Anni, Afii och Ebba kom in till mitt rum med världens finaste tårta. Jag blev så överraskad och det enda jag sa var Nej Nej Nej! Hahahaha! Fick tårta till frukost och fina presenter. Tack igen tjejer! Och tusen tack till alla som grattade mig. En bra födelsedag, ja absolut! :D
 
Igår efter jobbet träffade jag Anni, Affi och Bella vid en bar där vi satt ett tag för billig dricka och sedan drog vi vidare till Marquise. En lyckad natt. Bra födelsedags- och helgfirande! Jag hade superkul och kom hem runt sex. Deckade på direkten, vaknade vid tolv med huvudvärk, åt mat som jag inte ville ha, gick och la mig igen och vaknade igen vid sju, Sen har jag bara degat i sängen. haha en standard degig dag!
 
Imorn står ännu mer födelsedagsfirande på schemat. Jag, mamma och syrran ( som just fyller 16 idag, GTATTIS!) ska äta på en japansk restaurang. Det blir riktigt mysigt! Och på fredag ska vi fira pååååsk. Rätt bra lov ändå!
 
Ska ta och kolla på nån serie nu. 
Glad påsk!!
Gamm
 
 
 
Ps. Jag älskar den nya headern!!!
 
 
 
 
 

Hejdå Stockholm

En sak som är bra med att vara 18 är att man kan sitta i sitt rum och dricka billigt vin med en kompis och bli fulla utan att ens mamma börjar nojja. Det som är mindre bra är väl pressen, ansvar och den där lilla tanken man inte riktigt vågar tänka, att ens familj bara ska överge en, eller att man måste flytta ut och klara sig själv osvosv. För ofta brukar jag tänka att jag hellre skulle vilja va 17 än 18 men sedan när man står där på dansklubbsgolvet och sjunger rakt ut och dansar så att benen gör ont vill man bara vara 18 i resten av sitt liv. Slösa hela sitt studiebidrag på två kvällar och vakna med huvudverk. Framtiden skrämmer mig så otroligt mycket.
 
Förresten så åker jag till Falun idag för att måla påskägg och hänga med får och höns och för att vara lite fulklädd på landet och gå runt i stövlar och hoppa i stora vattenpölar och massa andra töntroliga saker. Så hejdå Stockholm!

fancy

Sådärja, nu har vi varit i Falun sedan tidig eftermiddag och är redan helt slut.
Ligger i en helt ok bekväm säng och ska snart glo ner mig i ett avsnitt av American Horror Story. Har redan kämpat mig till tredje säsongen, sjukt bra!!
 
Jag och Sofia var ute i farmor och farfars trädgård en stund och kastade boll för att vi inte hade något bättre för oss och så kom det en jättesöt katt och ville mysa så vi tog en paus från bollkastandet och satte oss ned med den. Grejen med den är att den nu vägrar att lämna huset. Den har stått utanför enda sedan vi lämnade den innan middag och den skrämde livet ur oss när den hoppade upp på fönsterbrädan på utsidan, just när vi att och kvällsfikade och det var bäcksvart ute. Katten är kritvit så det var inte lätt att missa den men Sofia lyckades få mig att nästan sätta téet i halsen när hon såg den utan förvarning hahhaha. Brukar inte vara rädd för katter alls eftersom att jag har två själv men denna sötnos skrämmer skiten ur mig som går runt hela huset och jamar.
 
Imorgon skjutsar pappa oss till mormor och där kommer vi att vara enda tills på söndag. Mamma och vovven kommer på fredag. Mysis!
 
Om exakt en vecka fyller jag 18 ååååårr!!!!
Taggarrrrr som in i helvete!!
 
puuss
 
 tova.
 
 

i gotta touch the sky

Idag är det äntligen dags, håret ska av. Eller typ.. 10 centimeter. Ska bli så satans skönt att få bort en del av fanskapet som jag odlat i tusen år nu känns det som.
Fresh efter påsklovet, känns alltid som att man blir lite som en annan person när man klippt sig.
 
Men men, har jobbat röven av mig känns det som. Krånglat som en galning, men chef var inte alls glad men ja, det är long gone nu och jag kommer inte kunna jobba hela veckan nu eftersom att jag kommer släpas upp till Falun och fira påsk med släktingar.
Vill egentligen vara hemma men det kommer samtidigt bli skönt som vanligt att komma bort från storstaden aka Brommatugg och slappna av lite. Har alltid hat/älsk-känslor över att åka till Falun.
 
Imorgon hoppas jag på häng med girlsen.
 
Och btw så funderar jag på att ändra blogg-tema nu till vår/sommar. Det är dags eller hur?
 
puuusss!!
 
:''''')))))) (snodd från jasminos blogg hihi)
 

Ljusets hastighet

Har träningsverk från boxningen på idrotten. Så jävla otränad.
Var ute och sprang idag. Kände mig så duktig. Spang 20 min i sträck och typ dog. Så jävla otränad.
Glömde dessutom att starta runkeeper så fick inte veta stäckan jag sprang. Så jävla otränad.
Men duktig var jag. Det tycker jag. Måste ut och springa oftare, kondisen är inte på topp. buhuuu
 
Det är fredag i skrivande stund. Yesyesyes!! 
Det ska bli sjukt skönt med lov. Dock ska jag jobba alla dagar i veckan. para rullar in som det ska
Fyller även år på lovet.. på lillördagen! Feeekkkkkkkeeeeeee
Annars händer det nog inte så mycket, skönt med sovmorgon i alla fall
 
Måste ha sömn. Sömn är viktig bla bla blaaaaa
Godernatt Brodernatt
 
Ps. saknade solen kom tillbaka idag men imorgon är den nog borta igen :(
 
Idag har det har gått 100 dagar sen nyår... shit tiden går så fort. blir nästan rädd
 
 
 

50 frågor osv din dumma slampa

1:How old are you? 17, 18 om 15 dagarrrrrr
2:What was/is your favorite class? Why? Engelska lol, älskar engelska och har alltid gjort det! 
3:Describe your ideal partner's physical traits. Åh, lång, fina händer, röst och ögon... beror helt på pöjk
4:Five female celebrities you find attractive. Cara Delevnigne, Megan Fox, Kendall Jenner, Beyoncé, Olsen-tvillingarna hiihihihih
5:Five male celebrities you find attractive. :) Harry Syles, Austin Butler, Ryan Gosling, Dylan O'Brien och Colton Haynes :)
6:Favorite quote? Suger verkligen på sånt där... återkommer
7:Tattoos/Piercings? If none, do you want to get any?  I öronen, obligatoriskt typ... Skulle vilja ha fler i öronen. Är ganska opepp på tatureingar men tycker annars att det är grymt snyggt när de är snygg gjorda!
8:Story from your childhood. Hahaha kom att tänka på en sak som hände på mitt dagis, vi grävde ett hål under en liten kläddervägg, så att man typ kunde krypa under den. Min dagiskompis Isak kröp alltså under det i ett försök att komma igenom hela men fastnade där och jag fick världens panik samtidigt som min fröken grävde som en galning för att få ut honom eftersom jag trodde att han skulle vara fast där och att hans föräldrar skulle bli tvungna att komma och mata honom osv. :''')))
9:Your favorite part about your body. Älsk-hatar mitt hår som är alldeles för lång och det ska klippas en bra bit på måndag på lovet. Tycker om min rumpa också lol
10:Do you have any nicknames? Hannz, Hannzy, Hansipansi och en massa annat skit
11:Favorite fictional character? Alla i Harry Potter helt klart, speciellt Weasly-familjen ♥
12:Favorite scent? Escada - Born in paradise och Clean - Skin mmmhhhmmm
13:Beanies or Snapbacks? Beror helt på person, vissa passar i båda lol
14:Best concert you've ever been to? Coldplay 2012 helt klart
15:Recall one moment you would like to live again. What is it? USA 2012, så fett!!
16:Most influential person to you? Finns många!
17:Best advice you've ever received? "Det är bara dig själv du kan ändra på"
18:Is there anyone you want to get back in touch with? Jaa många från mina gamla klasser från högstadiet och grundskolan!
19:Have you changed a lot in the past year? For better or for worse? Absolut! Bättre :D
20:Are you close with your family? Jaa det kan jag nog säga :)
21:When you were a kid, what did you want to be when you grew up? Is that still the same now? Typ delfinskötare och dagisfröken. Näe
22:Name one thing on your bucket list. Cashflowwwzz
23:Do you have any recurring dreams? Inte vad jag kan komma på, kommer i princip aldrig ihåg mina drömmar
24:Are there any places you're desperate to visit? Australien, Nya Zeeland, Sydafrika
25:Something you're proud of. Cheezy enough att jag faktiskt inte kan hålla käften när jag behöver säga nåt som är nödvändigt att säga, hatar att gå runt och tänka på att jag höll munnen stängd.
26:What is your earliest childhood memory? Inget jag kommer på nu hmm..
27:Why did your last relationship end? Var inte kär på riktigt antar jag
28:What's the most spontaneous thing you've ever done? Oj haha suger verkligen på att vara spontan, men brukar köpa mat spontant. Tycker typ inte om att vara spontan hahaha det lyckas alltid bli helt cp
29:Were you named after anyone? Nja
30:Best thing you have ever had to eat? Oj kommer inte på något, älskar mat men suger på att lägga allt på minnet hahahaha. 
31:Lake or ocean? Älskar havet men hatar att vara på öppet hav, tycker det är grymt obehagligt.
32:Mountains or beach? Stranden, men älskar åsynen av bergggg..
33:Favorite sport? Handboll♥
34:Biggest celebrity crush? Oj hahahaha typ Harry Styles, riktig goding
35:Favorite season? Sommar 
36:How will you know if you have lived a full life? Haha cheezy enough är det väl när jag har "uppnåt" alla mina mål och drömmar. Vilket antagligen inte kommer att hända meeen någonting måste man kunna kämpa för.
37:If you could have lunch with five people dead or alive who would it be? oooj, kanske Will Smith, Adam Sandler, Scott Disick, Nelson Mandela, Khloe Kardasian hahahahah satt med denna i en evighet
38:What is your biggest fear? Mörkret, döden ibland, att inte komma någonvart i livet, att leva ensam lol
39:Are you a good friend? Ja det hoppas jag att mina vänner tycker! 
40:What turns you on more than anything? What turns you off? Fin röst, lukt och självsäkerhet lol. Avbitna naglar, dålig klädstil och dålig hygien.
41:If you died today would you say you lived a full life? lol nej
42:Are you loyal? I de flesta fallen ja
43:Biggest insecurity? Vet inte
44:You have time to talk to one person before you die. Who do you talk to? Sämsta frågan vill prata med alla
45:How old were you when you lost your virginity? :)))))))))))))
46:There are three weeks until the suspected end of the world. What are you going to do with your time? Äta, gråta, spendera all tid med de jag älskar och förklara min allra djupaste kärlek för någon haha.
47:What are your hopes for the future? Bättre betyg, roliga resor, massa cash, god mat hahahah alltid mat
48:Is there anyone you like? Ja nej ja nej ja
49:Serious relationships or flings? veet inte haha, älskar att vara nykär plus att jag aldrig varit i ett långt och seriöst förhållande så har inget bra svar till det
50:Are you too shy to ask someone out? Nja
 

Vardagstankar.

 
Det smattrar mot fönstret. Allt är blött, grått och kallt. Man blir lite som vädret, tråkig, kall och grå. 
 
Det smattrar mot fönstret och jag ligger med blött hår och lyssnar på sorglig musik. Jag undrar när det tar slut. Jag flyr vardagen. Jag vill ha lov och helg och måla påskägg. 
 
Det smattrar mot fönstret och musiken har tystnat. Jag ligger med blött hår i sängen och hör hur regndroppar träffar rutan. Hur länge håller det på? Jag ligger och lyssnar ett tag och fryser. Undrar om jag blir sjuk nu. 
 
Det har slutat regna och nu ligger jag bara här och är tjock och trött.

helg

Hej!
Sitter i sängen med ett grönt ansikte. huh?
Har lite söndagsångest även om nästa vecka är sista veckan innan lovet. Helgen har gått så sjukt fort och jag vet att lovet kommer ännu fortare. Får ännu mer ångest nu, usch
 
Helgen har gått fort och ja vad har jag gjort?
Högskoleprovet. En hel dag med bara prov prov prov prov och prov. Och hur gick det då? Aa det kan man ju undra va? Jo men det gick väl bra för att vara första gången. Nej. 
 
"Bara att förstå att vi är efterblivna" - Joel Sanneskär
 
Japp, det är väl bara att förstå och acceptera!
 
Vad mer har jag gjort?
Sovit en massa och ätit god mat. 
 
En ganska bra helg. Nja. Helt ok.
Hoppas ni får en bra vecka!
 
grön är skön
 
 
 

thank god it's friday

Kolla mina bebisar, är kär i denna bild hahahaha♥ snodd från alvas blogg
 
Har avslutat denna skolvecka med glass och mys i kungsan med bästa alven. Snack om en massa skit och killar, tycker om na.
I helgen väntar en mycket efterlängtad vilodag och sedan jobb. Ska bli så skönt att få sovmorgon även fast jag måste gå ut med vovven på morgonkiss.
Hade mitt sista matteprov för evigt typ, förutom nationella som är i maj. Så det blir en massa plugg till det sen behöver jag inte lägga någon mer tanke på det och blir fri från study buddy även fast det har hjälp otroligt mycket och att jag säkert behöver det till alla mina ämnen haha.
 
puuuusss
 
 
 

April april april

 
Vi sitter på andra sidan gatan,dit solens strålar når oss. Röker cigg och pratar om vanliga tjejsaker. En vanlig rast. Vi sitter på asfalt utan jackor och med ansiktet mot solen sjunger vi med i låten som spelas på hennes iphone 4s, inte ett moln, så långt ögat kan nå lallalalal å sandaler av plast llala. Vi går in om en kvart men tar in varje sekund av den här ganska obetydliga men varma stund. Jag hoppas och hoppas att vädret håller. 

Lökiga dansgolv

Blev av med plånboken igår någonstans på stockholms gator. Blev av med mina p-piller, bankortet och legget. 200 kr i kontanter och mitt studiebidrag som jag knappt hann använda.
 
Men jag har inte bara förlorat saker jag har faktiskt fått något också! Rök och ölluktande hår och huvudverk:) Tack gode Gud, Amen.
 
 

Alva min Salva

Idag fyller världens bästa Alva 18 år!
Världens bästa och omognaste kompis, AlvaSalva, Alvz, Alven, Alvarmé.
Åh har så många fina och roliga minnen med den tösen.
Men orkar inte berätta om något nu, alla är för interna.
 
Idag firade vi dig med bra väder, fula bilder på skåpet och toalockets insida. Matte-Bettan tyckte vi var roliga så det var värt det. Plus alla andra också så det var verkligen värt det hahahah!!
God pizza, mysigt häng och lite shopping. 
 
Vår födelsedagsmiddag kommer bli topp! Är så taggad på att få göra sandwich-tårtan. NOMNOMNOM!!!
 
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!!!!! love ya♥
 

A

Sitter i köket, här är det ljust och härligt och jag har nära till maten, ska plugga till matteprovet som vi har på fredag. Det har gått så dåligt för mig på matte nu på den senaste tiden så detta prov måste gå bra känner jag.
 
Mor: Har du prov den här veckan?
Jag: Yessir
Mor: Vad för prov?
Jag: Matteprov
Mor: När?
Jag: På fredag
Mor: Men du ligger väl på A-nivå?
 
*awkward silence*
 
Jag: ööööhhhmm mmmmm skulle inte tro det va...
 
INTE ENS NÄRA VA?! Måste göra mamma stolt
 
 

the higher that I climb the deeper I fall down

Fick A på mitt engelskatal. Fucking serious man.
Skickade in min historiauppsats igår. Så trött och lättad.
Började på idrottuppgiften idag. Skönt.
Imorgon fyller Alva 15. Skoja 18. Taggad!
Imorgon är det den 3 april. April april din feta jävla dumma sill.
Är hungrig. Orkar inte röra mig.
Kollade på någon slags incest-film. Adore. Var väl bra va.
 
puss
 
 
 
 
 
 
 

1:a aprils outfit

 
Passion for fashion
Thomas tjocktröja // Svart&vitt randiga fluffiga sockor // Träskor // Mintblåa pyjamasshorts // Vilmers RLkeps
 

Födelsedagar och plugg.

 
Nu är det sommartid,ställde tillbaka klockan för nån dag sen. Känns väl bra. Ganska så mycket bra! Solen har inte gått ner än och jag slipper frysa när jag går ut. För några veckor sedan gick halvsprang jag hem men nu märker jag hur segt jag går med musiken i öronen och bara njuter.
 
Livet känns helt okej nu, inte bra och inte dåligt heller. Besväras av pollen och ligger sjukt efter i skolan. Har värsta lusten att shoppa galet men det är omäjligt när alla fyller 18 och aå himla typiskt att hälften av min stora familj fyller år i maj/april. Jag får faktiskt ta och skylla mig själv då jag slösar på 300-500 riksdaler varje gång jag går ut hehe. Nu ska jag kolla på Top Model Sverige! Ciao!
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype