Jag har fått en lillasyster

Geek

Jag är beroende!

ibland får du mig att tycka om mig själv

 
Idag lekte hela gänget scharader med lillkusinen. Jag sa till mamma att hon skulle vara en bajskorv, hon va en usel bajskorv. Haha, jag har inte kommit ur kiss&bajs-åldern än.
Sorry boys, klarar ni inte av mitt bajs-snack kan ni dra till någon annan mogen brud.
Nej jag skojar.
 
Imorgon åker vi hem till Stockholm, usch vad jag saknar att vara hemma och träffa alla fula kompisar jag har.
 
Btw så har jag inte gått ut särskilt mycket med detta på bloggen, men alltså Jenny pappas flickvän är gravid och fick värkar idag vilket betyder att min lillasyster kommer ut snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart.
Jävlar vad spännande det ska bli att få ett till syskon!!
 
Nej nu ska jag gå på toa och sen äta något till kvällsfika.
 
puss!
Hanna
 

Och jag drömmer om cyklar och knark,

Kollat gamla sommar och vår bilder och inser nu att jag varit mer glad än ledsen.Och det är bara mina vänner som fått mig må så bra,det är bara dem och sommaren som kan göra mig lycklig.Kanske fattar man inte själv hur kul man har men i slutändan inser man vad som betyder mest för än och även om man tappar kontakten pga olika saker är jag tacksam för att vi har gått genom allt tillsamans,gråtit,skrattat,hoppat,dansat,våra första bakfyllor,sjungit,nakenchockar,badat,grillat,åkt,cyklat,rullat,slagits,sprungit osvosv...
 
Är ganska oklar men det jag vill ha sagt är att åren med mina vänner har varit de bästa.Har aldrig tänkt på det men när man tänker tillbaka inser man det!
 
Imorgon ska hela gänget samlas hos Joel,ska bli riktigt mysigt!:D
 
//TANZILA

önskar att jag hade min bajskamera

hej igen...
 

saker jag suttit och skrattat åt i 30 minuter

till er som inte har något bättre för er...

...kan ju läsa denna blogg för den är så himla bra.
Detta resultat kan ställas eftersom det bara är jag som bloggar just nu, lol?
 
Sitter vid matbordet i mormors mysiga kök och pratar med syrran om en massa skit. Båda är så sjukt sociala med våra datorer. Mormor tror att vi är utvecklingsstörda eller något liknande.
 
Alltså...
Imorgon är det julafton, och än en gång finns inte julkänslan. HATAR DETTA!!
Jag älskar julen av hela mitt hjärta, ni vet alla förberedelser och annat, bakandet, julmusiken, alla julfilmer osv. Och så har man ingen julkänsla längre. Vill gråta seriöst. Eller ah något liknande.
 
Men det ska bli mys i alla fall att fira jul här hemma hos mormor i Hökviken. HÖEWKWIKEN BITCHEZ. Ingen vet dock vart det ligger så det spelar ingen roll. Googla det om ni har lust. Jag skulle gjort det...
 
Ska kolla på min nyfunna serie Supenatural och äta lakrits.
 
Vet ej om jag bloggar imorgon, stort tvek på det men jajajajajjajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
 
peace
ciao
 
puss
Godjul!
 

Dags för lite dalmål

Nu drar vi upp mot Falun!
Slänger in nåt inlägg senare

puss
God Jul

detta ser inte bara lite gott ut...

ska inte berätta allting, bara lite.

Äntligen kan jag andas ut och sova på riktigt.
Jag älskar att sova, seriöst. Det är så himla skönt haha!
 
Igår hade vi en mysig julavslutning, låtgissning med Staffan och en massa gotti-fika, sedan en liten tråkig show i aulan och därefter fick vi dra hem.
 
Jag, Josse, Michael, Olof och Jonathan drog in till stan för att handla våra sista julklappsinköp och sedan äta. Vi planerade först att dra förbi Pizza Hut men det var fullt så vi gick till någon mongolisk restaurang på Drottninggatan med god thaibuffé och äcklig sushibuffé.
Hade matkoma hela vägen hem till Vällingby.
 
Träffade på pappa och Jenny, drog sedan upp med Pappa till Vällingby för att äta middag med mamma och Sofia och sedan kolla på The Hobbit som var hur bra som helst! Rekommenderas till folk som är nördar haha...
 
Nu ska jag göra ett matinlägg och sedan kanske gå till ICA och köpa en massa gott.
 
ciao
peace
 
Jag och söt-Alva
Jag, söt-Becca och söt-Alva
Jag och maestro Olof
Pappa innan filmen började, galet nöjd med sin Gandalf-dricka hahahahah!

Jul eller

Vem har jullov?
INTE JAG
livet suger balle

Jorden går under idag!

 
/bibon

Namen asså ah...

Blev lite glad för jag tittade på ett avsnitt av Skins och det va fetroligt

babehhh

helt ok trött efter en långtråkig men lite rolig dag.
avlsutade den med att bli kastad i snön och mulad av slyn-adam bara för att jag sparkade lite snö på honom. slyna säger jag bara.
blev deprimerad när jag kom hem. dålig humör suger seriöst, vill vara glad året om.
tänk er ett liv utan att vara sur, arg, ledsen, bara allmänt deprimerad... fan va gay man skulle va då haha!
 
sitter och lyssnar på gammal musik som jag lyssnade på förut och fryser som en galning. dock underlättar det lite när man har en mysig filt men alltså skulle föredra en mysig kille men whatever, verkar inte som att det kommer hända just nu, lol.
 
hmm hmm... kolla min nya tumblr http://sthlmthug.tumblr.com/ för den är fet. fetare än din mamma. där satt den.
 
peace
ciao
 
 
 

Ljusa nätter och varma gator.

Ge mig långa dagar och korta nätter.Ge mig brun hud och blekt hår.Ge mig sena ute kvällar med  grabbarna och mina tjejer.Ge mig mer skratt än vad jag kan bära och skön musik vid klippan.Ge mig brygghäng,klipphäng och parkhäng,piggelin till frukost,Slush till lunch och cider till middag.
 
Ge mig sommar.
Tumblr_mf1my0u6rz1rcjqgbo1_500_large
 
//TANZILA
 

jullov!

 
jag dör.
 
/bibon

.

 
/bibon
 

Det var ett tag sen homies

 
 
/bibon

snorig slsdkfjnm

alltså är det bara jag eller är det inte lite skönt när allt fettopluggandet är över och man bara kan hoppa över alla döda kroppar som ligger i korridoren som fortarande har kvar prov denna vecka.
det är fan skönt, slippa dra hem och tänka på att man måste slå upp sju böcker för att kunna få ett någorlunda bra betyg i alla ämnen.
näe fan nu är det äntligen över, shit va sköööönt. har fått lite eftereffekt eftersom jag inte fattade att allt var slut för denna termin. man ba jaaaaaaaaaaa?
skolan kan ta sig nu, kommer fan sova överallt, hela tiden.
 
nä men det blir falun till jul, ska bli myyyys. men vill stanna hemma ändå, fast ändå inte.
är hemma på nyår i alla fall.
kanske drar ut med tjejerna i klassen, får se vad pappa har för planer. men jag är sjukt taggad på att dra ut. öööhh.
 
peace
ciao
 

En vanlig dag

ta en kopp kaffe och dra en cigg

Näst sista veckan i skolan, har grov mensvärk och har en väska full med feta böcker som jag ska läsa nu i helgen.
Brommalivet rullar på, allt är som vanligt, killen man letar efter i korridoren ser en i ögonen, kompisarna man gillar finns alltid där för en, lärarna är till fullt ut rubbade och jag dricker varm choklad varje dag när jag kommer hem.
 
Det är dags att bli tjock på riktigt, jag kommer att äta mig så fet att maten trycks ut ur naveln medan jag rullar runt på golvet som en liten skalbagge.
Men det är lungans, allt är som vanligt.
 
Imorgon är det Lucia, ska dricka glögg och äta pepparkakor med mina väninnor i skolan. Mingla lite med folk jag inte känner i skolan och vara lite falskt glad. Le och nicka var det väl?
 
Lol, det kändes lite estet att skriva rubriken, helt neutral i ansiktet och petar upp glasögonen på näsan. Halsduken sitter fint den också. Sån där som inte har ett slut.
 
Men nej, nu ska jag ta bort mitt skeva nagellack och sätta på ett nytt och fint. + att jag måste äta också, shit är hungrig ju...
 
peace
ciao
 

Det här med vintern

California

tjatja
 
Har börjat kolla på The O.C asssåå ååååh jag vill åka till California och sola ihjäl mig!! Sandstränder och palmer.. oh god heaven!
 
jaja dream on Gamm.. Helg imorn, är inte alls hypad.. hahaha har ju matte nationella på tisdag så denna helg blir det råplugg.... naaaaajs
 
haaha ska käka snart och här får ni lite bilder och så får ni fundera på om ni vill bo kvar i Sverige eller ej ;)
-Gamm
 
Tumblr_m7e32nzd8j1qgmgo6o1_500_largeTumblr_m0hhgef9z21roj9ioo1_500_largeTumblr_m5xodf3yo11qfrr2oo1_500_largeTumblr_lic4jik0xr1qe0hneo1_500_largeTumblr_m5tpi3onau1rs2rpjo1_500_large

Ikväll vill jag känna ingenting.

Jag hade nog vant mig vid att vara tom och att varken behöva känna fina eller dåliga känslor längre.Hade antagligen accepterat att jag hade blivit till en sådan som klarar sig ensam och som aldrig någonsin skulle få låta någon annan komma innanför igen.Och för bara några veckor sen var jag iskall och kunde lätt skratta åt saker som borde ha fått mig att bli sårad,kanske för att jag själv sårade folk lite.Aldrig med mening.Det bara blev så. 
 
Har iallafall kommit fram till ingenting alls,det enda jag vet är att jag inte orkar såra folk för att jag själv inte ska bli sårad igen.Om jag vore ett Järnspöke skulle jag inte bry mig men nu är jag människa och nu har jag känslor och hur mycket jag än försöker att inte känna något slutar det alltid med att jag sårar någon.
 
Som min Kung fu mästare brukar säga:När jag fryser lägger jag mig i snön för att inte känna något alls.
 
//TANZILA

White snow

Häj!
Två dagar av veckan har gått! Fän vad najsig!! Hade studiedag idag men var tvungen att gå till skolan ändå :( fast det var kl 13 så det var lugnt!

Just nu är det kallt som fan så ni får tänka på att klä er bra och ha bra skor! Jag höll på halka hundratusen gånger idag, inte kul.

Enligt SMHI ska det vara sjukt mycket snö imorn.. Så när du kollar ut så kommer du se något som är mycket vitare än dig själv.. Själv är jag gul, inte vit haha vafan

Aja man får tänka att snart är det ju jul! Drygt tio skoldagar kvar av denna termin.. Whoopppaaa
-Gamm

_

För natten som skriker ja när morgondagen skriker nej.För den starka gryningen i dina armar,som våren.För våren 2007 som bara finns en gång,för Ray Charles som sjunger "Lets get stoned".För låten du kallar ditt liv när det känns som en kniv inuti.
 
För gitarren som skriker i öronen för elden som bränner ut mig.För sista kulan i pistolen,för Kowalski med foten på pedalen,för dina fötter in the gutter.För ditt hjärta i din älskades händer,för gamla drömmar om damer dom kommer inte hjälpa mer.
 
För den sista sorgliga drinken,för Oscars darrande händer.
 
För redan glömda besvikelser,för feta samba dansöser.För hennes leende,för idioterna för nollorna.För Gud som sover vid ratten.För dina vänner och mina.
 
Oho
 
//TANZILA
 
 

I take you to the candy shop

Shabba, atm

Söndag - ingen ångest

Då var Nälsta livet helt plötlsigt över. På riktigt alltså.
Jag får alltid känslan att vi snart ska åka tillbaka till huset, att vi bara hälsar på här i Alvik och att allt ska bli som förut men nej, jag bor här nu. På riktigt.
 
Tre veckor kvar nu till julafton, taggggggaaaaaaaa.......
 
Aja nej men jag orkar inte skriva något mer.
 
Tanzila kommer hit vid 12, vi ska göra något tror jag.
 
peace
ciao
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype