don't think about it too much

Drog på mig solglajjorna idag för god damn vad bra väder det är och jag kan självklart inte anpassa mina klädval efter det. Det slutar alltså med en ångbastu när jag tar av mig jackan och nej tack tacki nej.
 
I alla fall, när jag hade på mig glajjsen var jag verkligen övertygad om att hösten verkligen hade kommit, alltså att man märkte det på färgerna runt omkring en. Träden hade dragit på sig sin gula eller röda färg och fan vad jag älskar att vara utomhus då. Sedan insåg jag av ren förskräckning att faktumet inte var så, utan att det var brillorna som skapade de färgerna när jag hade dem på mig och oh my blev lite ledsen men insåg att det kanske bara är nån vecka till som jag måste leva med tråkiga gulgröna löv och sedan är färgerna mot det röda hållet istället. Åh me love it. Det bästa är då att dra ut med en fulladdad kamera och fota allt men nu har jag inte rört min stackars lilla kamera sen i början av augusti så den har inga batterier och lat som jag är kommer det säkert att ta ett tag inte jag får handen ur röven och laddar den. Ursäkta min franska men sanningen svider. :(
 
Har franskaprov imorgon och jag har på något sätt gjort uppror mot mina rutiner och bara pluggat en halvtimme eller så. Är så otroligt trött på mitt plugg just nu och är inte förberedd på någonting, så när två av mina lärare då bara kastar på mig två examinationer så händer det inte särskilt mycket i huvudet.
"Det kommer inte hända, typ"
 
Imorgon är det Globala Gymnasiets insparksfest och jag ska diiiit och är övertaggad på hela temat och att Olof och Jonte ska spela. Kommer bli så jävla roligt med friendosarna.
 
Oh well, imorgon börjar jag klockan tio så det ska bli skönt med en decent sovmorgon. Gick upp halv sju idag och var nära på att börja gråta när jag steg ur duschen och den kalla luften omfamnade mig. Usch.
 
puusspuuusss
 
 
 
 
 
 
 
 

Insperation,

 

Drömmer

 
Jag vet vad jag vill göra. Inte som ett jobb i framtiden men detta är något jag verkligen vill göra. Vet dock inte vem man kontaktar eller vart man börjar.
 
Jag har tänkt på det flera gånger innan men bara slängt iväg den tanken och tänkt "Men det kan jag aldrig göra" "Det kommer aldrig gå", men jag vill faktiskt skriva en bok. Eller en Novell, fast helst en bok! Jag vill skriva en bok till ungdomar. Till unga tjejer. Jag vill att de ska läsa om kärlekshistorier och om ont livet gör. Det ska vara en roman som dom inte ska kunna släppa. Jag vill få de att känna något. Jag vill skriva om en kärlekshistoria om hur två personer möts och om hur vackert det är, och om hur skönt det är och om hur jävla jävla ont allt gör ibland. Jag  skulle iallafall köpa den boken!:)

saknar sommaren jag med becc

 
 
 
 
 
 

Helgen

 
Hon är 15.56 i skrivande stund. I helgen har jag dansat på någon studentgrej, i väntan på tunnelbanan skreksjöng jag Håkan låtar. Tycker synd om dom som var med mig då. I söndags åt jag muffins hos hanna. Vi låg på hennes matta och pratade om allt och inget och sedan blev det mer dans.
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Vissa dagar kan jag få värsta blogg-kicken medans andra dagar t.ex. som idag så har jag ingenting speciellt som jag vill dela med mig av. Så tyvärr blir detta ett tråkigt inlägg. Hejdå.

Bra helg

Långhelg. Den har varit bättre än vad jag hade tänkt mig! Trodde jag skulle dega i soffan hela helgen och ha ångest över skolan men nejnej har inte ens tänkt på plugg och skolan någon gång, förutom nu då haha!
 
Helgen började ju redan på torsdagskvällen. Slutade tidigare från skolan så jag handlade lite ingredienser till världens godaste cheesecake och den blev så god så att jag grät hahaha ren lycka!
 
I fredags myste jag med mor och idol i början av kvällen sedan tvingade jag min lata rumpa till Joel för lite kortspel och mer mys med grabbarna. Kom hem vid två men pigg as fuck så jag började kolla på en ny thaiserie och fastnade. Somnade nästan vid sju. hehe
 
Vaknade tidigt lördagmorgon för att tvätta kläder. Åt och kollade på ännu mer serie och efter det tog jag en lång nap. Vaknade upp pigg och glad, fixade mig och drog till Max. Trodde vi skulle chilla där hela kvällen men vi drog till en fest långtlångt borta men det var så värt det. Om jag fattar det rätt så är det någon studentförening som har arrangerat festen så det var massa universitetstudenter där, kände mig så cool hahaha! Jag hade i alla fall så kul! Tyckte vi ägde dansgolvet. Kom hem vid fyra. Åt och kollade ännu mer serie. Somnade nästan vid sex. hehe
 
Vaknade tidigt igen för att fixa mig för att träffa tjejerna. Åh vilken superdupermysig dag. Sprang runt i Vällingby och letade present till Hiv. Drog till Hanz för de bästa muffinsen, dans med TovaSwagger och massa snack om livet. Har verkligen saknat mina girls!! Dagen bjöd på en massa skratt. Har till och med hunnit plugga idag. wow 
 
Bra helg! 
Snart dags att sova. puss
 
 









Just a flock of birds, that's how you think of love

Äntligen är denna skolvecka avslutad och jag kan pusta ut lite.
Har sprungit runt som en stressad höna fram och tillbaka mellan allt plugg jag lyckats dragit på mig och usch, jag hatar sånt. Men ändå så väljer man att göra allting i sista sekund och ja, där har vi det. The geniune passion for school.
 
Hela dagen bestod i princip att skriva klart alla arbeten och maila in dem till alla olika lärarna. Geografiuppsats, projektplan för gymnasiearbete, engelska argumenterande text (den har jag dock inte mailat in en men hehe).
Behöver inte sitta uppe långt in på kvällstimmarna och plugga så att ögonen börjar klia och kroppen bara längtar efter att få slappna av.
Måste bli bättre på att göra allt i tid, alltså bara några dagar räcker. Det är så skönt att sitta och känna av lättnaden över att man är klar och slipper stressa som hälften av klassen måste göra framför ögonen på en.
 
Men men, nu börjar verkligen höstvädret ta fart och jag tycker det är så skönt att slippa svettas som ett as. Älskar att gå runt i min kappa och ba chillerill, fuck you. Lyckas alltid känna mig så bekväm i de kläderna jag bär under hösten, svart är poppis helt klart haha.
Har börjat dricka chaité som ett cp nu btw, har lärt mig hur man gör och det är så gatt och mysigt när man kommer hem och fryst och bara vill ha något varmt och gott i sig.
 
Ikväll drar jag antagligen hem till en kompis och träffar mina boys. Imorgon är det jobb som gäller och sedan ska jag vara barnvakt till TovaSwagger. Para finns.
På söndag ska jag äntligen träffa mina girls som Tanz redan nämnt och jag är så taggad! Har saknat gänget, åh vi har så kul tillsammans. Vi ska ha lite presentutdelning och ska självklart bjuda på mina fine ass bakverk som jag oftast bli tvungen till. Hihi.
 
Det är så roligt för jag blir så triggad av Tanzs inlägg för hon skriver så fina texter och jag vill också bara skriva av mig men samtidigt så har jag ingen aning om vem som läser denna blogg och jag menar vem som helst kan komma in och jag känner mig så obekväm med det, vet inte varför. Måste säkert skaffa en dagbok så småning om annars kommer jag att spricka. Började titta på The Basketball Diaries med Leonardo DiCaprio igår och den var braaa. Får fortsätta på den snart!
 
Är hungrig så ska gå och smussla till mig nåt och förhoppningsvis så käkar vi snart.
 
puusss
 
 
 
 
 

Det hösten kommer med.

Känner att jag bloggar väldigt mycket nu men det blir så när man är hemma och inte har något att göra. Sitter och chattar med Saga. Det mår man bra av. Man tänker typ bara positivt då.♥ Idag ska jag vara med min mor, imorgon ska jag vara med min far på dagen och på kvällen ska jag änsligen få se Max hus! Vi kommer väl bara chilla som vanligt med grabbarna, det var längesen! På söndag ska jag träffa ma girls för att keepa up varandras liv och vad vi missat + fira en liten krumilur som fyllt 18! Jag har alltså fullt upp vilket jag tror är bra för mig just nu.
 
Har beställt en klänning från Nelly, åh hoppas att den passar!!
 
Fan saknar alla i skolan nu ångrar att jag inte åkte. Det blir liksom så med mitt humör att så fort jag mår lite dåligt vill jag springa hem och vara själv. Jag är inte van att hänga med tjejkompisar så som min syster gör eller som egentligen nästan alla tjejer gör. De sover med varandra varje dag, gosar och äter med varandra. Jag är liksom inte van vid det. Iallafall och så fort jag blir lite glad så känns det som att jag är väldens lyckligaste tjej. Det är så konstigt det där. Vissa har tur med att inte vara för känsliga för allting."Djupa" som det kallas nu. Det är jobbigt som fan att tänka på allting hela tiden. Men fint är det också ibland. Men vissa dagar önskar jag att jag inte kan känna något att jag inte har känslor.
 
Blev ett jätte flummigt inlägg som bara jag förstår men det är ju trots allt för min egen skull jag bloggar, så att jag inte ska behöva gå omkring med allt detta i mitt eget lilla huvud!
 
Nu ska jag göra TVÅ äggmackor!!!
 

_

En sådan vacker morgon och en sådan sömnlös natt. En natt som gått åt till att tänka, tveka och misslyckas komma fram till ett svar gång på gång. Vad är rätt och vad är fel? Vill jag det här? Kommer jag ångra mig? Det är så många frågor som tär på mig just nu. Åh en sådan vacker morgon.
 
 

Slutet på en text ni kanske får ta del av en vacker dag.

Och dom får inte se hur du gråter på skoltoaletten och inte får dom se hur din vardag blivit till en grå evighet. En dimma har lagt sig framför mina ögon. Jag lyssnar inte när folk pratar med mig. Jag tänker på ingenting påväg hem från tunnelbanan. Jag måste hitta mig själv. Och kanske om jag någon gång hittar mig själv, hittar vi tillbaka till varandra. En vacker dag.

Onsdag,

 
Detta är vad jag ser när jag ligger här. Så sorgligt.Jag ligger i sängen och fryser. Det hjälper inte att man kurar ihop sig i alla filtar man hittar eller sätter på sig dubbla kläder. Det känns som att jag är kall ända in i hjärtat. Hade bara svarta kläder idag, lite så känner jag mig och så välkomnar jag hösten och minusgrader. Nu ska jag fortsätta titta ut genom fönstret tills jag somnar.

5 Snabba!

5 FAVORITER

Färg:  Rosa och svart kanske.

Frukt: Mango,love it.

Känsla: Om det var för två år sedan skulle jag nog svarat kär men nu svarar jag hellre känslan då man skrattar så tårarna rinner och man får kramp i magen och då man är övertrött och skrattar åt små saker som en potatis typ.

Plats: Jan-Pers udde,en varm sommar kväll med skön musik och härligt sällskap!

Djur: Tjocka katter som inte kan röra på sig så att man kan gosa med dom hur mycket man vill!

5 OM DRÖMPOJKEN

Utseende: Tjockt hår, lång, gärna lite muskulös, fina händer, stora fötter, stora käkar och ett fint leende^^  

Kläder: Follow Fashion.

Personlighet: Charmig, rolig som fan han ska konstig humor som mig, och ärlig, snäll behöver han inte vara.

Intressen: Typ musik, öl, parkhäng, brygghäng och klipphäng, han ska va sköön:))

Allmänt: Han ska lukta gott. Min Vilmer ♥.

 

5 SÅNGER

Regniga gråtiga höstkvällar: Du är snart där-Håkan Hellström

Lördagsnätter: Five hours-Deorro

Någon du aldrig tröttnar på: Kevlarsjäl-Kent

Någon du aldrig lyssnar på men heller aldrig raderar: Love is a battlefield-Pat Benatar

 

5 FINA BLOGGAR

Nyfunnen: Dreampowder.blogg.se (Sagas)<3

Bra på text: Livegenommig.blogg.se(Emmas)<3

Bra på fotografi: Troisvies.blogg.se Härligt med mycket bilder!

En vän: Fagliferawks.blogg.se(Hivchans)<3

En inspirerande: Teenagelogic.blogg.se ofc :D

 

5 AV NÅGOT JAG SKA GÖRA

Imorgon: Åka till skolan!

Ikväll: Läsa bok

I helgen: Va med homies!

Efter gymnasiet: Åka utomlands med kompisar!!! Och jobba om jag får jobb någongång.

Innan jag dör: Känna hur det känns att leva i vildmarken utan mobil och sånt. Resa som fan. 

2013-01-11

 
Vi var inte de som höll händerna i stan eller skickade söta sms me hjärtan,och inte var vi de som köpte alla hjärtansdag presenter till varandra.Vi  kysstes aldrig hejdå då vi skiljdes åt.Vi var inte heller de som pratade i telefon i timmar.Vi var de som gick nära varandra på stan men som aldrig gick hand i hand.Jag var inte den som skickade "jag saknar dig redan"smset i buss 115 7 minuter efter att vi sagt hejdå och han var inte den som ringde dagen efter eller dagen efter det.Vi bara var.
 
Så jag gick den 10 minuters långa promenaden hemåt som aldrig riktigt var menad för mig. och jag vet att du aldrig riktigt tänker på mig och att jag aldrig riktigt ville det heller. att vi båda två visste att vi aldrig riktigt skulle bli "oss" och att betydande kyssar mitt i natten aldrig riktigt var gjort för dig och mig. 
så istället står vi fastfrusna i snön i rådhusparken och röker i takt med hjärtslag som aldrig riktigt slog för varandra.
 
Men det är väl som han säger,Vi är inte såna som i slutet får varann.

you can't treat me like you treat them, i am the créme de la créme

Sitter med en blöt fläta mot min rygg och njuter av Coldplays "nya" album. Har lyssnat på igenom det förut men nu finns det äntligen på Spotify och jag kan inte låta bli att älska dem, än en gång.
 
Har läst igenom vårt religionshäfte och kan nästan ingenting. Lyckas ändå inte riktigt bli stressad, jag har iaf läst igenom det och imorgon blir det att försöka läsa igenom det lite mer flitigt och plugga till franskan som är tills på onsdag.
 
Helgen blev tråkig men skön. Slapp jobba nu när jag har varit sjuk i över en vecka och inte kunnat prata haha. Det blev att träffa Keno, Alva och Johan på lördagskvällen och bli full och gå hem från Solvalla halv ett på natten. Var vettskrämd och sprang nästan hem på slutet. Övningskörde innan och var så fruktansvärt frustrerad för inget funkade på slutet. På söndagen åkte jag hem till Josse vid 12 tiden för att skriva på vårt geografiarbete och det gick grymt även fast vi fastnade vid några tillfällen men det flöt på. Drog hem med regnet i nacken och ett jävla åskväder över mig.
 
Idag regnade det hela dagen också och kände mig ful, men hade två lektioner så det gjorde inte särksilt mycket, 80% av skolan slapp se mig. Imorgon startar jag skoldagen klockan 8.15 med en 1½ timmes lång engelskalektion, önska mig lycka till.

puuuss
HAHAHAHAHAHAHAHAHA är ledsen att jag inte kände Tanz när hon var liten 
Fick igån gamla datorn och hittade en massa gamla godingar, året var 2011 och allt va najs
Ny kompis
Gammal kompis, Alva min Salva

älskade sms-kovernsationer <3

 

Art

Hej! Sitter och dreglar medans jag skriver detta. Jag har på senaste tid börjat följa massa matkonton på Instagram och jag har verkligen fastnat för den här snubbens konto. Alltså maten ser ju så fresh och god ut?! Jag tror jag fastnade för just den här eftersom att bilderna är annorlunda, lite vackra liksom.Konst.
 
 

Baby Lips

I fredags köpte jag en så kallad head chain ett huvudsmycke jag har velat ha länge! Kommer köpa in massa olika såna. Jag vill vara en prinsessa, mår typ dåligt för att jag inte får va det..
Det låter som att himlen ska rasa, åskar är här. Är så himla bakis orkar knappt röra på mig. Var ute och dansade igår och var stolt att jag kom in på en 20+ klubb. Vilmers mobil blev snodd. Jag förstår mig inte på mig själv när jag är full. En snubbe sitter på perrongen och spelar gitarr och sjunger apbra och jag går fram och lägger min (saknade) Baby Lips läppsyl i hans skjortficka och sedan går jag bara därifrån. Alltså vem gör något sånt liksom? Dessutom vill jag ha tillbaka den. 
Jag har ett jätte bra tips för ni som har torra läppar! Borsta läpparna med tandborsten så blir de jättelena och mjuka. Jag vet fler som gör det. Men borta inte för hårt eftersom att skinnet lätt spricker. Fan vad äckligt det lät men vad är det som är på läpparna? Skinn? Hud kanske? Eller nej kanske inte. I will Google it up now.
 

i forget where we were

Bonjour mes amis
 
Jag trodde ju självklart att jag skulle vara frisk vid det här laget men icke sa nicke, känner knappast igen min röst och efter de här två sista skoldagarna var min kropp helt slut. Det resulterade till att jag gick och la mig vid halv nio, var så himla trött och trodde verkligen att klockan var runt tio-elva men nej.
 
Denna vecka har jag alltså spenderat två dagar och en lektion i skolan, resten fick bli att stanna hemma och vila upp rösten som inte ville hålla sig från förra helgens äventyr. Saknade mina vänner och blev sådär otroligt rastlös och irriterad men orkade inte göra något annat än att kolla på The Killing som är braaa. Kan fan inte titta på bara en serie längre, vilket är lite irriterande när man vill kolla klart på den som man tittat på från början menemen.
 
Ska sticka iväg på min andra övningskörning med fader lol, detta går fan inte snabbt framåt. Kommer ha mitt stadiga körkort vid 30+ ålder. Inte ok.
 
Imorgon ska jag hem till Josse för att skriva på vår uppsats till geografin, kämpakämpa. Skolan börjar komma igång på riktigt nu. Gäsp.
 
puusss
 
 
Jag och Sofia under ett väldigt allvarligt möte
 

Kategori Tanzila

Har läst igenom nästan alla mina inlägg. Jag tycker om att se tillbaka, läsa bra inlägg och bli påmind om vad jag var för person. Det är roligt att jag är så öppen på bloggen, så naket. Ni vet nästan allt om mig och jag vet inget om vilka som läser mina inlägg. Jag har t.o.m delat med mig om mina "självmords tankar" i två scener ( som inte jag tänker göra, bara tankar). Jag har delat med mig av mina bästa minnen, hemligheter och annat. Nu ska jag läsa vidare. Puss

Den perfekta höstbomberjackan !

 

What about today?

Lyckades sova en timme för länge men vaknade ostressad och helt ok glad. Veckan har varit bra hittills med bra inspark och hockeyvinst! Två dagar kvar till helg som förhoppningsvis består av massa chips och soffdeg. Längtar!

Ha en bra dag babes

Fall,

 
Samtidigt som löven utanför mitt fönster skiftar färg byts också filtarna ut mot tjocka täcken och man slutar ha balkongdörren på glänt. Sommarkläderna läggs i en annan garderob. Det är höst påriktigt och jag är typ lite taggad ändå. På Haloween och allt mys! Snygga höstkläder, hemmakvällar med kompisar. Stockholm i mörker då tusentals ljus lyser upp staden osv. Jag blir dock alltid mycket tröttare när mörkret och kylan kommer, allt som känns jobbigt känns då tyngre och jobbigare. Det är väl något jag måste jobba på. Jag förstår egentligen inte varför jag är så himla olycklig ibland. Jag förstår inte varför jag ibland har hjärtat i halsgropen och ett självförtroende som sviker. Jag menar jag har världens bästa pojkvän, världens bästa familj och vänner. Ändå känns det som att det alltid är något som fattas, något man inte kan sätta ord på. Snacka om att vara bortskämd. 
 
Hur som helst hoppas jag på att hösten 2014 levererar mer än bara depp och kyla!
 
 

#magganbror

Exakt en månad sedan vi lämnade den där underbara platsen. Har inget mer att säga än att jag saknar allt och alla så sjukt mycket. Bara längtar och drömmer mig tillbaka! ♥
 
 

Fulkultur,

Sommaregn, fastnar på betongen.
Discoljus, och nattens alla sorger.
Felicia, ikväll är det vi som faller.
Forever young, kom med mig ut i natten.
Stan är vår, trots alla år.
Vi är vackrast efter två.
Förlåter du mig, förlåter jag dig.
Stockholm håller andan, till torner av Forever young.
Två hjärtan som förstört varann.
En natt och alla ljus försvann.
Forever young.
 
Felicia, jag står med med hjärtat i halsen.
Och dina ögon, kan inte dölja sanningen.
Felicia, ikväll är det vi som faller.
 
Thomas levererar och snart om några månader står vi framför honom och skriksjunger någonstans utanför Stockholm.
 

bajs

fyfan. jag mår piss. aldrig mer igen förkyld + utgång. har aldrig varit såhär förstörd hahah!
 
Igår var dagen äntligen kommen, Josses och Jasses 18-års middag + utgång med hela gänget. Har taggat otroligt mycket till denna dag men självklart hinner jag dra på mig världens förkylning som höll på att kål på mig hela kvällen/natten. Kämpade mig runt omkring hemma hos Josse och sedan på klubben och mina nyfunna vänner fick skrika till barterndern vad jag skulle ha eftersom att min röst var nästan bokstavligt talat borta. Hade så ont i min hals och inget gick ner och jag orkade verkligen inte vara halvt nykter och dansa med en okänd kille som jag inte ens vågade titta på för ens jag tvingade mina kompisar att gå. Hahaha!
 
Jag förstår inte hur jag kan sitta uppe nu och blogga men min hals vägrar att ge sig, har så himla ont. Kan varken svälja eller andas in utan att det bränner som satan. Jag har sovit i mindre än fyra timmar och ska rösta om någon timme med mamma. Pellerente. Är glad att jag inte är äckligt bakis med denna förkylning, fyfan.
 
(fortsätter detta inlägg en dag efter)
Valetvaletvalet. Är lite torn apart nu när det har blivit regeringsskifte, har liksom inte riktigt satt mina fötter på en sida än men aa, röstade helt på Miljöpartiet så hoppas på lite mer förändring nu. 
Men fan vad jag spottar på SD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
puuuss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stockholm håller andan,

 
Kvällsolen lyser in på mitt rum. Det är den där höstdolen som är orange. Mitt rum ser helt annorluna ut, harmoiskt på något sätt. Sitter på min soffa och läser bok. Idag har jag röstat. Man märker på fester eller ja vartsomhelst egentligen att politik är huvuddisskutionen nu för tiden. Jag får fan ont i huvudet av allt tjat. 
 
Nu ska jag koka lite vanilj te medans jag väntar på min Vilmer. Ciao.

Fladderflagish

 
 
 
Jag skriver alltid rubriken sist då jag aldrig kan komma på något bra. Idag är det fredag har stannat hemma från skolan hehe men fick iallafall plugg gjort! Nu ska jag dra till Vilmer, vet inte ska väl supa typ det är ju fredaaag! Förra året brukade jag sitta hemma varje fredag och kolla på film och äta chips med Vilmer men sen kom vi på att vi har kompisar också. Så nu är det tvärtom. Sminket är på, har inga underkläder på mig, fett skönt och najs. Ska möta tjockisen Gamm för att hon vill ha Sushi.....xD XoXo 

i think i'm gonna lose my mind

Frustrerad och ensam. Hatar denna rastlösa känsla. Att inte finna sig själv riktigt i nuet. Jag vill göra en massa saker men samtidigt är det så svårt att inse vad jag vill göra. Jag har en massa plugg som jag inte riktigt tar tag i och det gör mig så satans frustrerad. Musiken jag lyssnar på är jag redan trött på och det finns ingen ny och najs musik. Har funderat på träning de senaste dagarna men det har inte blivit av eftersom att jag håller på att bli megasjuk.
 
Är trött på att bara dra hem och göra det vanliga. Är trött på att inte ha någon speciell att prata med non stop om vad som helst. Är trött på att inte känna mig nervös och pirrig och förväntansfull. Vill känna spänningen och glädjen samtidigt. Vill krama någons hand och inte släppa taget. Krypa upp i någons famn och sniffa på dens hals och pussa den på kinden och bara njuta av värmen på denna persons starka armar runt omkring min kropp. 
 
Fan haha vill bli kär på riktig. 
 
puuss
 
 
 
 
 

En kväll i September.

M spelar. Han spelar med hjärtat, han spelar för livet. J sitter framför med benen över fåtöljarmen. Han har foten på ett tomt glas som står på golvet och lyssnar. Han lyssnar på toner som griper en om hjärtat och pumpar vidare till venerna tillsamans med blodet och alkoholet. Vi blundar. Vi känner en kvarts lycka. Eller hur länge satt vi där och hur länge spelade han? Utanför lyser gatlyktan. Rummet fylls av tre speciella ungdomars känslor och i rummet bredvid pratas det och politik och Mariujana. Hah, vilken kontrast. Sen är det dags att gå hem. 
 
 

Top five

Hola!
Jag är ledig imorgon och när jag vet att jag kan sova hur länge jag vill nästa morgon så går jag och lägger mig så sent som möjligt. hahaha! I skrivande stund är klockan kvart i två, natten är ung.. Jag älskar sena nätter. Kan sitta i flera timmar och göra allt och inget. Idag har mina timmar gått åt att kolla på gamla bilder på datorn och lyssnar på bra musik. Under dessa timmar har jag upptäckt att jag har gått på hyfsat många konserter under de senaste åren.. Här får ni se mina topp 5 bästa konserter jag har varit på. Enjoy!
 
Vi börjar med femte platsen...
 
5. Avicii, Tele 2 arena, 2014
Sveriges och en av världens största DJ. och så gick han på Östra så man är ju extra stolt hehe. Jag var där med Joel och Kareem och house är ju inte deras favorit musik kan man säga men jag fuckade ur och hade superkul ändå. Hahaha! 
 
 
4. Summerburst, Gärdet, 2014
Summerburst är ju egentligen en festival men det är ju som att gå på flera konserter på 2 dagar. Två sjukt roliga dagar att starta sitt sommarlov med! Härliga människor, dans och bra musik (om man gillar house haha) I år var det riktigt bra artister också, som t.ex. Martin Garrix, Hardwell, Dada Life, Calvin Harris och David Guetta. Vi får se vad de har att bjuda på nästa år!
 
 
3. Veronica Maggio, Gröna Lund, 2011
Tre år sedan men den konserten har jag aldrig glömt. Jag skrek och sjöng med, så högt och så falskt jag kunde, varenda låt. Jag minns fortfarande hennes guldiga paljettjacka och hennes vackra röst åh gud så bra hon var! Jag tror jag fällde en tår och det var så värt det!
 
(Jag hittade inte mina egna bilder så jag har lånat bilderna från min vän google hehe)
 
Jag kunde tyvärr inte välja vilken av dessa två som var den bästa så dem från dela första platsen!
 
1. Coldplay, Stadion, 2012
En dröm som gick i uppfyllelse! Jag ryser varje gång jag tänker tillbaka till den kvällen. Publiken, folket, armbanden, konfetti, bästa vännerna, bandet och musiken. Paradise!
 
 
 
1. Håkan Hellström, Ullevi, 2014
Nordens största konsert genom tiderna. Behöver man säga något mer? Att stå där tillsammans med sina bästa vänner, sextiotusen andra männsikor och Håkan. Att Veronica Maggio och andra favorit artister dök upp och överraskade en. Att sjunga falskt till hans underbara texter. Att dansa till Ramlar och fälla en tår till Valborg. I Göteborg. Jag skulle göra allt för att uppleva detta igen.
 
 
 

Barcelona 2015

Depositionsavgift och flyget till Barcelona är betald! Jag är sjuuuukt taggad!! Längtar efter den där känslan man får när man sitter på flygplanet och man är påväg till ett ställe där man kommer att ha kul och man vet att det är en resa man kommer att minnas för resten av sitt liv.
Jag tycket ändå att det är lite sorgligt att den här resan ligger i slutet av trean. Det skulle ju vara bättre att lägga den i början då klasserna kanske får lära känna varandra bättre. Men man ska inte klaga! Vi alla har längtat efter denna resa sen ettan och jag vet att resan kommer bli ett bra avslut på gymnasieåren. Snart är vi där!!!!
 
Snart såååå
 

somliga ljus brinner aldrig ut

Hej finisar!
 
Idag stannade jag hemma med en orolig ocb knäpp mage samt min påbörjade förkylning, en ganska tråkig kombination. Låg i sängen till halv elva och tvingade sedan upp min tunga kropp till köket för att baka en kladdkaka och spela lite Sims 4.
 
Den dumma magkänslans är borta nu men jag känner hur hela jag snart kommer försvinna i min förkylning och det kommer säkert bli en hemmadag igen snart. Orkar inte vara sjuk haha, men det är alltid nu vid denna tid som jag lyckas bli sjuk, plus att jag bor med en 1½ åring som drar på sig alla helvetets sjukdomar så det är inget jag riktigt kan undgå tyvärr.
 
Gjorde om headern till ett lite höstigare tema, tyckte den va tillfälligt mysig men får se om den görs om senare. 
 
Måste plugga en massa men ska föra över lite bilder från iPhonen så att ni får se lite fuligheter som vanligt.
 
puuss
 
 

_

Dom säger att det gör mest ont att bli sparkad på bollarna eller föda barn. Jag har inga bollar och har inte fött barn, men för mig är det mest smärtsammaste att gråta. Jag vet inte varför men det känns som att det bara gör ont för mig? Jag kan inte förklara den smärtan, jag hatar det. Jag hatar det så obeskrivligt mycket.
 
Jag tror alltid att jag blivit bra igen, att jag mår bra igen,men sedan ligger jag där på mattan och gråter och river på min hud och skriker så att grannen plingar på. Jag vill få ett slut på det här.
 
Jag vill ha någon jag kan ringa direkt och mitt i all gråt. Men mamma vet inte om något och jag skulle skrämma iväg vilken människa som helst om jag visade vilka anfall jag kan få. Är det mäsnkligt? Jag blir rädd för mig själv. Jag vill få ett slut på det här.

skrattar varje gång. puss

 

Mörkt

Tanzis höstlista gjorde mig superglad på något sätt. Hösten har inte riktigt varit min favorit årstid men listan fick mig att tänka till där en stund. Det jag inte gillar med hösten är de regniga dagarna. Verkligen hatar det. Men när solen skiner på de fina höstlöven är mitt humör på topp. I år har jag ändå längtat efter hösten och anledning till det var att jag hade så mycket höstkläder som jag inte kunnat ha på mig i somras hahaha. Hoppas på icke-regnig höst i år!
 
Helgen är slut och jag längtar redan till nästa. Det glädjer mig att veckorna går så fort så snart är gymnasietiden över men samtidigt så skrämmer det mig lite. Äh, får väl ta dagarna som de kommer. Snart blir det en resa till Barcelona med skolan och sen alla skivor. Åh jag bara längtar!!
 
Helgen har varit najs! Jag och Askari-tvillingarna såg John de Sohn på Gröna Lund i fredags. Vi låtsades som att vi stod på dansgolvet på Grabbarna grus och dansade och skrattade åt killen framför oss när han hoppade i otakt med musiken. Sedan blev det socervadd hahaha! En mysig kväll helt enkelt. 
Efter Grönan åkte jag till Bromma på en mysig chillkrök med trevligt sällskap. Pratade politik och massa annat. Bra avslut på kvällen. Alla åkte hem hungriga och för mig blev det snabbnudlar med biffsmak när jag kom hem, så värt!
 
Lördagen och söndagen har jag legat i soffan, ätit chips och kollat på tennis med mor och massa filmer och gick på tv. tjockt men värt!
 
Har även funderat hela helgen på att köpa sims 4. Skolan kommer ju gå åt helvete då men det gör det väl redan ändå?
godnatt puss
 


♥ Saker som är bra med hösten ♥

Med hösten kommer inte bara kylan utan också humörsvägningar och mörker, men hösten borde inte va en sådan årstid man bara klagar och fryser. Med hösten kommer också värme på ett och annat sätt! Nu är det dags att gå upp i vikt och bli små tjockisar så vi kan vara varma, goa och glada!!
 
♥ Stickade tröjor i alla färger är ett måste!
 
♥ Varma drinkar, Choklad, kaffe, te, you name it!
 
♥ Sitta inne på ett mysigt fik med någon man tycker om och prata om allt och inget.
 
♥ Hösten är en jättevacker årstid, iallafall i början! Ta massa fina bilder, fota alla träd och löv och färger!
 
♥ Filmys! Man måste ju kolla på filmer bland varma filtar och en kopp te! Gamla favoriter som Harry Potter!
 
♥ Blogga en massa. Jag får iallafall en massa inspiration och blogglust när hösten kommer! Kankse för att man blir lite känslig på något sätt!
 
 
♥BAKAA, baka bullar och kakor och en massa annat gott!
 
♥ Långa promenader ensam eller med sin mor.
 
♥ Läsa böcker! Älskar när man kommer in i en bok och bara vill fortsätta läsa, hösten är perfekt för läsning!
 
♥ Stearinljus. Äntligen kan man börja använda alla olika doftljus man fått i present!
 
♥ Lyssna på cozy höstmusik påväg till skolan.
 
♥ Sockor och den snygga halsduken som matchar aallt!
 
 

when a fire starts to burn

Tjaa tjena! 
 
Det är bara uppdaterings-inlägg som ni får nu när jag/vi inte har någon fantasi. 
Idag mötte jag upp min saknade och härliga vän Maya och vi gick till ett mysigt och svettigt cafée i Gamla stan och satt där i lite mer än två timmar vilket var supermysigt! Hur skönt som helst att snacka med henne om allt och ingenting, fan har så otroligt många roliga minnen med henne från när vi var små/fula små tonåringar och vi kan inte sluta snacka om allt vi gjorde då. Vi var grannar i typ 14 år, helt galet. 
 
Har inget speciellt på hjärtat, känns bara som att alla rutiner börja fungera nu. Redan trött på skola och taggad på fredagar och helgen hela veckan. 
Har spelat Sims 4 lite fram och tillbaka, det är superkul men jag skulle hellre vilja spela det med syrran för då blir allt så knasigt och roligare haha. 
 
Hoppas att alla har en skön helg.
 
pusss
 
 
 
 

sdasdasda

  • How old were you when you had your first kiss? 15 haha
  • If I handed you a concert ticket right now, who would you want to be the performer? ALLRA helst Beyoncé eller Coldplay, helst Beyoncé eftersom att jag aldrig sett henne live och avgudar henne
  • What color looks best on you? Svart och vitt haha, men älskar typ grönt och marinblå också
  • Name three facts about your family? Oj... Mina föräldrar är skilda. Min pappa ska gifta om sig nästa år. (taggad hihi) Min hund är den bästa av alla mina familjemedlemmar.
  • What's the best thing you can cook? Hahahah är känd för min råa kyckling, nejmen kladdkaka haha!!
  • If you could pick the gender and appearance of your child, would you? Både ja och nej, otroligt svår och moralisk fråga. Men har alltid drömt om att ha två söner och en dotter men aa...
  • If you died right now, what song would you want to play at your funeral? See you soon av Coldplay
  • Favorite holiday dish? Haha!! Janssons helt klart
  • Would you ever get into a long distance relationship? Beror helt på, är det ett ömsesidigt förhållande så kan det ju hålla och leda till ett riktigt förhållande men alltså har sett hur det går till och är inte särskilt pepp haha.
  • Favorite kind of soup? Kycklingsoppa från Blå Band och misosoppa hahahah
  • What's the most thoughtful present you've ever received? Den här är inte svår eftersom att jag fick en egen Currykrydda av mina fina vänner i 18-årspresent eftersom att de vet att jag älskar curry hahaha!
  • Are you currently in love with someone? Nej men har vissa span lol
  • Would you ever become a vegan? Nej tyvärr älskar nästan all mat så skulle ha otroligt svårt att släppa det nu, skulle jag däremot varit uppvuxen med föräldrar som var veganer skulle det varit en helt annan grej.
  • What's your favorite hot beverage? Varm choklad eller latte
  • For your birthday, what kind of cake do you ask for? Min mammas tårta, svingod
  • Do you like going on airplanes? Jaa det betyder alltid att man ska någonstans så det är alltid kul, långa flygplansturer är däremot inte särskilt underhållande men man kan ju alltid titta på filmer som man aldrig sett förut såattee ;)))
  • Did you ever play an instrument? If so what? HAHA spelade fiol från trean till åttan 
  • Who was your best friend when you were six years old? Maya som fortfarande är en av mina närmsta och bästa vänner, ska träffa henne imorgon!♥
  • What color was your childhood home? Röda tegelstenar och blått tak
  • Starbucks order? Hänger ju där väldigt ofta 
  • Do you like where you're from? Jaa tycker om Sverige, fast är ändå lite torn apart vart jag vill leva när jag blir äldre. haha :(
  • What was your favorite book as a child? En bok som hette Jaguaren som handlade om en liten pojke som rymde på nätterna och förvandlades till en jaguar, hur mysig som hels när mamma läste den.
  • What's the scariest dream you've ever had? Riktigt längesen jag drömde en mardröm, men en som jag kommer ihåg var för superlängesen och då drömde jag att ormar bet mig i halsen så att jag inte hade någon som helst förmåga att skrika på hjälp, det är så satans obehagligt att inte kunna göra självklara saker i sina drömmar
  • Would you rather carve pumpkins or wrap presents? Karva ut pumpor, mycket roligare hehe
  • Favorite kind of candy? Älskar choklad med schweizernöt och sura saker nomnom
  • Would you rather be cold or hot? Smokin' hot if you know what I mean 
  • Do you listen to what's on the radio? Lyssnar nästan aldrig på radio
  • Do you like when it rains? Ja när man har världens största mysfeeling och är med någon/några man tycker om och bara myser och tittar på film eller bakar nåt gott och bara har det allmänt najs och snackar så jävla mycket skit. Så mys. Sen är det ju ganska oskönt att gå ut när det regnar men aah haha
  • What's a movie you cried while watching? HEHE The fault in our stars var den filmen jag grät till som mest alltså ever, lät som en gris och Alven tröstade mig sötnosen haha. Annars är jag världens bästa på att gråta till filmer hehe...
  • Do you think you're important? Jag hoppas att jag är det till de jag själv tycker är viktiga för mig! 
Tyckte om denna lista, annorlunda och roliga.
 
puuss
 
 
 
 

CP-TAGGAD

Hola amigos!!
 
Igår drog jag direkt till Vällingby efter att jag slutat runt tio i fyra. Gissa vad jag köpte???
 
HEHE
 
 Köpte en almanacka också, den va fin.
puuss

Matinlägg

 Detta matinlägg sög lite men jag hittade inga bra bilder. Ska titta lite bättre nästa gång lol, sitter i skolan just nu men lekitonen är tråkig. Pusss

Pics

 

bilder tagna från alla håll från förra veckan bror

kan inte sluta skratta

Stockholm håller andan till toner av forever young

 
 
Det var när jag satt på balkongen och smygrökte som jag verkligen upptäckte höskänslan som alla pratar om i skolor och tunnelbanor. Luften är liksom tunnare, det blir lättare att andas igen. Trots att skolan har börjat känns det som att något tungt lyfts från mina axlar. När jag satt där i vad som sägs vara höstsolen upptäckte jag även att jag behövde raka benen. 
 
"Blickar följer honom längs gatan då han tar ett steg efter ett annat. Sneakers, upprullade jeans, en alldeles för stor jacka och alltid den där mössan. Röker ett sista bloss innan han släpper cigaretten längs trottoarkanten. Helt ouppmärksam på omgivningen tar han istället upp en snus och placerar den till höger under överläppen. Äger endast en knapp uppfattning om tid och rum så gör alltid saker på sina egna villkor. Så han promenerar längs gatan likt han inte har en destination fastän att den egentligen är väldigt klar.

 Han är en person man intresserar sig av. Inte för att han försöker utan för att varje rörelse han gör och varje ord han säger berättar en historia så asymmetrisk att man måste stanna upp. Vem är han? Lika bekväm och säker som trasig och livrädd. Svårt att se det först, men stannar man upp så öppnar han upp sig själv utan att veta om det. Sättet han berättar sin historia på är inte frivillig, och mest troligt omedveten. Men för varje steg han tar längs gatan i ett ohektiskt tempo, samt för varje cigarett han slänger längs trottoarkanten, och för varje snus han stoppar under höger överläpp så berättar han mer om sig själv. Och desto mer han berättar desto mer kommer du att vilja höra"

 

 

 

Hej pretties!
 
Just denna helg fick jag världens höst-flow och bara längtade efter att få frysa på riktigt i varma kläder, sitta inne och dricka te eller varm choklad och bara stirra ut och älska vyn. Älskar verkligen alla höstfärger och alla mysiga fikahäng som blir av. Är lite sur att jag på att jag på något sätt sumpat bort min "nyinköpta" bok i och med att hösten är antagligen världens bästa tid att mysläsa.
 
Har inte riktigt kommit in i skolrutinerna än eftersom att jag gick upp en timme för tidigt idag och insåg det när jag var 20 meter bort från min port. Drog nytta av det och kollade lite på True Blood och åt en stabilare frukost hahaha! Nu är jag trött som satan och vilar ut mig inför morgondagens första lektion som är engelska och som börjar 8.15 och slutar 9.50. Wish me good luck...
 
Är shoppingsugen så in i helvete men måste vänta på pengarna i en månad typ... Sen ska jag införskaffa allt jag "behöver" för hösten. Taggataggatagggggga
 
har inget roligt att skriva. jobbade på ett bröllop på lördagskvällen och typ hela dagen på någon seglartävling som var precis vid caféet, så tror inte att jag ska jobba nästa helg, vill sova heheh. 
 
puuss
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype