Veckan i bilder

Sitter på jobbet och chill-mensar. Har en relativt skön mensvärk just nu som går upp och ner. Verkar som att hjärnan har svårt att bestämma sig för om jag verkligen tagit en Ipren eller inte. 
Killen som fyller år diggar reggaemusik så de blastar weed-musik i högtalarna hahahah.

Kvällsprommis med fulungen för några dagar sedan. Gosi.
Hängde hemma hos Tanzila ett tag och gottade mig med känslan att allt mitt plugg var klart medan de andra behövde plugga. 
Drog till Philip seeen och sov däär. Myspys.
<3333 bara massa snapbilder
gullisarna hahahhaha

Drog på bästa Jessie J med becca och jass
Firade kompisSofias födelsedag och grillade goootttt


Drog sedan hem till Philip och träffade mina tards till kompisar hahaha

Puss


En historia

Jag växte upp i en skola i närheten där jag bodde, i utkanten av stan. Grundskolan var den roligaste och lättsammaste tiden i mitt liv. Men det visste jag inte då. Jag behövde knappt ansträga mig för att få godkänt, ämnena var roliga, jag var motiverad. Jag klarade matten, och att klara alla ämnen var det minsta jag behövde oroa mig för. För jag var duktig. Jag pluggade. Jagkände ingen ångest över någonting. På rasterna var jag med mina kompisar. Vi skrattade, Jag skrattade så ofta på den tiden. Efter skolan och på fritiden umgicks vi nästan hela tiden. Det var en härlig tid.

 

Vad hände?

 

Sommar 013 förändras allting, jag börjar tjaffsa mer med mina föräldrar och syskon, jag började stanna hemma mer och mer. Jag kände mig ensam och missförstådd. När jag började gymnasiet blev det inte lättare, det gick från att ha MVG i svenska i 9:an till att nästan inte klara kursen på gymnasiet. Jag sjukanmälde mig nästan varje dag. Jag kunde ligga i sängen i flera timmar utan att göra någonting.Jag fick hela tiden höra att det var puberteten osv men jag visste innerst inne att det var något annat som var fel. Hösten 013 blev jag diagnoserad med Borderline, eller som det nu heter Emtionell instabil. Det var en lättnad att veta vad det var som var fel. Trots att jag ofta kände mig missförstådd visste jag att det var fler som kände som jag känner.

 

Nu tar jag en dag i taget. Jag skulle inte säga att saker och ting blivit bättre. Vissa dagar mår jag bäst och andra sämst. Jag har förlorat så många vänner men har kvar de bästa som har stått vid min sida trots att det har varit jobbit att vara både min familj och vän. Hela min gymnasiegång har varti svår att ta sig igenom. Jag skulle nog skylla på min diagnos för att förklara varför jag inte tar studenten. De här två senaste åren har varit en mörk period i mitt liv och jag hoppas att det går mot ljusare tider, att jag på något sätt inte har gett upp än! För jag vill inte vara den svaga Tanzila, jag vill vara den glada roliga tjejen från grundskolan igen.

Vita vindkraftverk

 
Vita vindkraftverk reser sig mot himlen från gröna ängar som sträcker sig så långt ögat kan se. Granskogar omger din kropp och själ. Det doftar barr och mossa. Vinden fångar ditt hår och solen lyser in mellan grenarna. Jag tänker att den här stunden är den bästa i mitt liv. Ensam i en skog, med en bok och ett par stövlar. Jag går så långt in i skogen jag kan medan jag hör bäcken porla och fåglarna sjunga till en sång jag aldrig hört förut. Allt är för bra. 
 
Tyvärr tar skogen slut vid den stora vägen där bilar åker fram och tillbaka. På en sekund går allt från att ha varit harmoniskt till att moln kommer i vägen för solen. Det fick mig att tänka på att hur jag än drömmer mig iväg i denna värld kommer verkligheten alltid hinna ikapp. Det är bara så det är. Det var ingen som sa att det skulle bli så jobbigt att fylla 19 och försöka ta studenten. Ingen.
 
Avslutar inlägget med något Alexander Juneblad skulle säga "Skogens andar leder mig"
 
Funderar btw på en ny tattoo, spännande!

2015-05-23

Än en gång, vilken längtan man känner i kroppen när det äntligen är så här skönt väder som det var idag.
Hade planerat en inomhusdag med plugg men istället sov jag länge, blev väckt av pappa och Tova som hade pysslat ihop en mysig frukost till mig och Sofia. Gick sedan tillbaka till sängen och tittade på två avsnitt av Downton Abbey och sedan blev jag ivägdragen till Bromma Blocks för en skön fika med pappa och Tova.
 
Psykologin ska redovisas på måndag men jag känner mig lugn. Vet vad jag ska ta upp och det är även väldigt intressant så jag hoppas att det blir en bra diskussion!
Nu ikväll blir det alltså plugg och kanske en film då mitt pass imorgon börjar 11.30. Älskar att få sovmorgon när jag ska jobba för det känns alltid som att arbetsdagen blir mer lyckad. Man kommer dit pigg med ett glatt humör istället för att vara trött och introvert haha...
 
Psykologin är i princip det sista som ska göras och sedan är allt klart! Är relativt nöjd med trean i alla fall, även om jag inte höjer mitt betyg i Samhällskunskap som jag önskat. Det är trots allt mitt egna fel att jag inte höjde mig men jag är nöjd att jag behöll det betyg jag haft innan. Engelskan däremot får vi se om hahahah...
 
Hoppas att er vecka varit på topp trots det oklara vädret! Min vecka har faktiskt varit bra även fast jag trodde att jag skulle skita på mig under mitt franskanationella och samtidigt somna. 
 
puuss!
 
 

Röda Maj

 
Vi kanske tappar läsare, jag kanske har tappat motivationen till att skriva, men jag har saker för mig hela tiden. Skolan har jag lagt åt sidan. Jag har lagt på mig några kilon och lever för pengar jag inte har. Jag har aldrig riktigt vetat vad som riktigt gör mig glad men jag vet nu. Jag vet vad jag blir glad, lugn och lycklig av, och det är när mina vänner mår bra! Mina vänner är som min andra familj. Mucho kärlek till er!!♥

längtan is fo' real

Är på något sätt inne i en sommarfeeling just nu. Låg ute på balkongen i en kvart i bikini innan mamma schasade bort mig och tvingade ut mig på en prommis med Love, men alltså VÄDRET. Dock har en massa fulmoln börjat rulla in över Alvik men det ska vara fint väder i några dagar nu och jag är supertaggad.
Gick igenom min mors facebook-album och hittade en del härliga sommarbilder från förrförra sommaren och blev alldeles nostalgisk. Vill dra till Västkusten med detsamma, ett av de bästa ställena i Sverige under sommaren. Så fint!!
Vill vara brun och kunna springa runt med bara ben utan att ha ångest för att se ut som en snögubbe. Just nu är jag blek som bara den och blir bara deprimerad när jag försöker sola på balkongen hahahah.
 
I onsdags kväll drog jag, Gamm och Philip hem till Carlito för lite tacomys och mys över huvud taget. Sov över där och drog till skolan direkt igår. Mådde bajs för att min mage var helt knasig under morgonen och resten av dagen. Hade nationella i franska men var tvungen att springa ut utan att ha gjort klart hela provet för min mage höll på att sprängas. Tvingade mamma att hämta mig hahaha...
 
Oh well, idag mår jag mycket bättre och ska snart sätta igång med det sista som är kvar i skolan. taggatagga!
 
Imorgon ska jag på 50-årsfest och är faktiskt lite taggad för det kommer vara bra väder och det kommer antagligen bli asgooooooooood mat för de vi ska till är matgudar enligt mig HAHA. 
 
Hoppas att ni har haft en skaplig vecka so far!
 
puss!
 
I Falun när vi satt och mumsade på bästa lunchen; våfflor med Ben and Jerry's. Just då kommer våra kompisar som just då ska tömma mormors brunn så att det börjar stinka råskit över hela stället hahahah! Bästa tajmingen. <333
Halvskev bild från Västkusten när jag var där med mamma och Sofia på en av de bättre Sverige-resorna. Vill tillbaka nuuuu. Glajjorna på sne hahahah...

Glädje och sorg mixat blir en enda jävla känslosoppa

Tror att jag har lyckats finna mig i allt på något sätt.
Tankarna är inte lika mycket svårförklarade. Jag mår bra.
Runt omkring det dåliga finns det så mycket fint och så mycket glatt och jag har insett att jag faktiskt kunnat ta vara på det. Jag mår bra och jag är faktiskt glad.
 
Begravningen i onsdags var otroligt fin och väldigt tuff. Att få se Ludvigs familj på så nära håll var hjärtskärande. Att en familj är tvungna att ta farväl av sin 19åriga son är hemskt att få se. Det får en verkligen att tänka över i livet. Jag önskar att han fortfarande levde så att vi alla slapp känna dessa känslor och denna sorts saknad.
Jag vill försöka förstå hur han kände och vad han tänkte men jag klarar inte av det eftersom att det enda jag kan tänka på är att han hade så mycket bra i livet. Det han hade var så starkt och han släppte det.
 
Jag vill inte gräva mig in i det för mycket. Gråter men vet inte riktigt vad jag tänker på. 
 
Har plugg som väntar som jag verkligen måste ta tag i. Det får en att försvinna lite från tankarna. Jag måste verkligen få bra på de sista examinationerna jag har. Det är så jävla viktigt. En månad kvar, hela kroppen skakar av nervositet och förväntan. Jag tar studenten.
 
Ska återgå till plugget nu. Ska försöka slänga in fler inlägg sen men har inte haft någon vidare ork. Finns inget roligt att skriva om eller jag kan inte skriva om saker så att det blir roligt för andra att läsa.
 
Men har träffat en kille bara så att ni vet. Han är söt.
 
puss!
 
 
 

Snor Annis Lista!

  • Om du fick en konsertbiljett just nu, vilken artist skulle du vilja se? Håkan Hellström eller Coldplay lugnt!
 
  • Vilken färg klär dig bäst?  Tror jag passar bra i färglatt eftersoma att jag har mörkt hår och mörk hy, men använder aldrig färglada kläder hihi.
  • Vad kan du laga bäst? Köttfärssås!
  • Om du kunde välja kön och utseende på ditt barn, skulle du? Låtet kanske hemskt, tror alla människor skulle svarat nej, men jag tror sanningen svider lite mer än såxD mitt svar är ja!
  • Om du dog just nu, vilken låt skulle du vilja spela på din begravning? The funerl-Band of horses, När det blåser på månen-Kent eller Turning page-Sleeping at last tor jag!
  • Favorit högtidsmaträtt? Jansons frestelse!:D
  • Skulle du någonsin kunna vara med i en långdistansförhållande? Neej!
  • Favoritsoppa? Vilmers mammas skaldjurssoppa!
  • Vad är det mest omtänksammaste present du någonsin fått? Jag vet inte varför men blev jätteglad och jätterörd när min lillebror ritade en teckning själv och gav den till mig på min 18-årsdag<33
  • Är du för närvarande kär i någon? Ja
  • Skulle du någonsin kunna bli vegan? Nejnejenej älskar kött och ägg och ost osvosv!
  • Vilken är din favorit varm dryck? Vaniljte och Oboy!
  • För din födelsedag, vilken typ av tårta föredrar du? En såndär god sommartårta med jordgubbar och mycket grädde!
 
  • Tycker du om att flyga? Konstig fråga jag gillar det inte men jag hatar det inte heller!
  • Har du någonsin spelat ett instrument? Om så vad? Har ju "Skojspelat" på olika intstrument, men instrument är inte min grej:/
  • Vem var din bästa vän när du var sex år gammal? En flicka som heter Rima som går i Hannas klass nuxD Och Hivron!
  • Vilken färg var huset du växte upp i? Samma färg som nu! lite gulaktigt
  • Vad beställer du på ett fik? Fikar inte så ofta, men när jag gör det bestället jag en biskvi och chailatte!
  • Tycker du om landet du är ifrån? Yes älskar det!
  • Vilken var din favoritbok som barn? ÅH! Det var en Petsson och Findus bok som handlade om när dom skulle fira jul<333
  • Vad är det läskigaste drömmen du någonsin haft? Usch vill inte tänka på det, men det var för ca ett år sen så drömde jag om att jag, pappa och min syster bodde i ett svart högt torn och hela auran i drömmen var liksom grådimmig, iallafall så drömde jag att jag sprang barfota uppför svarta trappor i en evighet tills jag så mitt pappas huvud ligga på ett trappsteg. Vill spy varje gång jag tänker på det.
  • Vill du hellre laga mat eller diska? Laga mat, älskar det!!:D
 
  • Vill du hellre vara kall eller varm? Kall! Hatar att svettas och att tycka det är för varmt, ni vet på sommaren när man är irriterad på allt och alla och inte  orkar röra på sig och känner sig smutsig osvosvxD
  • Lyssnar du på radio? Inte egentligen men den brukar va på ibland när mamma städar!
  • Tycker du om när det regnar? Sommarregn är en utav sakerna jag tycker bäst om!
  • Vilken film får dig att gråta? The notebook såklart
  • Tror du att du är viktig? Jag vet inte riktigt, En del av min personlighetsstörning är just att jag ibland inte känner mig viktig alls. Men samtidigt vet jag ju att jag är det för många! (hoppas jag iallafall).

Idag


Sitter halvnaken i min soffa med blött hår, tre filtar och fyra kuddar. Det är grått utanför. Det bränner bakom ögonlocken från igårkväll. Mamma har kommit hem. Istället för att gå till skolan idag har jag stått i köket och gjort äggmackor till henne. Nu har hon farit till jobbet så är ensam igen. Har gjort om hela min tumblr till saker jag verkligen tycker om, platser jag vill besöka, tatueringar, konst, saker som helt enkelt intresserar mig. Här är den om ni vill kika in då och då! Unirebell.tumblr.com. Lyssnar på Kodaline just nu och funderar lite över vad jag ska hitta på på torsdag och fredag då vi är lediga!
 
Jag har inte varit i skolan på ca en vecka och två dagar. Har inga ångestkänslor över det (än). Måste verkligen ta mig upp imorgon, det har jag lovat mig själv!
 
 
 
 
 
 

Tråkigaste inlägget ever

 
Sitter hos Gamm nu, Anni, Ebba och Jensen är här, snart kommer Vilmer, Affi och Hål och kanske Joel! Ha faktiskt fått lite plugg gjort även om det tar evigheter för mig att läsa klart en sida. Dagarna blir varmare och varmare. Jag mår bra idag! Har egentligen inte något speciellt att skriva om. Livet är helt okej bra även om jag inte går ut med fullständiga betyg och livet är helt okej bra även om jag inte har hittat en studentklänning än och även om jag har 0 kronor på kontot. Vi går mot ljusare tider!

STAY HYDRATED

 
Blir så himla sugen på att göra sånahär, tänk er vad fräsch att dricka såna en varm sommardag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mösspåtagning 2015

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
en av de bättre dagarna. älskar mina fina vänner.

Paris 2015

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype