just be mine


Snodde denna fina lista från Beccovich för att jag inte hade något bättre för mig. Lär känna mig än en gång ni som inte vet någonting <3
 
1. Hur gammal är du? 18 bast
2. Hur gammal känner du dig? 13+
3. Vad har du gjort i dag? Tja.. vaknade vid 12 så har inte lyckats göra särsilt mycket denna fula dag
4. Vilken film såg du senast? RoboCop igår, najs men lite tråkig. Fastnade inte riktigt
5. Vem ringde du senast? Tanz my love
6. Är du besatt av någonting? Småpojkar och mat
7. Är du rädd för blod? Jaa.. svimmade nästan när jag rakade benet en gång och ah :)
8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Mitt härliga rum som är nystädat och fint! 
9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? Nej kommer bara på Olof Palme :(
10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga?  Inte denna gång hehehe
11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Svart och vitt, true svennebanan
12. När vaknade du i dag? Någon minut innan 12.00
13. Vilken är din favorithögtid? Min födelsedag hahahah, jul är också mysigt.. suger på att "tycka" om högtider. har helt tappat feelingen för allt typ.
14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Åh på ett härligt fik vid stranden med vänner och min största kärlek, vem det är vet jag inte hahaha
15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? New York under ett fett molntäcke med fukt i luften som man i princip kunde slicka på. Det var 30 grader varm. Fy. New York annars var coolt.
16. Hur vill du tillbringa din pension? I ett fint hus vid någon härlig strand med min tjocka man som älskar att skratta åt mina skämt och som lagar god mat till mig. Fina barn och barnbarn och en massa pengar. Plus några katter och en papegoja. Vad mer?
17. Vad lyssnar du på just nu? Sleepless - Cazette
18. Har du någon gång brutit ett ben? Nej men har gjort illa mig allt för många gånger och opererat knät :)
19. Vilka fyra saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Cola, mjukglass, gyros och mängder med chips
20. Vem är din favoritkändis? Beybey och Coldplay
21. Vad är du på för humör just nu? Trött, ensam, allergisk och rastlös.
22. Vilka länder har du varit i? Förutom mellanlandningar: Sverige, Danmark, England, Irland, Frankrike, Italien, Spanien, USA, Thailand och Malaysia
23. Snarkar du? Näe inte vad jag har fått höra. Gamm gör det :)))
24. Vad vill du jobba med?  Barnpsykolog av något slag
25. Hur går du helst klädd? Jeans, t-shirt och espadrillos
26. Vilket stjärntecken är du född i? Oxe
27. Vilket är ditt favoritgodis? Åh finns någon runt godis som är röd och svart och är sur och jag älskar den
28. Vad sa du senast? Jag slänger osten nu
29. Vilket är ditt bästa ämne i skolan? Engelska love it
30. Är du kär? Nej men vill så innerligt haha :')

bästa på länge

Röda stringtrosor

Idag har jag varit i skolan. Sista lektionen jag hade var matte och det slutade med att jag sprang hem med tårar i ögonen efter 20 minuter. Vem fan får 3 poäng på nationella provet liksom?? Skitsamma, har legat och snapat med peeps halva dagen. Det är kul. Jätte kul.
 
 

min helg i bilder so bloggish...

 
 

Helg

Har haft en superbra helg med bästa gänget. Hängt vid vattnet i Gamla stan, lekt med vattenslangen, solat en massa, grillat, krökat, kollat på Champions Leage finalen, klubbat, dansat, solat ännu mer, ätit slush, kollat på korpenmatch och sist men inte minst, röstat.
 
Här kommer bilderna!
 












 

ballaballaballa

hej kompisar!
sitter och skriver det sista på min engelskauppsats som ska in idag. har tyvärr idétorka just nu så passar på att slänga in ett litet blogginlägg.
denna helg har bestått av jobb, plugg, sooooool, mys osv.
imorgon har jag mitt sista nationella prov och det ska bli så satans skönt att få det klaart. muntliga i franska, det kommer nog gå bra. är med mi friendos.
 
snart två veckor kvar tills vi slutar, det är helt sinnesjukt!! vill bara springa från skolan men samtidigt vill jag stanna kvar för det är en sån himla trygghet. skola utan hemmaplugg funkar alltid bäst haha..
men det ska bli skönt att slippa tidiga mornar, prov och en massa inlämningar. fyfan va mycket inlämningar jag har haft. och jag har läst en massa skitböcker. usch. nu kan jag äntligen läsa något som jag faktiskt VILL läsa.
 
oh well.
syrran har redan hunnit bränna sig så jag antar att det är sommar på riktigt.
 
ska plugga vidare.
 
pusss

Hypothalamus

Jag och käraste Hanna var ju på skiva igår. Själva skivan var ju sådär om man ska säga men jag hade i alla fall roligt. Sprang runt här och där (mest till toan), pratade lite med folk, dansade och skrattade en massa. På vägen hem var jag så sjukt jävla trött. asså ni fattar inte, somnade på tuben och glömde nästan att gå av. knas. men jag kom hem och det var så jävla skönt att sova. bra kväll med Hannispannis<3
 
En vanlig onödig skoldag idag med underbart väder. Önskade att Sverige var som idag i typ 10 månader istället för 2 månader. På vägen hem mötte jag Max och Loke som var på väg till Lokes trummkonsert så jag följde med de för att skippa plugga till provet imorn. Det blev först donkenkäk i Bromma och sedan Lokes konsert. Så duktig han var!!! Riktig estetare<3 
 
Kom hem och åt lite mat och sen åt jag lite mer mat och sen kollade vi på hockey. Sverige är vidare till semin!!! Hur fett!??! Ska bli riktigt kul att se matchen mot Ryssland på lördag. Omg imorn är det fredag!! Är riktigt taggad inför helgen. Som vi planerat nu så blir det paellakväll med gänget, ska klippa mig och ska äta middag med familjen på morsdag. 
 
Måste ta och plugga in det sista om mens nu. godnatt
Gamm
 
Max och miniMax


 

Hundra kilometer hem

Nu när de flesta stora proven är avklarade kan man äntligen andas ut. Det jag har kvar är massa inlämningar såsom labbrappoter som skulle ha skickats in för ett år sedan. Äh, får fixa det någon söndag. Fan vad kul det ska bli att sitta hela dagen och skriva labbrapporter, can't wait omg.
 
Pluggade matte till klockan tre igår så fick bara tre timmars sömn. Trodde aldrig att jag skulle komma upp på morgonen men jag gjorde det ändå. Satt dock och halvsomnade på provet hahaha ovärt! Provet gick helt okej, det kunde har gått sämre eller bättre. Gjorde i alla fall mitt bästa, eller gjorde jag? jaja det är över nu i alla fall :))))))
 
Sov i några timmar när jag kom hem. När jag vaknade och var pigg och glad gick jag, Tanzila och Vilmer till pensionärshuset och kollade på när Max och hans estetkompisar spelade jazzmusik. Riktigt mys! Efter det mötte vi upp Joel och Rasmus för donkenkäk och sedan gick vi en lååångpromenad. Alla var så trötta men ändå glada på något sätt, speciellt Joel som kom hem från USA idag. Det var som julafton då han delade ut presenter till oss hihi, kul att du är tillbaks Joelito!
 
Ska läsa lite om hormoner, nervsystem, droger och mens nu innan jag somnar. Tagga prov på fredag. Tagga skiva imorn!!! Ska supa ner Hanna..*peddosmile*
 
Natti
Gamm

 

♥ vill ha dom her ♥ So fab♥

 

Mattenationella

 
En Polly som pris efter varje mattetal vi har gjort MOTIVATION
Det går bra nu
 
// G & T
 

hella day va

Är så jävla förstörd idag. På riktigt.
Börjar lugnt och stadigt. Hittar inte nycklarna, stressar iväg till skolan osv.
Tråkigt nationellt prov i franska som självklart går balle.
Fortsatt tråktråktråk.
Sedan lunch. Gottgottgott. Åt ingen frukost så åt som en gris vilket lyckas resultera till att jag doppar min "jacka" i salsasåsen på något vis och som då kladdar ner min vita blus. Jag går alltså runt med fettfläckar på min kläder.
Det regnar som satan när vi ska gå från matsalen.
Ska springa. Har mobilen i rumpfickan. Springer men tänker inte på mobilen som halvägs från dörren hoppar ur och ner på den blöta asfalten. Självklart har jag en skön liten publik som skriker av upphätsning när de ser min mobil falla ner på marken. 
Tar upp fitthelvetet och bönar och ber, är så himla självsäker på att den skulle klarat fallet men med ett leende på läpparna ser jag den sköna sprickan som omger övre delen av framsidan av mobilen. Salig av lycka för att den inte korsar framkameran springer jag inte och ropar en massa svordomar och beger mig kort därefter hem i det sköna regnet. Det enda som var bra med min klädsel var att jag hade mina höstskor.
 
Ska plugga som ett cp nu. Det är stress på riktigt.
Ska på skiva på onsdag med Gamm. Tagg!!
 
puuss

Det tog så lång tid att bli ung.

 
Det handlar om att sitta och skratta åt allt och inget när hon är 03.14 med sina vänner. Att sitta och skratta tills magen krampar och tårarna sprutar, Äta jordnötter och dricka mjölk ur varandras glas. Det handlar om att inte veta ifall det fortfarande rusar alkohol o blodet eller om man bara är alldeles för trött. Det handlar om att promenera hem när hon är 03.30 och svära åt fåglarna och sparka på skyltar. Det handlar om att vara så trött just i den stunden att man ser hög ut. Att gå tillsamans när solen går upp. Ingen sömn, bara skratt och prat. Det handlar om att kasta blad och blommor på varandra. Att vara varm om hjärtat med frusna fingrar. Det handlar om att röka sönder lungorna men inte bry sig. Inte förrän dagen efter. Och det handlar om att sjunga högt ut i luften med stämmor som går sönder av hesa sångröster. 
 
Jag vill att varje dag på sommarlovet ska vara som denna helg.
 
 
 
 
 

Äntligen min

Fick en försenad födelsedagspresent av Thomas idag. Superglad och nöjd! hihi hoppas para rullar in nu!

Fågelkvitter

Både fredag och lördag var jag så otagg på livet, fester och alkohol. Ville bara sitta hemma i soffan, se på någon bra film och äta massa gott. Kände mig sliten och gammal. Men det blev ändå inte som jag hade tänkt. Det blev ingen tjockishelg här inte. Fest i Kallhäll i fredags och kom hem runt 04 hugrig men mest trött så jag åt inget. Lördag var en bättre dag. Missade Steve Angelo för att jag var så jälva seg, så synd :( Men efter en skön dusch blev man piggare. Vi började med chillkrök hos mig, vidare till Björkan och slutade hos Paolo. Kvällen bjöd på massa skratt, speciellt i slutet då alla var så sjukt trötta hahaha. Mysig promenad hem från Paolo och kom hem runt 04 inte hungrig bara trött. Bra helg med underbart väder. mycket bra mycket bra
 


 

Take my hand

Kan inte någon snygging bara smsa, ringa, kika, snapchatta eller whatever och fråga om jag vill gå på en romantisk middag med honom. En riktig dejt liksom, så jag kan tagga till och känner fjärilar i magen och välja kläder och sminka mig och fixa mitt hår i fyra timmar och ba aaaah amagad. och efter ska han lämna mig vid min port och ge mig en ordentlig hejdåkyss, aahhh dream on girl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We're giants in a little man's world

Har just druckit upp mitt te och ätit upp tre digestivekakor med philadelphiaost på. Standard. Klockan är några minuter över tolv och det kanske är dags att sova men känner för att skriva lite först. Har dock inget speciellt att skriva om men vill skriva ändå. hahaha va?
 
Skrev ett kursprov i fysik idag. Har fortfarande ångest över att jag inte pluggade till detta prov, så jag vill helst bara glömma bort allt och typ bara tänka på glass och gula vattenmeloner.
 
Imorgon bitti väntar ännu ett till prov. Enegelska nationella muntligt. Prata engelska, åh min starka sida, pfft not. Aj lajk speaking english så much bikkos aj äm väri god at it. Är i alla fall bättre än Vilmer, hahaha xD
 
Efter Top Model gick jag ut och mötte Rasmus och Max och tog en låååångpromenad. Vi gick runt i typ 2 timmar och pratade om allt och inget. Vi gick bland annat förbi Maxs (förhoppningsvis) framtida hus. Superfint och stort hus och ligger i ett najs område. Det enda vi tänkte på var inflyttningsfesten. hahahha nämen det kommer bli riktigt mysigt i sommar, om han nu får huset. Håller tummarna för dig Maxiboy :)
 
Åh herre, det tog en halv timme för mig att skriva det där. vafan?! 
Måste nog sova, natti
 
 

❤️


Helg

Dags att säga farväl till helgen och välkomnar en jobbig skolvecka. Men man får hålla ut, bara en månad kvar till skolavslutning, sedan är man fri. Men innan dess lär jag få minst sju panikångestattacker. weehååå
 
Jag vet inte vad som har hänt men jag tar inte många bilder med min mobil längre. Förut ska jag alltid ta bilder på allt och alla vad vi än gör. Filmkvällar, fester eller typ softhäng. Men nu när man kollar på mitt kameraalbum hittar man bara bilder på mina anteckningar (bilder på tavlan) där man inte ens kan se vad lärarna har skrivit. Ja! Kom just precis på varför. Snapchat. 
 
Min helg har varit både rolig och mysig. Den började med hamburgarmiddag och krök med massa sköna människor hos Vilmerbabyboy som nyligen fyllt 18! Grattis igen babe! Vi sjöng för honom och han fick lite presenter osv. Sedan drog vi vidare till Simon där vi krökade ännu mer. Nån deckade och nån var ute och gick på helt främmande gator. Kvällen var trevlig men resan hem var inte så kul menmen kom i alla fall hem och fick mat. yay
 
På lördagen hade mamma middag för sina kompisar så jag hjälpte henne att städa och förbereda maten. Gjorde även chessecake som de älskade. Cred till Ebba ;) Sen drog jag till Vilmer och lagade lite thaimat till Vilmer, Tanz och BakisCalle. Efter maten åt vi efterrätt och kollade på film. supermyyys sen kollade vi röstningen på eurovision, Calle ville det så vi kunde inte säga nej. hahahahaha Efter att Conchita vann så kollade vi på en till film. Eller boysen kollade, jag och Tanz drägglade i sängen och sen var det sovdags. Borstade inte tänderna eeewwww
 
Vilmer lagade frukost åt oss, vilken wifey, tittade en stund på TV, Calle drog hem för att mata sköldpaddorna, Vilmer och Tanz åt lunch, jag drog hem för att plugga, gjorde inte ett skit, kollade massa serier, bloggat, åt, åt, åt, kollade hockey, Sverige vann weehååå, bloggar och nu här vi här. Åh herre klockan är halv tolv. Jag måste upp kloclan sex imorn och komma i tid till engelska nationella. usch fy blä måste sova nu puss.
 


 

Göra allt för att inte plugga

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? - Maj

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? - Hmmm, kärlek utan sex

3. Vilken var den senaste filmen du såg? - The dark knight rises<3

4. Har du bra självförtroende? - Hyfsat bra!

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? - Råna en bank  

6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? - Äta, sova, dö.

7. Beskriv ditt drömutseende.. - Stora fina ögon, fina tänder, perfekta läppar, solbränd

8. Skriv namnet på någon du ser upp till - Manikan Burom

9. Någon du har kysst - Någon Isak

10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - Nej :( 

11. Den du senast sov över hos - Vilmer Olsson

12. Vem skrev du senast med på Facebook? - Max Schömer

13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? - Ja men har haft den alldeles för länge men kan inte bestämma mig vilken bild jag ska ha annars.

14. Vad väljer du, godis eller chips? - Godis, socker socker socker<3

15. Pinsammaste minnet från skoltiden? -  Det kom fram en tjej och sa att jag hade en mensfläck på mina byxor, woooaaahhhh tur att jag bodde nära 

16. Hur uppvaktar man dig? - Skratta åt mina skämt

17. Har du rykten efter dig? - Skulle inte tro det va?

18. Din sämsta egenskap? Att jag har svårt att säga nej. Eller jag vet inte hur det är nu men jag hade i alla fall svårt att säga ja förr. Annars hör jag väldigt dåligt, hahaha

19. Din bästa egenskap? - Jag är superdupermega snäll. Tror jag

20. En låt du är beroende av? atm, Coldplay - A sky full of stars, lyssnar sönder den!

21. Vad stod det i ditt senaste sms? - "Glöm inte majs"

22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? - Mor, hon lagar god mat :D

23. Kan man vara vän med sitt ex? - Såklart!

24. Har du kysst en kompis? - Ja!

25. Hur ofta dricker du alkohol? - Alldeles för ofta nu på senaste tiden, paraknaaaas

26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? - Så länge man inte låter det ta över ens liv och skapar sig ett beroende skiter jag i vad folk tar eller inte tar.

27. Vad hatar du? - Larver

28. Hade du kunnat ha distansförhållande? - Kan tänka mig men vet inte hur bra det skulle fungera

29. Vad handlade din senaste dröm om? - Jag sover så djupt så jag kommer aldrig ihåg vad jag drömmer om, det suger! :(

30. Vad väger du? Är du nöjd med det? - 55 kg, har inte gått upp eller ner på 2 år. Hoppas detta håller föralltid

31. Hur lång är du? - Runt 169 cm

32. Vilken är den bästa svenska filmen? - Snabba cash är den enda jag kommer på just nu.

33. De bästa svenska skådespelarna? - Älskar Björn Gustavson

34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? - Harry Potter, always and forever

35. Ditt humör för tillfället? - Jag har nog aldrig haft så mycket ångest

36. En vacker person? - Jennifer Lawrence

37.Har du instagram? - gammburom, follow or die

38. Vem kramade du senast? - Tanzila Mir

39. Vem träffade du senast? - Mor och syster

40. När slog du dig senast? - Slog mitt huvud i en tavla, en bild på när Peter var liten på träslöjden, very cute

41. Någon du vill träffa? - Albert Einstein, vill se hans tunga

42. När grät du senast? Varför? - Idag, såg en video och tårarna bara rann

43. Sminkar du dig varje dag? - Everyday

44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? - Snygg som mor, smart som far

45. Är du helsvensk? - Inte det minsta!

47. En artist du inte gillar?  - Conchita Wurst, drömmer mardrömmar om hen

48. En artist du gillar? - Ed Sheeran

49. Vad är det bästa som hänt dig? - Att jag flyttade till Sverige och har fått så många fina vänner

50. Vad vill du bli när du blir äldre? - En bra mamma, någons fru, chef, pensionär, en snäll tant med långt vitt hår som ger barnen massa bullar och godis. 

Give me love

A: Ni är så söta!
B: Haha!
A: Gillar du honom?
B: Vet inte.
A: Haha! Hur kan man inte veta?
B: Haha! Vet inte. 
 
När vet man?
 

tumblr älsk

följ mig på tumblr om ni känner för att känna av min swag
richanduglyy
 
 
 

_

Jag saknar min mamma. Hon åkte till Bangladesch igår och ska vara borta i två veckor. Hon var tvungen att boka första bästa när hon fick veta att min morfar, alltså hennes pappa låg sjuk. Hon har ju vetat att han har varit sjuk. Men inte såhär. De ringde och sa att han knappt kunde prata och att han bara låg i sängen. Mamma tror att det är sista gången hon får träffa honom..ja innan han dör alltså. 
 
Världen är inte rättvis. Varför ska hennes pappa behöva ligga och lida av samma sjukdom hennes bror gick bort av för några månader sen? Cancer. Hon var inte sig själv när min morbror gick bort och jag undrar hur hon ska klara av det här nu. Och hur ska man som en dotter trösta henne? Lägga en hand på hennes axel och säga att allting kommer gå bra?
 
Istället låser jag in mig på mitt rum medan jag hör svaga snyftningar. Vill inte gå igenom detdär igen. Men hur gör man då? Hur tröstar man någon som mist två viktiga personer? Jag undrar hur det kommer bli när hon kommer hem. Det gör så ont i hjärtat att se sin egen mamma gråta.Jag vill bara att hon ska veta att hon har mig och mina systrar vad som än händer.Jag vill bara att hon ska veta det just nu.

När jag blir stor ska jag bli...

En städare
 
Jag kommer få F på alla mina prov nu framöver och så kommer jag faila alla högskoleprov (har två stycken kvar jag ska göra innan jag ska söka) och så kommer jag aldrig komma in på KTH och så blir jag en städare. Sounds like a plan yay

skrev detta igår

Har mycket att berätta så kan börja med middagen i lördags som var supermysig!
Alva kom till vid fyra-tiden så drog mot ICA och handlade en massa till middagen, gick nästa på tusen papp haha ångest.
Vi blåste en massa ballonger tills vi hade kramp i kinderna och hela lägenheten snurrade runt omkring oss.
Kompisarna kom runt sju och sedan runt åtta. Jag och Alven hade fixat fin och stämningen var pepp!
Vissa kom inte vilket var synd men vi körde på ändå. Smakade rosévin för första gången, är inte särskilt tagg på vin smakar typ rumpa.
Men vi åt gott, kycklingen var krångel så den åkte in och ut ur ugnen minst tre gånger hahahah.
Sedan satte vi oss och körde lite standard drickspel och chippong som är en helt efterbliven lek och jag skrattade så att jag hade ont i käkarna. Man fick nämligen inte visa tänderna så satt och spände ansiktet i en evighet.
Well well, runt 12 var det bara Alven och Jass kvar. Jag och Jass städade och Alva sprang fram och tillbaka mellan toan och soffan eftersom något spökade i hennes mage. Vi vet fortfarande inte haha.
På söndagen myste vi med Lovi och åt god frukost sedan drog tjejerna hem och jag städade undan det sista och kunde pusta ut lite.
Shoppade ensam i Vällingby efter att ha dragit förbi pappsen en snabbis och fick med lite fint som jag är jätteglaader över.
Igår hände inget speciellt.
Idag hade jag min ultimata otursdag, tror att det berodde på att jag inte hade på mig mina armband som jag typ alltid brukar ha. I alla fulla fall:
Dagen började bra, hade god tid på mig att äta frukost och duscha.
På väg till tunnelbanan kommer jag på att jag glömt mitt sl-kort. Ringer mamma hon svarar ej. Rushar hem igen men inser att jag inte kommer hinna till skolan eftersom jag skulle ha Nationella i engelska klockan 10.00 och klockan var då 9.35. Jag var inte alls smart, var supergaletheltfittigt stressad. Tänkte inte på att jag som nu är nybliven vuxen kunde fixa ett eget konto på Klarna så jag ringde en taxi och drog mig mot skolan med den. Väl framme vid skolan hittar jag inte min plånbok där mitt bankkort var i så jag panikar sönder och ringer Becc som var precis framför taxibilen så hon fick snabbt betala för mig, 130 kr alltså ahahahahahaha. Var helt sönder plus att Nationella inte gick något vidare heller, var alldeles för inne i någpt helt annat och det kändes inte som att jag skrev om det ämnet som jag valde.
lol motherfucker lol.
Men denna dag är snart äntligen över och jag måste tänka på annat.
 
Ni ska få en härlig bildbomb också!
 
puuuss
 
 
(satt och kollade igenom alla bilder idag på svenskan och blev utskickad av staffan för att jag skrattade så mycket)

2 die 4

 
Adidas nya kollektion
 
 

Det här med skolan och betyg.

Igår låg jag i sängen och mådde verkligen piss. Inte för att jag är olyckligt förälskad eller för att jag blivit osams med min bästa vän. Inte heller för att chokladen var slut. Jag låg helt enkelt och hade ont i magen av tanken på skolan. Det var inte en vanlig söndags ångest utan nån slag depression. Jag Hatar skolan. Finns ingenting som jag gillar med andra året på gymnasiet förutom rasterna med tjejerna som jag halv ogillar ändå.. Det är konstigt för det som jag hatar väger så tungt att det jag tycker om med skolan blir till nåt dåligt. 
 
Jag vill inte må såhär. Jag har ångest. Vad hände med motivationen, de bra betyden och närvaron? Vad hände med att det var ROLIGT att gå i skolan. Det enda jag tänker på när jag sitter i tunnelbanan mot Odenplan är den sorgliga oändliga och tråkiga vägen dit, Maten jag mår illa av, de kalla lokalerna och framförallt stressen och kuratorn som inte förstår en. Vi har minst 5 inlämningar och prov varje vecka och vi måste plugga på lov och helger för att hinna med. Blir mentalt galen. Får sår i magen av allt stress. Jag gråter innan jag ska plugga. Har fått tre F-varningar. Jag vill lägga mig ner och ge upp, bara lägga av och börja andas igen.
 
Har många gånger tänkt på att hoppa av men det går ju inte. Man måste ju gå i skolan, man måste ju jobba livet ut om man inte e stenrik eller känd förstårs. Och vad skulle mina föräldrar och kompisar tycka om det? Det går helt enkelt inte att hoppa av gymnasiet utan att få en stämpel på pannan! Vad gör man då? Kämpar och får F men försöker och bränner ut sig sjäv och sedan ligger man där och bölar dagen innan provet.
 
Förstår ni att om våra smarta hjärnor inte hade utecklats och vi levde kvar i jagarsamhället och inte byggde upp hus, broar och politiken så skulle inte vi behövt gå i skolan!!!!! Och är det inte sjukt att man ska behöva gå o va deprimerad och ha ångest varje gång man tänker på skolan??
FUCK SKOLAN HATA SKOLAN
 

Divergent

Åh är helt kär.
Kom hem för en timme sedan, var i Vällingby med Jasmine, Becca och Alva och tittade på Divergent. Är helt såld, den var så otroligt bra! Dock är boken mycket bättre men åååhhh!!! Vill se den igen. Och mysa med någon hahaha, är på riktigt myshumör.
 
Ska plugga nu. 
 
pussssss
 
theo james btw motherfucker
 

Last night

Fan va läskigt, jag och alven sitter och myser i min soffa och lyssnar på en låt av The Vamps som heter Last Night och så fick det bli min rubrik eftersom jag huvudsakligen kommer skriva om gårdagen.
 
Vilken knäpp valborg vi hade hahaha, sushi, fylla, pinsam hemväg, en superkort prommis i haglet och ett konstigt snack med en kille som fått ett påskägg två veckor försent av sin morsa.
Alltså när jag tänker på allt kan jag inte låta bli att garva, första gången jag sett visa helt dyngraka och killkompisar som strulade och allt var bara så fel men så rätt.
 
Men jag valde att dra med mig stackars och söta Alva hem tidigt för att vi båda helt enkelt kände att det var rätt trots vårt skeva tillstånd. Vi planerde alltså att gå hem från Islandstorget men insåg att det inte riktigt skulle funka eftersom det ösregnade/haglade och att vi lyckligtvis tajmade en buss.
Alva försökte sno laktrits av killen med påskägget men förgäves, lol.
 
Nu ska vi klä på oss och dra våra tunga kroppar mot icabre och köpa pizza och godis. bakis hey!
 
puss
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype