throwback to the paradise

 
Kan inte göra något mer än att längta tillbaks och drömma mig bort
 

This is the life we live so come on follow fashion

 
Har haft en underbar vecka trots att mina bästa vänner inte pratar med mig. Jag är förvirrad och ledsen. Tänk er att era bästa vänner från ingentans slutar prata eller svara på sms utan att du ens vet varför. Jag måste ha gjort något så otroligt hemskt mot dom (kommer inte på något jag gjort i denna stund).
 
Iallafall så har jag försökt att inte tänka på det. Har sprungit runt på klubbar. Druckit öl. Badat och solat, ja allt som man gör på sommarlov! Skaffat apsnygga myggbett ofc! Min garderob är fylld med vin, cider och Koskenkorva så är väl förberedd inför det som är kvar av lovet!!!!! Nu ligger jag och degar, det är förfan för varmt för att orka röra på sig. Ska återgå till Orange is the new black. Puss!!!
 

Summertime sadness

Länge sen jag stannade hemma en hel helg. Spenderade kvalitétider med mig själv. All by myself. Gjorde vad jag ville, åt vad och när jag ville, sov när och hur länge jag ville, gjorde allt och inget. 
Men alla mina helger får verkligen inte se ut som denna, skulle nog gå upp flera kilo av all choklad, cola och chips.. (omg onyttiga saker börjar på boksatven c, shiet) Bryr mig egentligen inte om jag skulle gå upp men måste nu börja tänka på min hälsa, börjar bli lite rädd nu när alla tjatar om diabetes. 
 
Fast nu är det sommar och jag gör fan vad jag vill. Två veckor kvar till semester, först Paris, sen Magaluf och sen slutar mitt sista sommarlov. Men på något konstigt sätt längtar jag ändå tillbaka till skolan...
 
 


 
 

you just call when feel alone

Mötte upp mina fina flickor i fredags och köpte middag, sedan styrde vi stegen mot bryggan nedanför där jag bor och myste som galningar. Tog vårt första Sverige-dopp och skrattade en massa. Keno kom en stund också och vi alla hade kul och myste med Love.
 
Idag åkte vi upp till Falun och stannar här tills på fredag-lördag och sedan åker vi till Norrtälje där våra kompisar har landsställe och stannar där några dagar. Taggad!
 
Puuuusss
 
 
 
 
 

låter bilderna tala för sig själv - london

 

snodde listan från jasminos swaggie boy

Dig:
1. Hur lång är du? Runt 1.60 oklart.
2. Vad vill du bli när du bli stor? Är otroligt intresserad av psykologi så det lutar mot något sånt
3. Vad pluggar du? Samsam på Bromma G
4. Har du långt hår? Ja
5. Vilken hårfärg har du? Ljustbrunt 
6. Sminkar du dig? Hela dan varje da
7. Har du haft sex senaste månaden? Nej
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Blå BH och trosor med massa färger :)))
10. Har du kysst någon idag? Nej
 
Familj:
1. Bor dina föräldrar ihop? Nein 
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Beror helt på
3. Hur många syskon har du? 2
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Såg henne för typ två veckor sen så kommer inte ihåg :/
5. Hur många ställen har du bott på? Om man räknar med de jag bor på nu så har jag bott/bor på fem
6. Vem i din familj stör du dig mest på? Det beror helt på men till största del min syster Sofia
7. Vilken familjemedlem är snällast? Min hund Love
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Myser med Soffan i soffan nu lol
 
Kompisar:
1. När var du senast med nån kompis? Oj det var för två veckor det med men ska träffa några imorgon hihi
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Jag kommer verkligen inte ihåg men tror att det kan ha varit Becca för jättelängesen men aa kommer inte ihåg xD
3. Kompis som du har känt längst? Maya!
4. Vem känner dig bäst? Oj svårt att bestämma alla känner mig på olika sätt men Sofia känner mig nog från grunden allra bäst!
5. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Haha i vissa situationer men det är aldrig tråkigt! 
 
Kläder:
1. Vad har du på dig nu? Lol trosor, blus och tjocktröja 
2. Har du bytt om idag? Det första jag gjorde när jag kom hem var att byta till bikini
3. Favorittröja? Ingen aning, kanske blusen jag har på mig nu
4. Klädesplagget på andra könet? Skor, converse <333
5. Har du gett bort kläder någon gång? Jaa till Sofia hela tiden men det räknas inte.. 
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? Ja lol ett par skor från London som jag köpte för nån dag sen, de är för små men ska försöka töja ut dem ;)
7. Vad använder du för skor? Converse eller ballerina! Sen älskar jag även mina fina espadrillos från HM!
 
Resten av bilderna från England lägger jag upp lite senare! Ska kolla på True Blood och sova sen.
 
puuusss
 
 

Warrup

Hej mina fina! 
Börjar jag faktiskt sakna mina små kompizar men önskar att de var istället! Älskar verkligen England av hela mitt hjärta, nästan lika mycket som jag älskar Harry Potter.. :')
I torsdags var vi i Hastings och gick omkring lite, jättemysig stad vid vattnet.
Sista dagen i huset åkte vi till en cool medeltida fästning men stannade inte så länge utan drog vidare till grannstaden vi var i i tisdags och myste lite. Vädret blev jättebra vilket var jätteskönt! men tråkigt eftersom vi såg att det skulle fortsätta vara fint hela den här veckan. :/
Tillbaka i huset så packade vi ihop och jag fick en vilokväll från joggningen med pappa hahaha. 
Idag åkte vi alltså till London! Har varit så taggad för jag tycker verkligen om att vara i London, en av mina favoritstäder!
Vi kom fram runt elva tror jag har inte haft koll på tiden alls idag, har bara vimsat omkring som en turist som vanligt haha.
Jag och Sofia strosade omkring på Oxford stree, regent street, piccadilly circus och China town och det var hur varmt som helst vilket sög lite eftersom vi båda sprang runt i jeans, var glad att mina åtminstone var vita.. xD
Imorgon återstår den sista shoppingen för mig och Sofia på primark och Victoria secret och jag ska även försöka hitta ett par billiga vita låga converse hoho.

Puuuuss!

Bilder:
Oklar bild på Tova med en papperskorg på huvudet 
Sötiseeen
Landaan
Äta donkenbror som en uteliggare haha...
Vid en strippklubb märkte vi sen :'D

Mysflurig Sofia på tunnelbanan

Vad fan har jag köpt

Har inget bättre för mig så ja jag gjorde ett satans klädinlägg. Men antar att ni tycker det är kul, nä ja skoja ba. Btw så är majoriteten av alla de här kläderna köpta på outleten vi var på igår vaaaaa. Puss

Supermysig skjorta från abercrombies barnavdelning vilket jag inte hade någon aning om förns jag kom hem, tyckte dock att det var lite konstigt att den var i XL men allt går inte så snabbt i min hjärna :')
Kär i dessa, inte Sofia. Shorts från Bershka!
Linne från Select.
Tröja med trekvarts-ärmar från Select.
Nya favvo-byxor från GAP.
Långärmad skjorta från Ralph Lauren, Bromma-andan spökar hahaha
Tjocktröja från Nike, satans mysig har ångest för att den kommer omysig när vi tvättat den haha :/
Jeans-shorts från Ralph Lauren Denim
Långärmad tröja från Ralph Lauren.


Massa té och fiskmåsar

De senaste dagarna har vädret hållt sig till den vanliga engelska hållet, alltså regn regn och åter regn, men det funkar för mig. Vi har myst som galningar, druckit té varenda morgon och kväll samt åkt till många härliga platser!
I tisdags åkte vi till grannstaden och där gick vi på en mysig promenad som inkluderade glass och lite lunch. Sedan styrde vi oss mot stadens shoppingkvarter och jag fick hem lite grejs och hittade äntligen mina solisar som jag ska köpa senare, vet inte om det blir i England men ja, är glaad för det i alla fall!
Igår drog vi till outlet en timme ifrån där vi bor och shoppade som galningar haha! Jag fick med mig en hel del ovh hade lite smått ångest men haha, var glad att jag fick med mig lite mer schyssta grejer.
Idag regnade som tusan och vi bestämde oss för att åka till Brighton. Pga regnet så krånglade det till för oss då vägen som vi huvudsakligen åkte på blev avstängd eftersom en bilolycka inträffade. Många som var glada då. Menemen vi kom tillslut fram och gick direkt till piren nere vid vattnet där det fanns en liten nöjespark kan man säga. Tova min 1.5 års gamla lillasyster tvingade mig att åka en tekopps-liknande karusell vilket gav mig en större anledning till att spy förutom det dåliga vädret men det funkade haha. Sedan började i styra stegen mot ett grymt bra shoppingcentrum som vi dock bara spenderade en liten tid i och jag fick med mig ett par jättefina shorts från Bershka och sedan drog vi hemåt eftersom att det började regna helt galet och centrumet fylldes med italienska ungdomar som var på sin språkresa.
Har ingen aning om vad som händer imorgon men vi ska antagligen tillbaka till Brighton på lördag eftersom det ska bli bättre väder.
Btw så har jag glömt mitt batteri till kameran så det kommer tyvärr inte bli så många och fina bilder till bloggen när jag kommer hem :(

Puss!!

Bildeeeer:

Parallellt

Eftersom att Anni är i Bulgarien nu och stannar där i en månad och Ebba åker säkert ut med båten snart har vi bestämt att starta en blogg för att hålla oss och våra vänner uppdaterade medan vi är borta från varandra. Jag kommer såklart att fortsätta skriva här men jag kommer även börja skriva där parallellt. Ni får gärna checka in den ni med. Njut av vädret nu! Puss
 
(Klicka på bilden eller länkarna för att komma till bloggen)
 
http://troisvies.blogg.se/
http://troisvies.blogg.se/
http://troisvies.blogg.se
 
 
 

Englandet

Hey kompisar!
Nu är vi äntligen framme i England och stället vi bor på är såååå härligt!!
Ska bo i ett underbart hus i sju dagar sen bär det av mot London som vi ät i tre dagar vilket innebär en hel del shopping, kan tyvärr inte göra något annat än längta och ha ångest över mina pengar hahaha!!

Bildeeeeer



new hair baby

Hade ingen aning om att det skulle bli så kort. Men känner mig ändå ganska nöjd. Än så länge i alla fall. Har inte börjat sakna mitt långa hår än för det är så tunnt och skönt nu men den perioden lär nog komma snart. Äh jag behövde nått nytt i mitt liv och det är sommar så vafan kööööör ba
 
 

På väg mot ljusare tider

Veckan har varit bra men helgen var ännu bättre. Vila från jobbet måste vara det bästa som finns. Har hunnit träffa alla mina kompisar. Inte många gånger jag hinner träffar alla kompisar på en helg. Det var riktigt coooz.
 
I torsdags tog jag en farvälfika med Ebba och Anni eftersom att Anni åker till Bulgarien och är där en månad. Fick världens sorgligaste gruppkramen :( men den var mysig :) Men om en månad ses vi igen på magalufs gator. whooooop!!! Sen ses vi i skokan fem dagar i veckan. Snart tröttnar de nog på mig hahahha 
 
I fredags jobbade jag kvällskiftet men det var najs för jag fick skjuts till och från jobbet. moahahaha efter jobbet drog jag in till stan för att träffa Anni och Max. Maxs första riktiga utgång! Vi dansade arslet av oss, pratade med främlingar och dansade ännu mer. Somnade för en gångs skull inte på vägen hem. Jag och Max satt och åt kakor för at hålla oss vakna. Vi kom hem vid soluppgången. En lyckad kväll :)
 
I lördags sov jag halva dagen. Hann i alla fall sola lite innan solen försvann bakom molnen. Senare på kvällen drog hela gänget till Vilmer. Drack bärs som gamla gubbar och kollade på tråkig fotboll.Tur att rätt lag försvann i alla fall. Alla gick hem trötta och hungriga. När jag kom hem åt jag favoritnudlarna och tittade på thaiserie till klockan fyra<3 sååå värt
 
Idag, söndag, var jag tvungen att gå upp vid halv tolv för bajsisarna Tanz och Hanz skulle komma hit. Så gosiga som de är kom de med nutella, jordgubbar och frukter och gjorde min morgon till den bästa. nooooot hahahaha nej men de är bra de. Snackade skit och tjockade oss som vanligt! Hanz drar ju till England imorn :( ha det så kulkul kompiz!
Vid tre åt jag, syrran och mor vår lunch/middag på Oleary's. Satan vad gott det var. 
Träffade Tanz och grabbarna och kom hem nyss. De spelade fotboll och vi drog ner deras byxor. Åh vad vi skrattade. 
 
Okej nu blev inlägget sjukt långt. åh nej hejdå
 
 
 

there may be questions in your eyes

 
hey babeeys!
 just nu och idag fick jag lust att blogga så nu sätter jag fart!
 
vad har hänt sedan jag bloggade sist den 21 juni? 
jo jag har hunnit fått en ny mobil, iPhone 5c. så satans skönt att äntligen!!! bli av med min sönderslagna gamla 4a och börja om lite på nytt. vlle hinna fixa hem den innan Englands-resan och ja nu har jag haft den ett tag och är superduper nöjd!!
 
jag har hunnit jobba sju dagar vilket har varit någon slags blessing eftersom annars hade jag inte gjort ett skit när alla mina vänner också har jobbat. har alltså inte suttit hemma och varit dödssjuk utan har fått jobbat och haft det ganska skönt ändå, tagit det normallugnt och tjänat en liten kosing på det också. känns bra.
 
har hängt med mi amigos, gosat hemma hos alva och saknat becca tills hon kom hem i söndags. igår fick vi äntligen!!! träffa henne och kunde inte sluta le sådär dumt så att det gjorde ont i käkarna för så känns det faktiskt när jag träffar kompisar jag tycker om. blir på skratthumör och vill slå till någon för att visa att missar något när de inte hänger med mig och mina älskade vänner haha!
efter att vi hängt och tagit ett sorgligt farväl av alven som idag åkte till usa och ska vara där i tre veckor drog jag keno och olof hem till mig och åt en helt ok middag som blev lite misslyckad haha men funkade samtidigt som vi tittade på den nya x-men filmen som vi fattade sådär mycket av, jag som sett alla x-men filmer men inte kom ihåg nånting i början av filmen och killarna som hemskt nog inte sett någon. då blev jag sur och ville stänga av men de skrek på mig då. :( då fick skaffa sin egna uppfattning whatevz.
jag hade btw huset för mig själv eftersom halva familjen var i falun och syster är i partille på handbollscup.
 
(JAG ÖVNINGSKÖRDE FÖR FÖRSTA GÅNGEN VILKEN RUSH!!!!! dagen innan jag träffade becc o co.)
 
jag sov själv och var nästan skräckslagen men somnade snabbt och sov gott. 
idag har jag alltså varit inbunkrad i tv-rummet och tittat på de två senaste avsnitten av penny dreadfull och börjat min nya addiction till true blood. hahahahaha kommer bli tvungen att prata med en tjej i min klass om serien hon är typ helt beroende av den.
den är fylld med sexscener och de skriker hela tiden så måste sitta beredd med fjärrkontrollen för att sänka volymen så att ingen tror att jag sitter och drar en p-rulle eller nåt, det kanske jag gör teoretiskt men nej... jag vet inte hahahahahah!
 
nu ska jag fortsätta min långt påbörjade städning och kanske kolla på ett grimm-avsnitt med pappa. det har jag förtjänat efter en 20 mins luffsrunda med honom också. jag luktade svettig köttfärs och det är det värsta jag vet så jag hatade mig själv i kanske en halvtimme och sen fick jag duscha. usch.
men ah.
 
puuuusss
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype