Skolfoto





Det är vatten över broarna

Helt plötsligt fick jag lust att skriva på bloggen, kanske för att det var så himla länge sen sist jag skrev något. Men allt är bra med mig (om någon undrar). Vädret suger lite men jag hatar det inte. Inte än. Jag fryser inte. Inte än. Men hoppas allt är bra med alla som läser denna fina blogg! Jag verkligen älskar designen! Från och med nu ska jag försöka skriva så ofta jag kan!

Kom hem från gymmet för ett tag sen och fan vad jag svettades eeuuww! Men nu ska jag stå i köket och laga middag som en riktig fruntimmer. Kommer lukta svett+mat hahahah fresh!

Gamm


Blommor i en sprucken vas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nature gif tumblr - Google Search
 
 
 
//TANZILA
 
 

Dag 2- Din önskelista just nu

 åh vill ha massoooor...
 
1.En ny klocka, typ Marc Jacobs i guld. Tycker det är grymt snyggt med guldiga accessoarer nu, lol..
2. Sminkväska. Har ingen och behöver en helt enkelt!
3. Skor, finns tusenmånga jag vill ha:4. Ray Ban-brillor
5. Byxor - Boyfriend jeans, olivgröna byxor och svarta chinos
6. En pojke man pussa och kramas med
 
 lite av det jag vill ha i guess hioho
 
 

 
 
 
 

Dag 1- En bild på dig själv + 5 fakta

(hittade ingen med mer swag än denna, shit...)
 
1. Jag har börjat tycka om matte
 
2. Jag har svårt att inte vilja köpa saker HELA tiden. Planerar alltid vad jag måste/ska köpa när jag får pengar hahaha :'(
 
3. Har svårt att känna att jag är bra på någonting under en lång tid eftersom att det ALLTID är någon som lyckas överträffa en, eller något som helt enkelt kommer ivägen. Till exempel min knäoperation och knäskadorna jag hade innan operationen, de gjorde att jag inte kunde idrotta och springa vilket jag har en otrolig stor passion för. lol passion.......
 
4. Det jag förbrukar mest i mitt liv är mat och hörlurar.
 
5. Har otroligt lätt att hitta ett bra span och hålla fast vid det. lol, är desperat efter pojkvän :')
 
(lol detta inlägg skulle publicerats igår....)

 

this is what it feels like

Jag finner ingen riktigt inspiration just nu, jag har inget roligt eller intressant att skriva om. Så jag kände att jag måste göra någonting för att liva upp denna tråkiga blogg när typ ingen skriver särskilt ofta haha. Har snott, tyvärr, en lista från Beccas blogg, hehe hoppas att det är okej för dig Becca? (xD)
 
I alla fulla fall, here we go.
Hoppas att jag hinner med ett inlägg varje dag nu!
 
Dag 1- En bild på dig själv + 5 fakta
Dag 2- Din önskelista just nu
Dag 3- Bild på dig och dina bästa och närmsta vänner
Dag 4- Hur ditt rum ser ut
Dag 5- Snyggaste kändisen
Dag 6- Gamla bilder på dig
Dag 7- Vad var de senaste du köpte?
Dag 8- Mina favoritskor
Dag 9- Bild på ditt husdjur
Dag 10- Beskriv drömkillen
Dag 11- Dina mest använda teknikprylar
Dag 12- Någon du varit ett fan av
Dag 13- En gammal bild på dig själv
Dag 14- En bild på dig osminkad
Dag 15- Dina favoritväskor
Dag 16- Bloggar du alltid läser
Dag 17- Dagens outfit
Dag 18- Din favorit frukost
Dag 19- vad har du alltid i din väska?
Dag 20- Berätta om ett minne från en resa!
Dag 21- Favorit motton/ citat
Dag 22- En bild från en resa du har varit på
Dag 23- En bild som gör dig glad
Dag 24- Dina mellannamn och vad du tycker om dem1
Dag 25- Om jag vann en miljon skulle jag......
Dag 26- Berätta om ett sommarminne
Dag 27- Produkter och saker du inte skulle kunna vara utan
Dag 28- Dina 5 favoritlåtar just nu!
Dag 29- Något du längtar efter just nu
Dag 30- Dina favorit dagar på året

All the things you said, they're stuck inside my head

 
Jag, som verkligen har börjat uppskatta kylan som äntligen har kommit, gjorde ett dumt beslut att ta en tunn jacka när jag gick ut idag. Tycker det är så skönt att man slipper svettas som en gris nu eftersom att man hela tiden för någon vecka sen trodde att det kalla vädret skulle hålla i sig hela dagen. Det gör det i alla fall nu och jag frös så himla mycket. Som grädde på moset tvingade jag mig att gå enda från Islandstorget hem vilket är en tråkig promenad på 20 minuter. Har man en kompis att prata med är det ingenting men hade man som jag idag, kalla kläder, en otroligt snorig näsa, obekväma trosor och tråkig musik var det inte höjdare. Har dock varit med om värre så jag ska inte klaga för mycket.
 
MEN nu har jag äntligen tagit tag i saken angående förra inlägget. Bloggen är som ny. Ny header och ny design, we likeeey. Let the höst tema begin!!
 
puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Septembertankar.

Mörkret lägger sig som ett täcke över staden och kylan kryper in under kläderna. Det är höst påriktigt. Jag är nöjd över min sommar när jag tänker tillbaka. Jag har skrattat och gråtit. Lärt känna nya människor,lagrat värme och kärlek under huden. Jag insåg också vem som var rätt för mig. Framförallt testade jag en ny Ben & Jerry smak!
 
Halvnaken framför datan försöker jag börja skriva min text om Risodling men istället sitter jag och bloggar om tråkiga saker. Skönt att ha ff hela veckan men måste erkänna att jag saknar mor. Vill åka till landet nuuuuu.
 
//TANZILA
 

you were a treasure waiting to be found

Imorgon ska jag fixa till så att headern får vårt efterlängtade höst(häst?)-tema. Tanzila har tjatat på några gånger men har inte haft någon tid alls för att göra den. Eller jo det har jag nog, men har glömt bort. Så...
Imorgon guuuuyysssss!!
 
Ni får några mysiga höstbilder och en härlig låt.
 
 
 
 

finns inget roligt att skriva om. vill sova, ha lov och en pojkvän

Hur gammal är du? 17
Hur gammal känner du dig? Jag har ingen aning om hur man ska vara när man är 17 år så kan inte riktigt ge något bra svar på den frågan.
Vad har du gjort i dag? Varit i skolan, haft ångest över vädret och tränat.
Vilken film såg du senast? Jakten, lol
Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Älskar alla årstider på helt olika sätt. Dock är alltid sommaren grymt skön!
Är du besatt av någonting? Mat och min mobil
Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Sitter vid matbordet som är fullt med skit men kan inte slita blicken från utsikten man ser genom fönstret, so it's cool
Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig? Jag kan lyssna på riktig thug-musik. Typ Notorious B.I.G, Tupac, A$AP Rocky, Kendrick Lamar osv haha. Jag verkligen total-sög på matte tills jag skaffade studybuddy förra terminen. Jag älskar curry på det mesta hahaha. Currydressing i skolan, curry-dressing till ica-salladen. curry på toast. mamma hatar mig för det.<3
När vaknade du i dag? Halv åtta har jag för mig. Sofias militäralarm till väckningsklocka ringe och skrämde skiten ur mig hahaha.

Vilken är din favorithögtid?  Jag har alltid tyckt om julafton och nyår eftersom att det är så sjukt mysigt att fira och umgås med personer man verkligen tycker om. Är lite lätt kär i ljusslingor. Alvik brukar hänga upp mysiga lusbelysningar och Vällingby brukar alltid peppra med julbelysning. Det är myyyys
Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara? Umgås med personer jag verkligen tycker, ha otroligt kul med dem. Äta en massa gott, prata om minnen och annat kul och bara skratta en massa. En perfekt dag skulle nog också innehålla att en dröm gick i uppfyllelse. Då mår man så sjukt bra att man skulle kunna döda någon hahahah!                                                      

Vilka världsdelar har du varit i?  Europa, Nordamerika och Asien so far. Vill åka till Australien och Nya Zeeland, skulle vara så grymt coolt.

Vilka yrken har du provat på? Har pinsamt nog aldrig haft ett riktigt jobb eftersom att jag är så fruktansvärt lat, försökte dock lite smått få sommarjobb i år. Det gick inte så bra. Annars har jag praoat på dagis och plantagen.
Vad sa du senast? Motherfucking animals hahaha är ensam hemma
Vilket var/är ditt bästa ämne i skolan? Hmmmm börjar faktiskt tycka om matte mer och mer eftersom att min lärare tycker att jag är skitbra som ligger före i allt hahahah, go studybuddy! Nejmen annars har jag alltid tyckt om historia och idrott.
Hur många gånger har du flyttat? Fyra totalt
Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Jag var 7, tyckte om godis och lekte med mina kompisar all the time lol
Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Hmm kommer inte på något bra haha... återkommer
Vad heter du i andra namn? Haha åh min favoritfråga... Jag heter Ingrid efter min gammelmormor på mammas sida och Marianne efter min farmor.
Vill du gifta dig? Självklart!
Var växte dina föräldrar upp? Falun swag
Vilka är dina största svagheter? Jag har sjukt dåligt tålamod när jag är stressad. Jag har lätt att ångra saker jag gjort väääldigt snabbt. curry hahahahha
Har du några husdjur? Två katter hos pappa och en liten hundis hemma hos mamma

Frusna själar

Det är på kvällen det kommer,Du vet det man inte kan sätta ord på. Tomheten, Känslan du inte kan förklara. Och inte är det en glad och varm känsla. Innan du ska sova. Det bara kommer som en våg i kroppen och hjärtat krampar som om alla världens sorger var samlade i just det rummets alla fyra hörn,som om mörkret vill dig illa och du kan inte hjälpa när tårarna kommer.Så ligger du där i en timme och gråter åt ingenting och gråter ännu mer åt att allt är så hopplöst sorgligt. Det värker i magen och kudden är alldeles våt och på morgonen är du alldeles tom som om alla känslor stängts av.Det enda beviset på att din själ gått sönder kvällen innan är dina röda ögon som svider av saltvattnet.
 
Och neka det inte för jag vet att din själ sviker dig om kvällarna. Och med en klapp på din axel säger jag att jag vet hur det känns.Jag vet precis hur det känns.
 
//TANZILA

Oskar fucking Linnros

Fredagskvällen var helt magisk. Oskar Linnros med mina nära och kära, kunde inte haft en bättre kväll. Tack alla er som gjorde min kväll och tack tack tack Oskar älskligen min!
 
 
 
 

tbt - fast det är lördag

Insåg att jag behövde lägga upp en massa gamla bilder för att få lite nostalgi. puss
 
 
 
 
 
 

THAILAND DEL 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 TO BE CONTINUED...
 

tja

Kan inte riktigt bestämma mig om jag är skoltrött eller inte. Jag orkar inte med franskan, matteläxorna glömmer jag bort och sam -och historialektionerna är sega som fan.
Jag har bestämt mig för att byta från retorik till foto, dock så vet jag inte om jag kommer in på fotokursen eftersom det är en lista och killen som är innan mig har inte tackat ja, därmed är allt oklart. Kommer i alla fall inte fortsätta på retoriken, vill inte, kommer inte, punkt.
 
Det är skönt ändå att komma in i rytmen nu när man bor på ett nytt ställe, man har ett nytt schema i skolan och att det blir som en liten fresch start. Sedan december och hit har det hänt så otroligt mycket som är så svårt att leva in sig i. Nu börjar äntligen allt klarna och jag behöver inte ha en massa blandat i huvudet som jag inte riktigt får någon ordning på.
 
lol btw, jag drömde om att jag köpte ett sats-kort för fyra månader och jag hade ångest för att jag visste att jag inte skulle kunna använda det under de fyra månaderna... så på tal om det så är det nog dags att fixa ett gymkort, måste fortsätta träna efter att jag har haft mitt styrketest.
Har både worldclass och sats i alvik, tror dock sats för då kan jag träna tillsammans med beccovich.
 
puss
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype