Du klär i allt som jag begär, fast du har ful stil ikväll

Åh hello bebos!
Vaknade runt 11, fast egentligen 12, orkar inte hålla koll påå skiten. Onödigt och krångligt haha.
Eftersom Tanz också åkt till Falun/Borlänge bestämde vi att jag skulle komma och hälsa på hos henne, så idag runt halv tre skjutsade mamma mig till henne.
Vi hade jättekul och mysigt, tog en skön prommis i det fina vårvädret och pratade om en massa.
 
Nu ska jag ladda lite inför imorgon, shööööppeeeeng!!
 
Puss!
Hanna
 

hello friday

Då var dagen kommer, första dagen på lovet. Allt är soft, jag har mens, är trött, vill ha massa mat, en pojkvän, nya kläder, bra betyg, sommar.
Vi ska snart åka iväg upp mot Falun, bort från civilisationen lol.
 
Men det ska bli skönt, och jag kommer antagligen åka och hälsa på Tanz mitt ute på virsan hos hennes mormor och morfar så det ska bli myssssss.
 
Hoppas att alla får ett supermysigt lov!
 
Puss! ♥
Hanna
 

Svalkar vinden värmer solen

Lämnar Stockholm imorgon. Ska bli skönt att komma bort lite,rensa tankar och dricka flädersaft.
 
Jag har underbara vänner.♥
 
Mmmmm ska borsta tänderna,kommer inte blogga på 3dagar!Peace.
 
//TANZILA

Skisser för sommaren

Känner mig äventyrlig,valde att sätta på glitternagellack istället för svart.
På fredag åker jag till Falun och kommer tillbaka på måndag,lovet blir chill,fest,glassdejt och mys planerat.Vill helst bada i havet och äta vattenmelon på stranden och ha sand i bikinin och ha solblekt hår och ha skavsår pga slitna tygskor och äta minst en piggelin per dag och sova med öppet fönster osvosv.
Nöjer mig med påskgodis,skinnjackan och lite plusgrader!
 
Ska läsa vidare om variabler,funktioner och sånt oviktigt.Har prov kl 8 imorgon och skulle så hemsktmycketgärna vilja klara det!
 
//TANZILA

Det måste va på liv och död

Tjääena!
 
yes yes yes det är bara endast en skoldag kvar sen är det påsklov. fan vad najs
 
Men imorn har jag ett prov. Ser inte alls framemot det. Orkar verkligen inte plugga.
 
Det är vår
 
Gamm
 
 

jag idag

Alla säger att tiden går så fort men jag vet inte

Hej vad länge sen

Sista annan innan matteprovet och jag ligger här i sängen och blogga och spelar candy crush istället för att lösa andragradsekvationerna och logaritmer.

23 dagar kvar tills min stora dag
805 dagar kvar till nästa stora dagen nämligen då jag tar studenten

Jag längtar som fan!

Gamm

Ur min dagbok 2014-01-16

Jag fyllde 18 igår. Mor gav mig en vin flaska,hon hällde upp till mig och efter middagen frågade hon vart jag hade lärt mig dricka vin och frågade ifall jag röker också. Jag svarade att jag känner mig mindre än någonsin. Det var inte svaret på hennes fråga men hon la sin hand på min och sa att jag är vuxen nu. Det är konstigt,hur tiden gårt fort.
 
Nu när jag tänker tillbaka på sommaren tänker jag på hur liten jag var,men ändå inte.Och jag tänker på alla tre år som jag har tillbringat med samma kille,och efter göteborgsresan förstod jag att jag hade ljugit för han och för mig själv. Jag blev beroende av han utan att älska han på det sättet. Nu förstår jag att han inte har betytt något för mig,inte mer än en nära vän eller en bror. Det är sorligt hur jag inser nu att jag brukade tänka på annat när jag var med han,det pirrade aldrig till och jag minns när han sa att han älskar mig och det är sorgligt när jag tänker på att han egentligen aldrig gjorde det,han trodde att han gjorde det,för han visste ingenting om kärlek.Och jag ljög för honom och svarade att jag älskar han med.
 
Det är mycket man ångrar genom åren.Jag kan inte komma på något nu som jag ångrar och far säger att jag ska sluta titta tillbaka och blicka framåt,han säger att jag kommer bli knäpp om jag tänker för mycket på sånt,och han säger att jag ska plugga ordentligt och tänka på studierna. Men det är svårt när staden äter upp en innifrån.
 
Jag har 16 sidor kvar av dagboken. Jag har läst igenom hela boken och inte på en enda sida har jag börjat med "Kära dagbok"Så avslutar nu med godnatt kära dagbok.
 
//TANZILA
 
 

saker som gör mig glad.

1. Mat
 
2. Mina underbara vänner
 
3. Min familj och min fina släkt
 
4. Bra betyg och resultat på prov
 
5. Soliga dagar
 
6. Nya kläder
 
7. När man hittar ett klädesplagg som varit borta jättelänge och som man verkligen inte letat efter
 
8. Bra hårdagar
 
9. Snyggdagar, dagar då man bara känner sig allmänt snygg alltså
 
10. Snälla och snygga killar
 
11. Roliga och mysiga fikastunder
 
12. Bra filmer
 
13. Bra serier
 
14. Bra musik
 
15. Bra böcker
 
16. Episka skrattstunder
 
17. Brygghäng
 
18. Strand/klipphäng
 
19. Långa promenader med långa konversationer
 
20. Känslan att använda något nytt som man verkligen uppskattar
 
21. Resa utomlands
 
22. Träffa folk som man inte sett på jättelänge
 
23. Att bli skitinspirerad och spela Sims 3 i typ två veckor och göra världens dunderfamilj och allt
 
24. Presenter som man önskat sig i 1000 år
 
25. Godis
 
26. Youtube-klipp man kan se om och om och om igen och fortfarande skratta åt lika mycket som man gjorde gången innan,

Någonstans där så finns vår plats

Har stora högar med skolböcker, pluggar som en galning. Får ont i nacken och somnar nästan. En vecka och sedan är det lov, klart att lärarna vill se oss plåga oss igenom alla prov och läxor. Inget jävla medlidande, näe.
 
Alltså, jag har prov imorgon om Arbetsmarknaden. Samhällskunskap är inte det roligaste ämnet ibland. Whatevuh. Ska fixa hem ett C, måste få bättre betyg. De jag fick förra året sög. Literally, sög.
Men jag har höjt mig i matte, engelska och snart även naturkunskap. My bad liksom att jag inte tyckte om att plugga en vecka innan prov.
 
Aja, sista dagen imorgon för denna vecka. Har ingen aning om vad jag ska göra imorgon. Gänget har haft världens löjligaste fight om vem vi ska vara hos och ha sleepover, pallar inte hahaha!
 
(fuck glömde att lägga upp skiten så jag får göra det nu, en dag senare... lol)
 
Puss!
Hanna


 

Så ta mitt ord istället för ditt liv.

Du går med tygskor på vintern för att det är sommar under din jacka och i ditt huvud,i ditt hjärta.Du säger att du hatar fisk i skolan men hemma äter du det.Och du vet inte varför du gör det,du bara gör det.Du är glad i skolan men när du kommer hem och innan du ska gå och lägga dig ligger du i sängen och tänker på allt som inte hände dig,jag vet att du inte gråter,men du tänker.Och på morgonen är dina ögon svullna fast du inte har slösat på en enda tår.I tunnelbanan mot Hagsätra kollar du efter mig för du vet vilken vagn jag brukar sitta i,men jag sitter aldrig där längre.Du säger att ditt hår alltid luktar rök,men jag vet hur det luktar honung.Och du säger att det gör ont i hjärtat när när du ser på mig,och jag vet hur du menar,men jag säger att jag inte vet.
Jag vet hur du skriver mitt namn på handleden med en svart penna.Det stora T:et och anzila smått.
 
Du har en drömfångare men drömmer mardrömmar.Jag har en drömfångare,jag drömmer inte alls.Du tycker att du inte ser så bra ut men jag vet hur fin du är när du är nyvaken.Du har det svårt och jag gör ingenting åt saken.
 
Tänk på mig innan du sover och innan du tänker på något sorgligt,eller jag kanske är det sorgliga för dig?
Du har kastat bort örhänget som jag gav dig för du säger att jag krossat ditt hjärta.
 
Så ta mina ord istället för ditt liv.
 
//TANZILA

Allt som är skit, går över och förbi


 
Om Masoud (Masse, min qatt) var så här stor skulle jag sova, äta, läsa, titta på tv ,whatever, med honom, alltså haha får typ mysorgasm.
Ska köpa ett lejon när jag blir äldre och burra in mig i hans man och mysa med honom i all evighet. Ska döpa honom till Frans så när jag ska mata honom med världens fetaste köttbit ska jag skrika högt: FRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAANSSSSSSSSSSSS! komsi komsi matdags!
 
Okok. Ska plugga nu.
 
Puss!
Hanna

 

Dom säger att våra drömmar är för stora men vi kommer aldrig, aldrig att förlora

Tju, det är skola imorgon. Näst sista veckan och sedan är det lov igen. taggataggatagga!!
Under påskdagarna åker jag, mamma och Sofia upp till Falun och är hos mormor. Ska bli jättemys, få komma bort från Stockholm och skolan. Sedan är jag hemma hela lovet, fest, kompishäng/mys, äta, läsa, sova, sova och sova.
 
Sofia fyller år också så vi firar henne typ... tre gånger kanske? En gång hos mormor, en gång hos mamma (om vi inte firar henne helt och hållet hos momo) och hos pappa. Hon ska fan vara glad haha!
 
På tal om födelsedagar så fyller ju Gamm och jag snart men om vi bortser från mig så fyller ju GAMM-JÄVELN 18 ÅR!!! Vad hände  liksom, hon är fortfarande en liten thaiunge i mina ögon!? Baby, lämna mig inte i tonårsvärlden hahaha!
 
Ah men äääh, ska fixa lite té och sen ska jag lägga mig i sängen och plugga lite och sedan kolla på någon bra film! Orkar inte bry mig om tider nu, är fan trött i skolan ändå. Fast en skön sovmorgon till skulle ju sitta fint ändå. yadayada, life goes on.
 
mm juste har godis. so long suckers.
 
Puss!
Hanna
 
 
tumblr♥ ingenbryrsigomdig.tumblr.com

who's cares?!

WOOOOWOWOWOOWOWOWOWWWWW ÄLSKAR DEN NYA HEADER!!!!!!!!!!
 
Alla bilder förklarar typ hela mitt liv!!!! hahahaha åhhhhh speciellt bilden från The O.C!! Love love love
 
Är så stolt över dig min son Hanna! puss puss puss
 
Gamm
 

Ny header btw

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Jag åt en candy bar idag

 
Fattar inte hur folk orkar ta kort på mig när jag äter hahahahaha. ska göra ett collage åt mig själv med alla bilder som folk tagit på mig när jag äter, älskar min mat buhu... </33333
 
HAHShsaHSAHSAsha

Tanzila Mir, vill du gå på date med mig?

 
Vi kan göra vad du vill babe

För jag är namnet som du har på armen

 
Jag vill gå på date.Kan ingen bara bjuda ut mig?!?!?Vill sitta och fika och prata om allt!Och om det är fint väder ska vi ta en promenad.Vill gå på konsertdejt,stå och skrika,svettas,dansa med någon man man gillar till någon sjuklig bra artist man älskar,sedan påväg hem innan vi skiljs åt ska jag få en lätt puss på munnan,inte en kyss,en söt puss.Vill att någon ska fråga om jag vill hänga med till stan och ta en glass sådär lite spontant och sen slänga iväg ett sms där det står "Det är en date".Och så vill jag att någon ska fråga om jag vill gå på date,typ bio och mitt under den långtråkiga filmen ska vi smyga in på toaletten och hångla upp varandra.ÅH har aldrig varit på en date eller gillat dater tycker det är klyschigt och stelt men nu vill jag faktiskt det.Vet inte varför jag skriver det här det är ändå bara mina vänner och typ f12or som läser bloggen.Men om ni tjejer har någon snygg kompis som kan bjuda ut mig skulle det vara sååå bra!!Fixa mig en date,ni får inget tillbaka.Måste sluta kolla på gayfilmer blir galen.(jag är inte galen).
 
Och så vill jag att vi ska sitta i tunnelbanan helt knäpptysta,jag ska ha den ena hörluren och min date den andra och så ska vi lyssna på cpbraskön musik och tunnelbanan ska få oss att gunga i takt med musiken,och när den cpbraiga reffrängen kommer ska vi börja sjunga tillsamans.
 
Peace
 
//TANZILA
 
 

Bara en liten gnista

Okok, fredag, yes. Är så vidrigt trött men jag känner att denna vecka har varit sjukt lyckad ändå. Resultat och prov som jag gjort har varit sjukt bra, kompisarna har varit underbara och så har även vädret under de flesta dagarna också varit.
Jag har bara en sån otroligt härlig känsla över skolan, no pressure liksom. Ska fixa mina betyg och bara chilla.
 
Puss!
Hanna
 

Superbas!

Det blir bättre.
 
+soligt varje dag,
+har kommit ut med att jag är bisexuell,
+två födelsedags krök att se framemot med människor jag tycker om!Emma fyller 17 och Gamm 18!
+ Håkan resan har löst sig,biljetterna var apbilliga.
+Mamma åker till Egypten på måndag så har ff hela veckan.
+Ska göra en till piercing!
 
-Mina älsklingsjeans har gått sönder vid låret,buhu.
 
//TANZILA

studiedag

 
hejhej!
 
Tog en lång sovmorgon och vaknade inte för så länge sen. Hela skolan har studiedag idag. Så skönt att få stanna hemma och vila mitt i veckan :) Men som naturare får man aldrig en ledig studiedag. Har en inlämning som ska lämnas in i natt, bläää.. Så nu ska jag sätta igång pluggandet och snart drar jag min lata rumpa till gymmet och träna lite. Ska bli så skönt!
 
Men först plugg.. äh snart är det helg! :D
34 dagar tills jag fyller 18! Hyyypppeee
 
Gamm
 
 

sovmorgon fast nu skall jag gå till skolan hejdå

 
Haha wtf... det i början skulle inte följa med buhu....

Aprilskadad i Mars.

 
 
 
 
 
 
Det här har växt i mig så länge nu.Regnmoln brukade jaga mig och nu jagar jag morgonen längs avenyer.Du var full och jag var full I aprilsolen. Du är den sortens flicka jag gillar för du är tom och jag är tom.

Och hon sa: Egentligen är du inte kär i mig och egentligen är det okej med mig för jag blir aldrig kär i nån sånt där är slöseri med tid,men då slösar vi bort våra liv. Jag tänker alltid på dig i april.

Ge mig en kyss innan du går,en kyss att bygga en dröm på.

Egentligen älskar du inte mig och egentligen är det okej med mig för jag älskar ingen alls sånt där är slöseri med tid.

Jag var ingen, du var aprilhimlen som jag minns den  och som jag minns dig.

 

//TANZILA

hannaswagger

Amen ååååh, vilket jävla lyckorus jag fick idag i böjan av dagen.
Ni vet, allting suger ju alltid när man går till skolan och det är så sugigt kallt och man vill bara vända sig om för att gå tillbaka hem och kypa ner i sängen igen.
Men alltså, på mattelektionen fick vi tillbaka våra matteprov shiiiiihiiiit, cppanik. Satt där och svettades med Alva och väntaded på att se våra resultat. JAG/VI FICK FUCKING C!!!!
Är så himla glaaaad!! Hade en sån otrolig dålig känsla efter provet och jag satt verkligen och bad för att få högst D och så får jag fucking C. Oh lord, det kändes så sjukt bra! Är så bajsigt glad att jag har Matilda som hjälper mig med allting annars skulle jag fått exakt E vilket är standard för mig. Jag fattar ingenting på proven hahaha.
Aja, så jag hoppas på ett C i slutbetyg i alla fal..
Shit tråkigt inlägg för er men alltså, bara så att ni vet så fick jag C. hejdå.
 
 

Inlägg 16 - Min favorit färg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIT
Hahaha tänkte bara lämna inlägget tomt för att bakgrunden är ju vit men ni kanske inte fattade hehehe
Tråkig men klassisk. Allt passar till vit och vit passar till allt.
 

Vampire Weekend - A Punk

Åh den här låten är så underbar.Jag blir så glad när jag lyssnar på deen!:DJag är nog född fel årtal.
 
//TANZILA

mys-hanna

Hahahahaha, sitter och skrattar åt mitt förra inlägg. Tror att jag skrev mys ungefär sex gånger. Är en sån mysig person vet ni.....;)
 
Nejmen ah, första skoldagen för veckan. Det var chill, haltade omkring i mina nya converse och kände mig lite casual. Ett par vanliga svarta byxor och en grå långärmad tröja, nothing more. Det var sjukt skönt, samtidigt som jag kände att jag inte var ful liksom.
 
Ska sova, och sen plugga lite vid fem, är så galet tröttttttttt.
 
Puss!
Hanna
 

Mar. 10, 2013

• vad har du på dig? En t-shirt, en långärmad och trosor.


• hur mår du? Jag mår bra! Lite trött på knät och en massa plugg men annars är det mys tror jag.


• vad önskar du dig just nu? Bra betyg, sommarlov och en pojkvän.


• vad ska du göra imorgon? Gå till skolan, typ..


• senaste köp? Kakao, en jävla massa frukt och ett par nya vita converse!


• vad har du ätit idag? En och en halv muffin, två mackor, chips och blodpudding hahaha


• vad grät du åt senast? En film jag såg på lovet, The Impossible, har aldrig gråtit så mycket förut till en film. Gladiator är ett undantag


• vad läser du just nu? Den tomma stolen av J.K Rowling


• senast sedda film? Lore, såg den i fredags på bio med tääänz


• vilken svordom använder du mest? Typ fitta eller slyna, är rätt så grov när det kommer till svordomar och jag har ingen aning om varför men det känns bara så skönt att få kasta ur mig en massa fula ord ibland. Förlåt mig min kära vän om jag är ful i mun när jag är med dig. Bad habit typ.


• vilken är din favoritfrukt? Ananas och precis mogna bananer, ni vet när de är inte är för mjuka men samtidigt och för hårda asjfldjshsjks skitgott!!


• vad är du rädd för? Mörkret, paranormal activity, döden ibland, spindlar och ormar.


• vart vill du åka just nu? England, USA, Frankrike, Thailand, whatever.

Åh en mysig lista sådär, myyys.
Söndagsångst som vanligt, finns inget att göra åt. Dock är man van så ska inte klaga.

Hade världens mysigaste brunch igår med mina fina tjejer i klassen. Lite tråkigt att Alva inte kunde följa med.

Nu ska jag mysa och tänka på trevliga saker.

Puss!
Hanna



Minus grader rensar luften.

Mamma sa att hon mår bättre nu,efter att min morbror dog för nåra månader sen.Och jag tror henne,för hon har börjar träna igen,och idag gjorde hon god mat.Jag tror inte tiden läker alla sår.Det är nog bara sånt man säger.Jag skäms för att jag sagt det till en kompis,när jag samtidigt visste att det bara var bullshit.Tiden läker inga sår,det är man själv som måste trycka bort tankarna plåstra om såren,riva upp dem ibland för att sedan plåstra om dem.
Mamma sa också att min morbror inte lider nu.Och ni vet när något är sådär riktigt sorgligt men man inte får ut tårar.Så kändes det lite.Det känns bara så tomt och man vill skrika och gråta fast det inte går.Om jag ska vara ärlig tror jag inte jag älskade mn morbror påriktigt.Och han gillade nog inte mig heller.
 
Tänker ni på personer eller platser när ni hör speciella låtar?Jag gör det.Och jag vet inte riktigt om jag gillar det.På senaste tiden har det varit så,att jag tänker på en och jag tycker verkligen verkligen inte om det så jag slutade att lyssna på sångerna.Det jobbiga är att nästan allt påminner mig om den personen nu förtiden,så provade ligga i sängen halva dagen men det hjälpte inte.Ni vet när man har sådär ont i magen och vad man än gör så går det inte bort och man kan inte tänka på något annat.Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till nu.Har försökt träffa andra,vara med kompisar,men så fort man är ensam så kommer det tillbaka.
 
Jag brukar oftast vara bra på att glömma och inte känna någonting,men det är något med den här personen som får mig att må riktigt bra och riktigt riktigt dåligt.Jag vill bara försvinna,har inte känt såhär på tre år.
 
//TANZILA

aaaooo what a feeling

sitter och väntar på att Matilda ska komma, matteeeeeetajm! hade prov i onsdags nu i veckan, shit är nervös inför mitt resultat. jag suger på geometri och även fast jag har fått en massa hjälp av Matilda kände jag mig helt död på provet. jag tappade bort mig hela tiden och orkade inte lägga ner hela min jävla själv just då. aja. whatever.
 
dissade fest igår i spånga eftersom jag skulle till nacka med mamma och sofia och äta middag hos några kompisar + kolla på mellomello. robin my baby, såååå bra!! är lite kär i anton också.
 
slänger in ett bättre inlägg senare efter matilda varit här.
 
puss!
hanna
 

#hipstahyoloswagger

Inlägg 15 - En person som alltid gör mig glad

 
Thomas Stenström
 
En person som jag aldrig träffat men som kan göra mig så glad och lycklig med musiken han har gjort. Varje gång jag lyssnar på hans låtar känns det som att jag är i annan värld. En värld där alla andra också är glada och lyckliga, där solen alltid lyser och det är vår. Varje gång jag lyssnar på musiken ler jag för mig själv. ♥
 

Jag ville bara känna hur det känns

Hej!
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa de där sista 60 sidorna i den tråkiga boken som vi ska skriva en uppsats om imorn bitti. Ajdå, vi får se hur det kommer gå. Önska mig lycka till!

Imorn är det äntligen helg hörni! Är sjukt glad men ändå inte! Jag har första fysikprovet den här måndagen som kommer. Vi får se hur det går där också. Plugga hela helgen vetja!

Ahj nu måste jag gå. Godnatt ❤
Gamm

Turn me on.

Hostar konstant.Känns som jag kommer hosta upp mina lungor.Får inte skratta för då hostar jag ännu mer och det var ju jävligt svårt när man sprang runt på stan med Julia så nu har jag varken lungor eller hals.
Imorgon ska jag på date med Hanna,vi ska se filmen Lore!
Nu ska jag kolla om vi har glass,sugen på piggelin.Peace
 
//TANZILA

Tom är ingenting.Det är tomt i mitt huvud.

Jag tänker inte be om ursäkt för mitt förra inlägg.Det var skönt.Sket i skolan idag och njöt av solen,åt glass.Har halsont.
Har velat skriva så mycket men nu när jag sitter här är det helt tomt.Det är som jag tänker en massa fast det inte går att sätta ord på sina tankar.
 
Nu har jag läst det jag skrev ovan cirkus tolv gånger.Vill inte verka som ett psyko så ska göra en sommarlåts lista eftersom att jag brukar glömma bort alla bra låtar och ska nog skriva lite dagbok också.Förhoppningsvis får jag ner mer där än här.Peace.
 
//TANZILA

Coola kidz kan aldrig dö

Godmorgon!

Då återstår bara fyra dagar och tre veckor av skoldagar kvar innan vi får påsklov. Åh jag längtar redan! Kämpa vidare ni gymnasiestudenter, Go go!!

Efter skolan ska jag träna och sen ska jag köpa en kiwi som jag behöver i experimenten som ska göra.. det låter väl ganska kul? Nja.

Åker förbi Odenplan nyss, tänkte på Tanzila. Hoppas hon mår bra efter gårdagens inlägg. Jag blev seriöst rädd. Babe, prata med mig nästa gång!

Gamm

Jag hoppas dina barn blir fula.

OBS!:GROVT INLÄGG
 
Måste skriva av mig.Jag vill svära,skrika och spotta.Och svära och skrika någon i ansiktet,Skrika hora fitta kuk knull cpfitta kukhorjävel bajsrumpa osvosv.VILL SLÅ NÅGON HÅRT I ANSIKTET!.jAG VILL SE NÅGON GRÅTA OCH SE NÅGON SÅRAD.Jag vill sparkas och se någon blöda och lida.Vad har hänt?Inte ett jävla piss!!!!Jag har varit glad hela dagen i skolan,kom hem och blev skitsur/Ledsen förbannad arg på ingenting och jag kan inte förklara hur det känns men minsta lilla sak får mig att börja grina eller bli riktigt pissed offfffff!!!!ALLA KAN BARA SLUTA VARA SÅ FUCKING DUMMA I HUVUDET OK?JAG KAN FAN INTE ENS SLUTA VARA DUM I HELA JÄVLA KUKHUVUDET!?!?
 
Behöver hjälp.Seriöst har redan haft mens vadfan är problemet????Just nu hatar jag alla.Ta inte åt er om jag skickar iväg något sms där det står hora,stick eller något liknande för jag menar det inte.
Måste lugna ner mig det här funkar inte.
 
-Måste spara varenda krona till cpkuk Håkan-resan så att jag inte får några pengar över.Det är fitt 8 pers som fyller år innan cphora.
 
-Hatar att ha långa naglar,vår nagel grej har gått sönder så måste fucking köp en ny imorgon och jag vet fan inte vad en sån heter.
 
-Nös på skärmen nyss och det ser inte så jävla fräscht ut nu.
 
-Önska jag hade nyst på någons ansikte.
 
-Vill dö av fetma men min mor fittkuk tillåter mig inte.
 
-Jag är inte kär.
 
+Det är vår.
 
//TANZILA
 
 
 

Teenage Kicks

Shitshitshit, första skoldagen idag och jag tabbar mig som fan hahahaha!
Första lektionen var franska och jag får muntlig uppgift, alltså att översätta en svensk mening till franska. Skulle säga vad är är på franska vilket är est, men jag fick en sån total blackout så jag satt och stirrade på min lärare tills jag viskade högt till Becca som satt bredvid mig:
"Vad fan ska jag säga?!"
Därefter utlöstes ett långt skrattanfall från min och mina vänners sidor. Hejhå, har varit borta från skolan allt för länge. Men jag börjar snappa upp mig hahaha!
 
Sedan skulle jag ropa på Jasmine i korridoren efter att vi var på väg från franskalektionen till vår skåp. Så när jag skrek hennes namn skithögt i korridoren fick jag världens målbrottsröst. Hatar när det händer, buhu.
 
Annars då? Nejmen sprang runt med min ena krycka och petade på folk med den. Inget speciellt, naj.
 
Första skoldagen var alltså helt okej, men pinsam osv.
 
Måste plugga som en gris eftersom jag har prov på onsdag och fredag!
 
Puss!
Hanna

Söndagsångest

Ligger i sängen och frågar mig själv varför jag inte har pluggat på lovet. Jag hade tio fria dagar på att plugga till det viktiga provet och läsa ut den dumma tunna boken men istället för att utnyttja tiden så satt jag hela dagarna och kollade på serier. Seriöst so stupid.

Aja nu har jag så mycket skolångest som helst. Orkar inte. Trött på livet. Åhhhh

Har inte suttit framför datorn alls idag. Vaknade tidigt, käkade frulle, tränade (jag var duktig på gymmet idag hihi), köpte mat, satt framför tv:n nästan hela dagen, handlade, lagade middag och stresspluggade. Hatar det sista! Men det var en bra söndag :)

Men nu ligger jag i sängen redo att somna vilken sekund som helst. Godnatt, puss

Gamm

Jag kan se dig från ovan fast jag är under dig.

Lol.Wadapp motherlovers?Jag har sovit alldeles mycket det här lovet och ätit alldeles för många piggelin.But i dont give a fuck.Svenks hiphop äger.
Om jag ska vara ärlig så sakna jag faktiskt skolan lite,när man sätter sig på sofforna efter lunchen och alla har matkoma och bara ligger och klänger på varandra.Det är skönt.Har ju varit asnajs väder men idag sket det sig.Har väntat på den här dagen.
 
Ikväll ska jag på någon lokalfest och härja.Blev bjuden av bullen och hennes Ekerö budds.Sover hos Emma sen och imorgon har jag sparat dagen till något alldeles speciellt.Söndagsångest.Ska ligga bakis och dricka choklad och om jag har tur kan jag övertala min syster att ge mig litt` massage:3
 
//TANZILA

Skidskytte and shit

Hej svejs!
Jag sitter i soffan med mysfilten och skidskytte på ettan men inte en enda svensk är med i tävlingen men jag tittar ändå. Hellre det än att plugga åttiofem sidor i fysikboken. Fast någon gång idag eller imorgon måste jag plugga de där åttiofem sidorna. Mitt liv suger!

Igår åt vi en mysig och god middag på Pong. Jag åt några fulla tallrikar plus efterrätt. Jag tröttnar aldrig på Pong. Imorgon ska jag träna så hoppas att jag stoppade i mig försvinner då haha.

Oj vad lång inlägget blev. Aja see you later alligaters!

Gamm

Doesn't mean my heart stopped skipping when you look at me like that.

Ska snart bege mig mot tunnelbana, majgad har inte åkt tunnelbana på två mer än två veckor! plus att jag ska gå och kånka på en krycka, asfett.
Nejmen, ska träffa Jasmine och så ska vi ta en shoppingtur i Farsta Centrum, ska bli myspys. Har inte träffat henne på jättelänge så är rätt så taggaaaad.
 
Imorgon är det StudyBuddy-taaaajm. Lol, Matilda kommer hit vid två och vi ska plugga matte i två timmar. Jag var så äckligt trött förra gången så vi körde bara ett pass på en timme istället för 90 min.
 
Måste börja klä på mig nu.
 
Puss!
Hanna
 

stört beroende

 
 
hejdå. ska fika med anna och maya.

Inlägg 14 - Det här får mig att gråta

 
 
 NÄR JAG HACKAR LÖK :'(
 
HAHAHAHAHAAHA men klart jag gråter när jag blir ledsen! (fast jag är väldigt sällan ledsen) och när jag är riktigt riktigt förbannad. och när jag är sjuuuukt trött! och när jag skrattar väldigt mycket. och när jag ser på romantiska filmer, när killen gör romantiska saker till tjejen så gråter jag ( för jag vill också ha en sån). och när jag ser på sorgliga filmer såklart. Att gråta är inget dåligt för tårar rengör ögonen.
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype