stay high

Är fruktansvärt trött och har ingen bra anledning till att vara det, förutom att hunden tvingade upp mig klockan 7 för att kissa av honom men jag somnade ju om efter det. Hmm...
 
Tyckte i alla fall att bloggen behövde lite uppdatering för ingen rolig själ verkar vilja skriva någonting längre, förutom jag då hihi.
Detta sportlov har faktiskt varit grymt så länge det varat!
I lördags provjobbade jag på caféet som Becca jobbar på, gick grymt! Fick komma redan dagen efter också så jag jobbade alltså på söndagen och fick hem lite cash som snart är borta haha. Näe men ska hålla mina händer i styr och spara nu som satan.
 
I måndags var jag ledig och på kvällen kom Kentaro, Olof och Oskar hit och vi tjockade gott, hade allmänt kul och lekte med vovven. Var skönt att få skratta av sig.
I tisdags träffade jag på Max och Teo och de bjöd med mig till en "filmkväll" som blev en öl-chips-och monopolkväll med många fler från klassen, "klassmys/incestmys". Kom hem vid halv ett och var trött som fan. Vovven var glad som vanligt.
Igår drog jag på handledarkurs/introduktionskurs med mor och far och var helt förstörd efter eftersom jag och mamma hade blivit allergiska av något i lokalen så vi hade suttit i två timmar sträck och gnuggat sönder våra stackars ögon. Fick lite kaffe och godis så det var najs men utöver det, ah...
 
Idag blir det bio vid åtta, Wolf on Walls Sreet med Olof, Kentaro och Alva. Är grymt taggad både inför filmen och att äntligen få träffa Alva som jag inte sett sen i fredags!
 
Resten av veckan är inte bestämd  så jag får se vad som heeendeeeer.
Har kollat på en massa fast and furious btw, bra skit.
 
puss
 

 

PALLANTE MÅNDAG

 
Det är här jag vill vara resten av mitt liv!
 

helt slut

Är så frustrerad över att jag verkligen inte har orken i varken huvudet eller kroppen till att plugga.
Mina ögon svider och skavet, min allergi mot katter är inte snäll längre.
Jag är verkligen helt slut.
Har en äcklig känsla i kroppen. En äcklig smak i munnen.
Godiset jag äter är inte gott. Passar inte just nu. Jag som trodde att jag var sugen.
Jaja, satsar som fan imorgon för behöver verkligen ett C på detta prov för att höja mitt betyg punkt.
Ska försöka sova lite tidigt idag, börjar tidigt imorgon. Prutt.
 
Men kanske kanske ska få provjobba på samma café som Becc jobbar på på söndag, ska bli kulis! Om det inte är bra väder blir det någon gång efter sportlovet. Hoppas att det funkar så att jag får jobbet!
 
puss
 

_

Jag sitter med datan på fönsterbrädet,med persiennerna halvt uppdragna så jag kan se människor gå förbi. Just nu är en liten tant påväg in till miljöstugan, kanske ska hon slänga soppor eller kanske ska hon leta efter en gammal kartong att lägga sin döda katt i. Jag tror hon bor själv på den gården mittemot Hivrons. Jag tror att hon bor själv och jag tror att hon brukar stå och röka på balkongen om dagarna. Hon har säkert såndär gammal fin porslin också. Ensamma människor med porsling är nog det sorgligaste som finns. Och det finaste.
 
Jag bor längs upp, ibland när det krampar sådär i hjärtat brukar jag öppna fönstret och kolla ner och fundera över höjden. Sedan brukar jag kolla på min lampa och planera min död.
 
Två scener av min död,planering av: Tanzila Mir:
 
Scen 1. Fönstret
Först öppnar jag fönstret och kollar ner. Funderar över höjden. Sedan hoppar jag in i duschen och rakar benen. Jag tar på mig min finaste känning som är vit.Jag sätter på mig bara den utan trosor eller bh,stänger dörren till mitt rum. Utanför mitt rum hör jag radion spela och min mor steka köttbullar. sätter mig vid fönstret så att benen dinglar utanför. Det ska vara mörkt, en vanlig kväll, kanske en torsdag och sedan håller jag andan och hoppar.
 
Jag vet inte varför men jag stannar alltid vid den delen när jag öppnar fönstret kollar ner och funderar över höjden. Kanske för att det inte är tillräckligt högt.Man skulle nog bara få jävligt ont i kroppen och typ aldrig kunna gå mer.
 
Scen 2. Lampan
Jag hoppar in i ducshen,rakar benen och sedan går jag in på mitt rum och sminkar mig. Jag lyfter ner taklampan så att endast sladden är kvar. Jag ställer mig på en stol virar den två varv runt halsen och sedan håller jag andan,blundar hårt och sparkar till stolen. Och där ska jag hänga, världens vackraste lik. Där ska jag hänga medan vatten droppar från mitt hår.
 
Två scener som jag brukar ligga och tänka på när en liten gubbe stampar med sin käpp i mitt hjärta. Gubben panikångest.
 
Det är ganska hemska tankar. Det kommer aldrig hända mina vänner (var inte oroliga) Det är ju endast tankar och jag är inte ensam om att tänka på sånt. Eller kanske är jag det.
 
Jag gick inte till skolan idag för att färgen på himlen är helt fel och för att jag har två ton snor i hjärnan. Det guldfärgade nagellacket är kvar på tårna frrån nyår.
 
Om jag skulle träffa Håkan Hellström någon gång skulle det vara på en äng och han skulle börja plocka blommor och sätta de i mitt hår,sen skulle jag fråga,
 
Vilken är din favortifärg?
 
Körsbärsröd.
 
Sen skulle han fråga:
 
Din favoritfärg?
 
Och jag skulle svara:
 
Den som slår ut först på våren.
 
Han skulle bli alldeles förbluffad och inte kunna låta bli att utbrista:
 
Oj. Vilken färg är det?
 
Och jag skulle skratta och svara:
 
Whatever colour she wears that day,silly.
 
//TANZILA

Några listor och två bilder som inte är mina.

4 saker som finns på min do-before-you-die-list 

- Ta motorcykelkörkort

- Rest jorden runt

- Flytta till ett annat land under något år eller så

- Bli kär på riktigt riktigt

 

 

5 saker som jag hatar

- Lögner, riktigt feta lögner

- Dubbelmoral

- Krångliga vänner hahahah

- Ångest

- Köpta fiskpinnar och majonäs


6 ord som beskriver mig

- Positiv

- Pratglad

- Otålig som fan

- Hungrig

- Rastlös

- Mysig

 

 

7 saker jag älskar

- Tanken på mat, att äta mat, bilder på mat, mat.

- Min relation till min familj och mina vänner. 

- Att få bra betyg, en av de härligaste känslorna när man vet att det lönar sig om man kämpar för något!

- Att resa. Älskar att resa!!

- Musik, åh vad det kan få en på det humör man verkligen vill vara på.

- Läsa en otroligt bra bok som man inte kan slita sig ifrån och som man blir så jäkla ledsen över när den nästan är slut.

- Besvarade känslor, en obeskrivlig känsla

 

 

Redo för sommaren

Förra sommaren köpte jag ett par röda och är supernöjd och nu för några veckor sen fick jag synd på dessa underbara skor. Blev kär och köpte de direkt! Nu längtar jag som fan till sommaren då jag får använda dem. Jippie! Kolla vad fina de är! Kärlek till Vans ♥
 
 
 
 
 
 

Allt som betyder något.

Det var i söndags när jag kollade på Vilmers match som jag kom att tänka på det.Fan. Jag är inte bra på något. Visst är jag bra på ånga saker men inte sådär extra bra på något speciellt. Jag är mellan bra på vissa saker,sämre på vissa helt enkelt. Jag vill ha något alldeles eget. Förstår ni? Vilmer är bra på innebany, Gamm är bra på matte, Hanna är bra på att fotografera, Hivron är bra på musik, Max är bra på piano, Emma är bra på att styra och planera, Joel är självlärd gitarrspelare osvosv. Alltså jag skulle aldrig ens komma i närheten av hur insatta de är i en sak. Jag vill känna passion och verkligen vilja göra något som jag är intresserad av och verkligen bra på. Så att någon en dag kan peka på mig och säga "Det är hon som är så bra på".
 
Jag är 18 år och jag vet inte något jag vill,eller något jag är särskilt bra på.
 
//TANZILA

le true model sofia

 

 
 
 

waiting game

Jag satt och tänkte på en sak nu ikväll, just nu när melodifestivalen är på och jag inte bryr mig ett skit om den.
Jag tänkte... att man skulle be för något, då skulle det inte vara för sig själv. Att be till Gud eller vad som helst som faller en in så ska det fan inte vara för sin egna vinning om det skulle ske ett mirakel och helt plötsligt uppfylla ens dröm som man gått och burit på hälften av sitt liv.
 
Om jag skulle be till Gud skulle jag be för alla andra. Jag skulle be för de som faktiskt inte har möjligheter att uppfylla sina drömmar, om de ens har några. Om de ens ser en framtid som de vill ska gå i uppfyllelse.
 
Jag menar, ska jag be för mig själv, som halvligger ner i min mammas säng som är hur skön som helst, med en dator på min mage och en skål med naturgodis bredvid samtidigt som jag borstar av saltet från mina fingrar för att jag tycker det känns ofräscht.
Ett otroligt stort antal människor skulle desperat slickat upp de små kornen av salt från sina fingrar bara för att känna smaken av "mat" för en gångs skull.
 
Jag skulle också be för min släkt och mina fina vänner. För att visa att jag verkligen håller de kära och jag vill se de uppnå sina drömmar och sina mål i livet. Jag som har en dröm och ett mål kan göra allt i min makt för att få de att gå i uppfyllelse för att jag faktiskt kan, och man måste inse att alla inte kan det.
 
Jag hat/älskar att vara självisk. Att tänka på pengarna jag kommer få om en månad. Om maten jag vill äta. Om alla kläder jag vill ha. Om min utbildning, mitt jobb. Det är inte själviskt att vilja få sin dröm uppfylld men det är själviskt att "be" för det. Om man gör det. Jag har aldrig gjort det. Jag har aldrig haft någon slags tanke att vara troende. Men att ändå vilja det bästa för andra är något man kan försöka med i livet för det visar i alla fall att man har lite förnuft i huvudet att man inte är full av självupptagenhet. 
 
ett alldeles för djupt och töntigt inlägg men jag kände att det var fan värt att skriva ner det. få er andra att tänka lite också.
 
puss
 
 
 
 
 
 

veckan i sjukt fula webcam-bilder puss

 

hej

 
 
HAHAHHAhaahhahaahHhahahahah

Pickz

 
//TANZILA
 
 

can't remember to forget you

 
bara för att allt är skevt och snett behöver inte betyda att det ska vara så. och är glad att jag inser att man faktiskt kan fixa till skiten och må så otroligt bättre. 
 
har mått så otroligt konstigt de senaste dagarna. har varit jättestressad över små ting som inte ens behöver fylla min redan välfyllda hjärna. 
har bara varit så himla trött. känt mig sjuk. känt att allt jag försökt med blir fel.
 
försöker tänka lite mer klarare nu. och återgälda mina misstag. för är så jävla trött på att känna så här. men är glad att jag har mina vänner som finns där i alla fall. ni är bäst<3
 
 
 

Söndagsångest

Jag har suttit och stirrat på ett tom word-dokument i några timmar nu. Eller nej, helt tomt är den inte. Har skrivit ämne, namn, klass och skola. oh yees!
 
Fysik 1 VT14
Gamm Burom
N12b Östra Reals Gymnasium
 
Så står det högst upp till höger på sidan. Inget mer. 
Jaaa, lika tomt är det i mitt huvud just nu kan jag säga. Ångest på hög nivå! 
Men ändå ganska skönt att det inte bara är jag som sitter med den här ångesten. pheew tycker synd om mina klasskamrater men mer synd om mig 
#livetsomennaturare
 
Slut på tråksnack! Imorn är det måndag och då ska alla till skolan!! yaaay hahahahahah
Själv har jag något som heter Projektvecka nu i veckan. Ska faktiskt åka till Forsmarks kärnkraftverk på tisdag. mmmmmm intressant intressant. 
 
ähhh nu måste jag nog återgå till det tomma dokumentet. byeeee
 
http://dreamcatcher.tumblr.com/
 
 
 

Tänker aldrig sova

Jag skriver från min nya skoldator. Den är najs. Ni som har lync kan ju ta och adda mig. hahahahhaha känner mig så töntigt men det är asroligt! hihihihi men jag blev så sur när jag testade att lägga in den i den nya datorväskan jag köpte och den passade inte. dfjuwhvdudfbweiovowvr 
 
Klockan är halv fyra på natten (eller säger man tre på morgonen?) i skrivande stund. Är typ trött men ändå ganska pigg. Har sovit i flera timmar när jag kom hem från skolan. Det var sååå skönt fast jag blev så trött när jag vaknade upp.
 
Imorgon måste jag vakna ganska tidigt. Strandpromenad, käka thai, chilla och filmmys var planen. COZCOZ! Men då kanske det är dags för mig att sova om jag ska komma upp i tid imorn så att folk inte blir sura på mig hahahaha!
Good night sleep tight!♥
 
http://dreamcatcher.tumblr.com/http://dreamcatcher.tumblr.com/http://dreamcatcher.tumblr.com/http://dreamcatcher.tumblr.com/
 
DREAM ON Gamm
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype