Känn ingen sorg för oss.

 
Vi håller varandra i händerna i väntan,och vi håller andan.Tusentals hjärtan slår där vi står. Varma kroppar och solen är fortfarande uppe. Vi alla väntar på samma sak.Vi kan varenda textrad i sångerna.Blodet rusar.Pumpar.
 
Vi håller varandra i händerna i väntan,och vi håller andan. Fina juni. Fina Göteborg. 6 svettiga händer,4 hjärtan delar samma sak just i den studen. 
 
En sekunds tystnad innan han kliver in på scen och så exploderar allt och alla,och alla dansar till Ramlar.Öronen får  kärleksfeber och slottskogsvallen fylls av sång och kärlek,glädje och tårar. Vi lever. Vi börjar andas igen.Släpper varandras händer,siktar de mot himlen och blundar. Vi blundar och andas suger in varenda sekund. Gungar med och sjunger med. Hans ord blir till våra och vi kan de utantill. Vi sjunger för våra liv. Kollar på varandra när refrängen kommer och då vet jag att vi tänker samma sak.
 
Vi har släppt varandras händer och vi andas igen.
 
//TANZILA
 
 
 
 











Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype