Lite bilder från lovet so far

 

Stan har feber ikväll

Hey peeps!

Sitter på tuben på väg till jobbet. Har precis ätit upp min yummyfrutti med smak av strawberry cheesecake. Tack Hivron som har fått mig att bli beroende. En sån och ett äpple, min vardagliga stressiga lunch. 

Idag är det fredag!! Åh vad jag har längtat! Har jobbat i två veckor nu och jag har fem veckor kvar... Sen drar jag till Paris och sen Magaluuuuf!!! 

Ikväll blir det afterwork med några från jobbet och sen utgång med mina bröder!! Fyfan va najs med helg <333




Summerbursten<3

Började mitt sommarlov med Summerburst tillsammans med Anni, Hanna, Alva, Olof och massa andra sköna, konstiga, roliga, snygga (vissa to die for), sliskiga, sura, fulla, glada och galna männikor som jag inte kände. Jag hade otroligt rolig dessa två korta dagarna. Måste definitivt göras om!!!
 
Martin Garrix min älskling<3


Vi ses där nästa år<3























 

En midsommarnattsdröm

Midsommarafton, då var det dags igen. Vi gick runt i ett radhusområde och letade och plockade sju sorters blommor. De enda blommorna vi inte fick plocka var ju grannarnas blommor, de finaste blommorna. Men vi gick runt där någonstans i Tyresö och samlade till slut våra blommor som vi skulle lägga under våra kuddar och drömma om den perfekta killen.
 
Fastän jag inte tror på detta gick jag runt hela kvällen och var så nyfiken om vem jag skulle drömma om. Om jag känner honom, om hur han ser ut, jaa allt det där.
 
Kom hem helt slut, gjorde mig i ordning snabbt och gick och la mig. När jag var nära på att somna kom min syster in med blommorna som jag hade plockat och räddade min midsommarnattsdröm.
 
Ni undrar säkert vem jag drömde om... haha jag undrar precis samma sak. Jag vet inte om jag drömde eller inte men jag kommer i alla fall inte ihåg något. Vaknade med ruttna blommor under kudden. Får väl försöka igen nästa år...
 
 

hej

Hej babes!
 
Åh vilken underbar sommar jag har haft so far, eller?
Alltså jag tror att jag har dragit på mig någon vidrig otur eller så är det bara jag som är ful och korkad för tillfället men alltså, jag har varit förkyld i en vecka nu så har inte kunnat jobba mer än en halvdag (jag behöver min para) och i natt spydde jag av oförklariga skäl (bakis, magsjuka whatever). Det har varit skönt att äntligen få ha lite riktigt sommarlov men har typ kunnat jobba sen i torsdags så är lite rastlös.
 
Det var ju midsommar igår och jag kunde inte göra det jag planerat eftersom jag mådde k*k. Så låg hemma och var ledsen och tittade på Grimm med pappa, det är vår nya serie.
 
Detta inlägg är inte alls intressant sorry men måste klaga av mig. Det gör inte saken bättre alls nu har jag märkt men ville fira midsommar igår med mina härliga vänner och jag fick inte göra det.. :(
 
Ska titta på film nu och vila av mig. Ska äntligen få jobba på måndag. Och imorgon blir det lek med mi friendos.
 
puuuuss!!
 
 

10 saker ni kanske inte visste om mig

Det finns otroligt många saker jag vill göra men som jag är för lat för att göra, typ träna
 
Jag älskarälskarälskar schnitzel cordon bleu
 
Jag har otroligt lätt för mig att gråta när jag tittar på filmer
 
En av mina närmsta vänner är min lillasyster Sofia
 
Jag tycker egentligen inte om att dricka för ens jag är full
 
Jag har tittat på någon av Harry Potter-filmerna och Sagan om Ringen minst tio gånger
 
Jag hatar när ens fötter blir svettiga när man har legat och dragit sig i sängen ett tag efter att man vaknat
 
Jag älskar att nysa
 
Jag har ett slags minihat mot min familj, äkta hat alltså
 
Precis som jag fick höra att min pappa sa en gång så väljer jag verkligen ut mina vänner med omsorg, för jag har alltid varit otroligt osocial och de jag är med ska vara glada att de får dela mina galna tankar och minnen. Blir jag vän med någon är det absolut inte förgäves. 
 

5 juni och framåt

Min fina Maya tog studenten, var även på bästa Annas mottagning dagen innan men hann inte ta något foto :( Grattis grattis till er två ni är så braaa!!!
Grill -och poolmys hemma hos Robin. (Snodda från jasminos min sköna och jonathan!)
Tre glada tjejer efter att vi skrivit på avtalet för vår studentskiva nästa år!!!
Min sista BrommaG och toalettbild för tvåan :(
Otroligt god pasta med tomatsås på Vapiano efter skolavslutning
Världens bästa Alva och jag på Summeeerbuuuurst!!!
Har tråkigt nog börjat spela Sims igen ahahaha. Denna sims har inga pengar därmed inga möbler att sitta på förutom sitt badkar. Sorgligt. Men han tjänar pengar genom att gräva gravar... Lucky guy
 
DET KOMMER MER BILDER SENARE!! när jag har tagit fler alltså :)
 
puuuss!

Gammt

 
 
Du är en sådan vän just jag behöver, tack för att du står ut med mig för jag vet att det inte är lätt för en som jag att behålla vänner. Tack för att du tar min hand när jag ligger på ditt badrumsgolv i underkläder klockan 4 på morgonen och gråter utan att undra varför och utan att ställa frågor. Just det jag behöver. 

Känn ingen sorg för oss Göteborg

Göteborg bjöd på mer än förväntat. Det blir en resa jag aldrig glömmer. Från storm till blå himmel. Första dagen var lite som mitt humör. Vi förade på hotellet, jag delade ut kompisarmband som jag gjort själv hehe än och annan tår från Gamm och sedan efter vin och öl skulle vi ut. Jag kommer igentligen inte ihåg så mycket, bara att vi sprang i spöregnet och korsade gator, trampade i vattenpölar och såg människor försöka ta skydd. Jag vet inte hur länge vi sprang runt där men någonstans där emellan skrek jag rakt ut och grät och slog sönder Marias paraply i förtvivlan. Det skulle ju vara bra väder och sol och vi skulle ju dansa på nån klubb i gbg och istället stod jag där med blött hår och orkade inte bry mig. Till slut hamnade vi på någon bar med live musik. Mitt humör var på topp och trots dygnblöta tygskor och affro kände jag mig lycklig att vara just där. Det blev en cider för mycket och vid stägning drog vi oss tillbaka. På tomma gator skreksjöng vi Håkanlåtar tills vi var vid hotellet. 
 
Vaknar lördag morgon med huvudverk och våta kläder ligger på golvet. Haha vad vi skrattade åt dagen innan. Den här dagen var varm och solig till skillnad från fredagen. Vi promenerade i flera minuter, dom spelade fotboll topless, spelade kub och kissade i äckliga dass. Sedan var det dags för HÅKAAN. Hela konserten ägde. det var synd att jag svimmade och missade slutet.
 
Efter Håkan tänkte vi gå ut men alla hade ont i rygge och ben så vi bestämde oss för att äta. Svårt att hitta något ställe på natten när 68000 människor springer runt och är hungriga. Köade i nån timme och fick i oss mat. Var så himla trött och slut på hemvägen. Och gla också!
 
 

död blogg pga sommar och plugg.. or naah

Nu är det äntligen dags för lite update mina kära!
Gud vad jag är trött just nu. Hade en mysig/tråkig skolavslutning som vanligt! Jag och mina gärisar plus Kentaro drog till Vapiano i Gamla Stan och åt hur gott som helst, var proppmätt när vi gick därifrån.
Senare på dagen kom Tanz, Gamm och Hivron hem till mig och vi åt glass med jordgubbar och solade in oss sommarlovet. De slutar idag och Hivron slutade förra veckan så ah, det passade braa!
 
Så idag är alltså min första dag som leeeedig och det känns underbart. Jag trodde nänligen att jag skulle jobba idag och jag inte skulle kunna fira mitt älskade sommarlov igår på ja, det sättet vi brukar göra nu för tiden :))
Men så hörde min chef av sig och sa att jag inte behövde komma så jaa! :DD
Detta inlägg känns så himla off alltså hahahaha jag kommer inte på vad jag ska skriva om. Jag har en massa bilder som måste komma in på denna härliga blogg men måste först överföra satungarna på datorn först.
 
Men jag är glad/ledsen för jag fick se min BrommaG-crush en sista gång för denna termin. Hade varit lite sorgligt om jag inte fick det även om man ändå ser alla överallt hahaha!
Oh well, är bakis och stel i hela min kropp som jag alltid är efter en hård natt. Var tvungen att ta taxi hem och hade ångest hela åkturen för vill verkligen inte lägga ner pengar på taxi när jag vill lägga ner mina pengar på annan skit haha! Jag hatar mina bussar, de går så satans sällan.
 
Får se vad jag ska göra resten av dagen.Måste hur som helst ladda över alla bilder så att ni få se vad jag på riktigt har gjort!
 
Puuuss
 Till min älskade Alva, jag hoppas att allt går så sjukt bra idag på teoriprovet!! DU KLARAR DEEEEET!!!!!!

död blogg

Har haft en underbar helg i Göteborg och idag har vädret varit strålande så jag har inte riktigt orkat blogga. Men nu vet ni i alla fall att jag lever. Jag lever, de andra vet jag inte. Om ni ser detta, snälla skriv att ni lever.
puss och kram
 
 


 

Om sår som aldrig riktigt läker

 
För cirka två år sedan:
Jag står framför spegeln. En tår landar på bandrumsgolvet,likaså mitt självfötroende. Blicken är fäst vid min kropp,på min kropp framför mig. Och jag undrar om någon någonsin kan älska mig och mina sår, om någon någonsin kan ta på "mjuka och lena mig. "
 
Bilden ovan är på mig för några veckor sedan. Det man inte ser på bilden är alla prickar,märken och fula ärr som täcker kroppen. Jag har levt med dem länge. Och jag är stolt över mig själv att jag idag kan gå runt i bikini utan att tänka på det jag hade så svårt med förut då jag knappt ville ha t-shirts på mig. Jag var så rädd att människor jag tyckte om skulle tycka jag var äcklig på något sätt. För att jag har och hade gamla sår från eksem och utslag som nog aldrig kommer gå bort. Sedan kom jag på att man måste älska och accpetera sig själv även om alla tjejer på tv har super perfekt kropp och hy. Det är lätt för en tjej att hela tiden jämföra sig med andra. Jag har ärr på varenda kroppsdel, innan tyckte jag att det var så himla oattraktivt och fult, jag skämdes över mig själv. Men nu tycker jag det är charmigt på något sätt. Att det liksom gör det till mig själv och att jag har något eget. Detaljer som någon kan älska hos just mig istället för att förakta. Jag tror att allas brister egentligen är något fint och det ska man bära med stolthet. Detta har varit något som jag inte har pratat om med någon, det har varit djupt inrotad i mig. Det har varit något som kanske inte tycks vara värsta grejen för andra men som jag blivit påverkad av. Så nu har jag skrivit det här, i en helt oprivat blogg en onsdagskväll om sår som aldrig riktigt läker.

Planer för sommaren

Precis som Hanna var mitt humör på topp idag! Hade en helt ok onödig skoldag och slutade väldigt tidigt. Hamnade på Odd Molly-utförsäljning några kvaterer bort från skolan och fick hem en blus och en stickad tröja, såå glad och nöjd! Sedan gick vi runt i stan och kollade lite kläder :)
 
På kvällen satt jag och mamma och drack te och kollade lite på resor. Slutade med att vi bokade en resa till Paris i början av augusti!!! OMG SÅ TAGGAD!!!!!!!!! AAAAAAAAHHHHHHHHHH!!!!!!
 
Så här har jag planerat min sommar hittills..
 
6 juni : Göteborg och Håkan!!<3
 
11 juni: Skolavslutning!
 
13 juni: Summerburst!!! Weehååå
 
18 juni: Åland med gänget!!
 
23 juni: Börjar sommarjobba fram till augusti! Para kommer finnas brår
 
26 juni: Bråvalla! Har biljett men funderar fortfarande om jag ska gå eller inte :/
 
1 augusti: PARIS!!!! Åker med mor och syster, det ska bli så mys!
 
8 augusti: Magaluf med tjejerna!!! 
 
FATTA VILKEN NAJS SOMMAR???!!!!!
 
PS. Om någon är intresserad av Bråvalla tredagars festivalpass (utan camping) eller vet någon som är intresserad kan du kommentera här eller skriva till mig på något sätt. Priset kan diskuteras ;)
 
 
 
 

din mamma

Hey guys!
 
Det kändes så himla soft idag, helt sinnesjukt hur bra jag verkligen mådde när jag vaknade upp och insåg att jag inte hade kvar ett skit att göra till skolan mer. Vädret sög men jag var på bra humör ändååå!
Fick veta en massa betyg, nöjd med  i princip alla vilket kändes bra.
 
Nu när jag har vimsat omkring en massa, alltså idag, och äntligen fått lägga mig och mysa in mig i sängen får jag ett sms från min lärare som vill att jag ska göra nån satans kompletteringsuppgift för att jag tydligen fått F i några ynka kunskapskrav. Jävla bajs. Precis när jag fått världens feeling. Men jaja det är bara att låta fingrarna gå och skriva något bra.
 
Fick i alla fall ett grymt A på en guidning jag gjorde med mina gäris igår i Vällingby. Så jääävla skönt!! Äntligen lite bra respons hahahahah...
 
Oh well, får inte uppgiften för ens sent i kväll så kan inte börja för ens imorgon och då ska jag på min kära vän Annas studenmottagning så måste kämpa som ett svin för att få klart den i tid plus med god kvalité också. Önska mig lycka till kära amigos. Jag dör nog halvvägs om inget annat.
 
piiissss
 
 

Hata selecta

Hade tur och fick skjuts till Ropsten från jobbet. Jag hade jobbat kvällskiftet och klockan var nästan 23. Hade tur igen då jag behövde vänta på tåget i bara 5 minuter. Jag var så sötsugen då jag hade inte fått i mig socker på hela dagen och gick fram till en selecta-automat. Trasig. Aja det finns fler automater på TC. När jag var framme gick jag direkt till en sån automat, la in en tjugolapp, trycke 33 , fick en femma tillbaka och väntade på min välförtjänt snickers. Men det enda jag fick var detta...
 
 
Fan vad jag lackade!!! Fittsnurrgrejen funkade inte. Höll nästan på att gråta. Tröstade mig med en fet meny från donken sen när jag kom hem. HAH!
 
ps. varför tog jag ens en bild?! omg
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype