Tomorrow is friday

Tjenixen!
 
Länge sen jag skrev ett vanligt inlägg. haha men jag har haft sjukt mycket plugg hela veckan så jag orkade inte riktigt skriva ett riktig inlägg. bara sånt där korta.. aa.. ni vet
 
Har precis lämnat in engelska uppsatsen som jag har suttit och skrivit hela kvällen. Men jag är inte helt pluggfri än. Måste plugga lite kemi till läxförhöret imorn.. then i'm free!
 
Fredag imorn! jag har sovmorgon hihi Åhh det ska bli så skönt med helg. Sen är jag ledig på måndag och så har jag projektvecka hela nästa veckan.. snacka om chiiiilllll :D 
aja nu måste jag plugga.. see ya later alligaters, puss
-Gamm
 
åhhh vill vara bruuuuuun!!!

Inlägg 5 - Något jag vill ha

Tumblr_mgxdyew5ua1s2zkc2o1_500_largeTumblr_m2x20jbmyl1rtrsgao1_500_large
 
Skulle sitta sååå fint med några miljoner på bankkontot. hahaha vem säger nej till pengar liksom?!
Näämen har jag pengar så kan jag ju få allt jag vill, nästan allt i alla fall. ÅHH jag vill ha mer mer mer!
 
 

Inlägg 4 - En låt med många minnen

Daniel Adams-Ray - Gryningspyromanen
 
Denna låt väcker så många minnen. Inte bara för mig men även för mina nära och kära som har varit med mig den tiden. När jag lyssnar på den så ser jag bilder från den goda tiden. Det var en av de bästa tiderna! Kärlek till låten, hoppas han gör fler låtar snart..♥

Inlägg 3 - Fem saker du kanske inte vet om mig

• Jag snarkar
 
• Jag är världens segaste när det gäller att äta och jag verkligen älskar mat!
 
• Jag är perfektionist
 
• Jag talar flytande thailänska
 
• Jag är en riktig vinnarskalle men inte dålig förlorare
 
 

_

Avslutar onsdagen med te och röda ögon.Ska sova tidigt idag för jag e gaaayy!!Kikat med Hannas kompis Olof halva dagen,känner knappt grabben men vi pratar om allt och inget.Han är lika störd som mig :o.
 
-Tror du på Gud?
-Jag tror att Gud är en man med skägg som sitter uppe bland molnen i himmelen.
-Hahahahah,och vad gör han dådå?
-Chillar,ger människor liv,och sen släpper han ut herpes,aids och cancer som leder till sorg och förstörelse och lite krig,men jag tänker att det bara är hans humor.Han är en dryg jävel.
 
//TANZILA

♥lovelovelove♥

 
Puss!
Hanna

fett qatt

Kell meh ples. Jag orkar inte med slaskskiten och snöhelvetet längre. Vill ha vår och sommar. Vill fylla år och kunna gå ut på kvällarna utan att oroa mig för mörket och frysa så himla mycket. Faaaaaaan!!
Saknar mina sommakläder, är trött på att bära runt mitt tjocka arsle och ett fett lager med tjocka tröjor och långkallingar. Långkallingar är dock mysigt när det verkligen behövs för då kan man inte sluta uppskatta hela grejen. Plus att man kan skratta åt sina kompisar som var dumma nog att INTE ta på sig dem. Hahahah!
 
Denna dagen börja alltså utan en skön sovmorgon, är tvungen att gå upp kvart i sju och sova i duschen istället. Sedan kuta runt i lägenheten och fixa till mig inför skolan. Shitshitshit, jo jag hann. 
Pratade med pappa på vägen till t-banan om mitt idrottsbetyg jag fick igå. Jag fick F?! SERIÖST, F?! Ska kasta lijanerna på min lärare imorgon och strypa honom tills jag får ett E åtminstone. Vafan? 
Och jag som trodde att han kunde ta hänsyn till personer som har allvarliga skador. Ja, jag är invalid, sorry liksom.
Har ju förklarat min situation så varför ska han då bara utgå från min närvaro som va 67% pga mitt knä. Adsjhgoslghjnsdl.
 
Ska sova och tänka på andra bra saker som har hänt i helgen och idag. Ser det seriöst ut som att jag pallar med min vardag annars eller. röv. är så sjukt grov i munnen nu för tiden. i'm sorry i'm a lady. here we go again.
 
tjarå.
 
Puss!
Hanna
 
 
(p.s sitter helt ensam i köket klockan är snart halv elva och alla "sover" men iaf så släppte jag av världens fjärt kan inte sluta skratta det ekade i hela lägenheten hoppas att grannana under blev skrämda. d.s")
 
 

Godbajs

Hejdå Teenage! Härmed avslutar jag mitt deltagande i teenage swaggie med en slemmig puss till er. 

Ni finner mig på www.fagliferawks.blogg.se !:)

/bibon

Inlägg 2 - Mitt favorit djur

Jag är inte direkt en djur-människa kan man säga men jag är ingen djur-hatare heller. haha Jag tycker att små fluffiga söta djur är ju supergulliga. Men jag skulle nog inte kunna tänka mig ha husdjur.. haha Men djur jag tycker har väldigt gott kött är kyckling och kor mahaha vad hemsk!
 
20080916032933_largeTumblr_mcpybgnovz1qaod63o1_500_largeTumblr_lutl1yz94y1r639pqo1_500_largeTumblr_lam36mwtmx1qdop8ro1_500_largeTumblr_ls0cf07zsl1qla0bso1_500_large
 
 

Chillar kladdkaka hos Hanna.

Hanna e kinky men bra för hon ska göra kladdkaka och jag vill bli tjocktjock.Bra dag i skolan ohohohoh.

skool

eeh...ful design?

Äntligen, ny och underbar ♥

 
 
/bibon

Bästa scenen NÅGONSIN





 
 
/bibon

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA



 
 
/bibon

När man pratar med cp smarta personer... HSOTHOSHOTR gamm HOSTHOST

 
/bibon

När man drar på bio


 
 
/bibon

Go home sloth, you're drunk <3


 
/bibon

jag kommer aldrig sluta

 
/bibon

sluta vara så jävla djup

 
 
 
/bibon
 

omg va?


 
/bibon

..

 
 
/bibon

Obsession


 
/bibon

Lite bildzz.

            


 
//TANZILA

Inlägg 1 - Min favorit serie

Jag har börjat kolla på serier för inte så länge sen men jag är glad att jag har börjat göra det. När man väl börjat så kan man tyvärr inte sluta. Jag kan inte bestämma mig vilken serie jag tycker bäst om. Men jag har några favoriter som är topp tre på min lista...
 
- Gossip Girl 
- The O.C
- Pretty Little Liars
 
Jag har ju kolla på alla tidigare men just nu kollar jag bara på The O.C. Men jag ska nog börja kolla på de andra igen när jag har tid. Älskar alla tre! Ni som inte har sett dessa serier borde nog börja kika på dem! Rekommenderas varmt!
 
 
 

Måste bort härifrån det är inte sunt.

Snackar om GossipGirl med Hivron och känner mig ovanligt tjejig.Nääz.
 
SÖNDAG
-Jag fryser
-Åt en äcklig frukost
-Vaknade tidigt
+Lekt med mina småbröder
+Känner att saker går framåt och känner mig glad fast vet inte varför
+Tog en cigg med Dilvan och snackade om allt och inget
+Pappa kommer hem med Pucko ♥
 
//TANZILA

where do we go frome here, where do we go?

Vaknar tidigt. Vaknar tidigt på grund av hunger och ljuset som tränger sig in genom rullgardinen som inte täcker för fönstret så bra som den borde. Vaknar på grund av tankar, bilder, ljud.
Sofia kommer in i rummet och lägger sig i sin säng. Jag frågar varför hon inte sov här. Hon svarar att hon somnade inne i mammas rum. Det är inte så konstigt. Jag satt framför datorn i två timma och skypeade med Olof efter att jag schasat ut henne.
Skype med Olof är inte som vanliga skypeningar jag brukar göra. Jag och Olof sitter och lyssnar på musik som vi ber varandra att lyssna på. Ibland måste han resa sig upp och vandra genom hela sitt hus för att spela en låt på sitt dåliga piano och då får jag följa med hela vägen dit. Sedan sitter jag och skrattar åt honom när han träffar fel toner och blir sur och börjar om igen.
Just igår hade båda mössa på sig så vi satt och pratade om olika teorier varför folk har mössor på sig. Han säger att folk tror att han försöker vara hippster bara för att han har på sig mössan hela tiden i skolan, fast han bara har den på sig för att det är mysigt.
Jag ska ha på mig min på tisdag bara för att jag är snygg i den. Är jag mysig då eller försöker jag vara hipster? Jag vet inte riktigt...
 
Jag hade inget att göra i min tråkiga säng så här tidigt på dagen, så jag fick en idé om att ta ett skönt bad och kolla på Petty Little Liars. Det är mysigt i alla fall. Eller är det att man försöker vara hipster helt omedvetet? Aja shit the same.
 
Drar en snabbing förbi staden idag för att köpa väska. Mamma försöker övertala mig om att inte göra det eftersom hon tycker det är bättre att köpa den riktiga väskan som jag vill ha NU istället för att jag får den på min födelsedag, men alltså, det tar ju tid att frakta skiten hit från USA eller hur? Eller jag vet inte vart den kommer att komma ifrån om man beställer den från en amerikans hemsida. Aja, måste prata mer om saken med henne. Jag behöver en väska tills nästa vecka och kommande antar jag och vi har ingen bra. Bajs.
 
Puss!
Hanna

Betonglagda ängar och frusna själar.

Går på tunnelbanan mot Hagsätra och hoppar av efter en station någon gång under våren.Rättar till halsduken och går den 10 minuters långa vägen som jag kan utantill.Blattarna från 8:an röker vid bänkarna och UteliggarTed rotar i papperskorgen och pratar för sig själv.Första dagen på året som solen ger lite värme och jag blundar och fångar värmen i ansiktet.Rättar till de lite förstora hörlurarna och höjer volymen för att inte missa den bästa biten av "Du är snart där" av Håkan.Jag fortsätter förbi höghusen och och förbi tunneln.Ler för mig själv och förlänger mina steg.Förbi dagiset och så snart framme tänker jag.Gruset ligger kvar och jag tänker på när Rasmus berättade om sin far som hade ring och sagt att gruset måste bort så att man skulle kunna skatea.Skrattar högt och sparkar bort några stenar,en lärare från skolan går förbi men jag bryr mig inte.För hon röker med grått hår och jag skrattar.
Hoppas han har gjort oboy,vi brukade dricka oboy tillsamans,men det var mest på vintern.
Öppnar dörren utan att plinga på,får av mig skorna i hans hall och får en kram som luktar landet och oboy.
 
Åh det är ju vår snart,vilket betyder att det är sommar snart.♥
 
//TANZILA

vetemjöl

idag lekte jag med min syster Benazir, vi kastade mjöl po varandra. Sen kände jag hur mjölet ville säga någonting till mej. Den talade till mej
 
coolaste grejen ever!! Men jag får inte säga vad den sa, soryy. Det är hemligt

30 inlägg

Inlägg 1 - Min favorit serie
Inlägg 2 - Mitt favorit djur
Inlägg 3 - Fem saker du kanske inte vet om mig
Inlägg 4 - En låt med många minnen
Inlägg 5 - Något jag vill ha
Inlägg 6 - Det här språket vill jag tala flytande
Inlägg 7 - Fem dåliga vanor
Inlägg 8 - Vart jag vill bo
Inlägg 9 - Mina favorit skor
Inlägg 10 - En bild på min handstil
Inlägg 11 - Min bästa vän
Inlägg 12 - Det här älskar jag med mig själv
Inlägg 13 - Så här är jag i skolan
Inlägg 14 - Det här får mig att gråta
Inlägg 15 - En person som alltid gör mig glad
Inlägg 16 - Min favorit färg
Inlägg 17 - Bästa resan utomlands
Inlägg 18 - Det här får mig att skratta
Inlägg 19 - Det här gör jag aldrig om
Inlägg 20 - Bästa filmen
Inlägg 21 - Min första tanke när jag vaknade idag
Inlägg 22 - Det här drömde jag om inatt
Inlägg 23 - Så här vill jag leva som gammal
Inlägg 24 - Vad mina barn ska heta
Inlägg 25 - Mitt favorit ställe
Inlägg 26 - Någon jag vill träffa just nu
Inlägg 27 - Min favorit låt
Inlägg 28 - Min profilbild på Facebook
Inlägg 29 - Min största fobi
Inlägg 30 - Bild på mig och min bästa vän

Ingen kan röra oss

Blev på listhumör när brunisen där nere langade en skön såatteah, jag veeeell ocksååååå
 
  1. Vad vill du ha just nu? En mysig kram och kyss i nacken
  2. Vad är du rädd för ska hända? Jag vet inte, att jag kanske svälter, jag är så vidrigt hungrig. je mej moat
  3. Hur många stora kärlekar har du haft?  En eller två.......
  4. Vilken är den bästa filmen? Alltså, jag suger på denna fråga eftersom jag hela tiden hittar nya filmer som är så himla bra och sen glömmer jag bort dem och sen tittar jag på dem igen och ba aaaaahhhhh film-orgasm bäzta jag sett men whatever. Mitt svar är: jag vet inte
  5. Brukar du läsa böcker?  Haha va, jag eller va? Ja
  6. Vad irriterar du dig på just nu? Att jag är så jävla hungrig. Skulle kunna äta papper.
  7. Vem skulle du vilja se ut som? Jag vet inte, Miley fucking Cyrus...
  8. Om du hade en miljon, vad hade du köpt? Massa mat och grymma saker som jag älskarrr
  9. Vad föredrar du, sex med känslor eller utan känslor? Med känslor definitivt.
  10. Vad ångrar du mest av allt? Saker jag trott och sagt
  11. Vart drar du gränsen för otrohet? Bara att vara otrogen är väl ett stort steg över gränsen...
  12. Vem bråkade du senast med och varför? Pappa, för att jag råkade röja ut typ allt innehåll i städskåpet FAST det inte var jag som pulat in allt som en jävla dåre bara för att kunna stänga dörren. :)
  13. Har du varit underviktig eller överviktig någongång? Lol var faktiskt en liten mullis när jag var yngre, typ i lågstadiet. Sedan var jag lite underviktig i åttan-nian eftersom jag slutade träna handboll pga knät.
  14. Skulle du kunna hoppa fallskärm? Skulle vara så jävla rädd, men om jag fick en gratistur skulle jag lätt göra det!
  15. Tror du att man kan vara vän med sitt ex? Haha beror på....
  16. Lever du efter en religion? Både ja och nej.
  17. Vilken är ditt favoritämne i skolan? Psykologi och Religion
  18. Skulle du kunna vara i ett förhållande utan sex? Haha alltså, ja under en viss period kanske, men jag tror att sex är något som utvecklar ens förhållande till något starkare än vad det var innan.
  19. Läser du bloggar? Isåfall, vilka? Jaa, kompisars som jag inte får berätta om, sedan kikar man ju in lite på andras osv
  20. Vilken kändis ser du upp till? Ingen aning, lol
  21. Hur ska en perfekt förebild vara? Självsäker person som ser upp till många folk och bryr sig om de i sin omgiving.
  22. Hur vill du att ditt liv ska se ut om tio år? 27 år... Hmmm, kanske utbildad eller håller på. Har rest en del och har ett mysigt jobb och fina vänner + en myyyyyyssssssnyyyyggggg pojkis.
  23. Vad står det i ditt senaste mottanga SMS?  Jahaa!!! Najs ska koljan - Lol Tanz suger på att stava.
  24. Vad har du för bakgrundsbild på mobilen? En bild från nyår med mina fina vänner.
  25. Hur är du på fyllan? Vinglig, fnissig och pratglad. 
  26. Vilket är ditt största problem för tillfället?  Mitt knä och näääär jag ska få operera det.
  27. Vilken är din favoritdrink? Hahahaha har ingen. Men jag älskar Coca Cola....
  28. Vart skulle du helst vilja bo? I en fin villa utanför le Stockhölm.
  29. Hur ser en perfekt helg ut för dig? En fin helg skulle jag umgås med vänner och äta asmycket och prata om allt inget.
  30. Vem ringde dig senast? Josefine Östman, ful tjej i min klass... (HAH nej jag skojar)
Puss!
Hanna
 

5 Snabba,

5 FAVORITER
Färg:  Rosa eller vit kanske...
Frukt: Mango:3
Känsla: Om det var för två år sedan skulle jag nog svarat kär men nu svarar jag hellre känslan då man skrattar så tårarna rinner och man får kramp i magen och då man är övertrött och skrattar åt små saker som en potatis typ.
Plats: Jan-Pers udde,en varm sommar kväll med skön musik och härligt sällskap!
Djur: Gillar feta katter.
5 OM DRÖMPOJKEN
Utseende: Tjockt hår, lång, gärna lite muskulös, fina händer, stora fötter, stora käkar och ett fint leende^^  
Kläder: Snygga jeans, stickad tröja/skjorta(helt uppknäppt), kängor nääääz
Personlighet: Charmig, rolig som fan han ska konstig humor som mig, och ärlig, snäll behöver han inte vara.
Intressen: Typ musik, öl, skate, parkhäng, brygghäng och klipphäng, han ska va sköön:))
Allmänt: Han ska lukta gott.
 
5 SÅNGER
Regniga gråtiga höstkvällar: Du är snart där-Håkan Hellström
Lördagsnätter: Teenage crime-Adrian Lux
Någon du aldrig tröttnar på: Kevlarsjäl-Kent
Någon du aldrig lyssnar på men heller aldrig raderar: Almost lover-A fine frenzy
 
5 FINA BLOGGAR
Nyfunnen: Livetgenommig.blogg.se (Emmas)<3
Bra på text: Hatbloggen.devote.se (Majas)<3
Bra på fotografi: Will.blogg.se
En vän: Litenprivat.blog.se (Hannas privata)<3
En inspirerande: Teenagelogic.blogg.se ofc :D
 
5 AV NÅGOT JAG SKA GÖRA
Imorgon: Gymma med klassen!
Ikväll: Läsa en tråkig bok
I helgen: Va med homies!
Efter gymnasiet: Åka utomlands med kompisar!!!
Innan jag dör: Träffa någon.
 
 
//TANZILA

Dansen före döden

 
Thomas Stenström - Dansen före döden
 
Min nya favoritlåt! åh kärlek till den. Har lyssnat på den tusen gånger om. Jag vill inte lyssna för mycket för jag vill inte tröttna. Äh jag kommer inte tröttna, man tröttnar aldrig på hans musik. Detta är grym musik!♥
 

These lips can't wait to kiss your skin

Mår bajs men det är väl najs?
Alltså, börjar bli sjuk så in i bomben. Vaknade runt halv fem i morse och hade så jävlans ont i halsen att jag inte kunde själva ett skit. Ursäkta min franska hahahah. Pallar inte sitta och skriva som en formell liten gubbe och tro att alla ska uppskatta det. Men i alla fall, det suger. Är trött, huvudet bultar och snoret rinner. Tack mamma för att smittade mig<3333
Kanske smiter hem mot slutet av dagen, orkar inte dra runt på min trötta kropp ända till kvart över fyra. Vill sova bort allting och bli frisk igen.

Aja, ska äta frukost nu.

Puss!
Hanna

Sjutton minusgrader

Godmorgon !

Påväg till skolan så här tidigt på morgonen. Svinkallt också.

Imorn drar jag min rumpa uppåt mot Romme alpin! Är inte taggad längre gör jag har plugg till fredag som måste vara klar och den är inte riktigt klar. Tufft liv!

Aja efter imorn kan ju snö börja smälta, tack. Por favor, gracias!

Ha en bra dag! Puss

det är mörkt och kallt här hos mig men du har sån som gör det ljust igen

tjenis penis!
En bra måndag har jag haft. jävligt bra. Slutade vid ett sen åkte jag till Bromma gymn. och hämtade en sak hos en vän men träffade även några gamla vänner där och sedan gick jag till min gamla goda skolan och hälsade på folk. mycket trevligt.
 
Efter det kom jag hem och kollade på serie med mamma och så har jag lagat middag. 
Många saker gjorda på en dag. och nu ska jag plugga. inte lika kul men man måste jöö.
 
Lördagen med tjejerna var as-najs. inga kontigheter. nejnje
 
Måste plugga nu. tagga Romme på torsdag! Saknar gamla gänget när man snackar om Romme och skidåkning :(
puss Gamm
 
2011
 
2012

 
 
 
 

på andra sidan

Haha jo men tjo betongen 4 lajf.
Oftast när jag sitter hemma i Vällingby och inte gör någonting plockar jag fram 162-165-generna och gungar loss rumpan till sådana här låtar. Kan inte låta bli, men jag älskar dem.
 
hmm.. det kanske är därför som den största delen utav alla mina "roliga" taggar på instagram börjar med ajde och slutar med abow... Hahahah shit.
 
Puss!
Hanna

tja

Hewj nu ska jawg och papi kolla på Resident Evil...
 
aja wish me good luck, dör säkert när jag ska sova sen.
 
Puss!
Hanna

är kär i denna låt ♥

 
 
 

Oj hej såg inte dig

Tja tjo.
Mitt liv är perfa just nu.Betygen höjs. Mitt hår växeer yay! Och majgad har hittat mirakelbra musik som kommer senare.
 
Har inget mer att tillägga förutom att...
 
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
 

Inga kommentarer

 
/bibon

När jag kommer hem och ser att någon har ätit min ben and jerry...

 
/bibon

Drömmer rosa drömmar

Godnatt, dröm sött

Stockholmstad,snart Göteborg.

Ligger halvnaken på golvet och lyssnar på Veronica Maggio.Laptopen är varm mot magen och jag får ont i nacken av att blogga.Lol jag är sär,men vet ni vad?Jag bryr mig inte!Borde väl igentligen plugga men orkar inte gå upp.
 
ÅH fuck spotify reklam måste skaffa premium.På fredag ska jag väl ut ,lördag kl 2 ska jag och tjejerna äta en feet buffé och sedan ska vi se på Sinister.
Måste upp och plugga nu.Ha det bäst!
 
//TANZILA

this is ma niggas. fuck all other niggas.

(Åh, två av mina bög-kompisar från gänget, gillar er lite för mycket haha!)
 
Hmm, hmm... Denna vecka har varit rolig, men tråkig ändååååå...
Olika humör hela tiden, mens som gungar en åt olika håll. Har varit på väg att bråkat med personer som jag inte ens skulle gjort men alltså. Jag kan inget göra än att hålla orden inne och kämpa vidare i kampen mot mensen.
 
Matteprov nästa vecka, ska träffa min studiebuddy imorgon och prata med henne. Ska bli spännande. Typ. Kanske. Tjäbbä.
 
Ska äta nu.
 
Puss!
Hanna

ett stort fett grattis i efterskott. 17 år i betongen.

 
Åh jag är så glad att jag lärt känna dig på detta sättet. Älskar alla stunderna med dig och tjejerna. 17 år i betongen, finns ingen som rubbar det haha!.
 
Puss!
Love you love you love you
Hanna

Tanzila 17 år

Grattis på födelsedagen Tanzila Shamma Mir.
17 år nu, nästan vuxen. Det märks inte hahahah. 365 dagar kvar till din stora dag. Jag räknar ner.
Älskar dig vännen

Det var 17 år,17 år i staden.

Föddes för 17 år sedanKänner mig inte som 17 och längtar redan tills jag är 18!Vill läsa en bra bok men ska sova orkar inte skriva merfyvy hhhhuyghbn 

Ful som stryk

Åh så vackra

 
/bibon

När man läser om...

...Jacob Barnett, en 12 åring med IQ runt 170, och pluggar redan på universitet..
 
...så känner man sig väldigt:
 
 
/bibon

Yo

 
/bibon

Lördag,

-Har inte känt mig hungrig på hela dagen

-Har inte gjort något vettigt alls

-Det luktar mat i hela huset

-Jag saknar mor

+Träffade på Max när jag skulle handla

+Hans dåliga humor,men första gången jag skrattade sen igår kväll.

 

//TANZILA

diamonds in the background

How to be a heartbreaker - Marina and the diamonds
 
Jag säger bara all ni måste kolla på videon. Låten är helt ok tycker jag. Har sett henne uppträda live för hon var förband till Coldplay och hon var bra i jämförelse med en annan tjej som sög balle, haha. Men som ni kanske ser några hotties som står i duschen och gör typ ingenting och får mig och säkert dig att bli avundsjuk på den där Marina!! ahhh vill ha alla!

Vi är inte såna som i slutet får varann.

Vi var inte de som höll händerna i stan eller skickade söta sms me hjärtan,och inte var vi de som köpte alla hjärtansdag presenter till varandra.Vi  kysstes aldrig hejdå då vi skiljdes åt.Vi var inte heller de som pratade i telefon i timmar.Vi var de som gick nära varandra på stan men som aldrig gick hand i hand.Jag var inte den som skickade "jag saknar dig redan"smset i buss 115 7 minuter efter att vi sagt hejdå och han var inte den som ringde dagen efter eller dagen efter det.Vi bara var.
 
Så jag gick den två minuters långa promenaden hemåt som aldrig riktigt var menad för mig. och jag vet att du aldrig riktigt tänker på mig och att jag aldrig riktigt ville det heller. att vi båda två visste att vi aldrig riktigt skulle bli "oss" och att betydande kyssar mitt i natten aldrig riktigt var gjort för dig och mig.
så istället står vi fastfrusna i snön i rådhusparken och röker i takt med hjärtslag som aldrig riktigt slog för varandra.
 
Men det är väl som han säger,Vi är inte såna som i slutet får varann.
 
//TANZILA♥
 
 

en kopp te och invirad i filt så mår du bra

 

Mys eller

Åh dör lite när jag såg Tanzilas gossar-inlägget. Perfekta skapelser.

Sitter i tuben nästan framme i Vällingby. Vill ha nått gott. Har ganska mycket gott hemma men vill ha ännu mer!!

Skriver mer när jag orkar sen, puss
Gamm

I luften i dina drömmar ska jag bo.

Lyckorus lyckorus.Är så otroligt glaad!För i sommar ska jag se Håkans konsert i Göteboorg!
 
//TANZILA

Alla har ju inte samma smak för gossar.

 
 
-Francisco Lachowski-Jake Bass-George Finn-Adrian Lux-Simon Nessman-Douglas Booth-Ash Stymest-
 
//TANZILA

Dimma är nästan som en mur

Godmorgon solstrålar!
Lite väl för tidigt men ett inlägg skadar inget. Ska dra mig till skolan nu. Vi har idrott idag!! Wohoo najs ass.

Aja vill ej springa och missa tåget.
Ha en bra dag på er!
GAMM

Skola

Sitter och väntar på sista lektionen för idag. Är sjuuukt trött och vill bara gå hem men det kan jag inte eftersom att jag har hemspråk idag :( satan!

Måste nog ladda på med lite kaffe innan hemspråket annars tror jag att jag kan somna när som helst blääää
-Gamm

The River Has Run Wild

Wanties...
Behöver en ny väska eftersom min håller på att gå sönder, därmed tänker jag töntigt nog önska mig en Michael Kors-väska i födelsedagspresent. Visst det är fyra månader kvar men what so ever, alltid bra att önska sig något man behöver!
Nike Air Forcen är något jag gått och suktar efter länge nu, hoho! De ska egentligen vara låga men hittade igen bra bild så det fick duga med denna.

Ska sova nu!

Puss!
Hanna

 

Godnatt

Tagga schuul imorn!

_

Jag vaknade en morgon, från en dröm ja hade.Jag drömde att jag kunde sjunga,men det kan jag inte.
jag gick ut en kväll.för att känna lukten av våren,för jag trodde att jag kunde känna igen,men det kan jag inte.
 
Universum är ett monster,men det har sparat dig och mig och jag skulle göra vad som helst för att få ditt liv att verka bättre.
 
Ibland är en lögn det finaste man har.
 
//TANZILA

skratta på ni!

 
Hanna
 
 

snart är jag tillbaka

Tycker ändå ganska synd om folk som börjar skolan imorn, själv börjar man på tisdag. Inte så mycket bättre men vafan en dag, en hel dag! Jag har bara sovit fem timmar i natt för jag vill ju vända tillbaks dygnet. Vill och vill, jag måste. Idag har vi stooooorstädat. Mitt rum förvanlades från en råtthåla till det fina och rena rummet igen. Nytt år och allt smuts måste bort, enligt min mamma dåra. Nu drar jag mig till min sköna och nybäddad säng. puss
-Gamm
 


 

Dom säger att jag varit trasig,men aldrig har jag varit hel.

Var på långpromenad med mor i morse och det tog ett tag innan jag märkte att allt snö var borta.
 
Kan knappt sova om nätterna ligger sömnlös och tänker på ingenting,känner mig tom och går runt med påsar under ögonen och skrämmer folk.Kanske blir det bättre när skolan börjat och man är tillbaka till verkligheten,skolan,nya kompisar,skratt och plugg.
 
Vet inte vad som håller mig uppe,kanske är det Patrik en gård bort som spelar gitarr och röker gräs,eller är det grannens katt som sitter på balkongen och letar efter månen när den är på andra sidan av huset?
 
Men nej det är ju inte Patrik eller katten,det är ju jag.
 
//TANZILA

Nu börjar vi allt på nytt, januari

Kvällen blev inte som jag hade tänkt mig men det är ok. har bara chillat för det mesta. Kul att träffa vänner igen. alltid kul. Jag har inte skrivit på väldigt länge komm jag på men tur för er så har vi några andra här som är mycket diktigare än vad jag är, haha. Ska snart gå lägga mig, de här senaste dagarna somnade jag typ fyra fem på morgonen men nu känner jag att jag måste vända tillbaks dygnet. skolan börjar ju snart men det behöver vi inte prata om.. och imorn är det hockey-final. guld får det gärna bli i år också. snacka om två år i rad, go sweden! 
 
orkar inte skriva mer, bjuder på bilder från i somras, pepparkaksbrun hy som jag saknar
godnatt babes
Gamm
 

 
 

När någon sjukdom tagit dig ska jag ge någon gata ditt namn.

Igår efter en fet thaitallrik gick jag hem till Gamm,kollade lite på serier och smög ut på natten för att träffa grabbarna.Var ute i kylan ett tag och snackade om allt och inget mellan tre cigg,men vadå det var ju en stjärnklar himmel.Efter snacket smög vi oss tillbaka med frusna händer och fortsatte kolla å serier.Vaknade upp bredvid Gamm,solen lyste in i rummet och trodde det var sommarlov ett tag.Åt nudlar till frukost och kollade lite på TV innan jag drog.
 
Skulle träffa Emma men det blir väl någon gång i veckan,vi kanske ska ut ikväll vi får se om det blir en sådan kväll man glömmer bort!
 
Börjar skolan på torsdag och sedan är jag död.
 
//TANZILA
 
 

Chokladbolls-mys

tjäbbä

Det är ingen som bloggar så då gör jag det... hela tiden alltså.
 
Snodde en tråkig lista från Jasmines lista för jag har inget att skriva om förutom att jag är sjukt besviken för att gyrosen var slut, därmed var jag tvungen att äta en kycklingsallad lul.
 
2012:
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Drack alkohol lol
2. Höll du några av dina nyårslöften? Njae, jag tror inte ens att jag hade något
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog nån som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? England, USA och Estland lol
6. Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013? En pojkvän haha!
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 28/12 - Tova föddes!!
8. Vad var din största framgång 2012? Ingen aning haha, lärt känna en massa nya personer
9. Största misstaget? Lita på personer
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Förkyld osv, skadat knät tusen gånger
11. Bästa köpet? Mat haha...
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och maaaat.. Fika också
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? En massa, sommarn, nya och gamla vänner, killar, pengar osv
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? Pursuit of happiness med Kid Cudi haha!!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare definitivt!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Gått ut mer och träffat mer nya personer! bra erfarenhet, var så sjukt blyg förut.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Gjort små saker till så mycket större
18. Hur tillbringade du julen? I Falun hemma hos mormor
19. Har varit /är du kär? Njae... Gillat kan man säga
20. Favoritprogram på TV? Game of Thrones, Gossip Girl, Vampire Diaries, Pretty Little Liars haha
21. Bästa boken du läste i år? Läser ganska mycket så jag vet faktiskt inte 
22. Största musikaliska upptäckten? Ingen aning, lyssnar på allt för mycket musik men kanske Foster The People, Ed Sheeran, Frank Ocean, Urban Cone osv
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Kameran!! Dock blev den stulen så det suger ju lite :/
25. Något du önskade dig men inte fick? Säkert någånting som jag inte kommer ihåg nu bara för det.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Firade med familj och kompisar
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? En bra och snygg pojkvän... xD
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Jeanssssssssssss
29. Vad fick dig att må bra? Mat, familj, vänner, musik osv
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Hela One Direction i början av året haha!
31. Vem saknade du? Olika vid olika perioder
32. De bästa nya människorna du träffade?
Alla nya kompisar i klassen! Bästa som finns♥
33. Berätta de saker som hände som du tyckte var bra: Kämpade upp mig i alla ämnen i nian och fick sjukt bra betyg!!
34. Berätta de saker som hände som du tyckte var mindre bra:
Jag blev sämre när jag började i gymnasiet, jävla slacker som bara äter nu för tiden. Men ska fan börja rappa upp mitt sega arsle och plugga upp mig igen!
35. Är det någonting du lärt dig detta år som du förut inte insett?  Lita inte på snälla personer bara för att de är snälla haha...
36. Hur många personer har du kysst under detta år? Två tror jag?
37. Vem/Vilka har fått dig att känna dig speciell? Familj och vänner♥
38. Vilka bloggar har du följt under detta år? Många... Hanapee, kompisars osv
39. Har du sett någon kändis under året?  Coldplay, One Direction (lol), andra som jag inte kommer ihåg..
40. Årets favoritplagg? Jeans antar jag...
41. Har du jobbat under årets gång? Lol nej faktiskt inte... Tog vara på friheten
42. Någon plats som kommer att påminna dig om 2012? USA!
43. Ett favoritminne från 2012 som du kommer att bära med dig: Lärde känna så många nya personer!
44. Har du uppfyllt något mål eller dröm detta år?  Börja gymnasiet
45. Människor som betytt mycket: Familj, nya och gamla vänner
46. Något som hänt som fått dig att bli ledsen: Svek
47. Har du träffat en människa som du tror du kommer ha kontakt med i resten av ditt liv? Ja, många!0
48. Har detta år varit bättre/sämre än vad du förväntade? Bättre!
49. Årets favorit sak? Iphone och kameran
50. Beskriv detta år med 1 ord: Minnesrikt!
 
Puss!
Hanna

gyros, thai, whatever

Tjabba alla rumpor!
Börjar bli riktigt hungrig vilket är ett bra tecken eftersom jag snart ska dra upp till Vällingby och träffa Tanz och Gamm för att äta mat på Vällingehus.
Myspys, har inte träffat mina tjejor på länge nu!!
Måste dra en snabbis förbi Cubus och köpa trosor också så att ni vet...
 
Well, ska komma på något att göra medan jag väntar på att gå haha..
 
Puss!
Hanna

2012 i bilder (vissa finns inte på denna dator lol)










 
skoja inte om att det blev för mycket bilder men ät bajs liksom
 
Puss!
Hanna

Nytt år

Hoppas det händer nya goda saker. Hoppas 2013 blir ett bra år för mig och även för er. Klart det blir ett bra år. Jag fyller 18 förfan! Whoohoooo bitchez

Igår/Idag 2012/2013








 
Gårdagens häng var otroligt mys!
Först åt jag "nyårsmiddag" hemma, alltså hemmabakad pizza haha...
Sedan drog jag iväg mot Brommaplan, Becca kom på vid Råcksta så vi hade följe till Bp där vi mötte upp Alva och därefter tog vi bussen ut mot Le Ekerö.
Hemma hos Olof träffade vi Jonte, Kentaro, Michael, Oscar, David och Karoline.
Vi softade i soffornaa och pratade om legalisering av knark, sengångs-sex och Ekerös goda vatten?
David, Oscar och Karoline drog vidare till någon annan fest så vi andra kollade på någon tråkig bondefilm, och sedan pumpade vi musik och spelade pingis.
Några min innan 12-slaget gick vi ut på Olofs balle och poppade pommac och höll tal osv.
 
Vid 2 drog vi hem till Becca och sov som grisar till 12. Mysfrukost och mysprat och sedan var det dags att åka hem. Sjukt lyckad kväll/natt/morgon whatever.
Bra minne att ha!!
 
Hoppas att ert nyårsfirande var lyckat och att ni har haft ett sjukt bra 2012!
 
Puss!
Hanna
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype