So good to be bad

Har inte riktigt fattat än att skolan har börjat. När alla står där och pratar om hur mycket plugg vi har och jag står där och tror att vi lever livet sista året och är pluggfri. Allting går så fort.. måste börja ta tag i mitt liv. Fan vad sorgligt hahahaha
 
Som tur är så ser mitt schema helt ok ut. Vissa dagar bättre än andra. Imorgon har jag liksom bara en lektion från 15.45-17.00 jaa najs med en lektion och megasovmorgon men det suger ju inte att man måste åka in för den där lilla onödiga lektionen. Håller tummarna att de flyttar på den! 
 
Imorgon innan skolan ska jag åka till jobbet och hälsa på mina kära kollegor som slutar jobba denna vecka. Ska köpa med mig en matlåda och äta en sista mysig lunch med dem. Åh jag har saknat dem!! Sen kommer jag ha flera timmar däremellan som jag inte vet vad jag ska göra.. Får väl sitta och fika ensam någonstans och filosofera.
 
Vädret är på topp nu när man ska sova. Kallt och skönt.. det enda dåliga är att man försover sig hehehe
Ska krypa ner i sängen och spela tråkiga spel på mobilen nu myyyys
pusspuss
 
Tyckte bilden blev djup och fin men det är ingen som håller med mig riktigt.. Ni kan inte konst pfft


 

locked out of heaven

Hey buddies!
 
Försöker fortfartande inse att jag går i skolan och att detta är mitt sista år. För mig är det fortfarande en ren självklarhet att jag ska fortsätta gå på Bromma Gymnasium med mina älskade vänner och min efterblivna klass i all evighet. Jag antar att den livsbilden jag har kommer gå i tusen bitar när jag tar studenten och ramlar ut, packad och glad, genom skolentrén och möter alla familjer som står och väntar mig och resten av alla mina 96-kompisar.
 
Jobbade med min kära Rebecca i fredags på en skön kräftskiva. Vi lassade upp tusenmånga kräftor och lyssnade på de allt för dragna vuxna som sjöng från sina allsång-häften och slukade kräftorna som hungriga vargar. Hoppas att jag inte blir så när jag blir stor. Jag kommer nog bli så, det blir liksom framtvingat. 
Men det var mys att stå och titta ut genom vårat lilla fönster i köket och se hur mörkret föll över vattnet utanför och husens upplysta fönster speglades i det. Det är en av de många saker som jag uppskattar med att bo vid vattnet. Sen finns det många negativa saker också men det är inget jag behöver rabbla upp nu. Det kommer senare haha.
 
Igår sov jag länge och hjälpte sedan till med förberedelserna till pappa och jennys fest som de hade senare på kvällen, var däremot inte bjuden så jag stack hem till mamma och myste med Love och tittade på The other woman och en massa True Blood-avsnitt samtidigt som jag mumsade på godis som sen fick mig att må illa. Har tyvärr fått min fars känsliga mage, booyah.
 
Idag stannade jag kvar hos mamma tills två-tre kanske och sedan blev jag skjutsad till pappa. Så nu är jag alltså belägen i källaren och ska snart fixa mina kläder och städa lite i rummet.
 
Man blir så rastlös av att gå i skolan och inte ha något att göra efteråt. Det är liksom en självklarhet att ha något som tynger en på axlarna när man väl går i skolan men nu de två första dagarna har vi bara haft introduktion i alla kurserna så har inget alls att göra. Det är störande men skönt.
 
Oh well, ska handla med pappa och köpa lite anteckningsblock för jag vill inte sitta och anteckna på min dator i vissa kurser. Tycker det är skönare att anteckna för hand.
 
Hoppas att alla har fått en skön skolstart!
 
puusss
 
(bilder snodda från AlvaminSalva)
(bild snodd av Becca)

fdsflkdskfsdl

 
Wanties fall
 Hade tråkigt så valde att sätta in mig lite i det jag antagligen tänker spendera mina pengar på denna höst. Är så tagg! Är helt kär i skorna och allt annat är något som jag gått och suktat efter länge!!
Klockorna har jag lite beslutsångest så om ni tycker någon ser lite snyggare ut, kommentera gärna lol... :')
Det kan bli så att en av klockorna alltså blir köpt lite senare, är inte gjord av pengar but I wish :)))9
 
puuss

Magaluf babyyy

 
 
 
 
 

Vi kommer alltid ha Paris

 
 

shopping

Hannabajspanna tvingar mig att lägga upp bilder på vad jag har köpt. Hade tänkt göra det redan när jag kom hem från Paris men det var så stressigt med tvätt och packning så jag sket i det. Måste hålla mig vaken nu efter skolan så då passade jag på att ta bilderna och här är dem... :) 
 
ps. ursäkta den dåliga kvalitén från mobilkameran och kläderna är någorlunda skrynkliga hahaha!
 
Jeans Abercrombie and Fitch // Hilfiger Denim // Zara
 
Abercrombie and Fitch Tisha
 
Pimkie linne
 
Linne från en liten butik i närheten av hotellet
 
Pimkie topp
 
RL tjocktröja
 
RL Rugbytröja (tror Hanz har en likadan, kan det stämma?)
 
Linne från en liten butik i närheten av hotellet
 
Hilfiger denim tjöja
 
RL tjocktröja
 
RL skjorta hahaha inte alls skrynklig
 
klänning från nån liten butik 
 
Klänning från samma butik
 
Nike Free 5.0
 
UGG
 
Concealer och puder från MAC // Naked Flushed (blush, hilighter, bronzer)
 
Rayban Erika
 
Ringar från Beshka
 
DW klocka som jag köpte från airshoppen när jag åkte till Spanien
 
 
 

you're a sky full of stars

 
 
Oj första skoldagen, är nästan helt slut. Känner mig så förvirrad haha!
Att gå upp halv åtta och inte riktigt vet vafan man håller på med är inte helt min grej.
 
Men det var kul att komma tillbaka till skolan och känna sig längst och störst även fast majoriteten av skolan är längre än mig. Till och med tjejerna i ettan. Buhu </3
 
Äcklig skolmat, alldeles för varmt för mina höstkläder och en massa förvirrande blickar från hela klassen när allt inte är som det ska vara eller alltså som det har varit. Skåp i en helt annan korridor, lektioner med nya lärare osv.
Trean is #lajf 
 
Hade lite panik över att ingen av mina kompisar kunde ha psykologikursen eftersom andra kurser krockade med den men min grupp var liten och mysig så det ska bli najs ändå!
 
Igår var vi på IKEA och MIO och shoppade lite grejer till mitt och Sofias rum och jag är så nöjd!! Vi hittade massa fina och mysiga grejer och det blev tyvärr lite sent eftersom vi satte ihop allt på kvällen haha! Vi valde däremot att inte sätta upp tavlorna för klockan var nio och det är otroligt lyhört så ja.. Det blir idag istället!!
 
By the way så fick jag ett sug/nypmärke på min haka idag.. Kentaro min kära vän lurade mig att nypa mig jättehårt på hakan och så fick jag ett någorlunda fett "sugmärke" på hakan och då skulle vi ändå tillbaka till skolan också så en massa har fått se mitt fina märke. Det går typ inte att täcka över med foundation eller nåt. Jävla skit.
Slog ner honom vilket han förtjänande, till och med mamma höll med mig.
 
Ska äta något och bara chilla, imorgon börjar jag 8.50 taggatagga.
 
puuuss
 

I'm back bitches

Hej bloggen, long time no see!
 
Tänker inte ens ta upp hur dålig jag har varit på att uppdatera. Men jaa sånt händer när man har haft en sommar man aldrig kommer glömma. Mitt sista sommarlov och ett av de bästa sommarloven! Kan inte bli bättre
 
Jobbade i sju veckor. Låter som sjuk mycket men tiden bara flög förbi. Lärt känna så många nya människor och så har vi pengarna. hahahha bra tider!
 
Paris... Åh den staden! Jag hade supermysiga tider med mor och syster. Shoppade som en galning, åt god mat, lärde mig franska (sajk), tog massvis med bilder, blev kär i Eiffeltornet och bara hade det så bra dessa fyra dagar. Helt klart en stad jag måste besöka igen! Helst med en ung man som jag kan gå hand i hand med till Eiffeltornet. omg vakna Gamm!!!!
 
Palma Nova/Magaluf..
Alla : Hur var det i Spanien?
Gamm : Brutalt!
Enough said. En av de bästa resorna jag gjort. Ångrade absolut inget. Och jag fick prata spanska. Oh god me gusta mucho!! hahahaha
 
Som sagt en av mina bästa somrar. Men nu är vi tillbaka till verkligheten och jag är redan trött.. hahaha 
Var såååå taggade inför skolan men första dagen var inte den bästa. Fysiklabb och nästan fem timmars håltimme. Åkte hem emellan och sov en timme haha så värt. sen var det matte 5 och slutade kl 17. yay
 
Borde gå lägga mig nu för jag ska upp om 5 timmar. mmmm terminen börjar ju bra. sömnbrist ahahahhaa
puss
 
 
PS. Vill bomba bloggen men bilder från resorna och bilder på saker jag har shoppat men har verkligen inte orkat. Åh gud måste sluta vara lat! En vacker dag får ni väl se de där bilderna hahahaha
 
 

true love

Hej igen.
 
Jag kanske ska fylla på vad som hände igår, det blev faktiskt en riktigt rolig dag/kväll tillslut!
Jag stressade hemma innan jag skulle dra eftersom att jag inte hittade mina hörlurar och antog att min djävul till lillasyster hade råkat ta dem, i vilket fall så fick jag åka till Hötorget utan musik i öronen vilket var otroligt tyst och tråkigt för mig men det funkade. Är en fighter.
 
Mötte upp Alva och Becc utanför Sergels och gick sedan ner till Helmers Café och satte oss där för att äta lunch och vänta på Jasmine och Josse vilket tog en liten evighet haha!
Båda två kom efter ungefär en timme och vi kunde inte låta bli att småpipa allihopa när vi äntligen träffades igen, Josse hade jag till exempel inte sett på hela sommarlovet för att ingen matchade varandra hemma/utomlands haha!
Så det var superkul att äntligen få catcha up med dem efter att de varit i Magaluf och festat som svin.
 
Efter kanske en tretimmarsfika så började vi dra oss hemåt, dock så följde jag och Alva med till Becc istället för att vi bestämde oss för att vi skulle till Grönan senare på kvällen och lyssna på Niello.
 
Vi mötte kort upp grabbarna på donken och sedan skildes vi från varandra lika snabbt, vi tjejer tog spårvagnen till Grönan och de åkte någon annanstans. 
Väl framme på Grönan gick vi mot Lilla Scenen och inväntade lite uttråkat Niello, det var nästan inga där så det kändes verkligen dött. Men så småningom börjades det fylla på men det blev halvfullt vilket var lite tråkigt men grabben har bara tre låtar som folk hört så det var inte särskilt konstigt. Men det var kul att kolla på allt folk runtomkring som bara släppte loss och vi kunde inte låta bli att skratta och härma dem.
 
Sedan köpte vi biljetter för att gå i Lustiga Huset och Insande. Kul som vanligt och fula som vanligt hahah! Insane var helt galen eftersom jag och Alva snurrade som galningar och skrek som små tolvåringar hahahah!!
 
Detta är något som måste göras om fast en helkväll, hade så kul och mysigt!!
 
Idag väntar en slappdag om inget annat, kanske tvingar mamma så att vi kan åka till IKEA och shoppa lite.
 
puuuss
 
 

aa vad händer i skolan idag då tanz

hola mi amigos. senorita hanna is here for you.
 
idag sticker jag in till stan för att ha en liten reunion med tjejerna vilket jag är otroligt tagg på! vi alla har varit borta och är sugna på att lyssna på allas tokerier så det ska bli hur kul som helst, plus att jag har saknat hela gänget tillsammans!
 
är lite sur för det känns/ser ut som att min bränna har försvunnit lite. hoppas att vi åker på semester med mamsen så att jag kan sola klart för i år haha, älskar att vara brun på sommaren, men sommaren börjar trappa ner.
 
skolan börjar om tre dagar och jag har ingen aning om vad jag ska göra de här sista dagarna. 
 
detta inlägg sög tyvärr eftersom att jag inte kom på vad jag skulle skriva sen hahaha...
 
puuusss
 

Maskrosbarn

Börjar skolan imorgon. Vill typ skratta och gråta samtidigt. Den här veckan har jag iaf ätit god mat, varit i Rålis på sommarbio med sköna människor, vi såg knappt på filmen men aja...sedan drog några vidare till Långholmen. Jag blev jävligt packad, deckade hos Jonte och åkte hem dagen därpå med Emma. Fick också en bajsattack, det var läskigt:S. Ska till Saga snart vi ska ha sleepover, och hon bor ju nära skolan så det blir skööönt. Fattar inte att lovet är slut!!!! Längtar redan tills nästa lov!!
 
 

you're everything i see

 
hej kompisar!
 
orkade helt enkelt inte skriva ett riktigt inlägg igår så det fick bli en sån där mainstream lista men ja, det är lite skojs haha.
ännu en vecka av mitt sista sommarlov har gått och det är bara några dagar kvar tills jag börjar skolan. är grymt taggad på att få komma tillbaka till en decent vardag men samtidigt rädd eftersom detta faktiskt är mitt sista år i skolan/gymnasiet. sen tar allt slut och jag måste verkligen börja tänka klart och rakt fram. många beslut måste tas och jag är inte helt inne i det ännu. jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska skriva om i mitt gymnasiearbete, men jag har alva vid min sida så vi ska nog klara detta!!
 
denna tråkiga vecka har gått åt till att jobba på caféet och det har inte hänt särskilt mycket. jobbade tisdag-fredag och lagade till största del bara mat till seglarskolan som hade sina småungar där. det alltså inte alls mycket folk vilket ändå var skönt för då kan man gå tidigare.
 
ska planera mina sista sommarlovsdagar/kvällar så att allt blir så grymt som möjligt! idag kanske jag drar på bio med alven, vi måste nämligen se the fault in our stars för ingen av oss har gjort det än och det är en skam haha! 
 
well well, hoppas att alla har haft ett otroligt skönt sommarlov!
 
puuuss
 
 

vad gör jag hahah

Du heter: Hanna

Smeknamn: Hannzy, Hanns, Hanne, Hannapanna, Hansipansi, Hannonser finns alldeles för många

Låt som när du är ledsen sörjer till? That Home och To Build A Home av The Cinematic Orchestra

Beroende av: Mat och pengar

Vad tror folk om dig? Oj ingen aning haha..

Vad får du oftast komplimanger för?: Mitt hår och mitt skratt haha :)

Hur imponerar man på dig? Man får mig att skratta och gör mig glad på ett geniunt sätt

Brukar du skratta för dig själv? Ja.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Fett, eller kommer vi till dig?

Har du haft sex idag: Tyvärr inte :/

Hur svarar du i mobilen: Hallå (med tillgjord röst) 

Vem ringde du senast?: Min chef

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Jag är hemma nu och jag är säker på att jag la tillbaka nyckeln i caféet (min chef letade då efter toalettnyckeln och blameade allt på mig surgubben)

Antal timmar sömn inatt: Åtta-ish

Sov du ensam: Ja

Brukar du komma i tid: Ja, sällan jag kommer försent är alldeles för duktig.

Hur känner du dig nu: Trött, hungrig rastlöst men lat

Vanligaste färg på dina kläder: Vanligtvis svart, men försöker variera lite ahahaha too dark

Vad tycker du om fötter: Fy, jag väljer fötter som jag klarar av med omsorg på riktigt. 

Vad saknar du: Mat och någon att gosa med

Hade du en bra kväll igår: Jaa det var mys, var i Rålis med några från klassen plus Tanz och hennes kompisar och tittade på utomhusbio med en massa andra personer

Favorit dryck på morgonen: Juice, Oboy eller en latte

När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt 23 sisådär

Är du blyg?: Ja och nej

Sysslar du med någon idrott: Nej tyvärr inte längre, spelade ju handboll förut men med min härliga knäskada fick jag lägga av med det vilket jag är rätt så ledsen över men jaah.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Njae

Har du spytt offentligt: Nej tack och lov

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Hahahahah ingen aning

Är du nöjd med ditt liv: Jaa det är najs

Är du bortskämd:  Nej inte särskilt 

Vad gör du i morgon: Är hos mamma i Alviken

Vad är det värsta du vet?: Ytlighet, gubbig svettlukt, fötter osv

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja!!!

Vad är det finaste du fått?: Oj jag vet inte har fått en massa fint men kommer inte ihåg nåt speciellt sådär

En speciell dag du minns:  Min 18-årsdag hihi den va mys!

Du samlar på: Inget som jag kommer på nu sådär

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Pappa hahaha eller Becc

När grät du senast: För nån timme sen när jag tittade på film haha

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Oj köpa en massa och spara

Vill du gifta dig: Jaaa absolut!!

Vill du ha barn: Jaa 

Är du musikalisk?: Jag kan inte sjunga men är ok med instrument

Vad dricker du helst när du är törstig: Cola

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Jaa tror det när jag var yngre

bilder

det blir bara en jävla bildbomb för jag insåg att jag inte hunnit lägga upp bilderna från falun haha...
detta inlägget skulle upp för type en vecka sen men ville vänta på alvas kamerabilder men de har fortfarande inte laddats upp på hennes blogg och tanz tjatade om att jag skulle blogga so here you go. ska skriva ett inlägg sen också. puss
 
 
Falun:
 
 
 
Olofs landställe (snodda från beccovich och alven):
 
 

Ungdom

Vi står inne på en klubb, på dansgolvet med främlingar. Vi rör oss i takt med musiken och sjunger för livet, och skorna skaver. Vi dansar med främlingar, vi svettas och hoppar, och någonstans där mitt i all de underbara kaoset låter vi alla bekymmer vi har falla ner på golvet och gå sönder i bitar. Vi låter alla stampa på dom, i takt med musiken stampar alla på allas bekymmer. Vi håller varandra i händerna och blundar medan vi skriksjunger "Nu har jag ramlat gatan klar!" Dom står och hånglar i hörnet och vi dansar som vi aldrig gjort förr. Vi är fulla och unga och alldeles för lyckliga, iallafall i just denna stund. Du säger att vi ska hålla ihop ikväll, men vad händer när klockan slår tre och alla är tvungna att plocka upp bitarna som ligger sönderstampade på golvet? Vad händer när vi är tvugna att limma tilllbaka alla bekymmer? Och vad händer när du släpper min hand? Du tittar inte folk i ögonen i onödan, men ändå slutar natten alltid med kaos och tårar. 

Follow Fashion

 
 
Lovet börjar gå mot sitt slut och jag ska ta vara på de sista dagarna och bara njuta av att vara ledigt. Samtidigt ska det bli skönt att börja skolan igen på något sätt. Komma in i rutiner och träffa vännerna! Har trots allt saker att se fram emot! Inflyttningsfest, kräftskivor och en och en annan födelsedag att fira!
 
 

my friends never die

hej kompisar, nu är det nog dags att blogga trots att det inte är världens bästa dag att blogga på haha!
 
jag är hemma för tillfället eftersom att jag hade lovat att vara barnvakt åt tova just idag. annars hade jag varit hos olof på hans landställe med några till. vi åkte dit i onsdags och har haft det supermysigt även fast de tre tjejerna inkluderat mig har mens och jag är inte den bästa att hålla mitt humör uppe särskilt länge så jag har gått och muttrat lite men annars är det soft! åker ut dit igen senare idag.
 
senast jag bloggade hade jag precis kommit hem från england/london och sen dess har jag softat alldeles för mycket, dock inte hemma utan åkte upp till falun med mamma och sofia och sedan kom mammas pojkvän dit också. vi hade hur kul som helst och vädret var underbart! efter en vecka där åkte vi till norrtälje och jag och sofia var på våra kompisars landställe i en vecka. jag åkte hem en dag innan eftersom jag behövde jobba, alltså förra helgen. jobbade hela den helgen och kände mig helt mörbultad efter att ha jobbat ca 15 timmar totalt.
 
träffade tanz på måndagen, det var stekhett så bestämde oss för att bada vid jp-udden. det var alldeles för jobbigt och jag fick min mens så vi stack hem till henne ett tag och drack saft. fick iaf bada så det var skönt.
 
på tisdagen åkte jag in till gamla stan och mötte upp två kompisar som jag inte sett på hur länge sen, vi gick i samma klass från sexan till nian. det var hur mysigt som helst, varmt som vanligt. vi fikade och åt glass och pratade om en massa som hänt och vanligt internt som inte riktigt lyckas glömma bort haha!
 
är riktigt nöjd med min sommar! bra väder, mens vid nästan rätt tillfälle och en massa skönt folk att umgås med. mitt sista sommarlov... :'(
nästa vecka jobbar jag sen är det skola om två veckor. sista året, usch.
 
puuuss
 
 
 

Åldersnojja och Yolonätter.

 
Ligger i soffan och har huvudvärk. Vill ha isglass men då måste jag ut och köpa det. Orkar inte klä på mig ens. Ge mig glass.
 
Ligger och har värsta åldersnojjan också. Allt går så himla fort, det känns inte som att det var så längesen man var 16 och hade världensbästa sommarlov. Då man härjade ute överallt dygnet runt. Då man var ute tills solen gick upp. Och då man drack vodka på skolgården tills någon spydde. Det var tider haha! Jag vill verkligen inte bli vuxen! Jag vill inte jobba, jag vill inte ta ansvar och jag vill inte förlora det jag ha just nu. Det är inte min grej. Har ni tänkt på alla ni som ska börja 3:an alltså att detta är vårt sista sommarlov och sedan är vi arbetslösaxD. Det låter så himla hemskt!! 
 
Iallafall så har jag bara chillat sen jag kom från landet/Rättvik.Glad över att jag hunnit träffa Hanna och Dilvan! I onsdags drack jag vin men Saga. Sedan drog vi på oss klackskorna och drog ut med Nils och Vilmer och deras kompisar. Dansade i nån timme och drack öl tills fötterna sa neeej! Ska alltid ha med mig sneakers i väskan. Lord vad jag fortfarande har ont i fötterna. Som vanligt kommer man ej hem när man bor i Vällingby så vi skulle sova hos Simon. Gick från Sergel till Fridhemsplan barfota, Gav bort mina kontanter till fyllon och sjöng på Djurgårdsramsor. Och sedan när vi gick längs med vattnet slängde vi av oss kläderna och hoppade i. Det var en sån där Yolo natt! Kom till Simon runt 5, inte lika kul dagen efter när man var tvungen att åka hem i klackar och ruffsigt hår och killarna va tvugna att ha gårdagens fina skjortor med adidasbyxor eftersom att deras kallingar var blöta. Riktig walk of shame var det!
 
Nu ska jag äta frukost. Får glömma den där isglassen.

Our friends will all make fun of us but we will just laugh along beacuse we know that none of them have felt this way.

summertime sadness

Är Hemma igen, känns som det var en månad sen jag var i Stockholm. Jag Vilmer och Calle tog Peters Mustang och körde en liten roadtrip. Det var så himla skönt att bara komma bort och göra spontana grejer. Har aldrig badat såhär mycket som jag gjort dom här dagarna. Har lärt känna massor av nya människor också och lärt mig tycka om öl en aning mer, har gått vilse och käkat skräpmat varje daaag! Här kommer lite tråkiga och lite roliga bilder:)
 
 

J'adore Paris

Bonjour!

Jag befinner mig just nu i en av världens underbaraste städer! Har varit här i två dagar och jag älskar staden redan! Har hunnit göra så mycket därav dålig uppdatering. Men jag lovar att berätta allt när jag kommer hem.  Har bara en och en halvdag kvar, måste ta vara på tiden. Har i alla fall redan slösat bort hela min lön som jag tjänade i juni. Men jag har det superbra. Glad och lycklig! Saknar alla! Kanske slänger in ett inlägg senare nån dag. Puss

Vackra Eiffeltornet. Mer bilder kommer senare :)

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype