sunburn

Befinner mig just nu, i denna stund, hemma hos mormor i Falun.
Sitter på en nybäddad säng och försöker finna mig i att detta är min sista lediga vecka. Nästa vecka blir det jobb fram tills den 20:e, sedan gifter sig paps och Jenny och sedan drar jag min kos till Barcelona med tjejerna i en vecka. Vill verkligen åka bortbortbort nu för vädret suger apballe. Är så trött på Sverige just nu som har någon slags ovädersbubbla över sig. Jag har fan inte ens bränt mig denna sommar. Jag brukar vara mästare på det nu för tiden och vara brun så här i slutet av juli. Så går det när man jobbar när de enda soliga dagarna är. :)))))
 
I alla fulla fall så är jag på ett otroligt starkt reshumör och vill bara sticka från Sverige eller dra till en åtminstone solig och varm plats som kan bringa lite lycka och solbränna haha! Är lite halvtrött på la familias sällskap just nu (heeeheee) så att dra iväg på en roadtrip med kompisarna och en person man tycker om skulle inte sitta helt fel. Jag och Keno spånade lite senaste vi sågs och att nästa sommar ta några bilar och dra iväg till Gotland på en roadtrip var något båda uttryckte oss "relativt" förtjust om haha. Vi båda är nog två stora romantiker när det kommer till sådant. Vi kan snacka hur mycket som helst om det och nu när jag väl tänker på det blir jag alldeles rastlös.
 
Tänk er det här liksom: 
 
 
 
 
dock inte platser på Gotland but still!
 
 
 

vi drog till Gotland

Ja juste, kom hem igår kväll från en kortare vistelse på Gotland.
Vi hade nöjet att bo i min gudmors hus tillsammans med hennes familj och det var hur trevligt och mysigt som helst!
Kommer stanna hemma nu i två-tre dagar till och sedan bär det av mot Falun för att träffa mormor och bara ta det lugnt med vetskapen om att jobb väntar veckan därpå. Oh well, what to do, cash is king. Men Barca väntar trots allt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Landet x2

 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mycket nu de e mycket nu

Det händer mycket nu. Samtidigt känns det inte som att jag gör ett skit.
Jag har inte varit hemma särskilt mycket nu de senaste dagarna sedan jag fick ledigt.
Var som sagt i Falun och Gävle i tre dagar, sov hos Alva en natt och drog sedan till Carls landställe mellan fredag och söndag. 
Att få dra iväg med två bilar och fem kompisar med sig var hur härligt som helst. Carls landställe ligger jättefint till precis vid vattnet så vi bastade och badade båda kvällarna. Sista bastningen var inte lika rolig för mig eftersom att jag tävlade med Olle om vem som kunde sitta längst och jag blev helt lam i kroppen så fick tvinga mig ut för att inte svimma haha! Jag lät honom vinna alltså ;)
Vi gjorde upp brasa varje kväll, drack och lyssnade på skön musik och hade det bara gryyyymt skönt och roligt! Tog tyvärr inte så mycket bilder med vanliga mobilkameran utan det blev mycket snapchat som inte sparades och just nu har jag ingen sladd som jag kan koppla in mobilen till datorn så de bilderna som finns kommer laddas upp senare förhoppningsvis. :)
Igår mötte jag upp Tanz och drog in till stan en stund för att köpa smink och bara hänga. Drog sedan hem till Vilmer för att käka med Carl och Gamm och sedan drog vi vidare till Gamm och tittade på en skräckfilm som gick på TV. Uppskattades inte men vi tvingade oss själva att titta på hela hahah. Jag som snackat så himla mycket om en skräckfilmsnatt/kväll och ville bara gå och gömma mig när jag såg filmen igår.
Idag satsade jag på solning men sedan kom Jennys kompisar och ville inte vara otrevlig så satte på mig lite mer kläder och sedan ville Tanz att jag skulle komma till Vilmer och göra henne sällis så jag tog chansen i akt att smita ifrån de andra hehe.
 
Imorgon drar jag äntligen ut till Olofs landställe, som alla har längtat vääääldigt mycket efter att få göra.
Hoppas på fint väder och bra humör från allas håll!
På söndag drar jag till Gotland och är där i fyra dagar tror jag. Vi ska bo hos våra kompisar som har hus där och jag är supertaggad för det var så längesen jag var på Gotland. Äääälskar Gotland!
 
puuuss♥

1. Who was the last person you held hands with? Åh det var med Tovsen, minigosen med sina små händer♥
2. Are you outgoing or shy? Är blyg när jag är nykter. Blyg som fan! Men tvingar mig själv till att inte vara det för jag vet hur det slutar. Är otroligt introvert och älskar att stänga in mig själv inne på rummet och kan stanna där i en dag om jag så önskar. Men är jag full och glad tycker jag om att träffa nytt folk och pratar på.
3. Who are you looking forward to seeing? Är otroligt taggad på att dra ut till Olofs landställe nästa vecka med alla kompisar! En och en annan person också men jag håller mina förhoppningar på låg nivå just nu.
4. Are you easy to get along with? När jag är på sådant humör ja. Har jag bestämt mig för något är det svårt att tränga sig igenom den väggen. Man behöver oftast en slägga och några söta ord som tränger sig in i springorna hahah.
5. If you were drunk would the person you like take care of you? Haha jo det skulle jag nog tro. 
6. What kind of people are you attracted to? Jag tror faktiskt att jag dras till personer som är olika mig, som fyller ut det jag vanligtvis inte skulle göra. Annars dras jag väldigt snabbt till personer med härlig personlighet, som är långa och luktar gott!
7. Do you think you’ll be in a relationship two months from now? Ingen aning, Situationen jag befinner mig i just nu är jättekonstig. Men jag hoppas på det bästa!
8. Who from the opposite gender is on your mind? :)
9. Does talking about sex make you uncomfortable? Både och men oftast inte, är så pass van med det nu i och med att mina kompisar är alldeles för bekväma med varandra hahaha!
10. Who was the last person you had a deep conversation with? Måste nog varit med Alva och Becca i onsdags.
11. What does the most recent text that you sent say? "Antar att Oscar har snackat med honom!" till Becca.
12. What are your 5 favorite songs right now? Hoopdigga - Broder John & Friman, Tove Lo - Got Love, Outlines - Mike Mago, Hiding - Kav Verhouzer och Tjuvjakt - Fuck Tjuvjakt
13. Do you like it when people play with your hair? JAG ÄLSKARE, något av det bästa som finns!
14. Do you believe in luck and miracles? Jaa faktiskt eller åtminstone lycka! Har på något sätt fått för mig att att jag haft väldigt mycket tur i livet men samtidigt så vet jag nu att det kantats väldigt mycket av otur också. Men jag tycker att tur-delen har tagit större plats!
15. What good thing happened this summer? Den har ju i princip bara börjat för min del, men tog studenten och ska till Olofs landställe snart. Sedan blir det Gotland och sist men inte minst BARCELONAAA men tjejerna!
16. Would you kiss the last person you kissed again? Många gånger om ja!
17. Do you think there is life on other planets? Jaa ibland, eller jag hoppas det i alla fall på något sätt. Vet inte varför.
18. Do you still talk to your first crush? Mjä haha, inget jag föredrar att göra haha...
19. Do you like bubble baths? Nej tycker faktiskt att det är drygt med bubblor. I like it plain. 
20. Do you like your neighbors? Jaa de är snälla!
21. What are you bad habits? Rapar och pruttar alldeles för mycket och tar inte tag i saker som jag borde göra.
22. Where would you like to travel? Australien och Nya Zeeland men även östkusten i USA men den är snart spikad tills nästa sommar så det ska bli najs!
23. Do you have trust issues? Lite tyvärr.
24. Favorite part of your daily routine? All mat yo?
25. What part of your body are you most uncomfortable with? Mina bröst hihi
26. What do you do when you wake up? Släpper en skön fjärt och checkar mobilen i en halvtimme minst.
27. Do you wish your skin was lighter or darker? Slightly darker alltså, hade jag sluppit vara så blek som jag är nu buhu...
28. Who are you most comfortable around? Mina gamla klassisar, vby-brudarna och systra mi!
29. Have any of your ex’s told you they regret breaking up? Nä haha <3333
30. Do you ever want to get married? Jaa some day!
31. Is your hair long enough for a pony tail? För långt hihi
32. Which celebrities would you have a threesome with? Harry Styles och Ryan Gosling lol
33. Spell your name with your chin. hszannzas
34. Do you play sports? What sports? Ne e tjock o fet så akta dig
35. Would you rather live without TV or music? TV helt klart
36. Have you ever liked someone and never told them? Haha alla dagar i veckan förut alltså...
37. What do you say during awkward silences? Tyest de blev här då :))))))))
38. Describe your dream girl/guy? Längre än mig, humor, omtänksam, lojal, luktar gott, bra klädstil
39. What are your favorite stores to shop in? HM, Bershka, BikBok jag vet inte alltså beror helt på när haha men HM har alltid varit en sann broder i vått och torrt
40. What do you want to do after high school? Jobba och resa!
41. Do you believe everyone deserves a second chance? Nej absolut inte.
42. If your being extremely quiet what does it mean? Trött eller ledsen eller bara inne i tänkmode
43. Do you smile at strangers? Jaa ibland!
44. Trip to outer space or bottom of the ocean? Rymden
45. What makes you get out of bed in the morning? Tanken av att jag inte kan sova längre och antingen är hungrig, kissnödig eller både och.
46. What are you paranoid about? Att någon nära mig kommer dö. 
47. Have you ever been high? Nej! Inget jag planerar heller.
48. Have you ever been drunk? Ja! Något jag planerar att bli igen.
49. Have you done anything recently that you hope nobody finds out about? Haha nej inget jag kommer på direkt.
50. What was the colour of the last hoodie you wore? Tanzilas Obey-hoodie från USA. Dog lite för den var cpsnygg och jätteskön<3333
51. Ever wished you were someone else? Ja och nej
52. One thing you wish you could change about yourself? Att jag fick fler saker gjorda och att jag inte lyckas överanalysera saker och få ångest över det.
53. Favourite makeup brand? Inget speciellt!
54. Favourite store? ICA
55. Favourite blog? Ingen särskild men det är alltid lite intressant att kika in på Zara Larssons hehe. Ragekvinnan #1 det behövs nu för tiden <333
56. Favourite colour? Grönt och flamingorosa hahah
57. Favourite food? Gyyyyroooos
58. Last thing you ate? Äter chips just nu men annars middagen för typ en kvart sen. 
59. First thing you ate this morning? Rostat bröd med smör
60. Ever won a competition? For what? Något skitroligt säkert kommer inte ihåg
61. Been suspended/expelled? For what? 
62. Been arrested? For what? Paps e aina aina e alltid efter mig
63. Ever been in love? Ja
64. Tell us the story of your first kiss? Alla vet säkert om den men det var en härlig bondgrabb som jag känt sen jag var liten och som tyckte om mig allt för mycket, tyvärr inget jag kunde besvara men gjorde ändå genom att träffa honom, när jag gick i åttan, och mysa med honom i soffan hemma hos mig när jag bodde i Vällingby. Jag kunde inte röra mina läppar för att jag tänkte på en annan kille och var på något sätt äcklad av det hela. Schasade iväg honom sen och skickade ett sms där jag skrev att jag inte ville fortsätta träffas på det sättet, stängde sedan av mobilen och kastade in den i garderoben med vetskapen om att det inte skulle vara något som jag skulle kunna undvika menmen. :) en liten stund i alla fall hahhaha
65. Are you hungry right now? Nej lol
66. Do you like your tumblr friends more than your real friends? 
67. Facebook or Twitter? FB BROR
68. Twitter or Tumblr? Tumblr hihi
69. Are you watching tv right now? Försöker titta på den tv:n som är på övervåningen men aa...
70. Names of your bestfriends? Tycker inte om att kalla någon bästa kompis. De jag tycker om extra mycket vet om det.
71. Craving something? What? Lite mys i soffan ja tack!
72. What colour are your towels? Röda at the moment.
72. How many pillows do you sleep with? En brukade vara två haha!
73. Do you sleep with stuffed animals? Jaa hemma hos mams gör jag det!
74. How many stuffed animals do you think you have? Har haft alldeles för många men har i princip bara ett nu hehe. Bullen <3
75. Favourite animal? Hundis
76. What colour is your underwear? Laxrosa och svartvitrandiga
77. Chocolate or Vanilla? Vanilj på glass annars choklad!
78. Favourite ice cream flavour? Päron eller citron annars vaniljmjukglass!! 
79. What colour shirt are you wearing? Svart som vanligt hihi
80. What colour pants? Gråa mjukisar!
81. Favourite tv show? Game of Thrones m.fl. kommer bara inte på dem
82. Favourite movie? Amelie från Montmartre
83. Mean Girls or Mean Girls 2? Hahaha Mean Girls alla dagar i veckan
84. Mean Girls or 21 Jump Street? Åh Mean Girls för hela filmen är bra men älskar vissa scener i Jump Street för mycket hahaha<333
85. Favourite character from Mean Girls? Regina och idrottsläraren som predikar om att inte ha sex
86. Favourite character from Finding Nemo? SKÖLDPADDAN jaaaaa
87. First person you talked to today? Tanzila när vi vaknade
88. Last person you talked to today? Jenny trur jag
89. Name a person you hate? Hatar inte på folk... eller? :))))))
90. Name a person you love? För många<3333
91. Is there anyone you want to punch in the face right now? hahaha har alltid en redo alltså..
92. In a fight with someone? Njae
93. How many sweatpants do you have? Tre-fyra stycken typ
94. How many sweaters/hoodies do you have? Oj inget jag tänker räkna hahaha för många 
95. Last movie you watched? Magic Mike lol
96. Favourite actress? Jennifer Lawrence
97. Favourite actor? Johnny Depp
98. Do you tan a lot? När jag får chansen ja lol men denna sommaren har jag fan inte fått mycket sol haha.
99. Have any pets? Två katter, en hund och två systrar
100. How are you feeling? Bra just nu lite seg i huvudet bara efter helgen på Carls landställe haha!
101. Do you type fast? So I've heard hahaha
102. Do you regret anything from your past? Tyvärr men det är lugnt nu alltså.
103. Can you spell well? Ja är proffs på svenska bre
104. Do you miss anyone from your past? Ja självklart att jag gör det men det är inget jag bölar över
105. Ever been to a bonfire party? Mjaaa typ haha
106. Ever broken someone’s heart? Yes :/
107. Have you ever been on a horse? Hela dan varje da
108. What should you be doing? Packa upp mina väska
109. Is something irritating you right now? Sofia sitter och andas i mitt öra men annars inget typ.eller jo.
110. Have you ever liked someone so much it hurt? Absolut. Det suger.
111. Do you have trust issues? Lite
112. Who was the last person you cried in front of? Kommer inte ihåg brukar vara värsta cry babyn meeen
113. What was your childhood nickname? Hannapannaplingplongsson
114. Have you ever been out of your province/state? Lol aa..
115. Do you play the Wii? No but the Wiid hhhiihihhi
116. Are you listening to music right now? Yez
117. Do you like chicken noodle soup? Yez
118. Do you like Chinese food? Yez
119. Favourite book? Yez. Harry Potter<333
120. Are you afraid of the dark? Yez veri mach. Nej men ja.
121. Are you mean? *sofia* yeeeez. Ibland hihi
122. Is cheating ever okay? Haha wtf nej? Eller?
123. Can you keep white shoes clean? Näe hahaha
124. Do you believe in love at first sight? Näe inte direkt.
125. Do you believe in true love? Just fake. Inget jag kan relatera till så svårt att svara på.
126. Are you currently bored? Varför tror ni att jag gör den här likz? hahaha
127. What makes you happy? Mat, Love, kompisar, min feta syster Sofia, att resa, bra betyg, pengar, ledighet, musik m.fl.
128. Would you change your name? Jaa fast det skulle bara bli mindfuck.
129. What your zodiac sign? Oxe
130. Do you like subway? Tunnelbana eller mackan??
131. Your bestfriend of the opposite sex likes you, what do you do? Been there done that twice. Ena gick ju som det gick och det andra sket jag i. 
132. Who’s the last person you had a deep conversation with? Redan svarat på denna fråga?
133. Favourite lyrics right now? holla we dem boyz
134. Can you count to one million? Ja tyvärr
135. Dumbest lie you ever told? Hahaha den när jag fixade utegångsförbud hela sommaren när jag var hemma hos pappa. Var på fest på midsommar och drog nån korkad lögn den höll inte på långa vägar lol.
136. Do you sleep with your doors open or closed? Stängda hela tiden.
137. How tall are you? 1,62 ish
138. Curly or Straight hair? Lockigt!
139. Brunette or Blonde? Brunett!
140. Summer or Winter? Sommaaarr!
141. Night or Day? Iiihh ooohhh jag vet inte!
142. Favourite month? Har egentligen ingen haha
143. Are you a vegetarian? Nej lol?
144. Dark, milk or white chocolate? Mjökchoklad
145. Tea or Coffee? Båda
146. Was today a good day? Jaa eller det var tråk att åka från Carls landställe men vi hade typ inte pallat att vara där längre haha!
147. Mars or Snickers? Snickers tror jag
148. What’s your favourite quote? Fuck bitches get money hahaha nä men har inget som jag kan plocka upp sådär
149. Do you believe in ghosts? jaaaaaa
150. Get the closest book next to you, open it to page 42, what’s the first line on that page? hon hade gärna druckit något som tagit udden av den förvirrade känslans av främlingskap

#lajfet

De senaste veckorna har bestått av mycket fram och tillbaka-tankar om allt och ingenting och jag har haft en ständig irritation som sugit sig fast i min mage och som gett sig av när jag trott att allt varit lugnt.
Det sköna är att jag har kommit över detta stadie och inte riktigt lyckas bry mig lika mycket om det som varit och det som händer men jag är fast besluten om vad jag faktiskt vill.
 
I nuläget mår jag bra! Är äntligen äntligen ääääntligen ledig och har varit det sedan i måndags. Sista dagen på jobbet gick ändå någorlunda bra och jag drog nästan direkt och mötte upp Tanzila, Vilmer och Erica och sedan kom även Gamm, Carl och Babou och vi tog det lugnt i Stora Essingen och njöt av de sista solstrålarna Stockholm fick känna av innan regnet tog tillbaka sin stad igen.
 
I måndags åkte jag upp med paps och resten av familjen till Falun för en kortvarig vistelse hos farmor och farfar. Två dagar räckte sedan svängde vi förbi Gävle där kusin och farbror plus fru bor. En liten fika sedan bar det av mot hemmet igen. Det är alltid skönt att komma hem. Jag tycker egentligen bara om att åka upp till Falun när vi bor hos mormor eftersom att det är som ett andra hem och mer lugnt och bekvämt. Eftersom att vi inte träffar farmor och farfar lika ofta känner man sig tvungen att vara mer gäst än vad man egentligen vill vara hahah.
 
I alla fulla fall, vi kom alltså hem igår tidig eftermiddag. Jag hoppade in i duschen och fixade till mig lite och sedan drog jag hem till Alva. Jag har alltid någon slags otur på min sida eftersom att det började ösregna när jag skulle till bussen och var tvungen att vänta på den i fem minuter. Ingen regnjacka eller paraply vilket resulterade till att jag stod och tryckte inne i en buske tills bussen kom. Jag blev blöt ändå. :))
 
Kvällen och natten och morgonen blev mysig och lyckad. Det var egentligen bara klasskompisar och två av Alvas tjejkompisar från Viksjö som kom men det döööög för vi alla var lite tipsy och tyckte det var kul ändå.
 
Idag förväntar jag mig inga bravader. Men imorgon drar jag och mina kära bloggkamrater iväg till Carls landställe och är där tills på söndag så då kanske man fyller på lite i kamerarullen. ;))
Ska även försöka tvinga Philip att träffa mig imorgon eller när vi kommit hem. Får se hur det går. :)))))
 
puuss!!
 
 
ahaahhahahhahah när sofia inte har något bättre för sig
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype