Insurgent

 
Drog alltså in till stan igår för att kika på Insurgent tillsammans med Jasmine och Becca och OJ vilken besvikelse. 
 
Filmen var grymt bra även om jag säger att det var en stor besvikelse. Skådespelarna var grymma och miljöerna var perfekta MEN de hoppade över så mycket viktiga detaljer och information och gjorde om händelser som inte ens fanns i boken vilket jag tyckte var jättekonstigt. Första filmen tyckte jag var perfekt och den verkligen speglade bokens handling och själva känslan man hade under hela bokens gång. Men fy Insurgent var verkligen en besvikelse och slutet var otroligt förvirrande. 
 
För er som inte har läst boken än, ni kommer tycka om filmen! men för er som faktiskt läst boken, ni kommer bara vara förvirrade och inte lika inne i filmen som boken. 
Shailene Woodley och Theo James var dösnygga och grymt bra som vanligt! Älskar Shai och hennes tolkning av Tris i båda filmerna men nu i Insurgent missar dem en massa av hennes problem och hinder som inte gör henne lika sårbar och det är verkligen det som gör hela boken och dess spänning.
 
Aja hoppas att sista filmen/filmerna blir grymmmaaaa för det måste dem bli det är så mycket som kommer fram i sista boken som MÅSTE tas med.
 
puuuss
 
 
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype