Game of Thrones-soundtrack och megaplugg #tgif

 
Bonjour mes amies!
 
Idag är det fredag, kan inte säga äntligen eftersom att det har varit som lördag och söndag enda sedan förra lördagen hahah!
Lovet har alltså flytit på och har i stort sätt bara varit hemma. Ingen av oss var särskilt pepp att åka upp till Falun för VM, men känns som att hälften av mina kompisar var där lol så jaa, kanske missade något who knows..
 
I onsdags träffade jag äntligen mina fina kompisar, hade saknat dem en hel del. Mötte upp Becc efter en jobbig promenad i trappan på T-Centralen, tycker fan att det får vara nog nu och att de kan sätta igång dem nu, de har varit avstänga alldelles för länge. Tycker synd om dem som inte har någon kondis över huvud taget, själv hade jag andan i halsen enda tills jag och Becc satte oss på Max för att käka lunch hahah!!
 
Efter en timme sisådär kom Alva och Keno som hade varit i Egypten en vecka och dem var lite småbruna och luktade sol så det var superhärligt att få träffa dem igen. De hade en del konstiga historier att berätta så det var lite kul. Jag oc Becc hade en del annat att prata om innan så vi fick en massa sagt och det är alltid skönt att ha någon att prata med när det finns så mycket skit att prata om haha.
Sedan kom Jonte och jag och Becc satt nog där sammanlagt i ca tre timmar haha, men det var det värt! Efter det drog vi hem och det var skönt att få komma hem för det var så satans kallt ute på kvällen.
 
Igår kom Alva och Keno hit och tillsammans med mamsen hade vi ett planeringsmöte till vårt gymnasiearbete och det var hur skönt som helst att snacka om allt som behövdes prata om och så kunde vi planera allt som behövdes göras tills på fredag då vår preliminära inlämning är. Är liiiiite stressad nu men det ska nog gå bra! Vi är på god väg i alla fall.
 
Har verkligen noll bilder så slänger in några najsiga från tumblr as usual, måste bli bättre på att ta bilder.
 
puuuss
 
 
 
 
 


hivvenation    •     •  

petition till att starta rulltrapporna!!!


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype