Regn

Det är när du lägger dig i badkaret som paniken slår till. Den ångesten du inte har känt på flera veckor.Den där delen av ditt liv som som du trott varit borta. Det är när du ligger där som det börjar krampa i hjärtat  igen. Ensamheten kommer som en våg. En hel dag ensam i en kall lägenhet. Rädlsan. Och du vet inte vad du ska göra, du bara ligger där naken och blöt och blundar. Hoppas att det ska försvinna. Med hjärtat i halsgropen gör du exakt det han en gång sa att du skulle göra. Det han sa skulle få smärtan att försvinna.
 
Så du blundar och tänker tillbaka på något bra minne. Som ett bildspel med harmonisk musik. Du tänker på den gången du och din syster lekte på gården. Små små fötter, små händer, toffsar i håret och grönt gräs. Ni gör kullerbyttor på ängen och skrattar. Solen skiner på er. Ni dricker jordgubbsaft i plastmuggar och era knän är leriga. Gräsfläckarna som aldrig gick bort.
 
Och sedan när den lilla gubben i ditt hjärta har slutat stampa med sin jävla käpp öppnar du ögonen och finner dig själv ensam i ett mörkt badrum.











Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype