lyssnar på harry potter-soundtrack och ska plugga

Jag kom på en massa bekännelser eftersom att mina fina vänner har dragit ihop en massa, kanske är skyldig bloggen ett par jag också haha...
 
1. Min mamma skäller ut mig när jag har mina årliga Harry Potter-maraton eftersom att hon tycker att det är onödigt att jag tittar på filmer som jag redan sett minst fem gånger och att jag samtidigt har stress efter allt annat jag inte sett ÄN.
 
2. Jag kan inte ha kvar nagellack i mer än två dagar utan att de börjar flagna och jag psykbryter över det och tar bort det.
 
3. Jag vågar inte läsa New Moon (andra boken i Twilight-serien) eftersom att jag storbölade de två gångerna jag läste den. Första gången jag läste den var jag helt chockad och jag inte kunde inte berätta för mamma vad som hänt när jag satt i hennes knä och sölade ner hela henne med mina tårar. Andra gången grät jag mig igenom typ hela boken hahahaha!
 
4.Mitt värsta ämne har tills i trean alltid varit samhällskunskap även fast jag går Sam/Sam, och jag skäms över det haha! Men nu börjar jag bli bättre på det och tycker det är roligare, eftersom att jag fick C i det som slutbetyg i tvåan. I ettan hade jag E. Så jag måste få ett C eller ett B det här året.
 
5. Jag sover fortfarande med mitt gosedjur som jag fick när jag fyllde sju och jag är så galet mörkrädd att jag ibland tror att jag är tokig. 
 
6. Jag brukade uppskatta att gå till skolan förut eftersom att jag var värsta boy huntern men nu är jag så himla skoltrött och bryr mig fan inte ett dugg om söta små pojkar i min skola, och sjukanmäler mig allt för ofta på de första lektionerna jag har vilket jag måste sluta med. Jag ska gå på alla mina lektioner den här veckan. 
 
7. Jag vill utbilda mig till psykolog specialiserad på barn men efter SACO-mässan i fredags är jag jätterädd att jag inte kommer ha tillräckligt med höga intagningspoäng gaah. 
 
8. tycker om att prutta och rapa
 

peace puss ye
 
 
 
 
 











Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype