How many times do they have to tell you that it's perfectly fine for you to dance around naked when you're all by yourself

Gårdagens chillerillgrill med Dilvan och Gamm var otroligt lyckad! Vi var dock lite ledsna över att resten av tjejerna inte kunde följa med, min vi var lite sent ute med planerna om en sista-hejdå-träff med Gamm eftersom hon åker till Thailand i fucking sju veckor. Aja det är hennes fel att hon inte vill vara i Sverige med oss.. ahhahah skoja ba.
 
Well, vi grillade sjukt goda korvar som hade ost och bacon i oss. Värt pengarna, speciellt när man var hungriga som oss när vi kom fram till Udden.
Vi satt och grillade och åt i bikini utan att frysa vilket var hur skönt som helst och jag fick världens bästa sommarkänsla!
Gamm (Sjömonstret) hoppade i plurret först och sedan var det min tur, dock blev jag iputtad av Dilvan.. Fick cp-panik och hoppade upp på klipporna igen och sedan gick Dilvan i osv.
 
Det blev i alla fall en otroligt lyckad kväll och jag fick mitt första dopp.
 
Hoppas att du (Gamm) har det så himla kul i Thailand och att du uppdaterar lite då och dååååå!
 
Ska till Västerås idag och sega med några släktingar.
 
Puss!
Hanna
 











Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype